Spanje pri fantu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kje spite?

Doma
21
46%
Pri fantu
8
17%
Se izmenjujema
17
37%
Skupaj glasov : 46

Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 30. Maj. 2009 21:05

Imam en problem.. z fantom sma skupej že 2,5 leti.. pa se še kr nekak zastopima.. sm kregama se vedno zarad tega ker mama določene dneve kdo pri komu spi.. npr. en tedn pr njemu en tedn pri men.. sm vedno pride do težav ko pride do tega da bi bla pr men si kr neke izgovore najde kot : " ne ne bom pri teb spav, danc bi biu doma,lahk greš sama domo pa sama spi.." al pa kaj podobnega ko pa si js kdaj želim v terminu ko sma pri njem spat doma pa znori čež da si kr nek zmišljujem itd.. Zdj je spet tist čas ko bi mogla pri mn bit.. in si je spet zmislu da pač ne bo prišo ker je pač spiv en ene par pirov.. js sm se pa tud odločla da nem šla več k njemu kr se mi ne da mu več podrejat in zdj pač spima vsak na svojmu koncu... ne morem mu nč dopovedat, da nj se postavi v mojo kožo da bi js tud bla kej doma..

Drugač je super fant sm kar se tiče tega spanja sm pa tud včasih zadnja stvar na svetu za njega..Ne vem kaj naj še nardim da bi se zmenla z tem spanjem.. Ka mi vi svetujete?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Maj. 2009 21:15

Jah, saj si vredu to zrihtala. Normalno, da ti paše kdaj tudi doma prespat, zakaj bi te on vleko bek od familije? Bodi vesela, da si rada doma, fantu pa to dejstvo tudi predstavi in če se ne more s tem sprijaznit, bota pač vsak na svojem koncu spala.
Glede iz napisanega namreč sklepam, da živita precej blizu in se itak verjetno vidita tudi čez dan, tak da zveza glih neo propadla zaradi tega.
Si mogoče pomislila, da pa se on ne počuti dobro pri tebi, mogoče se s tvojimi starši ne razume, mu kaj daje neprijeten občutek?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Maj. 2009 21:27

Mogoče bi bilo bolje, če ne bi res vsako noč skupaj spala. Dajta si par večerov na teden "frej", pa bosta vsak pri sebi doma in imela čas zase, za svoje hobije, družino,...
Pomoje je ravno v tem problem. Tisti, ki je doma, ima to strateško prednost, da še vedno lahko kaj naredi medtem, ker je pač doma. Drugi je pa v bistvu cel teden od doma, stvari se mu nabirajo,... jaz bi se tudi tega naveličala.

Ne vem no, jaz sem to skupno spanje vedno dojemala tako, da sva si s tipom pač vzela čas drug za drugega, in če bi bilo to res vsak večer, bi bilo že preveč intenzivno, ker bi mi zmanjkovalo časa za druge stvari.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 30. Maj. 2009 21:37

Ah... Moj noče pri meni spat, ker imam premajhno posteljo, jaz pa pri njemu nočem, ker mi je bedno pri njih ponoči hodit na wc, ker moram pazit, da lepo potiho zapiram vrata - doma mi to ni potrebno zaradi močne tolerance staršev - in ja, to je problem, ker nočno malo potrebo (cca.3x/noč) opravim v na pol spečem stanju in takrat mi zadnje, kar mi pade na pamet, to, da bi pazila, da nežno zapiram vrata.

Rezultat je, da drug pri drugem (in ja, v 90ih procentih pri njemu, ker je postelja pač močnejši argument) prespiva le ob vikendih.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Maj. 2009 22:49

Midva spiva vsak na svojem koncu. Še živiva :D

Pogovorita se. Povej mu svoj vidik, on tebi svojega. In najdita neko srednjo pot.

Mene bi ubijalo cel teden preživeti pri fantu.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Maj. 2009 23:38

midva spiva kakor nanese. v 95% pa skupaj. res je sicer, da se vidiva več ali manj le med vikendi in bi se mi zmešalo, če bi še to spala sama. sploh ne gledava na to kje bova spala, četudi sem cel teden ali dva doma. odvisno od planov. odkar sva se predstavila staršem, sem enkrat spala sama ker je imel on neko fešto. meni je to zelo nelogično da se okrog tega prepirata.
sploh pa en teden tu en teden tam- to ni dobra varjanta. raje 2 dni tu, 2 tam, 2 doma. najlepše pa je kakor nanese.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 31. Maj. 2009 9:11

Ne štekam zakaj forsirata spanje skupaj, če vama to ne prinaša zadovoljstva? :?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 31. Maj. 2009 9:31

Jaz vedno spim pri njemu.. moji doma namreč ne odobravajo tega, da bi tip spal pri nas pred poroko :D Kaj čem, so zlo konzervativni glede tega, čeprov sm hvaležna, da mi vsaj pri njemu pustijo prespat. Itak je pa to največkrat 2x na teden (edino če sem še pol čez vikend pri njemu). Na srečo moj razume situacijo, tko da se ne pritožuje in je čist zadovoljen :D
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka** » 31. Maj. 2009 10:08

Midva pa pač kak je kdaj... sam sma več pri njemu...ko pa čem jas kdaj pr nas spat (ker pač tudi mama tečnari kaj sem tolk pr njih) pa mu rečem da boma pr nas pa to. pa zdaj tudi zarat šole ne morema tolko bit pr nas ker se on vozi z enim sošolcem, ampak ko lahko pa sma pri nas :) 2x na teden pa tudi sama spim doma - zarat faksa. Se pa tudi malo spričkama vendar se pol pač dogovorima kak pa kdaj boma pr njih in pr nas :) :) :)

Nimava pa nekih določenih dni/tednov ki bova spala. To ti mogoče priporočam da si ne delata nekih planov za nvm kak dolgo naprej, tud ukinita te "ta teden pr meni, drugi pr tebi" ker pol pride do tega, da en ne more oz. se mu ne da in je ze kregaje.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 31. Maj. 2009 10:49

Blair napisal/-a:Jaz vedno spim pri njemu.. moji doma namreč ne odobravajo tega, da bi tip spal pri nas pred poroko :D Kaj čem, so zlo konzervativni glede tega, čeprov sm hvaležna, da mi vsaj pri njemu pustijo prespat. Itak je pa to največkrat 2x na teden (edino če sem še pol čez vikend pri njemu). Na srečo moj razume situacijo, tko da se ne pritožuje in je čist zadovoljen :D

No, tako dvoličnih staršev pa res ne razumem. A ko prespiš pri njemu, pa mislijo, da sadita rožice? :D
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 31. Maj. 2009 10:52

Moj bivši,je v 99% spal pri meni...če sva bila za vikend ravno v njegovem koncu,sva se parkirala k njemu,drugače pa ne.
Me pa zanima,koliko ste bile kaj stare,ko so vam starši dovolili,da fant prespi pri vas.Ker meni je ful zanimivo gledat reakcije mojih sošolk...po njihovih besedah,bi jih starši kar iz stanovanja vrgli :? .
Ker moj,je za vikende redno spal pri meni od mojega 15,5 leta.In je bilo kasneje mami že blazno čudno,če ga ni bilo :razz: ... in priznam,da po tem resnem razmerju edino to najbolj pogrešam----se zjutraj zbudit v objemu nekoga,ki ga imaš rad :razz:
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 31. Maj. 2009 10:57

Mene je jezilo, ker me cimer ni niti enkrat vprašal, če se strinjam s tem, da njegova punca prespi pri njem, ampak js pa njega moram, po njegovi logiki že 1 teden prej. :evil: :roll:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 31. Maj. 2009 10:58

MsN napisal/-a:Mene bi ubijalo cel teden preživeti pri fantu.

midva spiva približno 2-3x na teden skupaj. večinoma pri njem, ker ima v študentskem stanovanju svojo sobo, jaz sem pa v študentu.
ko pa nisva v ljubljani, pa spiva vglavnem vsak pri sebi doma, edino če se gre feštat v moj ali njegov kraj, pol pač prespiva pri meni ali pa pri njegovi babici :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 31. Maj. 2009 11:08

uf mene bi tut utrujalo skos se selit sem in tja...daj prespita se malo vsak zase, da bota mela lepo mir in bosta lahko kaj postorila doma, ti bos lahko s svojimi...

pa ne mislim zato da bi bla vidva prevec casa skupaj, to je kakor komu pase, sam men recimo se tut ne lubi sem in tja hodit spat...midva sicer zdej kr skup zivima, tako da tega problema vec ni, sam ko pa pridema kdaj cez vikend za eno noc domov spat, sm na zacetku tut pr njemu spala, zdej se mi pa prav ne da vec tja hodit, nosit stvari zraven, pa vozit sem in tja (pa sma 5 minut voznje narazn doma :D ) maa... mogoce se je pac navelical tega (pa ne tebe, tega prestavljanja...). tako da men je zdej lazje da ce nisva u najinem stanovanju, se zvecer vidima, pa me pol ponoc domov pelje, pa se lepo doma naspim....sicr uceri sva ponesrec kr na kavcu pr njemu zaspala in evo cele kolobocije pol dans zjutri, pa njegova mama me hoce nahranit zjutri pa bla bla....ne lubi se mi.. :D bols je kr zivet skup ni takih problemov ( :D )

bosta mogla kako drugacno pot ubrat :)
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 31. Maj. 2009 12:03

Sj to se ne selima sem in tja ker to gre izključno samo za spanje drug pri drugemu.. stvari kot so zobna ščetka in perilo mam tako drug pri drugemu in doma.. tk da v bistvu vzameš samo hlače in majico ki jo boš meu nasledji dan gor, narazen sma pa tud 5 min vožnje tk da to ni nekakšn problem.. kr js ko vstanem grem itak u šolo al domou.. Ker ma on službo takšno kot sem že napisala da dela do večera pa tud za vikende velik..
Za to rešitev da bi spala vsak doma ne bi prišla v poštev ker se itak nebi vidla več ker edino kar se vidima se vidima zvečer in zjutrej ko vstanema..

On se z mojimi razume, moja sta ga tud zlo lepo sprejela.. mni pa njegovi nekam niso včeš kr sm že nekejkrat opazla da so zelo hinavski ( ne bom še zdj to razlagala zakaj..).. zato se neki pretirano ne družim z njimi..

Ja pa še to.. rešitev kot je spanje 1 tedn pr men en teden pr njem ni moja zamisel ampak njegova, pol se je pa sam ne drži...
100x sma se že skregala, vse to kar sm vam povedla (razn da ma hinavske starše ne..) sm njemu tud.. pa ne zaleže.. vedno vse obrne v svojo prid čez da on ni nič kriv..

Mogoče se nekaterim to zdi čudno.. sam js tud rada kdaj spim doma, v svoji postelji, svoji sobi.. Ker se pač doma bolš počutim in enako on.. Tk da ne vem kako rešitev bi lahk še najdla..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov