Idealen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Podganca
Ne zadržuj se in ne obrenjuj se s tem,kok je on popoln ti pa ne. Če maš že tako srečo,da si spoznala nekoga,ki je tok popoln pol probi poiskat še tok "jajc" da probaš, če je on za seveda, sej zgubit nimaš kej. Just go with the flow
Ne zadržuj se in ne obrenjuj se s tem,kok je on popoln ti pa ne. Če maš že tako srečo,da si spoznala nekoga,ki je tok popoln pol probi poiskat še tok "jajc" da probaš, če je on za seveda, sej zgubit nimaš kej. Just go with the flow
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
kolk ve babe komplicirate stvari...đizs krajst
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
zažvali ga drugič k se vidta, bo presenečen in pol si bo on probu uzet več časa zate!!!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:kolk ve babe komplicirate stvari...đizs krajst
eeeej....najprej gre skozi analiza, potem brezvezno sekiranje in tako naprej,....lepo po vrsti
-
Marlboro_gold - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2009
Najbrž se ti zdi popoln zato, ker ga vidiš le enkrat na teden za eno uro.
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
se strinjam ja.. Mogoce bi ga mogla bolje spozati.. mogoce ni tako popolen kot si ga ti predstavljas..
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Poglej, poskusi. Nikoli ne moreš 100% vedeti kaj si misli on o tebi in kaj on čuti do tebe. Tudi jaz sem bila takega menenja glede bivšega. Pač mislila sem, da je predober zame. Enkrat sem se opogumila, ga povabila v kino in od takrat sva bila skupaj. Moraš poskusiti, nikoli ne veš In nikoli ne smeš tako razmišljati, da je predober zate. Raje razmišljal na tak način, da je le najboljše dovolj dobro zate. Koker se začneš sama podcenjevati in misliti negativno o sebi, bodo tudi drugi tako mislili o tebi.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov