Biti sam
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
da bi ti vedela, koliko ljudi boš spoznala na faksu....
jaz sem imel v srednji najboljšega prijatelja, bila sva kot rit in srajca, ampak ko sem prišel na faks, so se najine poti razcepile, spoznal sem nove ljudi...itd
mislim, da se ti je zadeva zgodila ob pravem času, kajti sedaj bo najlažje iti od začetka...novi ljudje, potencialni partnerji, prijatelji.,...
pa če boš prišla iz vasi v ljubljano...ti si ne moreš misliti, koliko ljudi je v ljubljani! izbora kolikor hočeš!
jaz sem imel v srednji najboljšega prijatelja, bila sva kot rit in srajca, ampak ko sem prišel na faks, so se najine poti razcepile, spoznal sem nove ljudi...itd
mislim, da se ti je zadeva zgodila ob pravem času, kajti sedaj bo najlažje iti od začetka...novi ljudje, potencialni partnerji, prijatelji.,...
pa če boš prišla iz vasi v ljubljano...ti si ne moreš misliti, koliko ljudi je v ljubljani! izbora kolikor hočeš!
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
če se ti je zgodilo, da si ostala "sama", se je to zgodilo ob najprimernejšem času Res je, da boš v LJ spoznala tolk ljudi in ni vrag, da tam ne boš našla novih prijateljic in mogoče fanta/simpatijo.
Glede tvojega bivšega fanta ti priporočam, da poskušaj čim manj mislit nanj (vem da je težko to udejanjit) oz. si najdi nek hobi, ki bo zasenčil misli nanj.
Tvoje bivše prijateljice bodo šele čez nekaj časa spoznale, da so "izluščile" čudovito osebo. Je*eš njih, si boš našla nove
Definitivno pa delaj na odnosih v družini (tudi, če so slabi), ker v trenutkih, ko izgubiš ve, ti ostane samo družina. In oni te ne bodo nikoli zapustili. Več se druži s svojo družino (magar, če tv skup gledate) in neguj odnose z družinskimi člani.
In ko boš v LJ, boš videla, da svet še zdaleč ni tako črn, kot se zdi v določenem trenutku. Odmisli te neprijetne pripetljaje in se preprosto vdaj študentskemu življenju, naj te obsuje z vso svojo lepoto in živahnostjo. Vse bo ok, garantirano!!
Glede tvojega bivšega fanta ti priporočam, da poskušaj čim manj mislit nanj (vem da je težko to udejanjit) oz. si najdi nek hobi, ki bo zasenčil misli nanj.
Tvoje bivše prijateljice bodo šele čez nekaj časa spoznale, da so "izluščile" čudovito osebo. Je*eš njih, si boš našla nove
Definitivno pa delaj na odnosih v družini (tudi, če so slabi), ker v trenutkih, ko izgubiš ve, ti ostane samo družina. In oni te ne bodo nikoli zapustili. Več se druži s svojo družino (magar, če tv skup gledate) in neguj odnose z družinskimi člani.
In ko boš v LJ, boš videla, da svet še zdaleč ni tako črn, kot se zdi v določenem trenutku. Odmisli te neprijetne pripetljaje in se preprosto vdaj študentskemu življenju, naj te obsuje z vso svojo lepoto in živahnostjo. Vse bo ok, garantirano!!
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Da te malo potolažim. Preden sem šla v Ljubljano nisem imela skoraj nobenega življenja. Potem pa sem mesec pred vpisom na fax spoznala super fanta s katerim sva skupaj že eno leto. Spoznala sem super prijateljice, za nekatere se je spet izkazalo, da so samo izkoriščevalke, a vseeno mi je ostalo nekaj zelo dobrih kolegic, o katerih pred Ljubljano ni bilo ne duha ne sluha . Tako da sploh ne skrbi, ker Ljubljana je res kraj, kjer boš lahko spoznala veliko novih ljudi in lahko da tudi bodočega fanta, samo ne se zapirat vase in začni živet na novo in z optimizmom in pozitivno energijo boš spoznala tooooliko zanimivih ljudi in se z njimi spoprijateljila, da ne boš imela časa mislat na ex boyfriend sploh pa ne na te "prijatlce", saj boš imela kup novih poznanstev in tudi izkušenj:)
pa srečno!
pa srečno!
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz sem sicer imela trenutke najhujše osamljenosti in depresije v LJ .... Ampak se povsem strinjam z ostalimi, ki so komentirali. Vzemi Ljubljano kot nov začetek in ne zapiraj se pred ljudmi. Zagotovo boš spoznala koga (veliko le-teh ) zanimivega.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Ma ja, zdej ko greš študirat v Ljubljano, se res ne smeš sekirat, ker si sama, ker že čez par dni ne boš več. Na faxu boš že prvi dan spoznala polno novih ljudi in sigurno se boste z nekaterimi še posebj zaštekal. Ne zapiraj se, pojdi kaj vn (sploh zdej, ko boš v Lj), pozabi na hinavske prijateljice, ki so te pustile na cedilu, na fanta, ki ga ni več. In tko, kot je že ena rekla, delaj tut na družinskih odnosih.
In ja, Jochie ima še nekaj prav, knjiga naj bo vseeno tvoja naj prijateljica, haha (k bi js to vedla en let nazaj).
In ja, Jochie ima še nekaj prav, knjiga naj bo vseeno tvoja naj prijateljica, haha (k bi js to vedla en let nazaj).
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
ti bodi samo optimistična pa samozavestna. boš vidla da bo super. zdj maš res super priložnost za nov začetek. tako da izkoristi.
te pa razumem, ni hujšega občutka kot občutek da si sam. sama ga hvalabogu še nisem izkusila in tudi upam, da nikoli ne bom.
te pa razumem, ni hujšega občutka kot občutek da si sam. sama ga hvalabogu še nisem izkusila in tudi upam, da nikoli ne bom.
- Tamalla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2009
- Kraj: res vsepovsod :)
tudi sama sem izkusila isto, še sedaj ko sem doma, se včasih tako počutim.. tako daže po eni strani komaj čakam fax, družba dobro dene, pa knjige tut
mogoče ti bo v ljubljani najprej težje, ker ne boš nikogar na začetku poznala.. vrjemi, folk je izjemno prijazen gor, in takoj koga spoznaš..čeprav govorijo ravno obratno glede folka.
Nazadne ti bo gor tako všeč, in se boš tako navezala na nove prijatelje, da boste skos skupi
Za kavo pa kr povei
mogoče ti bo v ljubljani najprej težje, ker ne boš nikogar na začetku poznala.. vrjemi, folk je izjemno prijazen gor, in takoj koga spoznaš..čeprav govorijo ravno obratno glede folka.
Nazadne ti bo gor tako všeč, in se boš tako navezala na nove prijatelje, da boste skos skupi
Za kavo pa kr povei
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Ma men je pr Lj najbolš to, d je tm tolk raznolikih ljudi, d kr glava boli. Recimo na faxu me je navdušl, d usak ta drug iz nekje drugje prhaja, da usak svoj narečje govori, pa useen se z usemi takoj poštekaš Lublana združuje, čeprav čez mojo vas ga še zmer ni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov