Se dela norca??!!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 27. Jul. 2009 14:06

Lep pozdrav vsem!!

Sem relativno nova na forumu in ko berem vse te vaše poste sem tudi jaz dobila idejo, da bi mi pa mogoče lahko pomagali s kakim nasvetom....

Torej, prosim za nasvet, ker ne vem več kako naprej... sama sebi se zdim že "debilna" od vsega razmišljanja in vsak dan imam drug odgovor... skratka,,, zmedena...

S fantom sva skupaj od aprila lansko leto.. torej 15 mesecev vse ok, res je krasen do mene in prepričana sem, da je človek s katerim si želim preživeti življenje... Problem je ta, da ima on 2 leti staro hčerko, ki je jaz še nikoli nisem videla... Ima brata ki ima družino in starše, ki jih tudi ne poznam... Poleg tega je, ko sva se spoznala rabil skoraj 2 mesecca, da mi je povedal za hčerko... Vse lepo in prav, razumem, da je potrebno veliko razumevanja in tolerance ampak ni mi jasno, da je sedaj za 14 dni na morju s svojo bivšo (materjo njegove hčerke), s svojim bratom in njegovo familijo in z njegovimi starši.. torej, vsi skupaj so na morju, jaz pa kot da ne obstajam... me ni vzel s seboj... od mene pričakuje, naj ga razumem... kako naj razumem? Moram pa priznati, da midva praktično živiva skupaj, vsak dan in vsako noč je z menoj, posveča mi ogromno pozornosti, vem da me ima rad, podpira me v vsem in mi stoji ob strani... pravi, da je pač tak, da ne more vsega na hitro... Pravi, da naj razumem da je to zaradi tamale in da nimam kaj skrbeti...Da bo prišel tudi čas, ko bom jaz poleg...in da komaj čaka na to....da je tudi njemu hudo in da naj ga razumem... vsak dan mi pošlje sms da me luba in pogreša... zakaj potem nisem jaz tam??? Po drugi strani pa me je po skoraj letu in pol pustil doma in odšel s svojo družino in njegovo bivšo (torej ona z njimi) na morje... je to normalno? zdaj so vsi skupaj tam, jaz pa se borim sama s seboj doma... težko mi je...
ne vem več kaj naj naredim...
mi lahko pomagate? kak nasvet? je bolje da se umaknem? ali naj počakam...
ker je pa res, da je do sedaj še vse naredil, da bi bilo meni lažje oz. se je odselil od "sostanovalke" ...... in dejansko je z menoj...
po drugi strani pa jaz po dobrem letu ne poznam ne njegovih staršev, brata, "sostanovalke", hčerke,....še na telefon se jim ne javi, kadar sem jaz poleg.... zdaj pa je z njimi na morju... NE ŠTEKAM!
sem naivna?? on pa je dejansko spoznal celotno mojo familijo in tudi živiva pri meni...
zdaj, ko ga ni se mi porajajo dvomi... ne vem več kako naprej.... "zaj..." stvari so to in ne znam se ravno nosit s tem.... on ma 31 let jaz 28...
je pa res, da je kemija in ljubezen prisotna, to čutim in sem prepričana... a verjetno nima jajc da jim pove... ne vem.... sej pravim.. zmedena...
on ma 31 let jaz 28... nismo več tok mladi..
je imel/a kakšna podobno izkušnjo?

kakorkoli že, lepo se imejte, hvala za odgovor in se "beremo"..

ciaos
a.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 27. Jul. 2009 14:24

Težek problem tako, da bom povedala s svojega vidika, glej skupajs ta že toliko časa in te sploh še ni predstavil, kdaj pa bo? Sej ne rečem, da je mogoče s hčerko problem sam kaj pa ostala družina? a sploh vejo zate?
Ker če te popolnoma skriva bi se js vprašala kako lahko ima ta zveza sploh prihodnost. Pa tudi če sta z bivšo nehala nima kej hodit z njo na morje...tebe pa doma pustit? mislim halooo sej ni 15 let star mulc.
Meni se zdi totalno otročji, ki se ne more odločit kaj bi a bi prekinil z bivšo ali ne...sej zastopim da je otrok vmes, sam ne more sedet na dveh stolih, za enega se bo treba odločit.
Sploh pa zdej vsi spijo skupaj ali kaj? Uglavenm zdej so na morju kot ena srečna družina ti pa ne obstajaš, js sploh ne vem kaj še premišljuješ. Zame to ni zveza, če obstaja samo določene trenutke, določene pa ne, ali sta skupaj ali ne, tukaj ni nekaj vmes. A sedaj bosta skupaj čez teden, čez vikend je pa očka, ker praznik ti dobiš? :roll:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Jul. 2009 14:40

Js sm tle dobila občutek kot da njegovi starši in njegova družina sploh ne vejo zate. Kake njegove prijatelje si spoznala ali kake druge sorodnike? Hodita kam skupaj ven ali sta bolj samo pri tebi doma?
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 27. Jul. 2009 14:49

oj hvala za te vrstice...

jaz mislim, da tud oni ne vejo zame.. sej pravim.. ne vem tako zelo sem razočarana, prizadeta in nič več mi ni jasno....

ne moreš verjet ne, ne poznam nikogar iz njegove bližine... poznam dva prijatelja, ki pa sta itak tako tako... z njim že od otroštva in verjetno vesta kako in kaj...

ja, ubija me, ne vem a spijo skupaj ali kaj... sej pravim.. po dobrem letu si tega ne morem razjasnit...

naj ga pustim ko pride nazaj... sej bo težko ampak verjetno je tako najbolj prav ..... naj mu ultimat postavim... čeprav se mi to zdi tko tko... plis pomagajte mi, se mi zdi da se mi že kar malo meša...
nikoli v življenju nisem športala zdaj pa že kar deset dni na polno tečem, kolesarim, hodim na šmarno... ne moreš verjet... res, čutim, da sem prišla do dna... sam ven še ne znam.....
in vsak njegov sms ki ga napiše (sicer lep) me razveseli in ubije hkrati... tako zelo boli...
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 27. Jul. 2009 14:52

no ja, vsake toliko še kam greva samo bolj ne kot ja.....
pravi, da bova šla zdaj midva na dopust ko pride nazaj...
ma me ubija, ker pomoje nima jajc da mi pove, da potem itak ne bo dobil dopusta ker ga zdaj koristi... ne vem no.... on pravi da ne bo tako... z vsako svojo besedo me ubije, s tem, ko mi da za vedeti kako me ima rad....
ampak besede ne naredijo heroja ane... dejanja pa.... al kaj
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 27. Jul. 2009 15:05

Je sploh kateri od vaju izjavil, da bi šla ti zdaj z njimi na dopust?, ali je pač samoumevno, da tebe ni v sliki?
Zakaj je sploh šel on s celo družino na dopust - saj nima 10 let?
Te pokliče zdaj med dopustom ali samo skrivaj piše smse?

V glavnem, meni ni jasno, zakaj on mora biti tam s celotno družino (+ bivša, kam sploh ona spada v sliko?), ti si pa doma, kot da te ni. Res, kot da ne obstajaš. In tudi če bi šla z njimi - zakaj že morajo biti vsi drugi zraven (+ bivša, res mi ni jasno)?

Enivejz. Jaz tega ne bi več trpela, naj te predstavi družini ali naj ti pove kaj bi sploh rad. Ker furati neke skrivne ljubezni pri 30ih, mislim, halo. Pa še druženje z bivšo ... Zmedena sem.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 27. Jul. 2009 15:15

Meni je tud čudno tole.. Pomojem bivša ni bivša- ker ne vem zakaj bi šla drugače na "družinske" počitnice zdraven...

Meni je res čudno vse skup, in po vsej verjetnosti te ima samo za prostočasno, športno dejavnost. drugače te nebi skrival...

Mogoče se ti zdi čudno, ampak marsikdo lahko reče; rad te imam in ljubim te, brez da bi to čutil. Žalostno, ampak tako pač je. Mogoče si mu celo res všeč, pa da ne ve kaj bi sam s seboj... Ampak jaz ga 100% nebi prenašala...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jul. 2009 15:21

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 27. Jul. 2009 15:25

Razumem, da si čisto zmedena ko ugotavljaš zakaj te ne predstavi družini in svojemu otroku ali je kaj za tem, ali ne misli resno...
Meni se vse skupaj zdi zelo čudno. Še posebej to, da je šla bivša zraven. Ali sploh vejo, da obstajaš? Ali vejo s kom živi?
Za moje pojme si ti zelo potrpežljiva in mislim, da ne smeš biti več.
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 27. Jul. 2009 15:30

bejbe hvala
res prav obupana sem, nikoli si nisem mislila, da se mi lahko to dogaja..
vedno sem se imela za nekako realno osebno, nikoli nisem bila
"naivka" za te stvari...
in glejte me zdaj.... sama, depresivna...skratka na dnu, bolj na dnu ne bi mogla bit.. grozen občutek
pa sej ne pravim, sem že imela rada, sem imela resne, zdrave veze ampak tole... pred njim bi lahko prisegla, da vem kaj pomeni nekoga imeti rad.. očitno nisem imela pojma...

verjamem, da skrivaj piše sms-e....itak.. veramem tud, da spijo skupaj, čeprav prisega na hčerko da to ni tako...

mi je pa čudno ; že leto dni je KONSTANTNO z mano, skupaj sva vsako noč, vse probleme rešujeva skupaj, da o seksu ne govorim... :)
res ne morem reči, da "sedi na dveh stolih" ker ne vem kako bi mu zneslo.... vsak dan po službi ali je z menoj, ali ima tamalo (2x na teden - jaz nikoli z njima), ali dela cel dan ali pa gre z bratom na pijačo... vsak večer je z mano doma in čutim enake občutke kot prvi dan....
ampak ne štekam vsega ostalega....
ne vem....

nia; ja, sem ga poskusila poklicat takoj ko sem dobila sms pa se ni javil.... pomoje tud njegovi mislijo da sta z njo še skupaj.... grozno....in ja, imaš prav, znorela sem pomoje ...... NIČ MI NI JASNO... FUL GRD OBČUTEK...
da te lahko nekaj tako uniči pa to ne moreš verjet...
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 27. Jul. 2009 15:33

pa kako je lahko nekdo tako pokvarjen, da ti to dela dobro leto??!! ne štekam.... drugače je "normalen", skuliran, pošten, odgovoren, zanesljiv.... ni mi jasno... nekaj mora biti skrito kar ne vem.... ali pa si samo utvare delam in izgovore iščem.....
ampak vem da me ima rad..
verjetno nima jajc... grozno.....
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 27. Jul. 2009 15:36

hvala....
hvala, ker ste si vzele minutko zame...
tako zelo sem sama...sej vem da bo...ampak momentalno bi najraje umrla...
kakorkoli, hvala
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 27. Jul. 2009 15:41

Jaz bom povedal kaj bi jaz naredil v tvojem primeru.

1. Počakal bi, da pride domov
2. dal bi mu dovolj časa da razpakira.
3. nato bi mu rekel, (no ti boš rekla, ker si -ona seveda): nekaj se morava zelo nujno pomenit
4. Pogovor bi začel in končal tako: Jutri grema k tvojim staršem. Zdaj pa spizdi domov in jim povej kako in kaj. Če ti to ni všeč me danes zadnjič vidiš.
5. Če bi karkoli bluzil bi pa na tvojem mestu samo odšel in mu rekel papa.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jul. 2009 15:47

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 27. Jul. 2009 15:47

:) :oops: a misliš?
itak ne bo za to... bo najdu tak diplomatski izgovor...
čeprov nekako začenjam dojemati, da ga moram pustit....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov