samo slabi dnevi ali.... ? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 12. Okt. 2009 13:07

ne da se smilim sami sebi ampak... res zadnje čase sploh nevem kaj mi je. nimam pravih kolegic, imam le eno in enega dobrega kolega. poleg tega je tu še cimer, ki ga poznam en teden in nevem kaj hoče. cel teden mi je pisal smse, ko se vidiva mi daje lupčke, me žgečka, nikoli pa ne preseže meje. nevem ali hoče samo ''zasrati'' ali hoče kaj drugega. star je isto kot jaz(20). rada bi vedela kaj hoče, ampak ga nočem direkt prašati ker se mi zdi to tako no... :/ ne vem kje spoznati novo družbo, faksa nimam ta teden, sicer pa mi je tudi malo bedno, kako se vklopit, ker nobenega še ne poznam. danes je tak deževen dan, že to me spravlja v slabo voljo in ne vem kam naj sama s sabo.... :(
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 12. Okt. 2009 13:20

Kar se tiče tvoje slabe volje, vsi mamo slabe dneve. Pri tebi ej tud tko. Jst ko sem slabe volje grem ven na sprehod ali vzamem kakšno knjigo in jo berem.

Zdej kar se tiče tvojega prijatelja, jst mislim da bi hotu kaj več od tebe, glede na to da ti pošilja sporočila z takimi vsebinami. Če mu boš pa ti tud tko odgovarjala na sporočila bo mislil da ti tud želiš kaj več od njega.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Okt. 2009 13:24

alo zmanjšaj avatar!!!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 12. Okt. 2009 13:25

Sm že probala, ne gre.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Okt. 2009 13:30

ja pa ga zbriši, o bože :eek:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Okt. 2009 13:37

kako lahko sploh sprejme tako velikega? meni za vsak milimeter preveč zavrača pri nalaganju.. :gruebel:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Okt. 2009 14:04

Začetek faksa in tako turobno vreme naredita svoje. Verjetno ravno tako slabo prenašaš spremembe kot jaz in te oktober ravno zato dotolče, ker je vse novo, ti pa zbegana. Lepo po korakih, pa boš videla, da se družba hitro najde skupaj, lajf postane bolj utečen in ta občutek utesnjenosti izgine.
Cimra pa vsaj začasno pusti pri miru, ker ni pametno že na začetku leta vsega zakomplicirat :)

Enivej, ne se preveč sekirat, taka obdobja čudnega razpoloženja minejo. In ko boš boljše volje, boš tudi videla, da v resnici nisi tako sama, samo ljudje se načeloma izogibajo tistih, ki se kislo držijo.

Liefde, ti pa itak ne smeš imet migetajočega avatarja, tako da velikost sploh ni bistvena. Je pa zelo moteča.
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 12. Okt. 2009 14:14

bit će bolje :D
MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 12. Okt. 2009 14:19

jezus v čem je point..pač ma taki avatar...se neki tu bzw obremenjujete :roll:
Just go with the flow;)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Okt. 2009 14:30

^^kr so takšna pravila?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Okt. 2009 14:33

Men ne zanimajo pravila( :D) temveč to, da je vseskup blo zelo grdo in moteče.
Avtorici pa, to je pač obdobje. :) Se mi zdi, da ga imamo skoraj vsi enkrat..samo odločit se moraš, če se boš mal prepustila in bla mal turobna, počakala na boljše dneve al pa si ustvarla nek optimističen pogled.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 12. Okt. 2009 14:39

Evo, sem zamenjala.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Okt. 2009 14:48

Super, pa še lepši je.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 12. Okt. 2009 20:18

če sm jezn svojo jezo prenesem na papir ;) slabo voljo tudi tako ;) počni neki kar te veseli ;)

včasih je dobro stvari razčistit takoj...ker drugače se lahko vleče v nedogled in je lahko pravo mučenje....bi blo pa fajn ga presenetit...mu rečeš ej ti j************ kakšne namene maš z mano....sam je pa možnost da te hoče sam za kreskres ;) da mu v sobi ne bo dolgcajt
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 12. Okt. 2009 21:43

Ja, tako kot moji predhodniki mislim, da bo s sončkom tudi malo več dobre volje prišlo do tebe. Praviš, da se počutiš izgubljeno, da se ti je težko vklopit z ljudmi na faxu. Glej, ko prideš v predavalnico, na vaje (karkoli že mate), podebatiraj malo s tistim, ki sedi zraven ("mi se pa še ne poznamo, itd.), pa boš videla, da boš hitro spoznala nove prijatelje, to na začetku leta ni noben problem, ker se folk itak ne pozna med sabo no! :)

glede tistega prjatla, pa verjetno res hoče kaj več. ne vem, če ti je simpatičen, zakaj pa ne bi mal flirtala z njim...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]