obremenjevanje z videzom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mala_budala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2009
Pozdravljene!
Moj problem je,da odkar hodim z enim fantom sem se začela zelo obremenjevati zaradi svojega videza.Ta fant rad pogleda za drugimi puncami,ki so bolj obdarjene(joške) in lepo namazane,zato vedno razmišljam,kako bi se lahko zredila,da bi dobila malo večje joške,pa da ne bom dobila dodaten celolitis,pa da bom vedno lepo zrihtana in naličena...noro ..pa saj on ni tak da bi mi kaj gnjavo zarad videza,mi vedno pravi da sem lepa,sam že ko gleda tiste popolne punce na internetu,se jaz počutim ogroženo in se moram dokazovat.Pa ne da nisem samozavestna,ker vem da sem lepa,tudi brez make-upa in imam dobro postavo ..sam ne vem...pa ta fant je daleč od kakega lepotca in tega da bi ga obletavale ženske.bi verjetno njega moralo bolj skrbet za videz ko mene..Torej zanima me vaše mnenje,oziroma izkušnje,kako se spopadate z tem da nas mediji vsak dan zasipajo s slikami prekrasnih punc in to naši fantje gledajo in si perejo možgane s tem...ker večina punc na teh slikah je al umetnih al tako napacanih in retuširanih...sam vem da bi morala drugače gledat na to,pa da ni videz vse,ker fant me ima bolj rad zarad moje osebnosti in itd...bi bila zelo vesela kakega mnenja,če je mela katera podobno izkušnjo
Moj problem je,da odkar hodim z enim fantom sem se začela zelo obremenjevati zaradi svojega videza.Ta fant rad pogleda za drugimi puncami,ki so bolj obdarjene(joške) in lepo namazane,zato vedno razmišljam,kako bi se lahko zredila,da bi dobila malo večje joške,pa da ne bom dobila dodaten celolitis,pa da bom vedno lepo zrihtana in naličena...noro ..pa saj on ni tak da bi mi kaj gnjavo zarad videza,mi vedno pravi da sem lepa,sam že ko gleda tiste popolne punce na internetu,se jaz počutim ogroženo in se moram dokazovat.Pa ne da nisem samozavestna,ker vem da sem lepa,tudi brez make-upa in imam dobro postavo ..sam ne vem...pa ta fant je daleč od kakega lepotca in tega da bi ga obletavale ženske.bi verjetno njega moralo bolj skrbet za videz ko mene..Torej zanima me vaše mnenje,oziroma izkušnje,kako se spopadate z tem da nas mediji vsak dan zasipajo s slikami prekrasnih punc in to naši fantje gledajo in si perejo možgane s tem...ker večina punc na teh slikah je al umetnih al tako napacanih in retuširanih...sam vem da bi morala drugače gledat na to,pa da ni videz vse,ker fant me ima bolj rad zarad moje osebnosti in itd...bi bila zelo vesela kakega mnenja,če je mela katera podobno izkušnjo
- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
verjamem da se lahko bolj sekiraš zaradi videza , ko vidiš dekleta ki kažejo neresničen perfekcionizem po medijih itd. še posebaj če vidiš da so tvojemu bližnjemu ob njih zastale oči.vendar s tem se je treba na nek način sprijazniti, niti malo pa se ne bi smela za to sekirati.čeprau priznam da se tudi jaz.ampak v takrat ko vidijo ''boljšo'' od tebe, in jo pogledajo tako da mu skoraj očke padejo iz jamic...ne pomeni da mu ti nisi neizmerno lepa..pač ..fantje-.-
*How will we ever know if we never try?
- snoopy.girl
- Sramežljivka
uups
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
štekam to, da so tipom všeč tudi druge, ni mi pa jasno, kakšne tipe mate, da pred vami gledajo druge in da ve to opazite in se potem sekirate? meni se zdi to ponižanje, če bi pred mano druge gledal. naj jih sam, al pa diskretno, ne z usti do tal
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ljubosumna si na lepe punce na internetu? A si mogoče že kda lišala za obdelavo fotografij, hm?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
punkie_ napisal/-a:štekam to, da so tipom všeč tudi druge, ni mi pa jasno, kakšne tipe mate, da pred vami gledajo druge in da ve to opazite in se potem sekirate? meni se zdi to ponižanje, če bi pred mano druge gledal. naj jih sam, al pa diskretno, ne z usti do tal
Se strinjam s tem 100%
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Jaz upam, da so naši fantje toliko pametni, da ločijo medije od resničnega življenja.
Ne vem zakaj se obremenjuješ s svojim videzom, ker fant se očitno ne obremenjuje z njim, če ne ne bi bil s tabo. Drugače pa večini fantov so všeč bolj suhe punce in po mojih izkušnjah večini tudi punce, ki ne uporabljajo ličil. Saj ne moreš biti naličena 24 ur na dan. Torej njega zanima kakšna si v reali.
Ne vem zakaj se obremenjuješ s svojim videzom, ker fant se očitno ne obremenjuje z njim, če ne ne bi bil s tabo. Drugače pa večini fantov so všeč bolj suhe punce in po mojih izkušnjah večini tudi punce, ki ne uporabljajo ličil. Saj ne moreš biti naličena 24 ur na dan. Torej njega zanima kakšna si v reali.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
punkie_ napisal/-a:štekam to, da so tipom všeč tudi druge, ni mi pa jasno, kakšne tipe mate, da pred vami gledajo druge in da ve to opazite in se potem sekirate? meni se zdi to ponižanje, če bi pred mano druge gledal. naj jih sam, al pa diskretno, ne z usti do tal
Jaz pa ne štekam zakaj naj bi se fant v naši prisotnosti obnašal drugače kot za našim hrbtom. Zame je to hinavščina in na nek način varanje, ker bi se delal drugačnega kot v resnici je. In nenazadnje, a s ploh obstaja človek, ki je opazuje drugih ljudi. Jaz zase vem, da vedno pogledam tudi druge fante kakšni so, ampak čist nagonsko, nič kakorkoli namerno.
-
liziika - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2009
am...mislem da ti nisi lih samozavestna pa neki...(sorii ce se motm) sam dj pomisl mal...fnt je stabo ma te rd nc ti ni reku da nisi lepa..ni te hotu nc spreminjat kar pomen da je zadovoljen s tabo in tvojim videzom...
če bi on hotu punco tako k na slikih revij itd. verjetno nebi meu punce kr dvomm da je kera tok popolna k une z naslovnic...
sicer pa dost tipov k jih poznam so mi rekl da jim niso vsec punce k jih lih usak drug pozna pa k zgledajo cist plasticne pa majo 1kg pudra itd... majo rajs punce k so bol naravne
če bi on hotu punco tako k na slikih revij itd. verjetno nebi meu punce kr dvomm da je kera tok popolna k une z naslovnic...
sicer pa dost tipov k jih poznam so mi rekl da jim niso vsec punce k jih lih usak drug pozna pa k zgledajo cist plasticne pa majo 1kg pudra itd... majo rajs punce k so bol naravne
Clovek NE umre, gre le na dalse potovanje...Enkrat bomo spet vsi skupaj..**
أنا أحبك
أنا أحبك
- snoopy.girl
- Sramežljivka
liziika napisal/-a:am...mislem da ti nisi lih samozavestna pa neki...(sorii ce se motm) sam dj pomisl mal...fnt je stabo ma te rd nc ti ni reku da nisi lepa..ni te hotu nc spreminjat kar pomen da je zadovoljen s tabo in tvojim videzom...
jah se strinjam,tut men je že par fantov tak rekl. ampak še zmeri bojo njih prej pogledal k pa eno naravno..usaj večina fantov no. kr taka je zihr oblečena tak d ji gleda pou njenga ''prfekt'' teleščka vn. mogoče se bi branili takšni punci če iščejo resno vezo, za kaj drugega pa...marsikdo ne.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^
Stisne se h tebi, ko cukerček, ko greš pa stran, gre pa na net gledat bejbe.
Ne razumem zakaj vse te prepovedi, valda, da bo šel na boljše. Pa ne za to, ker bo ena druga ženska toliko lepša, ampak zato, ker mu ne bo težila, kaj lahko gleda na netu.
Res je. Če bi bila samozavestna, se s tem sploh ne bi obremenjevala, ampak bi ti bile druge ženska zadnja skrb.
Stisne se h tebi, ko cukerček, ko greš pa stran, gre pa na net gledat bejbe.
Ne razumem zakaj vse te prepovedi, valda, da bo šel na boljše. Pa ne za to, ker bo ena druga ženska toliko lepša, ampak zato, ker mu ne bo težila, kaj lahko gleda na netu.
Horus napisal/-a:Mala budala, prej si bos nehala lagat, da si samozavestna, boljs bo.
Res je. Če bi bila samozavestna, se s tem sploh ne bi obremenjevala, ampak bi ti bile druge ženska zadnja skrb.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
odkar sem se naučila uporabljat fotošop me slike raznoraznih perfektnih suhic sploh ne ganejo več. 2 urce dela pa lahko zgledam kot adriana lima.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]