selitev kot resitev..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

hereforu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a hereforu » 24. Jun. 2009 13:32

no bom se jst malo za nasvete prosila..

stara 26, navajena da se pri meni vedno kaj zakomplicra, tudi ce bi moglo bit vse kot je treba, dozivela vec padcev kot vzponov ampak se nisem se vdala..

moje zivljenje bi lahko opisala z eno besedo drama..navelicana vseh "kao" prijateljev, bedne sluzbe,tega zivljenja v katerem sm vse drugo postavljala na prvo mesto le sebe ne sem se odlocila za velik korak ..selitev na drug konc Slovenije..

seveda je tu se cilj-faks, in zelja po spremembi, malo pozno sicer vendar si zelim studirati..
in ne nazadnje tudi propadla veza, v kateri se vrtim ze lep cas-ne odidem in tudi ne vztrajam..

drage moje ste prsle kdaj to tocke v zivljenju, ko sprememba kot je frizer, shopping in ostale malenkosti niso dovolj?
jst sm se zgubila v tem zivljenju, ali pa tudi ne sej mam jasne cilje..
je selitev lahko moja odresitev, vem da ne bezim pred problemi saj mi je jasno, da kamorkoli grem me bodo spremljali..vendar sem potrebna nekega novega zacetka..

vase mnenje..pa hvala vsak nasvet ali izkusnja prov pride..
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 24. Jun. 2009 15:15

To tudi mene zanima. Ali je lahko rešitev selitev? :?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Jun. 2009 17:43

jst sm tudi to razmišljala .. da bi se odselila nekam na drugi konec slovenije, kjer (še) nobenga ne poznam .. ker mam dovolj moje familje in kolegice, edine ki jo imam .. najraje bi se odselila in spoznala nove ljudi, začela vse na novo .. "novo življenje" .. :?
Let's swim to the moon .....
foals
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a foals » 24. Jun. 2009 18:36

Bežanje ni nikoli rešitev :!: po napisanem sklepam,da bežiš od svoje trenutne življenske situacije...good luck anyway :wink:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Jun. 2009 19:32

probaj. izgubit ne moreš nič.
cami
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cami » 24. Jun. 2009 21:34

če le finančno zmoreš... sicer pa prijatelje lahko dobiš tudi na forumih :)

te pa čisto razumem...
cami
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cami » 24. Jun. 2009 21:34

če le finančno zmoreš... sicer pa prijatelje lahko dobiš tudi na forumih :)

te pa čisto razumem...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jun. 2009 12:21

-.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 25. Jun. 2009 12:27

mislim, da obstaja rahla razlika med selitvijo na drug konec slovenije in selitvijo na drug konec sveta.
meni se pa to ne zdi sploh slaba rešitev. stem, da bo itak še vedno relativno blizu svojemu kraju in domačim, se niti nebo mogla tako izmuznit svojim problemom. vseeno pa ti sprememba okolja lahko da ful enga optimizma in nove energije, ti da moč, da drugače gledaš na tiste "probleme" in se ti lahko ponujajo nove rešitve.
mene tudi včasih mika selitev. ampak jaz bi šla kam daleč.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Jun. 2009 12:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 25. Jun. 2009 13:00

Po moje pa je rešitev, sploh zato ker ko se odmakneš od vsega bolj realno razmišljaš o svoji situaciji. Pod drugo pa če si na istem mestu si nekak vpet v iste stvari, iste lokale, isto družbo, ista dogajanja, ... zato selitev in to sploh ni slaba rešitev. Če pač finančno to zmoreš in če mislš, da bi tebi to delo dobr - pejt.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 25. Jun. 2009 15:01

Selitev je kul, jst bi se takoj preselila, če bi obstajalo kšno večje in bolj zabavno mesto od LJ v Sloveniji. Pa žal ne :?
Uporabniški avatar
liziika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a liziika » 25. Jun. 2009 15:12

.zamisel je dobra...sam problem tukaj nasatane a se bos tm loohka uklopla u druzbo al bos sam hodila faks & stanovanje ? in bla cele dneve v stanovanju...*???
Clovek NE umre, gre le na dalse potovanje...Enkrat bomo spet vsi skupaj..**

أنا أحبك
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 25. Jun. 2009 15:14

Pomoje zna bit odlična rešitev. Že čist iz tega vidika, da se ti lahko samo zdi, da zdej pa začenjaš znova. Ker je zihr večji 'fling' začet znova če se preseliš, kot pa če ostaneš v domačem kraju, z istimi 'prijatelji' in vsemi negativnimi stvarmi, ki jih ne maraš. Pa verjetno se tud problemov lažje začneš lotevat. Hkrati pa ne gre za tok drastično spremembo, kokr bi bla selitev v drugo državo. Ne vem, če imaš možnost, bi jo jaz izkoristila.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 25. Jun. 2009 15:16

liziika napisal/-a:.zamisel je dobra...sam problem tukaj nasatane a se bos tm loohka uklopla u druzbo al bos sam hodila faks & stanovanje ? in bla cele dneve v stanovanju...*???

Sej ni napisala, da je kej asocialna al pa kej. V družbo se pa, če se preseliš, pač moraš vklopit, če bi na to gledal, se noben ne bi nikoli selil. Itak bo pa na faksu spoznala prjatle, itd. Kok je študentov, ki vsako leto pridejo študirat v mesto. Pa jih bolj malo samo sedi doma.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov