samo slabi dnevi ali.... ? :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
ne da se smilim sami sebi ampak... res zadnje čase sploh nevem kaj mi je. nimam pravih kolegic, imam le eno in enega dobrega kolega. poleg tega je tu še cimer, ki ga poznam en teden in nevem kaj hoče. cel teden mi je pisal smse, ko se vidiva mi daje lupčke, me žgečka, nikoli pa ne preseže meje. nevem ali hoče samo ''zasrati'' ali hoče kaj drugega. star je isto kot jaz(20). rada bi vedela kaj hoče, ampak ga nočem direkt prašati ker se mi zdi to tako no... ne vem kje spoznati novo družbo, faksa nimam ta teden, sicer pa mi je tudi malo bedno, kako se vklopit, ker nobenega še ne poznam. danes je tak deževen dan, že to me spravlja v slabo voljo in ne vem kam naj sama s sabo....
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Kar se tiče tvoje slabe volje, vsi mamo slabe dneve. Pri tebi ej tud tko. Jst ko sem slabe volje grem ven na sprehod ali vzamem kakšno knjigo in jo berem.
Zdej kar se tiče tvojega prijatelja, jst mislim da bi hotu kaj več od tebe, glede na to da ti pošilja sporočila z takimi vsebinami. Če mu boš pa ti tud tko odgovarjala na sporočila bo mislil da ti tud želiš kaj več od njega.
Zdej kar se tiče tvojega prijatelja, jst mislim da bi hotu kaj več od tebe, glede na to da ti pošilja sporočila z takimi vsebinami. Če mu boš pa ti tud tko odgovarjala na sporočila bo mislil da ti tud želiš kaj več od njega.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
ja pa ga zbriši, o bože
It was forever..but it didnt last long..
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Začetek faksa in tako turobno vreme naredita svoje. Verjetno ravno tako slabo prenašaš spremembe kot jaz in te oktober ravno zato dotolče, ker je vse novo, ti pa zbegana. Lepo po korakih, pa boš videla, da se družba hitro najde skupaj, lajf postane bolj utečen in ta občutek utesnjenosti izgine.
Cimra pa vsaj začasno pusti pri miru, ker ni pametno že na začetku leta vsega zakomplicirat
Enivej, ne se preveč sekirat, taka obdobja čudnega razpoloženja minejo. In ko boš boljše volje, boš tudi videla, da v resnici nisi tako sama, samo ljudje se načeloma izogibajo tistih, ki se kislo držijo.
Liefde, ti pa itak ne smeš imet migetajočega avatarja, tako da velikost sploh ni bistvena. Je pa zelo moteča.
Cimra pa vsaj začasno pusti pri miru, ker ni pametno že na začetku leta vsega zakomplicirat
Enivej, ne se preveč sekirat, taka obdobja čudnega razpoloženja minejo. In ko boš boljše volje, boš tudi videla, da v resnici nisi tako sama, samo ljudje se načeloma izogibajo tistih, ki se kislo držijo.
Liefde, ti pa itak ne smeš imet migetajočega avatarja, tako da velikost sploh ni bistvena. Je pa zelo moteča.
- MinimaLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Your worst nightmare
jezus v čem je point..pač ma taki avatar...se neki tu bzw obremenjujete
Just go with the flow;)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Men ne zanimajo pravila( ) temveč to, da je vseskup blo zelo grdo in moteče.
Avtorici pa, to je pač obdobje. Se mi zdi, da ga imamo skoraj vsi enkrat..samo odločit se moraš, če se boš mal prepustila in bla mal turobna, počakala na boljše dneve al pa si ustvarla nek optimističen pogled.
Avtorici pa, to je pač obdobje. Se mi zdi, da ga imamo skoraj vsi enkrat..samo odločit se moraš, če se boš mal prepustila in bla mal turobna, počakala na boljše dneve al pa si ustvarla nek optimističen pogled.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Super, pa še lepši je.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
če sm jezn svojo jezo prenesem na papir slabo voljo tudi tako počni neki kar te veseli
včasih je dobro stvari razčistit takoj...ker drugače se lahko vleče v nedogled in je lahko pravo mučenje....bi blo pa fajn ga presenetit...mu rečeš ej ti j************ kakšne namene maš z mano....sam je pa možnost da te hoče sam za kreskres da mu v sobi ne bo dolgcajt
včasih je dobro stvari razčistit takoj...ker drugače se lahko vleče v nedogled in je lahko pravo mučenje....bi blo pa fajn ga presenetit...mu rečeš ej ti j************ kakšne namene maš z mano....sam je pa možnost da te hoče sam za kreskres da mu v sobi ne bo dolgcajt
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Ja, tako kot moji predhodniki mislim, da bo s sončkom tudi malo več dobre volje prišlo do tebe. Praviš, da se počutiš izgubljeno, da se ti je težko vklopit z ljudmi na faxu. Glej, ko prideš v predavalnico, na vaje (karkoli že mate), podebatiraj malo s tistim, ki sedi zraven ("mi se pa še ne poznamo, itd.), pa boš videla, da boš hitro spoznala nove prijatelje, to na začetku leta ni noben problem, ker se folk itak ne pozna med sabo no!
glede tistega prjatla, pa verjetno res hoče kaj več. ne vem, če ti je simpatičen, zakaj pa ne bi mal flirtala z njim...
glede tistega prjatla, pa verjetno res hoče kaj več. ne vem, če ti je simpatičen, zakaj pa ne bi mal flirtala z njim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]