ranjeni ego

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a raztresenka » 14. Sep. 2009 23:03

ok, zadeva je taka...na kratko...sem v tujini, na izmenjavi študentov... začela sem mutit s sostanovalcem, že prvi tedn se je vse začelo. tip mi je bil OK, ni mi pa bil pretirano všeč, ampak mal alkota je nardil svoje. Naslednji dan se je tipo čist zalepu name, skos se je vrtel okol mene, izkazoval mi je tok pozornosti da se mi je že počasi bruhal, ampak OK...
Zase vem, da sem ful težek karakter, mam svoje fore in me je včasih težko razumet, ampak...sm fer. povem kaj mislim, nikol ne dajem lažnih upov,... tipu sem naslednji dan povedala da mislim da je bila prejšnji dan napaka, da nočem komplikacij, glede na to da bova še eno leto živela skupaj... ni hotu razumet, prepričevanje da ni treba da je tko, da bi rad bil z mano, da si ne more pomagat, ... Mutila sva še naprej, on je na vsak način hotu da bi vsi vedl z naju, me spraševal zakaj nočem povedat...
med vikendom smo šli v eno diskoteko, kjer je spoznal neko punco in mu je bila všeč. ker sem bla mal pod dozo, sem mu dala lupčka v javnosti in tip se odmakne! ja, vsak bi lahko reku da je zato, ker sem jst prej njemui govorila da ne v javnosti, ampak ni tko...ker je upal na možnosti s tisto bejbo, se je umaknu in me preprosto ignoriru...jasno zakaj.

sem tip človeka ki ma rad poravnane račune, da ve zakaj se gre in sem mu povedala kar sem mu hotla. Tip je dejansko reku da me razume in da more it napisat en sms in to je to.. Se pravi prizananje in umik.

In kaj je z mano? počutim se kot največji izmeček, kot da nisem dost vredna, da sem samo neka rezerva ki je OK ko ni nobene druge... Drugače moja samozavst ni ravno na podnu, ampak trenutno se počutim kot drek. Nisem bla zaljubljena v njega, blo je fajn ampak to je blo pa tut to, sam zdej... Sploh ne morem funkcionirat, počutim se kot tazadnja smet, nekako ne morem prebolet kar se mi je zgodilo.

pišem,ker si hočem malo olajšat dušo pa slišat kakšno spodbudno besedo, ne iščem rešitev ker vem kera je edina-pozabit!

počuim se kot najstnica, da sploh pišem take na forum, amapak nekomu morem povedat.

kak nasvet, kako naj zacelim ranjeni ego? res bi bla vesela vsake besede, samo prosim da se izogibate fraze : čas celi rane, ker mi trenutno čisto nič ne pomeni...
*oranžna*

Neprebrana objavaNapisal/-a *oranžna* » 14. Sep. 2009 23:16

ti si pa res fuknjena...
nisi hotla met nič resnega z njim, potem pa se pizdiš ker je hotu fukat z drugo.
baba zblojena!
Uporabniški avatar
Jeya585
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jeya585 » 14. Sep. 2009 23:18

najprej ga ti nisi jebala,in po ker un ni tebe,si zdej čis užaljena? halo. mal bol pujasn...ti je čez čas ratu ušeč al kako.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 14. Sep. 2009 23:30

ja pij ego Slika :D :D

okej mal heca.. mene zanima če ti veš kaj bi rada? bi ga rada nazaj, al bi ga rada pozabla, al kaj bi sploh rada?
Če bi ga rada nazaj, ga pač spet osvoji.. ne vem če bi blo to tak težko, glede na to da je že bil nor nate, če bi ga rada na hitrco pozabla si pa drugega najdi, če pa bi rada nekaj tretjega, pa povej kaj to je, pa bomo iskali novo rešitev ane.
Večina problemov je rešljivih, takole enostavni pa sploh :D
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a raztresenka » 15. Sep. 2009 0:34

prvo kot prvo, nism ga hotla jebat, amapk nism vedla kaj hočem, še zdej nevem čist točno.. ja, itak, baba fuknjena...right. Kot da vsi vejo kaj hočejo. Nevem kaj je to tok slabga, amapk seveda vi uravnovešenci mate vse pod kontrolo. rada bi bla z njim, nisem zalublena, ampak več kot sem bla z njim, boljš mi je blo...ampak zdej je kar je. Nisem rekla da ga hočem nazaj, ker če mu je druga bolj všeč ga niti nočem več. Ampak me boli da se je že tok hitrem času ohladil, lih ko mi je začenjal bit všeč. Itak, dejte obsojt, ko ste vi sami popolni :roll če nevem kaj hočem, še ne pomeni da sm slaba oseba Jebat ga, nisem se mogla odločit kaj nardit, pa kaj naj zdej. Nimam slabe vesti, ker sm povedala točno kar mu je blo.ker sm nardila napako, še ne pomeni da sm js tisti idiot. Ne zdi se mi fer neko obsojanje, sploh zato ker potem slika izpade tok črno bela, .. tok se lepo izide. On hoče da jst grda izpadem(čeprov je je on očitno sam iskal izgovore da se me znebi, jst sem pa tista prasica ki ne ve kaj bi rada in zdej teži bogemu revežu. Hotla sem se pogovorit z njim, pa me sloh ni poslušu, reku je samo da more it napisat sms...karkoli mu rečm, spremeni temo. Vse kar rada je mal komunikacije,on pa tega ni sposoben. Naj mi vsaj pove, kaj si misli, ne pa da ob vsakem pogovoru reče da se bova pogovorila jutri( tega jutri pa seveda ni).
*oranžna*

Neprebrana objavaNapisal/-a *oranžna* » 15. Sep. 2009 1:21

še mal te bo jebu (hvalabogu da je obrnu igro), pa boš že začela govorit da je on ljubezen tvojega lajfa.

rabiš psa, ki bo teku za tabo in samo za tabo, a ne? ti pa se boš zgovarjala, da boga ne veš kaj bi rada.

zdej ga hočeš priklenit nase, ne zato ker ga imaš rada, ampak zato ker si posesivna in sebična in ne preneseš, da ne bi bil več tvoj pes in da bi se mu jebalo zate.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Sep. 2009 6:23

raztresenka napisal/-a:ok, zadeva je taka...na kratko...sem v tujini, na izmenjavi študentov...

kaj tale izmenjava je kakšna svinger varianta ali se študentje izmenjajo, da bi študirali? če je svinger varianta, zamenjaj tipa, če se študira, se primi knjige! :wink:
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 15. Sep. 2009 7:49

raztresenka napisal/-a:Ampak me boli da se je že tok hitrem času ohladil, lih ko mi je začenjal bit všeč.

Če sem jaz prav razumela, si ti bila z njim samo takrat, ko ti je pasalo. Prej nisi hotela, da bi se kazala v javnosti, ko je on to hotel, ko pa je našel drugo (kar se meni sploh ne zdi grozno, glede na to, da ti nisi vedela, kaj hočeš in si mu dala vedeti, da si z njim iz dolgčasa), si ti kar naenkrat spet navalila nanj, samo da ne bi dobil druge... Razumem, da ne veš, kaj hočeš, saj vsak človek kdaj ne ve, kaj hoče, ampak bi se morala odločit ali boš zares z njim ali pa ne boš z njim. Ti pa si nekaj mutila in tip ni vedel, pri čem je.
Iz vsega, kar si napisala, se meni ne zdi, da bi ga ti imela rada, samo boli te, da te je odjebal...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 15. Sep. 2009 8:11

Ne vem kaj bi ti sploh rada, oz. pomoje niti sama ne veš. Najprej se spustiš v razmerje, nato mu poveš, da ni bilo tako mišljeno in ga nočeš in ti gre tip na bruhanje. Potem pa si užaljena, ko dobi drugo. :nixweiss:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 15. Sep. 2009 9:00

vidla si uno punco in ratala lubosumna....

:roll:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 15. Sep. 2009 9:08

mislim da je problem v tem, da si vidla da je ''nedosegljiv'' pa ti je postal ''vsec'' ;) v resnici ti ni vsec. - vsaj zase lahko recem da pr men bi to drzalo :D pac spoznala si da je fant zazeljen, da te je skenslu, in kar je nedosegljivo je zdej zanimivo. ce bi postal zdej cist nor nate bi ti pa sel na zivce ;) mal razmisl pa ugotov ce je tako. :wink:
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 00ally00 » 15. Sep. 2009 9:14

Tud jst ne štekam, kaj je tak problem...tip je hotu bit s tabo, si ga zavrnila in pol te je odrinu v diskaču - sej je kr razumljiva reakcija, zihr je bil mal užaljen, da si ga po tem, ko sta neki mela na hitr skenslala, on pa je hotu bit s tabo. Pomoje si je mislu, da ga po vsem tem nimaš kj zdej lubčkat (sploh pa ne, ko so okol druge, zanj potencialne punce.
Čist preveč si užaljena, ker te je odmaknil - sej si ti prva njega skenslala! Zato ne se smilt sama sebi, lahko bi bla celo vesela, da si bo drugo najdu, pol te ne bo več izkazoval pozornost in te ne bo sililo na bruhanje. :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 15. Sep. 2009 10:24

Ma to je tak tipičn primer sistem porini-potegni...k je letu za tabo in je bil dosegljiv te ni zanimal, ko se je umaknu in začel iskat druge bejbe je tebe čudežno zagrabil, da bi bila rada z njim.Sm prepričana, da si se že kdaj sprašvala zakaj te nekdo noče k letaš za njim pol k si se pa umaknila je pa prlaufu...no tle je točn to.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 15. Sep. 2009 11:30

to naj ti bo poduk za naslednjič, da se ni treba vsakič ko ga mal cukneš "družit" s prvim, ki ti je všeč.
Sploh pa moraš najprej sama pri sebi razčistit stvari, potem pa se lahko oziraš na njega, kaj on počne in skom kaj počne. Ne bluzi drugim, če si sama nisi jasna!
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 15. Sep. 2009 15:22

ja glej ne vem kaj ti naj druga rečem, poskusi se pogovorit z njim, če pa te ne bo hotel poslušat, mu pa pismo napiši, tega bo sigurno prebral.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov