Bolna mama najboljše prijateljice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- In_common
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
Mama moje najboljše prijateljice je bolna (verjetno na smrt)...Nikoli nemorem najti pravih besed zanjo, da bi jo potolažila, ker v moji družini nikoli nisem imela te izkušnje(upam da je nikoli nebom imela)....Mi lahko kaj svetujete??
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Če bi bla jaz ne mestu tvoje prijateljice, ne bi želela kaj dosti o tem govorit, pač pa samo svojo prijateljico ob sebi, kadar bi jo potrebovala. Pomagal bi že samo objemček in njena prisotnost. Resnici na ljubo, nobena tolažba, beseda ji ne bo pomagala, če ji mama umira.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Kakšno je njeno stanje?
Bodi ob njej, ni potrebno imeti za to izkušnje, ker čustva so v trenutku močna in čez čas bledijo (kot bolečina, ostane spomin nanjo), tako da bi lahko celo "pametovala" preveč, če bi imela izkušnje. Najpomembnejše je, da ve, da se lahko vedno nate zanese in se s tabo pogovori o čemerkoli
Bodi ob njej, ni potrebno imeti za to izkušnje, ker čustva so v trenutku močna in čez čas bledijo (kot bolečina, ostane spomin nanjo), tako da bi lahko celo "pametovala" preveč, če bi imela izkušnje. Najpomembnejše je, da ve, da se lahko vedno nate zanese in se s tabo pogovori o čemerkoli
A goal without a plan is just a wish.
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Ko sem bila jaz v taki situaciji sem potrebovala samo nekoga, ki me je poslušal.
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov