Dekle mi ni voščilo v živo

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bla_bla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bla_bla » 22. Dec. 2009 20:42

Lep pozdrav, sem nov na forumu in bi prosil za mnenje.

S punco sva skupaj že več kot 2 leti, 21.12. sem imel rojstni dan, dobil zjutrej sms pač s čestitkami od nje, okj vse lepo in prav... Problem pa nastane pri tem, da si gospodična ni vzela niti 5 minut časa, da bi voščila v živo(živi par km proč, izpit za avto ima, pravtako ima na razpolago tudi avto). Sedaj pa se sprašujem a sem jaz tako butast, da moram "gospodično" povabiti vn, da mi čistita za RD? Nvem no vedno sem bil mnenja, da pač se spodobi od človeka, da pride do tebe in ti vošči(predvsem, če je tvoj/a fant/punca...).
Prosim lepo za vaša mnenja in misli!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Dec. 2009 21:10

in kako je bilo ob lanskoletnem roj.dnevu?
bla_bla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bla_bla » 22. Dec. 2009 21:14

Normalno, tako, kot se po mojem mnenju(izgleda da zgrešenem) spodobi(pač voščilo in tako dalje).
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Dec. 2009 21:19

eh, kok se eni obremenjujejo za vsako stvar :roll: ...mogoče ti pa pripravlja presenečenje :birthday: :musik: :tanz: :bussi:
bla_bla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bla_bla » 22. Dec. 2009 21:24

Nobenga presenečenja. Obremenjujemo; hmmmm okj da samo preko smsa voščiš kolegu, ki ga vidiš na vsake tok časa se mi zdi normalno. Tukaj je pa zveza, ampak zgleda samo jaz kompliciram :roll:(po mojem mnenju je še vedno nespoštljivo do partnerja) !
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Dec. 2009 21:27

in zakaj to nam govoriš, zakaj ne poveš to direktno njej?? halo 2 leti sta že v zvezi, delita si najbolj intimne trenutke, teb je pa bad ji kej tazga povedat! pač povej ji kar ti leži na srcu in that s it, če je to kao neka resna zveza.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Dec. 2009 21:28

jah, eni pripisujejo roj.dnevom večjo drugi manjšo pomembnost.
Zato ker so tvoja pričakovanja drugačna kot njeno dojemanje še ne pomeni, da te nima rada :wink:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 22. Dec. 2009 21:35

Jaz bi bla užaljena. Čisto iskreno. Ne bi blo nič narobe, če ne bi darila dobla (čeprav sem tudi tu mnenja, da se vedno da kaj naredit, če ne drugega, da te pričaka zglancano stanovanje in masaža, kar te ne stane niti €), ampak da si ne bi moj partner, človek, s katerim imam namen it skozi življenje, za moj osebni praznik, vzet pol ure časa na tisti dan in jih namenit meni, oprosti. Ne bi mi glih pasalo in bi kr malo zaropotala. Ali pa bi jo požrla in ko bi bla obratna situacija, mu tudi voščla ne bi (*pozabla sem*). Čas podariti svojemu bližnjemu je najmanj, kar lahko naredimo in kar moramo narediti, če hočemo ga imenovati "naš bližnji".
Kaj pa sicer, je tudi tak jebiveter al je bolj pozorna?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 22. Dec. 2009 22:29

vem kako je to, tudi moja nekdanja najboljša prijateljica je pozabila čestitat za b-day. Meni se zdi to hinavsko in pokvarjeno. Žal. B-day je big deal, sploh če si z nekom v zvezi-halooo 2 leti!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Dec. 2009 22:32

positive vibration napisal/-a:Jaz bi bla užaljena. Čisto iskreno.
+1
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Dec. 2009 22:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Dec. 2009 23:03

purple_rain napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Jaz bi bla užaljena. Čisto iskreno.
+1

+1 :)
bla_bla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bla_bla » 22. Dec. 2009 23:17

@positive vibration je kar pozorna.
Njo sem tudi seznanil s to stvarjo, slišal sem en kup opravičevanja(moje mnenje je,da po toči zvoniti je prepozno), predvsem v tem smislu da pač še ni imela pečenih muffinov ter, da pač ne vošči brez darila.
Ok vredu poskušam razumeti to, vendar meni osebno več pomeni dobra misel, izkaz spoštovanja, kot pa neko darilo. Ahja v kakšne materialistične vode smo zaplavali kot družba :roll:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 22. Dec. 2009 23:18

Jaz tu ne vidim nobenega problema.
Obstajata dve možnosti, in sicer:
-prva, da ti vošči kak dan kasneje, ker res ne vem zakaj bi morala ravno na rojstni dan pridrveti k tebi, če jo nisi povabil
-in druga, da rojstnim dnevom ne posveča posebne pozornosti in de dela haloja, ko ima kdo rojstni dan, kot ga tudi jaz ne
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 22. Dec. 2009 23:45

Ljudje različno praznujemo rojstni dan. Mojmu je čist vseeno, nič posebnega (nikoli niso dali takšnega poudarka na praznovanje rd kot mi), medtem ko je zame to eden najpomembnejših dnevov, ko je vsa pozornost namenjena meni, 100% uživam in se cel svet vrti okoli mene en dan v letu.
Jasno dam partnerju vedeti koliko mi pomeni rojstni dan in če tega ne razume, naj me pusti, da ga uživam tako kot ga znam, brez njegovega nevedenja, da je to samo moj dan :D
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]