Izpoved, kaj te moti, prizadane na svetu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 21. Jun. 2009 21:44

lep pozdrav!

odločila sem se da odprem to temo, da se izpovemo, povemo kaj koga moti....
in sicer:D

mene vedno bol prizadane ko vidim kako smo ljudje postali čustveno hladni...
sploh se ne sekiramo če koga prizadanemo....delamo samo v svojo korist...

dam primer:
ljuudje se varajo....
drugi primer...igranje s čustvi partnerja
3 primer: nespoštovanje partnerja...družine v končni fazi vseh okrog nas...

nevem ali imam samo jaz tako slabe izkušnje...
v glavnem..zdi se mi da me vse več ljudi z dneva v dan bolj prizadane

ali je možno da sem preveč občutljiva?
ali se tud vam zdi da je res tako..ali samo pretiravam...
res je da pišem pod vplivom tega..ko me je nekdo prizadel...
ampak vseeno....
zdi se mi da se to dogaja prepogosto...
da je več padcev kot vzponov nevem no:)
upam, da ni preveč glupa tema:D
če pa je se pa naj zaklene:)
lp
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jun. 2009 22:07

A si ti zamešala spoved in izpoved? :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 21. Jun. 2009 22:21

Meni se ne zdi napačna tema :)

Mogoče se bo pa kater folk, ki počne, kar druge prizadane, malo zamislil.. ane

Ena kolegica vedno malo priredi resnico, laže, vse pove naprej, sploh ji ne moreš zaupat, ker od drugih vedno zvem, kaj vse je naprej povedala..

in se potem zato neki kregam s fantom. Že večkrat je prišlo do tega zaradi nje!!!!!! Pa ne samo pri tem fantu, že pri drugih. ne bi me čudilo, če bi zaradi nje končala :evil:

Drugače se mi je pa vedno zdela prijetna in kar ne morem verjeti, ko slišim, kaj vse nparej pravi o meni in kako se s kolegicami meni o mojem življenju, pa me še poznajo ne :evil: Eh, da kaj drugega niti ne omenjam :roll: Vgl. ne morem verjeti, da je taka. Vedno znova me preseneča in boli, ko zveš kako izdajalski je folk!! Težko je potem zaupat. Nevem jaz takih ljudi ne bom nikoli razumela... sploh ne veš, ali zanalašč to počne... :?
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 21. Jun. 2009 22:27

ja:D mogoče bomo spremenil svet na bolje:D

nevem mam občutek, da je ljudem čisto vseeno za čustva drugega..
prijatelji niso več pravi prijatelji...
potanemo nevoščljivi drug do drugega...
malo je takih ki bi res iz srca nekomu privoščili srečo...

fantje in punce smo postali samo stevilke....ne oziramo se na čustva...važno je da izkoristimo drug drugega kolk se da...
žalostno a resnično...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 21. Jun. 2009 22:31

Se meni samo zdi, ali je na obzorju deklič, ki je pravkar ugotovil, da življenje ni pravljica? :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 21. Jun. 2009 22:36

no življenje ni pravljica:D to vem

ampak nekako se mi zdi, da si ga sami kompliciramo...
predvsem s spomočjo drugih...
in ja zakaj nebi blo življenje pravljica?:D
samo vsak bi mogo sam pri sebi začeti delati:)
Pikica.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica. » 22. Jun. 2009 15:03

Js tut to opažam že neki let... Velikim gre samo za blišč pa popularnost. Da pa pridejo se trudjo bit pa vsem všeč in pol so z enim k so pa z drugim pa čvekajo proti taprvemu. Za u vrtec! Moja bivša prjatlca je taka-sm prekinla že doug nazaj stike z njo zato. Drugač pa menim, da si premalkrat pokažemo kolk drug drugemu pomenmo.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Jun. 2009 15:11

meni je pa lepo...svet je lep :D ne zgubit optimizma zaradi enega ''padca'' :D zivi za trenutke in se ne sekiraj zaradi ljudi ki niso vredni tvojega sekiranja =) zakaj bi se? ce pa ze, pa se sproscaj tu gor na forumu - vcasih pase, hahah :D

P.S.: brez dezja ne bi znala ceniti sonca :wink:

trudi se da bos dober clovek in ne oziraj se na druge. najpomembnejse je da si sebi zvesta
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 28. Dec. 2009 20:10

Trenutno se je nad mano zgrnil temen oblak in čakam in upam da kmalu posije sonček.
Moj ati je imel pred kratkim že drugi infarkt in nič ne ukrene da bi preprečil še tretjega, ki bo verjetno usoden, najbolj pa me žre da jaz ne morem popolnoma nič naredit. Čeprav nisem hudo navezana nanj, živimo skupaj in mi ni vseeno zanj.
Sploh pa še nisem prebolela izgube dedka od lani, ki je bil moj "nadomestni ati". In tega da je imel neke vrste levemijo, ki bi lahko bila dedna (imam tudi sama občasno težave s slabokrvnostjo, tako se je začelo pri njem)
Milsim da mi kontracepcija povzroča precej težav, psihičnih kot fizičnih (depresija, bolečine med odnosom, libido na nuli)
In seveda sem naenkrat ostala še samska :cry:

no tole sem mogla dat iz sebe
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 28. Dec. 2009 20:16

upam da bo čimprej bolše! to z očetom bo nažalost tako. izkoristi sedaj čas z njim, povej mu da ga maš rada in da je biv najbolši ata... za tvojo zdravje nareedi tako, da boš imela čimbolšo kri in da boš zdravo jedla.

za tipa pa... naj se pazi ko pride na forum...:twisted: :D hec :wink: vsakemu se lahko to nardi, ponavadi se nardi ob najbol neprimernih trenutkih.... tako pač je...

ti pa pošiljam :bussi: :knuddel:
Uporabniški avatar
*Nea*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nea* » 28. Dec. 2009 20:18

Nevem zakaj bi se obremenjevali z ljudmi, ki tega niso vredni, z mislimi, kaj si oni mislijo o nas ter kako hudobni, hinavski ter škodoželjni so nekateri ljudje. Verjetno imajo takšni ljudje sami s sabo neke probleme, potem pa teh ne znajo rešiti, hkrati pa te napake iščejo pri drugih ter se na veliko obremenjujejo z življenjem drugih.
Nevem zakaj bi se sekirali in obremenjevali, če je življenje tako lepo, oziroma bolje povedano, takšnega imaš, kot si ga narediš. Zato se ne obremenjujmo z malenkostmi in dvoličneži, ampak uživajmo življenje po svoje, tako kot nam ustreza. Tako zna bit življenje zelo lepo. :wink:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Dec. 2009 20:22

beliangel1 napisal/-a:
mene vedno bol prizadane ko vidim kako smo ljudje postali čustveno hladni...

Postali smo? Kdaj to? Kaksni smo bli pa prej? Spet neko klisejsko jamranje o tem kako je svet v kurcu.

Slika
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Dec. 2009 20:40

OT:

monique* napisal/-a:In seveda sem naenkrat ostala še samska :cry:

:eek: Kaj pa Horus? :eek:

Se nisem mogla upret!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
His sugar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a His sugar » 28. Dec. 2009 22:13

:D Jaz mislim da ženske nismo preveč občutljive. Moški samo iščejo razlog zato, da bi oni dosegli svoj prav. Vsi smo različni. In normalno da smo ženske ljubosumne, tečne, občutljive, ko se gre za druge ženske.

To glede sveta pa mislim da, obstajajo še vedno ljudje, ki vedo zakaj so na svetu. Le da morajo imeti svoj smisel v življenju. Brez tega smisla z lahkoto padeš na drogo, odvisnosti od igre na srečo, itd. Človek, ki ima smisel je srečen. Ne potrebuje dosti drugih stvari. Valda da je denar pomemben. Ljubezen pa tut. Ampak, saj vemo, da s smrtjo nic ne odneses z sabo.

In, da na koncu koncev tudi otrok, ki ima ob smrti največ igrač, na koncu umre.
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 28. Dec. 2009 23:51

no, da še jaz dam skrbi vn iz sebe:

- sovražm folk, k gleda samo nase, kako bo on čim bolš čez prišel, grrr :evil:

- dons sm zvedla, da bivši fant, s katerim sem bila več kot tri leta, pričakuje otroka s punco s katero je samo 4 mesece.. ne vem zakaj se s tem obremenjujem, ker mi nič ne pomeni, ampak že cel dan mislim samo na to :?

- k. tabletke so mi totalno porušile ravnovesje, moj pa tega ne razume, kr njemu bi ta shit dala za pit, pa bi že vidu....

- gospa mati ima zgleda PMS, ker me že par dni vztrajno kritizira in bi jo kr poslala nekam, ampak se še zadržujem in štejem do 10 potem pa izustim kakšen pameten komentar, ki je ne bo še bolj vrgel iz tira

mi je kr bolje k sm to dala vn iz sebe :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov