ljubusumje ali kaj?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 18. Jun. 2009 21:05

zivjo :) prvic pisem na forumu, prebirala sm ga pa milijonkrattt res mi je vsec :wink: .
mam eno vprasanje, nism zasledila podobne teme. stvar je v tem: mam fanta ze dolgo casa, ljubiva se, lepo se mava. zdej pa...ta facebook.... :evil: itak vidis vse kar kdo komentira, dela. vidla sm, da je fant eni kolegici (ki je ne poznam) napisu: ful mas lepe ustnice... spet eni drugi kolegici je komentiru sliko na kateri sta onadva z: hmmmm....=)
ne vem hudica...a to kej pomeni?? bi me moralo skrbet? ljubusumna sm do strehe in preko, pa sm mu to ze rekla. pa on enostavno ne vid nic narobe v tem, da ji komentira na tak nacin, ker so pac njegove kolegice :? :cry: ...
sm enostavno prevec ljubusumna in to napihujem :( :) ?

vesela bom kakersnega koli komentarja z vase strani :gut:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Jun. 2009 21:13

Koliko časa sta že skupaj in koliko sta stara?

A njegove kolegice poznaš?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Jun. 2009 21:14

A njegove kolegice poznaš? Ne mislem sm tele iz fb, ampak tudi ostale...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Jun. 2009 21:15

A njegove kolegice poznaš? Ne mislem sm tele iz fb, ampak tudi ostale...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Jun. 2009 21:15

Upsi, nekaj me zajebava :oops:
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 18. Jun. 2009 21:20

sicer je blo tem ljubosumje že kar precej, ampak s tem naj se kdo drug ubada...
Ta facebook je tut men grenil lajf in me res motijo razne opazke in komentarji. Ponavadi so pa odzivi tipov ki jim poveš da te moti, da to so njegove kolegice in kaj spet pretiravaš :? Men pač ni všeč da tip eni bejbi piše da ma npr. hudo rit, ker se mi to zdi žalitev, pa čeprav ni tko mišljeno. mogoče ženske res pretiravamo, ker hočemo da naši tipi dol padajo samo za nami in nočmo niti slišat da bi jim bla huda še kera druga.
Vsak drugač to dojema, enim se to ne zdi nič takega, ene zelo moti. Povej tipu da ti to ni všeč in kako se ti počutiš ob tem. Če mu je res velik do vajine veze, mu odrekanjim takim in onakim komentarjem, ne bo predstavljalo večjih težav...
More bit pa ena meja na obeh straneh, mogla bi si postavit neke meje, ki se vama obema zdijo sprejemljive, da potem ne bo očitkov.
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 18. Jun. 2009 21:45

o moj bog *srčica* ! sm popolnoma istega mnenja! rekla sm mu, da je to zalitev zame, pa itak hjoj kok kompliciras, zakaj moras tok razclenjevat... bla bla bla. njemu se to zdi normalno, reku je da bi razumeu ce bi jst to napisala, da tako pac mislim in da je ta oseba moj kolega al pa kej.
skupi sva pa vec ko eno leto, jst sm stara 22 on pa 24. reku mi je, da mi enostavno zaupa in da ni to nc kej tazga :? jojjj... potem pa pridem do te stopnje, ko se nalezem njegovega misljenja in si recm, da samo kompliciram :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Jun. 2009 21:48

Ene stvari ne razumem. Če vaši tipi po FB dajejo tovrstne opazke svojim kolegicam, se verjetno podobno obnašajo tudi v resničnem življenju. A tam vas pa to ne moti?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 18. Jun. 2009 21:48

*srčica* napisal/-a:Men pač ni všeč da tip eni bejbi piše da ma npr. hudo rit, ker se mi to zdi žalitev, pa čeprav ni tko mišljeno.

ubistvu je to kompliment :lol:
res ne vem kje mislite da bote najdle dečke, ki ne bojo nikol pogledal za nobeno drugo in si mislili svoje... facebook samo olajša vaše stalkanje za tem početjem, drugače pa pač s kolegi na pivu opreza za pomankljivo oblečenim mesom na mestnih ulicah... :cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 18. Jun. 2009 22:00

^^ja, ne, je kompliment, pessda, kaj se pol sploh obremenjujem :D .
ja, logično da bojo gledal za drugimi, ampak en pogled za hudo žensko že spregledaš, oz. se mu mogoče celo pridružiš+te ženske verjetno v lajfu ne bo več vidu...Če pa piše to kolegicam, oz. ženskam s katerimi je v kontaktu in da ta huda bejba dobi ime, je pa drugo, vsaj zame. Če pa tebe to nebi motilo, pa lahk rečem sam respect!
Sama sem tipa skenslala lih zarad FB in temu podobnih stvari. sem se preveč presikirala in ugotovila da čez to ne morem, ker mučim samo sebe s paranojo-opravičeno al pa ne, to sploh nima veze.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 18. Jun. 2009 23:02

facebook=evil
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 18. Jun. 2009 23:53

jaz sem tudi bolj ljubosumna, pa mi ne bi bilo prav, če bi take pisal..
razumem, da moški pogleda žensko, ampak kaj takega bi me pa zmotilo..
sicer pa niti jaz kolegom ne komentiram da majo dobro rit(ali kaj v tem smislu, ker mislim, da niti fantu ne bi bilo prav), in upam, da niti on ne bo kateri kaj takega napisal :roll:
nočna rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nočna rožica » 19. Jun. 2009 0:23

Jst sicer nisem na fb, ker se mi zdi vse skupaj preveč površno. Ampak si ne znam predstavljat, da bi mi šel prijatelj govort, da imam dobro ritko. :gruebel: Že s tega vidika ne, ker spadam v "predal" kolegic. Ne vem no. Mal mi je smešno, da bi mi to rekel kšen dober prijatelj kr sam od sebe. Razen če bi bil res pijan al pa bi ga direkt vprašala, sam to pr men ne bo doživu. :lol: Ajde, kšen znanec mi je to rekel. Prjatu pa sigurno ne. Če gre s temi komentarji za pecanje, pa verjetno dovolj dobro poznate svoje fante. Men se ravno ne zdi fer do vas, da pišejo vaši fantje take okol. Saj je logično, da niste edina ženska, ki jo pogleda. Jst npr. prov vidm svojga fanta, kaj mu je pri kšni ženski všeč. Včasih pove, včasih ne. Ker točno ve, da se pol žrem. Da bi šel pa to tisti ženski govort o tem, mu pa na kraj pameti ne pade in še jst ga ne bi glih lepo gledala. :fight: Dokler sem jst njegova, sem za moje pojme jst "naslovnik" za njegove komplimente, za druge ženske naj obdrži zase, ne pa jim na ušesa govort. Ne zdj mislt kot da ga imam nekje zaprtga. :roll: Je pa res, da obstajajo različni ljudje. Moj kolega mi skoz govori, da ne pozna nobenga, ki bi tok kompliciral kot jst. :oops:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 19. Jun. 2009 5:48

Midva sva imela tud že par debat na temo FB in se parkrat skregala zaradi tega (ne čist nedolžno), tako da sva se nakoncu obadva izpisala iz njega.
Itak gre veliko časa, če čekiraš FB, js pa že tak dost časa zapravim za računalnikom s tem k cosmo berem in si mejle pogledam.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 19. Jun. 2009 7:24

Sem mela tud js probleme s facebookom...moj se je vpisal in je seveda dodal ogromno frendic in znank pa me ni motilo, pol pa lepega dne dodano eno punco, pa mi ni bila znana (sva že 4 leta skupaj in poznam vse njegove frendice vsaj na videz) in ga vprašam kera je pa ta in mi reče, da ena še pred mano in pol sm pokapirala, da je to ena od tistih, s katerimi se je dopisoval na začetku najine veze prek msn in podobno o sexu in nevem kaj še vse, uglavnm počel je take stvari, ki totalno niso bile normalne, samo sva šla čez to, on je obljubil da skensla vse in je to tud naredil, pol po 3 letih jo pa doda na facebook. Mislim halo...če rečeva skenslat mislim za vse večne čase in z vseh oblik dopisovanja, kje je imel pamet mi res ni jasno... Pol je blo pa vse narobe, ker sm si drznla kej rečt in se je izpisal iz facebooka :roll:
Grozn je to ker takrat me je on varal s temi puncami, pač preko neta, sam vseeno je bilo zame varanje, da si en drugemu pošiljajo nage slike, pa sex pogovori pa klicanje ob polnoči pa take...pol pa čez par let ljubico spet vn privleče in naj bi bilo to ok???

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]