poprauc

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bed.mi.je » 09. Jun. 2009 15:31

Heii nowa sm kle ^^ ;)

Pač sm 9razred in sm se upisala na SUAŠ, fora je da mam poprauca in da moram prnest spričevalo 17.6. sam fora da tkrt se ni popraucow.
Prostih mest je 84 vpisalo se jih je 86... Po pošti so mi poslali da sem sprejeta, dokončno bom pa upisana, ko prinesem spričevalo. Sam fora da js dobim u petek 12.6 spričevalo sam, da mam tm pr matematiki napisan 1...
In zj nwm kaj nj nardim, kr v dijaški dom so me sprjel pa use.. pa nujno morm pridt gor??
Kšn nasvet??
lp :*
maite94!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2009
Kraj: javna hisa - ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a maite94! » 09. Jun. 2009 15:33

Jz mam 2 nasveta poseb zate :)

1. Stara si 14 al pa 15, dost let maš da se naučis kavo skuhat lih prov ;)
2. Če ti pa ne uspe, pa pejt safr furat :)

:D
FSM!!!!
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 09. Jun. 2009 15:39

^^ kokr js vem, se morš tist dan res prit upisat, samo, da moraš potem, ko narediš popravca še dodatno nest spričevalo, ki bo dokazovalo, da si nrdila popravca. kokr sm js seznanjena od brata, ki je tolk star kot ti, ti pač v tem primeru prišparajo mesto. sicer pa pojdi za usak slučaj vprašat šolsko psihologinjo, ona to verjetno ve. :)

edit: mimogrede, kaj ne paše to bolj v Kariero?
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 09. Jun. 2009 16:21

Strinjam se s snezinko*, da pa boš sigurna pa prašaj šolsko svetovalno delavko ali pa pokliči na to ta novo srednjo šolo, morali bi ti pomagati.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 16:44

maite94! napisal/-a:Jz mam 2 nasveta poseb zate :)

1. Stara si 14 al pa 15, dost let maš da se naučis kavo skuhat lih prov ;)
2. Če ti pa ne uspe, pa pejt safr furat :)

:D

Kr neki.
maite94!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2009
Kraj: javna hisa - ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a maite94! » 09. Jun. 2009 16:49

kaj krneki?
sori sam poprauc u oš??
FSM!!!!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 16:57

Ne mislim bit dolgo OT: "samo" popravc u šoli? Pri tistih letih nimaš kaj preveč problemov, zato je to dokaj velik problem (pa čeprav se tebi, odraslemu/odrasli zdi brezvezn. Je pa res, da se ga da rešiti brez pisanja na forum. Če pa oseba ne najde rešitve, pač poprosi za pomoč. In če imaš voljo pomagati, pomagaj, drugače pa se vzdrži komentarjev...

Drugače pa, pokliči socialno delavko na OŠ in mogoče tudi na tvoji bodoči šoli in vprašaj.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 09. Jun. 2009 17:02

^^ ne sj drgač se je men takoj zdel kam maite94! meri s svojim postom. sej, da ne boš mislu, js sm tut presenečena nad tem, da ima folk že v O.Š. popravce, ker takrt ko sm bla js tm je bila to velika redkost. Mam pa zdej v zadnjem razredu O.Š. brata, ki je samo 5 let mlajši od mene, in kakor od njega slišm, ma cirka 10 oseb v razredu popravca (fantje/punce), pa to ne samo po enga. js ne vem, a je to razlog v devetletki in večji nepopustljivosti prfoksov al v čem drugem. ker takrt, k sm js hodila, so prfokse res use nredle, d ga ni mel noben (pač so ga še dodatno prašale, ipd.). nwm, se mi zdi, d k smo šli mi v sredno, je bilo lih to, d lohka fašeš popravca, največja sprememba.

sam sm kr mnenja, d se je res spremenila toleranca profksov v o.š.! :) sj po svoje je prav, ker prej so se zmazal z 2-ko tut tisti, k niso mel pojma!
bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bed.mi.je » 09. Jun. 2009 17:32

ma ne fora je da mam js use predmete 4 al pa 3, nekatere pa 5.
sam mata mi ne gre.. pou točke mi je mankal pa ne bi biu poprauc pa nwm zakaj ni senku, lansk let je pa dvema senku 4 točkE!!!!!pa je blo use ok :S

maite nwm zakaj bi js mogla kuhat kavo?? Je dost bl pomembnih stwari kukr pa kava :S jo mas na automatu za 25centow, pa se zlicko zrawn dubis
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 09. Jun. 2009 17:35

bed.mi.je napisal/-a:Heii nowa sm kle ^^ ;)

Pač sm 9razred in sm se upisala na SUAŠ, fora je da mam poprauca in da moram prnest spričevalo 17.6. sam fora da tkrt se ni popraucow.
Prostih mest je 84 vpisalo se jih je 86... Po pošti so mi poslali da sem sprejeta, dokončno bom pa upisana, ko prinesem spričevalo. Sam fora da js dobim u petek 12.6 spričevalo sam, da mam tm pr matematiki napisan 1...
In zj nwm kaj nj nardim, kr v dijaški dom so me sprjel pa use.. pa nujno morm pridt gor??
Kšn nasvet??
lp :*

Pokliči na SUAŠ in se z njimi osebno zmeni in razloži situacijo. Pogovori se s šolsko svetovalko pri vas in ji razloži zadevo, kaj ti svetuje še ona.
Čimprej ko bo možno popravi ta cvek, pa slovenščino uporabljaj, ko pišeš na forumu.
Uporabniški avatar
liziika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a liziika » 09. Jun. 2009 18:04

am..mislem da nebo problemov pr vpisu...
kr kokr mi je znano ce mas popravca, prideš normalno pol na vpis prneseš uno spričevalo k se nimaš popravljene mate..poveš pr vpisu da maš popravca in ti oni pč povejo da prneseš pč spričevalo k popravš.* zarad tega te ne bojo kr odčrtal pa ti rekl da pol pa nisi sprejeta...
sicer pa je SUAŠ tko dost lahka šola in niso kj preveč zahtevni!! tko da sam se nauč za popravca pa bo use OK! :D

pa velik sreče na popravcu! :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 09. Jun. 2009 18:21

bed.mi.je napisal/-a:ma ne fora je da mam js use predmete 4 al pa 3, nekatere pa 5.
sam mata mi ne gre.. pou točke mi je mankal pa ne bi biu poprauc pa nwm zakaj ni senku, lansk let je pa dvema senku 4 točkE!!!!!pa je blo use ok :S

maite nwm zakaj bi js mogla kuhat kavo?? Je dost bl pomembnih stwari kukr pa kava :S jo mas na automatu za 25centow, pa se zlicko zrawn dubis

In zakaj pravi čas ne poiščeš inštrukturja, s tem pa se izogneš popravnemu izpitu? Meni so starši non stop trobili, da naj povem, če mi kaj ne bo jasno. Bojo takoj uredili inštrukturja. Pa ne se bat inštrukturjev. Jaz sem bila pred začetkom 7. razreda osemletke na inštrukcijah iz procentov, ker jih nisem zastopla popolnoma nič. Sem pa isto imela same 5 in 4 vse predmete.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bed.mi.je » 09. Jun. 2009 19:19

small star, zato ker mi je na zacetku blo ful izi sam proti koncu sm si zafrknla use!!
dons sm bla pr šolski svetovalki in mi je dala eno cifro nj tm pokličm in jutr bo mami poklicala. Sam ona mi je neki govorila da me ne bojo sprjel če mam poprauca pa take, da bo nekdo drug dubu moje mesto. kr je blo 84 mest prijavljenih je blo pa 86.
in zato mam zj tako krizo d res nwm kaj nej nardim. Ker če me ne bojo sprjel zrd poprauca... ne bo dobr zame :/
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 09. Jun. 2009 19:25

Sporoči jutri kako bo :) Držimo pesti :)
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 09. Jun. 2009 19:40

Ce mas popravca v os ti res ma zakaj bed bit. Se meni je bed ob misli da dejansko obstajajo ljudje ki majo v os popravce. :roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov