Sigurno se je že vsaki (večkrat) zgodilo..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- N.1BabyN
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2009
Všeč vam je,ali pa se zaljubite v fanta... povabi vas na pjačo.. se pogovarjate z njemu ( tudi po msnju ali telefonu).. Naenkrat pa neveste kaj bi še rekli/vprašali, ker vam je pač ta oseba všeč in se zmedete.
Rada bi da napišete kakšno temo ve ponavadi izberete,ali pa le vprašanja
P.S.: Upam,da ni bilo že preveč takih tem
- HeadUpHigh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2009
Pa dobro, kaj res noben več ne more mislit s svojo glavo??? (evo, to ga lahko vprašaš )
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ni to odvisno od situacije? pač skušaš razširit zadnjo temo, ki sta jo obdelovala.. nekako je težko povedat neka splošna vprašanja za tak primer, ker ne mormo vedet kaj vse sta prej že predebatirala
pa morem prav iskreno priznat, da se mi to še ni zgodilo.. vedno najdem neko temo, pa tudi če je tako zlajnana, jo probam zanimivo prežvečit če pa RES več nimam idej (pa druga oseba tudi ne), pol pa je to itak znak, da se miting za tisti dan prekine in se spet povežeš, ko pa imaš kaj za povedat sicer bi pa tisto osebo tudi popredalčkala v določeno kategorijo, če se bi mi to zgodilo
pa morem prav iskreno priznat, da se mi to še ni zgodilo.. vedno najdem neko temo, pa tudi če je tako zlajnana, jo probam zanimivo prežvečit če pa RES več nimam idej (pa druga oseba tudi ne), pol pa je to itak znak, da se miting za tisti dan prekine in se spet povežeš, ko pa imaš kaj za povedat sicer bi pa tisto osebo tudi popredalčkala v določeno kategorijo, če se bi mi to zgodilo
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- N.1BabyN
- Sramežljivka
rachka_ napisal/-a:ni to odvisno od situacije? pač skušaš razširit zadnjo temo, ki sta jo obdelovala.. nekako je težko povedat neka splošna vprašanja za tak primer, ker ne mormo vedet kaj vse sta prej že predebatirala
naprimer na pjački ja no sej vrjamm da je ponavad vedno kej za najdt sam pač pridejo trenutki k nveš kaj bi reku,čeprov se ponavad ujameta
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
N.1BabyN napisal/-a:Všeč vam je,ali pa se zaljubite v fanta... povabi vas na pjačo.. se pogovarjate z njemu ( tudi po msnju ali telefonu).. Naenkrat pa neveste kaj bi še rekli/vprašali, ker vam je pač ta oseba všeč in se zmedete.
Zakaj pa ne uživati v čarobnosti tišine med dvema? Brezvezno čvekanje tudi ni vse.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
rachka_ napisal/-a:ni to odvisno od situacije? pač skušaš razširit zadnjo temo, ki sta jo obdelovala.. nekako je težko povedat neka splošna vprašanja za tak primer, ker ne mormo vedet kaj vse sta prej že predebatirala
nemogoče je vnaprej povedat kaj se pogovarjajta, če ne vemo katere teme bosta do tiste luknje že obdelala, razumeš? razen če si sestaviš cel seznam tem, o katerih se misliš z njim pogovarjat in pol poveš kaj še lahko dodamo.. kr tu ti lahko rečem, da ga vprašaj kam najraje hodi žurat ali začni razlagat, kako si zadnjič srečala svojo učiteljico in jo zamenjala za beračico, ampak mogoče bosta se pa o tem pogovarjala ravno v tistem valu tekočega pogovora..
in glede na to, da ne poznam tebe, tvojih hobijev.. itd in ne njegovih interesov, je pač edina stvar, ki ti jo lahko svetujem: vreme, politika, tekoče zadeve, ki se dogajajo pri nas in po svetu, naravne katastrofe, delnice, trači slavnih, obrekovanje, ...
upam, da bodo druge kaj pametnejše
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- N.1BabyN
- Sramežljivka
rachka_ napisal/-a:rachka_ napisal/-a:ni to odvisno od situacije? pač skušaš razširit zadnjo temo, ki sta jo obdelovala.. nekako je težko povedat neka splošna vprašanja za tak primer, ker ne mormo vedet kaj vse sta prej že predebatirala
nemogoče je vnaprej povedat kaj se pogovarjajta, če ne vemo katere teme bosta do tiste luknje že obdelala, razumeš? razen če si sestaviš cel seznam tem, o katerih se misliš z njim pogovarjat in pol poveš kaj še lahko dodamo.. kr tu ti lahko rečem, da ga vprašaj kam najraje hodi žurat ali začni razlagat, kako si zadnjič srečala svojo učiteljico in jo zamenjala za beračico, ampak mogoče bosta se pa o tem pogovarjala ravno v tistem valu tekočega pogovora..
in glede na to, da ne poznam tebe, tvojih hobijev.. itd in ne njegovih interesov, je pač edina stvar, ki ti jo lahko svetujem: vreme, politika, tekoče zadeve, ki se dogajajo pri nas in po svetu, naravne katastrofe, delnice, trači slavnih, obrekovanje, ...
upam, da bodo druge kaj pametnejše
vemvem da je težko povedati ampak morala sem zaupati svojo težavo
mogoče bom pa ravno tisti trenutek z njemu imela veliiiiikooo tem
wanna have biiiiig luck tomorrow:D
hvala drgač:)
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Če pride do čudne tišine, situacije..to ni to (pri meni) . Ponavadi ko spoznam kogarkoli, pogovor kar leti sam od sebe, če pa kljub moji komunikativnosti in odprtosti nastane čudna tišina (vse skupaj) ter nimam več kaj za reči..adijo
A goal without a plan is just a wish.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
A sm jst tebi kej všeč?- najboljši začetek pogovora
Drugače pa:
-hobiji
-priljubljene nanizanke, filmi
- glasba
-počitnice (tle se je fullll za pogovarjat)
-skupni prijatelji
-kake zabavne stvari, ka so se ti zgodile v življenju
Mi sva se pogovarjala tudi o veri, politiki, ampak to po moje ni dobro prov na začetku vlačit vn, ker za prve zmenke je boljše kej bolj sproščujočega in privlačnega kot koga si volil in h komu moliš
Ma ne vem.. tolko je tega... Sploh pa nisi sama "odgovorna", da držiš pogovor gor-po moje je tudi njemu neprijetno ko nastajajo tko na začetku neprijetne tišine (-jst sm se je rešla tko, da sm ga poljubla-pol se ne bi nekaj časa treba kaj preveč pogovarjat ).
Drugače pa:
-hobiji
- glasba
-skupni prijatelji
Mi sva se pogovarjala tudi o veri, politiki, ampak to po moje ni dobro prov na začetku vlačit vn, ker za prve zmenke je boljše kej bolj sproščujočega in privlačnega kot koga si volil in h komu moliš
Ma ne vem.. tolko je tega... Sploh pa nisi sama "odgovorna", da držiš pogovor gor-po moje je tudi njemu neprijetno ko nastajajo tko na začetku neprijetne tišine (-jst sm se je rešla tko, da sm ga poljubla-pol se ne bi nekaj časa treba kaj preveč pogovarjat ).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Povprašaš ga po hobijih, kam zahaja, kje so ga žurali, kaj je počel čez vikend, kje bodo kaj za novo leto, če že majo kake plane, če kaj smuča (+kje smuča), ma kakšno domačo žival (jo je kdaj imel), kak avto/motor/čoln ima, kdaj je naredil izpit, kdaj se ga je prvič napil, ma kakšnega brata/sestro, kolk so stari, kam je hodil v šolo/srednjo šolo/faks, kje je stanoval takrat....
Če se še kake teme spomnim, napišem
- N.1BabyN
- Sramežljivka
Sp3lca napisal/-a:A sm jst tebi kej všeč?- najboljši začetek pogovora
Drugače pa:
-hobiji
- glasba
-skupni prijatelji
uffff hvalaa to mi bo pomagal sploh v prvih dneh
všeč mi da si ka kar poljubila jaz se ga lih neupam pred vsemi.. še seveda ker sva šele na začetku
- N.1BabyN
- Sramežljivka
Drobtinica napisal/-a:Povprašaš ga po hobijih, kam zahaja, kje so ga žurali, kaj je počel čez vikend, kje bodo kaj za novo leto, če že majo kake plane, če kaj smuča (+kje smuča), ma kakšno domačo žival (jo je kdaj imel), kak avto/motor/čoln ima, kdaj je naredil izpit, kdaj se ga je prvič napil, ma kakšnega brata/sestro, kolk so stari, kam je hodil v šolo/srednjo šolo/faks, kje je stanoval takrat....
no za 1 'zmenek' pa že imaaaam teme hvalaaaa za pomoč
- smoKica91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2009
nikol nism mela s tem problemou, to pa res... bodi to kar si in če ti paše razlagat o tem kako se ti zdi čudn da se je tist oblak na nebu zdej kr spremenu p ani več u obliki slona jaa pao to razlagej... sam sprostit se morš ker če se ne sprostiš tud vedla ne boš kaj čutš in kaj hočš in če ne boš vedla haj hočš ne boš znala nč povedat in si za brezveze kompliciraš stvari... torej namesto da na umetn način iščeš teme za pogovor... rajš najd kšno tehniko za sprostitev, ker je to tist kar je glavn problem pol pa samo bodi to kar si.. čeprou zveni klišejsko preveč pa čeprou ko se vprašaš kaj pa sploh sem? mogoče ne znaš odgovorit si tisto za kar se imaš to je pa odvisno od marsičesa in se spreminja, pomoje. Just relax.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]