končati razmerje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kazza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2009
- Kraj: Maribor
Pozdravljeni,,
že dolgo predolgo me muči moj bivši...fant je bil do mene vse prej kot dober..ampak jaz nikakor ne morem dokončno končati z njim. Res je, da imama skupaj otroka...ampak vseeno.. Je to mogoče zato, ker je bil moj prvi fant in sma bila skupaj 6.5 let?
Še vedno razmišljam o slabih stvareh, ki mi jih je stroril..počutim se tako kot, da sem ujeta.. A bi ta problem rešil mogoče nov partner (težko si predstavljam, da bi jaz imela novega fanta..). Vse bi dala, da bi on končno postal preteklost in nič več..
že dolgo predolgo me muči moj bivši...fant je bil do mene vse prej kot dober..ampak jaz nikakor ne morem dokončno končati z njim. Res je, da imama skupaj otroka...ampak vseeno.. Je to mogoče zato, ker je bil moj prvi fant in sma bila skupaj 6.5 let?
Še vedno razmišljam o slabih stvareh, ki mi jih je stroril..počutim se tako kot, da sem ujeta.. A bi ta problem rešil mogoče nov partner (težko si predstavljam, da bi jaz imela novega fanta..). Vse bi dala, da bi on končno postal preteklost in nič več..
Kazza
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
in kaj te sploh še zadržuje pri njem? razen tega da imata skupaj otroka. lej otrok bo bolj trpeu, če boš ti nesrečna in on ne bo ne dobr oče in ne dobr mož, kakor pa, če ga zapustiš in greš novemu življenju na proti, se počutiš super in srečno. otrok bo še vedno imel očeta, ti pa boš poskrbela tudi malo zase in na življenje gleda z lepše strani. ker kot praviš, tipa nočeš imeti v svojem življenju in si želiš da je stvar preteklosti, pomisli raje nase in na otroka
vem, da je težko zapusti nekoga, ki ga kljub vsemu imaš še zmeraj rad, ampak če je tu več slabih kot dobrih stvari, napni vse moči, da boš imela pogum in mu rekla zbogom!
vem, da je težko zapusti nekoga, ki ga kljub vsemu imaš še zmeraj rad, ampak če je tu več slabih kot dobrih stvari, napni vse moči, da boš imela pogum in mu rekla zbogom!
- kazza
- Sramežljivka
oj..
ja stara sem 23 let.. usi mi pravijo, da imam še celo življenje pred seboj, jaz pa se počutim totalno izgubljeno.. Vem, da je najlažje govorit pozabi ga pejdi naprej....ampak meni nikakor ne uspe... sedaj še študiram imam še en izpit do konca..to bom sfurala..ostalo pa ne vem.
Včasih se mi zdi, da začenjam nekaj na novo ampak to ne traja dolgo, ker me spet use nazaj potegne...:S
ja stara sem 23 let.. usi mi pravijo, da imam še celo življenje pred seboj, jaz pa se počutim totalno izgubljeno.. Vem, da je najlažje govorit pozabi ga pejdi naprej....ampak meni nikakor ne uspe... sedaj še študiram imam še en izpit do konca..to bom sfurala..ostalo pa ne vem.
Včasih se mi zdi, da začenjam nekaj na novo ampak to ne traja dolgo, ker me spet use nazaj potegne...:S
Kazza
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Nov partner bi zelo verjetno rešil to težavo. Za začetek pomaga že, da se zamotiš z drugimi stvarmi, ampak resno, pač z najljubšim hobijem, če ga nimaš, si omisli kaj novega, ... ne pa da poskusiš sfolgat to, kar že tako imaš na glavi, zraven pa stalno premišljuješ o njem. Tako zvezo je zelo težko pozabit, saj je prva, dolgotrajna in še otroka imata, tako da verjamem, da ti je težko, vendar pa bo prej ali slej čas ublažil vse skupaj. Kot rečeno, nov partner je stvar, ki zelo pripomore, ker gre za novo osebo, ki jo imaš rada, ugotoviš, da se imaš lahko lepo ali še lepše tudi z nekom drugim, predvsem gre pa zveza čisto na novo in je tudi tako nek nov začetek. Ne se zdaj na vrat na nos vreči v iskanje novega partnerja, to bo že prišlo samo od sebe, najprej se moraš še navaditi, da si samska in da on ne predstavlja več ključne vloge v tvojem življenju. Jaz bi ti svetovala, da greš ven in se sprostiš, se družiš s kolegicami in kolegi. Če imaš finance in čas, bi se ti morda splačalo storiti kaj bolj drastičnega, npr. selitev, da storiš nekaj čisto sama, s tem označiš svoj nov začetek in se hkrati s tem tudi zamotiš.
Every rose has its thorn
- kazza
- Sramežljivka
je moj biuši, ampak ker se moje življenje ne premakne nikamor mi je isto ko da sem z njim..totalno omejena..ne vem kako naj pojasnim, ampak ne morem se sprostiti imam slabo samopodobo, nisem vesela, nimam več prijateljic, prijateljev pa tako ali tako ne, ker mi jih on nikoli ni pustiu imeti...in potem pokličem njega ker sem cela obupana..in mislim, da je to tudi njegov cilj...
Kazza
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Joj punca a ti veš kok ljudi je na tem svetu?Ok recimo samo v Sloveniji??Pejt vn,pejt med ljudi,vzem otročka s sabo na sprehod,pejt mal u centr,na kako pijačko na soncu,pokliči svoje magar bivše kolegice,povej kako je blo,opraviči se jim,če so prjatlce ti tud zdj ne bojo obrnile hrbta...Sama si najdi moč,enostavno ukaži si,da ga ne pokličeš več,ampak moraš razumeti,da verjetno ga boš morala še kdaj videti v lajfu,sj maš otroka z njim,samo enostavno bodi tako močna,da ga ne boš več videla tako kokr ga zdj vidiš....
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- kazza
- Sramežljivka
Problem je pa še v tem, da sem jaz tako dolgo vztrajala ob njem tudi zaradi mojega slabega odnosa s starši..., pravkar se jočem ker sem se skregala z očetom, ki mi že celo življenje nalaga krivdo za vse, prav tako pa tudi mama. Ko sem bila majhna sem morala vse storiti sama in velikokrat tudi sama poskrbeti za hrano in obleko. vedno sem bila odločena, da bodo moji otroci živeli bolje..zato sem hodila v šolo in se trudila...ko sem bila prvič noseča s fantom sem morala narediti splav.. drugič pa tega nisem bila več zmožna.. psiho imam totalno uničeno, počutim se krivo za vse..oče mi je pravkar rekel, da sem slaba mama, ker sem bila včeraj po tem, ko sem se cel dan učila, zvečer malo zunaj...in se nisem javila na mobitel, ker nisem slišala... najhuje mi je bilo, ko mi je rekel, da je bila moja mama bolša mama od mene..res je, da se jaz v prepiru zelo kregam in govorim grde besede, zaradi katerih mi je kasneje žal..ampak ne morem si pomagati, ker me res zelo razjezi...Grozno se počutim
Kazza
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
O fak zdj mi je kr bed k sm tko na grobo začela....lej jst nevem kaj se je dogajal med vami tko družinsko,sam kokr si povedala so te zelo zaničevali duševno in valda verjamem da se ti to pozna potem...Peesda jst bi pomoje že zdavni popizdila nevem dost si močna,svaka ti čast...Karkol ti bom zdj rekla je tko brezveze,ker vem,da ti besede zdj bol mal pomagajo in lahko je rečt vem!Full bi ti rada pomagala sam k pol stvari nevem in ne bi rada kr neki blebetala tko u tri krasne
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- Soncica369
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
Živjo!
Joj ti imaš pa res grozno situacijo...
Rada bi ti pomagala in če potrebuješ pogovor lahko kontaktiraš mene da ti ne bo treba klicati tvojega "bivšega" tipa :-)...
Prijateljice lahko dobiš če hočeš pa ne boš več tako sama...pa tudi kakšnega novega bolj primernega fanta boš spoznala samo prekiniti moraš s prejšnjim življenjem in zaživeti na novo...s prijatelji/cami ob strani ti bo lažje...
LP in srečno!
Joj ti imaš pa res grozno situacijo...
Rada bi ti pomagala in če potrebuješ pogovor lahko kontaktiraš mene da ti ne bo treba klicati tvojega "bivšega" tipa :-)...
Prijateljice lahko dobiš če hočeš pa ne boš več tako sama...pa tudi kakšnega novega bolj primernega fanta boš spoznala samo prekiniti moraš s prejšnjim življenjem in zaživeti na novo...s prijatelji/cami ob strani ti bo lažje...
LP in srečno!
- kazza
- Sramežljivka
ma ja... res sm močna..sam me je vedno manj..celo življenje že mam tako.. pol mi pa kolegica reče, da sem tečna..lahk je njej, ko pojma nima kak je lahk življenje teško...zadnič sm se s tem biušim neki pogovarjala pa mi je reko: lej kok te bom meu jaz rad, če te še tvoja mama nima..
to ni fer..Za vse ljudi okol mene sem jaz najhujša in še ne vem ka.. Ko me je pred dvema letoma zbil avto in sem SAMA prišla iz bolnice, noben ni prišo po mene, mi je oče rekel, eh sej to ni pa res nič takega če te avto zbije.. in pol sem seveda doma doživela še totaln živčni zlom.. to ni fer res..
to ni fer..Za vse ljudi okol mene sem jaz najhujša in še ne vem ka.. Ko me je pred dvema letoma zbil avto in sem SAMA prišla iz bolnice, noben ni prišo po mene, mi je oče rekel, eh sej to ni pa res nič takega če te avto zbije.. in pol sem seveda doma doživela še totaln živčni zlom.. to ni fer res..
Kazza
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]