Ko se zaljubiš ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 23. Okt. 2009 22:24

Totalen šok zame.
Redko se mi zgodi, da se v koga zaljubim. Ponavadi, če se nekdo še tako trudi, običajno ostane brez mene. Ni iskrice, ki bi preskočila. Saj bi se rada zaljubila, a me enostavno nihče ne zanima, ne predstavljam si življenja z njim,... Preprosto zelo uživam sama, zato se vedno odločam za samskost.

Toda kaj se mi je zgodilo danes, srečala sem človeka kateri mi je postal všeč v momentu. Takoj sem začutila nekaj na njem. Pomeni mi popolnoma nekaj drugega kot ostali moški. Sploh ne vem kaj me je tako pritegnilo, ampak moški se mi zdi božanski pa čeprav sploh ne ustreza mojemu kriteriju (visok, temnolasi tip). Ima pa zelo lepe oči, ki jih sploh ne opazim, če niso res lepe.
Ne vem kaj se je zgodilo in zakaj, vem samo to, da sem se zaljubila v 5ih minutah. Žal on tega ne ve. Niti ne vem, če ga bom kdaj še kje srečala. Niti ne vem, če je samski. Vem samo to, da mi ne gre iz glave.
Kako se to lahko zgodi meni, ki se včasih vprašam, če sem sploh sposobna nekoga ljubiti?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Okt. 2009 22:41

jah, to pa je ravno čar tega pojma.. nikoli neveš kdaj te bo doletela :) in najpogosteje te ravno takrat, ko si super zadovoljen s svojo samskostjo in z osebo, kakršne si tudi v sanjah nebi predstavljala ob sebi. uživaj trenutek, meni so oni začetni občutki vedno nekaj najboljšega..
lahko imaš še tako dobro mnenje o samskosti in si še tako prepričana, da se nisi sposobna zaljubit (kar se mi zdi, brez zamere, totalen bulšit) pa to ne pomeni, da se tvoja mnenja in prepričanja ne morejo kdaj spremenit.

sicer pa, če si ga danes spoznala in te filingi tak impulzivno napadajo, si jaz na tvojem mestu še nebi zamišljala prave zaljubljenosti.
kolikokrat sem že spoznala koga, ki me je prvi trenutek res vrgel in bil kr lep čas prisoten v mojih mislih in celo željah, ampak se je že čez kratki čas izkazalo, da je bila le zelo intenzivna zagledanost.

kje pa si ga srečala pa zakaj neveš, če ga še kdaj boš? a sta se srečala na cesti? :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 23. Okt. 2009 22:52

rachka_ napisal/-a:kje pa si ga srečala pa zakaj neveš, če ga še kdaj boš? a sta se srečala na cesti? :)

Srečala sem ga v avtosalonu, ker sem šla za našo firmo tja nekaj iskat namesto šefa, ker ni imel časa it. Tako, da sem se čisto naključno znašla tam.
Sama pa bi tja šla lahko edino, če zamenjam znamko avtomobila :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Okt. 2009 22:53

...love is in the air... :love:
:freude: everywhere i look around.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 23. Okt. 2009 23:42

se mi je že 2x zgodilo....na mojo žalost so bile punce zeloo oddaljene,ampak sem jih imel srečo spoznati. in se res zaljubiti....super feeling je.
Pol te vse očara na osebi.Ma če bi opisoval,bi bile komedije.Res lepi spomini.

Drgač pa mislim da si se zajebala.Morala bi mu pristopiti in ga ogovoriti.
Problem je ker ženske le čakate da tipi uletijo.Ne bi nič imela za zgubiti.Povabila ga bi na kavo,ali pa vprašala za kakšno informacijo kao o avtu,da si ga zamenjala za prodajalca ali pa kakšen podoben trik:)
Uporabniški avatar
LeillaLee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LeillaLee » 24. Okt. 2009 9:42

Tut jz poznam tale feeling...in še kako dobro. Že 5 let se otepam enga tipa ki vstraja in se trudi zame, preprosto mi ni bil neki všeč in k sm ga letos spet srečala po daljšem času sm se zaljubila, čeprav tega nočem priznat. Neki me preprosto vleče k njemu kot en magnet... ampak ja midva že delava na tem da bo kej več kot prijateljstvo:)
Če ga še kdaj srečaš le pogumno stopi do njega in ga ogovori, sicer pa še vedno obstaja opcija, da se pozanimaš o njem...sej veš Slovenija je majhna:)
SREČNO:)
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 10:12

Ty napisal/-a:Drgač pa mislim da si se zajebala.Morala bi mu pristopiti in ga ogovoriti.
Problem je ker ženske le čakate da tipi uletijo.Ne bi nič imela za zgubiti.Povabila ga bi na kavo,ali pa vprašala za kakšno informacijo kao o avtu,da si ga zamenjala za prodajalca ali pa kakšen podoben trik:)

Pa saj sem govorila z njim, če ne me najbrž ne bi očaral. Ampak nekaj stavkov in njegove oči so naredili svoje. Na kavo ga skoraj ne bi upala povabiti, ker kot pravim niti ne vem, če je tip samski, poleg tega je bil v službi in stalno je imel neke stranke in delo, tako da sploh ni bilo možnosti navezati stika z njim. Nimam pojma iz kje je, da bi se lahko kaj pozanimala o njemu. Sicer imam njegov kontakt, a ne bi rada izpadla vsiljiva in se osmešila, ker nazadnje lahko se zgodi, da ga še kdaj srečam. Pa še tale telefon je najbrž službeni in se zna zgodit, da naletim na koga drugega.
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a melodious » 24. Okt. 2009 10:57

Oooo kontakt imaš, no, superca :D Če pokličeš nimaš za izgubiti ničesar. Če pa ne poskusiš, pa imaš za izgubiti veliko. Torej?
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 24. Okt. 2009 11:24

Poskusit ni greh!
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 24. Okt. 2009 11:35

najbolje da se mu reče za MSN, facebook kaj takega... bolj posredna zadeva in nevsiljiva :P
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Okt. 2009 12:31

ooh, ku mi je to znano.. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 24. Okt. 2009 20:18

Pač se zgodi :) Js sem se na 1. pogled že 2x zaljubila :D ... ah... bilo pa minilo, na srečo! :) mene tako mine ponavadi, če je tipo meni čuden :S Najprej misliš da je idealen, potem pa yeah sure..
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 21:57

Ja, ja od skoraj 30letnice se pričakuje drugačen pristop kot od skoraj 20letnice. In mislite, da bi se me sploh spomnil?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 24. Okt. 2009 22:10

Ja, najbolš da greš še enkrat tja in da ga povabiš na tečaj lončarstva. Zraven še povprašaš, kako se imajo njegovi vnuki in mu prineseš košček štrudla, ki si ga spekla prejšnji dan. Seveda naj bodo lasje skrbno počesani pod ruto, krilo pa naj bo pod koleni, kolena pa naj bodo skrita s temnimi debelimi žabami.

Nenazadnje nisi več 20, ampak skoraj 30.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 22:19

sončk napisal/-a:Ja, najbolš da greš še enkrat tja in da ga povabiš na tečaj lončarstva. Zraven še povprašaš, kako se imajo njegovi vnuki in mu prineseš košček štrudla, ki si ga spekla prejšnji dan. Seveda naj bodo lasje skrbno počesani pod ruto, krilo pa naj bo pod koleni, kolena pa naj bodo skrita s temnimi debelimi žabami.

Nenazadnje nisi več 20, ampak skoraj 30.

Jaz ti nisem kriva, če ne razumeš teme.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov