Je možno, da mu tako malo pomenim?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

soncnica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnica21 » 29. Nov. 2009 14:24

Z nekim fantom sva se dva meseca videvala, slišala vsak dan... Sedaj je on ugotovil, da noče nadaljevati zveze, ker to pač ni to. Sprejela sem njegovo odločitev in se umaknila. Rekel je, da me bo še kdaj poklical, vendar se nisva slišala že 14 dni. Malce mi je čudno, če sva res tako dobra prijatelja, da me niti malo ne pogreša. Je možno, da mu tako malo pomenim? Ali je tako hitro pozabil vse skupaj? Rada bi videla, da se vsaj občasno slišiva (prijateljsko seveda).
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 29. Nov. 2009 14:50

Seveda je možno.
Ugotovil je, da noče tega in gre naprej. In če ti je rekel, da bosta ostala prijatelja oziroma da bosta ohranla stike, je to ponavadi samo bullshit. Pač nekaj mora rečt. Očitno je bil zmeden in mu nisi veliko pomenila.
Idi naprej, najdi si enega, ki mu bo mar. :zustimm:

In če prav razumem, sta "tako dobra prijatelja" postala že po dveh mescih?? V dveh mescih zelo težko spoznaš prave barve nekoga..
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 29. Nov. 2009 15:34

res je da fantje včasih to da rečejo da bi rad s tabo ostal prijatelj in tako.. uporabijo le v njihovo obrambo ko končajo zvezo in s tem mislijo da ti olajšajo žalost in prizadetost. no moja izkušnja je da mi je bivši fant to dejal ampak najprej nisem bila za to ker bi bilo samo meni hudo.kasneje pa sem mu dala priložnost za prijateljstvo in sem videla da je mislil resno. Kolikor pa sem čula od drugih pa je ponavadi to resnično le blamaža.
kot je že rekla urš*.. po dveh mesecih.težko nekoga tako dobro poznaš.ampak spoznaš pa lahko da ta oseba ni zate.in da ti ne pomeni toliko da bi lahko delil z njo življenje.da pač nisi to kar je pričakoval.
p.s. če je on dejal da bo poklical.. da ne boš ti klicalal njega :wink: če te ne bo poklical najvrjetneje pomeni da želi tebe in vajino ''prijateljstvo'' pustiti za sabo.

še veliko bo takšnih.ne sekiraj se preveč.čeprav vem da bo težko.ampak čas pomaga verjemi :wink:
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 29. Nov. 2009 15:40

soncnica21 napisal/-a:Z nekim fantom sva se dva meseca videvala, slišala vsak dan... Sedaj je on ugotovil, da noče nadaljevati zveze, ker to pač ni to. Sprejela sem njegovo odločitev in se umaknila. Rekel je, da me bo še kdaj poklical, vendar se nisva slišala že 14 dni. Malce mi je čudno, če sva res tako dobra prijatelja, da me niti malo ne pogreša. Je možno, da mu tako malo pomenim? Ali je tako hitro pozabil vse skupaj? Rada bi videla, da se vsaj občasno slišiva (prijateljsko seveda).

Ne upaj preveč. Sem imela podobno izkušnjo. Fant je končal rekoč, da nisva za skupaj. Isto je veza trajala okrog 2 meseca. Rekel mi je, da me bo še kdaj poklical. Klical ni nikoli. Srečam ga sicer zelo redko, a mi dolgo časa sploh ni upal pogledati v obraz. Šel je mimo mene kot, da me ne vidi s sklonjeno glavo. Zanimivo mi je bilo to, ker je kolegom govoril kako sem vredu punca. Zakaj je potem sploh odšel? Zakaj mi ni upal pogledati v obraz? Tega ne bom nikoli vedela. Šele po porah letih je napredoval toliko, da me zdaj vsaj pozdravi, ko gre mimo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Nov. 2009 16:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 29. Nov. 2009 16:39

Se ne strinjam s tem, da punce nismo čustvena bitja.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Nov. 2009 16:41

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 29. Nov. 2009 16:41

Moški so čustvena bitja, ampak punce smo več! :P
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Nov. 2009 16:44

horus ti praviš da ste moški bolj čustveni kot ženske :lach: :lach: js vem, da se noben kolega nebo joko ob romantičnem filmu na koncu , vem da se tud katera punca nebo, ampak večina se nas bo :wink: samo en primer...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 29. Nov. 2009 16:45

Liefde napisal/-a:Moški so čustvena bitja, ampak punce smo več! :P

Jaz tudi tako mislim, da smo bolj.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Nov. 2009 16:47

A se čustvenost moških pokaže le ob gledanju romantičnih filmov?
Ene ženske s(m)o pač cmerave ob določenih zvrsteh filmov, to nas ne naredi nujno bolj čustvene.

Se mi zdi, da moški globje doživljajo razmerja (če so seveda dejansko nori a punco s katero so in ni le zabušavanje). In moški v splošnem dlje časa prebolevajo propadla razmerja. Vsaj po mojih izkušnjah.

Kaj je pa dejanska resnica, pa ne bomo nikoli vedeli, ker na žalost ne moremo zamenjati vloge za en dan.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 29. Nov. 2009 16:50

Dokazano tud!

Raziskava je bila narejena s pomočjo prostovoljcev, ki so pred 23 moškimi in 23 ženskami starih med 18 in 43 let, hlinili različna čustvena stanja. Znanstveniki so ugotovili, da so ženske hitreje prepoznale določena čustvena stanja!

Ženske komunicrajo čustveno,moški...njihov razum je med nogami. :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Nov. 2009 16:53

Se mi zdi, da je skupno 46 oseb premalo za dejansko veljavne rezultate. :wink: ki bi veljali za širno veljavne. Kakšno pa je bilo razmerje oz procenti. Hitreje je lahko tudi za 51:49 :wink:

Link?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Nov. 2009 16:54

mala saj sm napisala, da je to ena stvar... pol so še stvari, kot to, da se bomo ženske ob nekem poslovilnem dogodku skoraj vedno jokale, moški se bojo potrepljali po rami.. ženske bomo ob nekem oh in sploh dogodku jokale, moški ne... nevem moje mnenje je takšno...

moški radi čustva zatrejo...se delajo kot da nič ni. ampak se mi zdi vseeno, da se njihovo čustvenost ne da primerjati z žensko, kaj šele da bi bla večja...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Nov. 2009 16:55

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]