pisanje preko interneta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SAJNSKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2007
Kraj: podzemlje

Neprebrana objavaNapisal/-a SAJNSKA » 25. Sep. 2009 13:34

V dveh letih odkar sva z fantom skupaj je eno leto in pol na spletni skupnosti, nebi je imenovala. Tam ima pač voje fotke, tel. številko (reklamira svojo službeno dejanvnost) in nobenega statusa (nima napisano da je v zvezi).
Moti me da je stalno tam gor, vedno je dosegljiv, in piše drugim babncam komentare ,..... kaj se še dogaja po zasebnih sporočilih! Zaradi tega sva se že kar nekajkrat sprla, zdaj ko bi ga spet mogla oporzoriti na mene in moja čustva si ne upam. Kaj na storim?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Sep. 2009 13:38

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 25. Sep. 2009 13:42

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objavaNapisal/-a poletje06 » 25. Sep. 2009 14:59

~NIA~ napisal/-a:prijavi se še ti, daj si en dobr nick objavi par slikc (snemi jih iz simpatij, glasujzame....pač ne svojih) in mu piši da bi ga rada spoznala, da bi se rada z njim dobila, da ti je hud, če ti pošlje še kakšno hudo sliko, če ma punco..
boš takoj vedla pr čem si..

bravo nia, še en dokaz, da si smotana. kraja slik drugih oseb s strani kot so glasujzame itd. je kazniva.me zanima, kako bi se ti počutila, če bi nekega dne odprla npr. facebook in bi se pojavlila ena X oseba z tvojo sliko na profilu. Sj bi ti še kaj bl ostrejšega napisala kot to, da si smotana, pa se bom zardžala, ker vem, da je proti pravilom.

avtorici pa samo tole: preverjat fanta na tak način je patetično in tudi upoštevanje nastvetov nie je patetično. stvari se razčistijo s pogovorom, ne pa s fake profilom. sploh pa, kakšen je izgovor, da ne upaš opozorit na svoja čustva, zato, ker veš da bo sledil prepir? zakaj si potem sploh v taki zvezi, če je fantu mar za tvoja čustva? krneki.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 25. Sep. 2009 15:44

jao punce, kaj vam ni jasno ... ima pac profil na enem portalu in virtualno debatira z razlicnimi ljudmi. al zdj, k osta pa par, se pa lahko od deklet pogovarja samo s svojo mamo, sestro in tebo? ce te ima rad in ti to da vedet, te komentiranje drugih nima kaj za skrbet. pac se je v zadnjem casu razpaslo to in dokler se folk ne bo navelical, bo komentiral slike svojih virtualnih prijateljev. tudi jaz ima profil na facebook-u in pokomentiram kaksno lustno slikco od kakega kolega in komu kdaj kaj napisem, odpisem v zasebnih sporocilih. zdej ce imam fanta, se ne pomeni, da mora pa zame obstajat samo on...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 25. Sep. 2009 15:46

ala Nia, pa tvoja ideja je res malo nezrela ... wtf? da bi ga sla na tak nacin preverjat. ko bi izvedel, da je to ona, njegova punca, bi ji dal tako brco v rit, kar je tudi prav ... ce mu tolk ne zaupa, potem je njun odnos ze tako ali tako za v stare skatle ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Sep. 2009 17:42

Jaz imam pa precej slabo mnenje o tistih, ki ne odobravajo uporabe facebooka, klepetalnic, forumov,... ker to v bistvu pomeni, da si oni sami te strani razlagajo kot kurbenhaus in jih očitno tako tudi uporabljajo :)
Tisti, ki pa vemo, da se da na netu počet še kaj drugega, ne samo varat, pa s tem nimamo večjih težav :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Sep. 2009 17:44

---?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Sep. 2009 17:47

--..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 25. Sep. 2009 18:51

Glede na moje pretekle izkušnje z bivšim... se mi to zdi neprimerno. Sama sem pri bivšem zasledila na računalniku messenger loge in v njih neprimerno vsebino. Seveda me je skoraj vrglo s stola in kmalu potem sva končala.

Če si v zvezi, se obnašaj temu primerno, ne pa da še preko spleta pišeš neumnosti... kr nekaj.
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Sep. 2009 19:30

jullia_ napisal/-a:Jaz imam pa precej slabo mnenje o tistih, ki ne odobravajo uporabe facebooka, klepetalnic, forumov,... ker to v bistvu pomeni, da si oni sami te strani razlagajo kot kurbenhaus in jih očitno tako tudi uporabljajo :)
Tisti, ki pa vemo, da se da na netu počet še kaj drugega, ne samo varat, pa s tem nimamo večjih težav :P

Hm... Ja, ampak ne bi pa verjetno odobravala, da tvoj dragi piše komentarje drugim ženskam? Sicer če tip napiše nekaj v stilu "lepa slika" ali pa komentiranje slik s potovanja ipd. se mi ne zdi nič takega, pisanje v stilu "huda" ipd. pa me ne bi pustilo ravnodušne. :wink:
Če mi gre kaj na živce, so to tipi, ki mi pošljejo prošnjo za prijateljstvo in počekiram njihov profil, pa vidim, da je tip v zvezi, pol pa me doda, pa me sploh ne pozna. :? Štekam, če me doda kakšen znanec, ki ima punco in se pač poznamo, ne pa, da me dodajajo zasedeni in celo poročeni tipi. Pregledam profil in ga zbrišem iz seznama. :P
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 26. Sep. 2009 8:00

oh ja dekleta ... kot da se ne veste, da fantje radi pogledajo za kaksno drugo bejbo, sploh ce res dobro izgleda... in al ni v tem primeru bols, da jih gleda na racunalniku, kot da se nekje zunaj (po moznosti se v prico vas) naslaja na hudi zadnjici in prsih kaksne seksi mladenke ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Sep. 2009 17:21

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 26. Sep. 2009 20:50

Joj potem kar internet ukinit.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Sep. 2009 21:12

Anja86 napisal/-a:Glede na moje pretekle izkušnje z bivšim... se mi to zdi neprimerno. Sama sem pri bivšem zasledila na računalniku messenger loge in v njih neprimerno vsebino. Seveda me je skoraj vrglo s stola in kmalu potem sva končala.

Če si v zvezi, se obnašaj temu primerno, ne pa da še preko spleta pišeš neumnosti... kr nekaj.

Am sva že dve, ampak jaz sem na malo drugačen način izvedela vse skupaj, izvor pa je isti: klepet preko neta. Kar je preveč,je preveč.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov