Izobražena, fina ženska s fantom iz kmetije?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Punce, kaj bi ve storile, če bi bile izobražene, imele dobro službo, bile bolj fine narave, potem pa spoznale fanta iz kmetije, iz precej oddaljenega kraja, ki bi vam zmešal srce? Čemu bi dale prednost? Saj dvomim, da lahko odgovorite, ampak mogoče je bila že katera v takšni situaciji.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
mene pa nekaj zanima... zakaj bi mogla ti na kmetiji živet. saj pa lahko imaš fanta iz kmetije in ti normalno hodiš na fax, in pač on pride h tebi nekajkrat pa ti h njemu... nevem no... moja sestra je mela fanta z kmetov in pač sta bla tud pr njih. ampak nikol ni pucala kakega dreka al pa kja podobnega... ponavadi je pomagala kuhat in pospravlat...
- kalanhoja
- Kofetarica
kinna napisal/-a:mene pa nekaj zanima... zakaj bi mogla ti na kmetiji živet. saj pa lahko imaš fanta iz kmetije in ti normalno hodiš na fax, in pač on pride h tebi nekajkrat pa ti h njemu... nevem no... moja sestra je mela fanta z kmetov in pač sta bla tud pr njih. ampak nikol ni pucala kakega dreka al pa kja podobnega... ponavadi je pomagala kuhat in pospravlat...
No to se drugače ne gre zame, ampak za mojo kolegico, ki se je obrnila name. Jaz pa ponavadi takole naprej malo povprašam, ker ona sama nikoli ne bi pisala na forum. Fax ima punca narejen. Je že nekaj let v dobri službi. Če se bo zanj odločila bo morala na kmetiji živet.
- kalanhoja
- Kofetarica
sončk napisal/-a:Če se on preseli v mesto in "pomeščani", zakaj pa ne. Moj ati je bil s kmetije oz. s sela, pa se je prav lepo vklopil k moji meščanski materi
Punca ni iz mesta. Je iz kmetije. Fant je pa lastnik te kmetije, ima tam že novo hišo in svoj d.o.o., tako da dvomim, da bi se on kdaj preselil kam.
- kalanhoja
- Kofetarica
kinna napisal/-a:aja tak da on nebi mogo it živet v mesto... hm kaj pa če bi probala pač živet na kmetiji, se v službo nebi mogla vozit? al pa si poiskat službe kje bliže?
O mestu ni nihče govoril, ker si nihče od njiju ne želi živeti v mestu. Službo bi lahko dobila drugje, a jo muči to, da takšne kot jo ima sigurno ne bo dobila nikjer.
Problema sta torej dva, ne želi si menjat službe in ne želi delati na kmetiji. Po drugi strani pa je nora na tega fanta.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
pa je res tako daleč, da se nebi mogla vozit? al pa kje dobit podobno službo... morda bi se pred tem, da bi se preselila h njemu, malo pozanimala v nejgovem kraju kak in kako...
je to zelo težka odločitev... po eni strani je butasto, da bi zaradi partnerja pustiv dobro službo, po drugi strani pa zakaj bi zapusto nekoga, ki ga maš rad...
je to zelo težka odločitev... po eni strani je butasto, da bi zaradi partnerja pustiv dobro službo, po drugi strani pa zakaj bi zapusto nekoga, ki ga maš rad...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Iz kje pa je ta fant? Koliko daleč do njenega delovnega mesta?
Kakšen d.o.o. pa ima fant?
Rabim mal "osnovnih" podatkov, da lahko sklepam.
Kakšen d.o.o. pa ima fant?
Rabim mal "osnovnih" podatkov, da lahko sklepam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kalanhoja
- Kofetarica
kinna napisal/-a:pa je res tako daleč, da se nebi mogla vozit? al pa kje dobit podobno službo... morda bi se pred tem, da bi se preselila h njemu, malo pozanimala v nejgovem kraju kak in kako...
Se strinjam. Jaz sem ji rekla naj pretehta kaj ji več pomeni. Ne more se odličit. Sicer je to čisto novo poznanstvo, a sta si oba očitno zelo všeč.
Daleč ne vem točno koliko to je, mislim, da tam ene 50-60 km. Dobro službo je težko dobit, tako da se res boji zanjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov