Mislim da se me je naveličal..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 29. Mar. 2009 0:24

:cry:
Zadnjič spremenil bonnie taylor, dne 14. Sep. 2009 8:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 29. Mar. 2009 1:07

Pa menda se ne uci ze pol leta nonstop?

Drugace pa poskusi takole: en teden se enostavno ne vidita.. Ce te bo pogresal je to super znak, ce ne.. no ni ravno fajn :/.

Lahko ga tudi prosis, da se pogovorita, lepo razumno mu povej kaj te muci.
Ce te ne poslusa ti pa to jasno pove koliko te ceni..

Nocem bit pesimisticna, tudi jaz bi se na tvojem mestu trudila 100 na uro, ampak bolj v nasprotno smer. Na sebi bi delala, ampak ne za njega temvec zase, za primer da mu res ni toliko do tebe..

Konec koncev moskih je tako ali tako veliko na svetu..
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 29. Mar. 2009 8:38

No ni se učil ravno cele pol leta vendar tu nastopijo še druge težave..
Včeraj sem se želela pogovoriti z njim..morala sem drezati vanj da je sploh kaj spregovoril..in ko je, se nisva pogovarjala ampak sva se začela dreti en na drugega..nevem kam sploh pelje to..mislim da fanta s katerim sem 3 leta in je moj prvi resni fant zdaj izgubljam..in sama ne vem kaj delam narobe..prepričana sem da nič!..vprašala sem ga tudi kaj jaz delam narobe in vedno odgovori čisto nič ali da sem včasih malo tečna..zmoti tudi kakšen sms, ki ga prejme, svoje poslane pa zbriše ali obratno..vprašam ga zakaj to počne, pa reče da se boji za naju..obljubil mi je že večkrat da tega nebo počel, a vedno znova to dela..

imate kakšen predlog kako se zamotiti, saj neprestano mislim nanj..
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 29. Mar. 2009 9:14

Po mojem preveč drezaš v njega in ga je vse skupaj začelo dušit. Umakni se malo, ne ga klicarit 5x na dan, ne prihajaj ob vsakem srečanju ven z pogovori 'o vaju' in začni koristit svoj prosti čas zase in za svojo dušico.
Verjetno bi se hitro stvari spremenile na bolje.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 29. Mar. 2009 9:21

Nevem no če je to da pokličeš svojega fanta ravno dušenje...midva z mojim bova zdele 4 leta skupaj, vidiva se vsak dan, slišiva najman 4-5krat na dan...pač zjutraj obvezno, potem pa ko pač kaj rabiva, ko prideva iz službe, da se zmeniva kdaj se bova videla itd. Midva si oba ne predstavljava, da se nebi vsak dan videla, če ga js ne pokličem, pokliče on mene in obratno.
Zdej kot ti praviš, da se razjezi, ko ga pokličeš, nima volje ko je stabo...ja no meni to ne pomeni nič dobrega.
Sicer je možno, da ima kakšen problem, pa je zato tak, samo to boš ti bolje vedela kot mi. Tle drugega kot pogovor ni. Ali se pa preprosto probaj malce oddaljit kot so že predlagali, pa boš videla če bo prišel za tabo...če je še kaj ljubezni, verjemi bo prišel, če je pa ni pa tko ali drugače potem nima več smisla. Saj vem, težko je postavit neko razdaljo s osebo, ki jo ljubiš samo včasih ni druge.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 29. Mar. 2009 9:26

tanika* napisal/-a:Nevem no če je to da pokličeš svojega fanta ravno dušenje...midva z mojim bova zdele 4 leta skupaj, vidiva se vsak dan, slišiva najman 4-5krat na dan...

Zdej kot ti praviš, da se razjezi, ko ga pokličeš, nima volje ko je stabo...ja no meni to ne pomeni nič dobrega.

Načeloma nej nebi bilo, ampak njega očitno to začenja motit. Mogoče je le obdobje ko bi ga blo treba mal bolj na miru pustit, mogoče se kej resno kuha, mogoče...

Nevem, jez to sklepam bolj iz sebe, ko mam kako obdobje ko mi bližina ne paše tolk, pa rabim več časa zase in doseže pretirano drezanje v mene takrat ravno kontra učinek od želenega.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 29. Mar. 2009 9:49

Zmotilo me je to, da briše smsje. Ali mu pregleduješ telefon? Oz. zakaj je to pomembno? Meni še nikoli ni uspelo ugotoviti, ali je kdo od fantov (bivših seveda) brisal smsje, jih je shranjeval,.... Preverjanje telefona se lahko definira kot teženje, nezaupanje in to seveda vodi proti koncu zveze.
Kot je že ena prej rekla, ko nista skupaj živi s voje življenje, bodi s prijateljicami, če si katero zapostavila zaradi njega jo pokliči in se dobi z njo,... Tako boš ti boljše volje, ko bosta skupaj pa uživaj v času z njim in ne omenjaj neprestano vaju. Če se stanje ne bo popravilo in se bo zveza končala boš tako imela svoje življenje in ti bo veliko lažje! Ko sem jaz po dolgi zvezi zavohala konec zveze, pa ni mi bilo lahko, sem začela delati ravno to: živeti svoje življenje. In ko sva končala mi ni toliko manjkal, kot kdo, s katerim sva končala po tem, ko sem mislila samo nanj in se sekirala glede najine zveze.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 29. Mar. 2009 10:41

Hyades napisal/-a:Drugace pa poskusi takole: en teden se enostavno ne vidita.. Ce te bo pogresal je to super znak, ce ne.. no ni ravno fajn :/.

Distanca v odnosih običajno, vsaj iz mojih izkušenj, res naredi en dober plus. Ko gre tebi nekdo na živce, ali pa ko greš ti nekomu... Mu daš en prostor, da je sam s sabo in tudi sebi daš prostor za razmislek. Nekaj časa ga ne kliči, umakni se malo stran od njega... Pa boš slej ko prej ugotovila, če si mu sploh potrebna.
To, da se vidita vsak drug dan niti ni pretirano (meni to ne pove, da sta preveč skupaj), ampak vsakomur pridejo od časa do časa tudi tako "pogosti" stiki sčasoma čez glavo.

Sicer pa... Saj ne čepita le v tvoji sobi? Poleg tega, da gresta zvečer ven, verjetno čez dan počneta tudi kaj drugega, kot samo to, da on uči?
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 29. Mar. 2009 10:43

oddaljila sem se že večkrat in vedno je pišel nazaj..a po enem mesecu je spet vse po starem..vem da ga dušim, kar se tudi opazi, tako da postane živčen..ampak kako bova drugače rešila težave?

tudi meni se ne zdi narobe, če se pokličeva 5x na dan..sploh pa sem vesela če me on tolikokrat pokliče ali pošilja sms in se niti malo ne počutim zadušeno zaradi tega razloga, ravno obratno.

sporočila pa mu pogledam občasno, saj sem že napisala, da mu težko zaupam, ker sva imela podobne težave že v preteklosti. in zdi se mi da s tem ni nič narobe, če imaš razlog za to. raje mu pregledam telefon in se želim pogovoriti kot da si zatiskam oči pred resnico..

včasih se vprašam ali sem še premlada za resno zvezo..in vem da je še celo življenje pred mano..sem preveč prepričana da je to res to kar hočem?stara pa sem 19let.

tanika* vidim da imaš malo več izkušenj zato bi bil dobrodošel še kakšen nasvet kako ohrant zdravo zvezo..in tudi nasvete drugih bom vesela.

:kleeblatt:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 29. Mar. 2009 10:58

Ojoj, brskanje po telefonu. Pa smo tu... :tot:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 29. Mar. 2009 11:00

ven ne hodiva veliko..in mislim da je to velik problem..včasih sam predlaga da kam greva, včasih pa mi ga ne uspe prepričati in mu tudi nočem več težiti, ker hitro najde kakšen izgovor..in tu mislim da ni razlog utrujenosti zaradi učenja.
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a macika_ » 29. Mar. 2009 11:23

hm.. nič kaj zavidljiva situacija.. :roll: jaz se tudi učim po 4 ali 5 ur na dan, ko mam izpite..saj si res utrujen..ampak tak je kaj hočemo..

po moje je bolje,da se za en čas oddaljiš od njega in če mu bo kaj do tebe, če te bo pogrešal in te hotel videt..mu po moje nebo vseenoo.. tak,da probaj to narediti,težko bo,ampak neboš več v dvomim..

glede zveze pa punca ne skrbi in ne razmišljam o tem da si premlada..pa maš že tri leta resno zvezo.. jaz sem z mojim fantom že 4 leta pa skoraj 4 mesece skupaj,pa sem stara tudi komanj 20 let.. če se imata dva rada, ni pomembno kdaj sta se spoznala oz. pri kolikih letih.. in če je fant vredu, pa če si želiš biti z njim je to to.. :)

pa veliko sreče ti želim..
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 29. Mar. 2009 11:40

Hmmm. nasveti, jah sej jih ni, midva greva vsak dan sproti...pri nama je verjetno drugače, ker sva oba taka človeka, da sva rada en zraven drugega, in se s tim ne dušiva, oba čutiva potrebo, da sva skupaj, vsak dan si zaupava kaj se nama je čez dan zgodilo, hodiva veliko na sprehode s kužiko, kjer se vedno o vsem pogovarjava, vsak dan je tako, pa nama ne zmanjka tem za pogovor. Nevem veš odvisno od veze do veze.
Če js pri svojem vidim, da rabi mir se umaknem, ampak sem še vedno zraven...npr. zdej je imel težave v službi (recesija in to), je bil ful slabe vole, tako, da sem mu dala mir, nisem težila, sam sem še vedno ležala zraven njega v pojstelji, ga objemala, crklala in pač pustila poskušala, da malo pozabi na težave.
Sedaj odvisno kakšen tip človeka je tvoj fant. Če se umika, ga pusti, da se umakne, sprosti in sam poišče tebe.
Glede telefonov, pa ne obtožujem, sem sama šla tudi čez to, popolnoma je zgubil moje zaupanje in ga še zdej ni dobil nazaj. Če sumiš, da se kaj dogaja, je mogoče boljše ga soočit s tim, vem, da bo veliko ljudi tukaj to obtožilo, sam js vseeno raje preverim, kot da me ima nekdo za budalo. Redko ker fant ti bo priznal, da se dopisuje z eno o nevem čem.

Glej v vezi, moraš pustiti partnerju da diha, sam to še ne pomeni, da se je treba popolnoma distancirat. Kaj boš pa ko enkrat skupaj živiš s kom, se boš selil domov za en teden, tako, da bo partner lahko dihal pred tabo? jah nevem če ma taka veza potem sploh smisla.
Js npr. vidmi pri svojemu, kdaj se je treba umaknit, primer včeraj, je bila zabava v gaslnem domu (sva oba gasilca), sam to je nekak bolj njegova družba in sem celo popoldne pomagala, potem zvečer ko je bila pa zabava, sem ostala toliko, da smo malo poklepetali, potem sem ga pa pustila tam in odšla domov, ker vem, da se tako lažje sprosti, drugače skoz gleda, da meni ni dolgcajt, hoče bit zraven mene, ko pa vem, da bi se najraj usedel s fanti in debatiral in sem šla raje domov in ga pustila, da se v miru zabava.
Upam, da si zastopila, kaj ti hočem povedati. Kaj pa kako, pa ti mi težko rečemo, ker nevemo kakšna sta vidva kot človeka. boš najbolje sama videla.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Mar. 2009 11:44

Meni se zdi, da se te je res naveličal...če to traja že pol leta, pol ne vem, bo težko. Pa kva mu maš za brskat po telefonu?? A veš, kok gre to folku na ku*ac?? :? Pa ne mu težit s pogovori "o vaju", ker mu grejo najbrž na živce...dej ne met časa en teden, pa boš videla, če ga bo kej matralo, da bi te sploh vidu. Ker pač...oba se morta truditi za zvezo, ne samo ti. In to, da ne delaš "nič narobe", tut ni garancija za to, da se te tip ne bo naveličal ali ti njega... A je on sploh kdaj predlagal pogovor "o vama"? Ker ne vem...v normalni zvezi je normalno, da pobude za to prihajajo iz obeh strani.

O temle malo razmisli:
tanika* napisal/-a:Js npr. vidmi pri svojemu, kdaj se je treba umaknit, primer včeraj, je bila zabava v gaslnem domu (sva oba gasilca), sam to je nekak bolj njegova družba in sem celo popoldne pomagala, potem zvečer ko je bila pa zabava, sem ostala toliko, da smo malo poklepetali, potem sem ga pa pustila tam in odšla domov, ker vem, da se tako lažje sprosti, drugače skoz gleda, da meni ni dolgcajt, hoče bit zraven mene, ko pa vem, da bi se najraj usedel s fanti in debatiral in sem šla raje domov in ga pustila, da se v miru zabava.
:zustimm:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 29. Mar. 2009 11:57

Naj se še on malo posveča tebi... :? Jaz bi se bedno počutila da bi morala ves čas nekoga drezat in se trudit okrog njega, on pa nebi kazal znakov zanimanja...

ne vem; poročaj kako bo...
Zadnjič spremenil fun, dne 29. Mar. 2009 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]