Smeh do solz

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 12. Feb. 2009 21:31

Kaj vas je kdaj nasmejalo do solz? Dogodek v življenju, mogoče kkšn film? mal se razpišite, se bomo še mi smejal :D
Bom dala svoj zadnji primer: Zvečer me očka prosi, naj ga malo postrižem s brivnikom. Nikol prej nisem tega počela in sm rekla, sej bom previdna. Prvo sm začela pri strani in si rečem, bom samo malo stanšala, potegnem in ups grejo vsi lasje :D fora je to ker je meu povsod okol za skor pol centimetra daljše lase in si rečem da malo popravim in mu poberem še pol las zraven. pustim tisto pri miru, grem poravnat lase ozadi in mu nardim totalne stopnice. bol k sm hotla popravt manj las je meu. Nism hotla več in sm rekla, da je ok in sm šla. nasledni dan je šel normalno v službo, pride domov in k ga mami vid je sam zavpila kakšn pa si, kaj je nardila iz tebe...revež sploh vedu ni. Se začnemo smejat k budale, fotru pa nč jasno. na en stran glave je meu lase, na drug stran pobrit, ozadi pa k da bi dala posodo na glavo in okol zabrila :D v službi mu je sodelavec reku, oooo nova frizura, ostali so se potuhnen smejal, sam reku pa ni noben nič...
Revežu sm pol dala denar da je šel k frizerju, naj ga popravi, do tja je meu pol raj kapo na glavi :D
Še zdej k se spomnm kakšn je biu mi gre na smeh :lol:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 12. Feb. 2009 21:42

joj js sem mela v prvem in drugem letniku vedno take izpade ampak vedno sredi pouka!! z eno sosolko sva sedele povsod v zadnji klopi, in najbolj dolgocasne ure (z najbolj strogimi profesorji in popolno tisino u razredu :D ) sva si krajsale z delanjem neumnosti...in vcasih mi je slo tok na smeh da je izbruhnlo iz mene in so mi solze tekle in se je profesorca drla, pa sm se se bolj smejala ko sm vidla sosolko da se ona tut komi zadrzuje, pol se pa glih jst neham, pa ona izbruhne...pa js spet u smeh... :lol: jao jao jao kokrat so naju ven poslali.... :D je pa tk da je ful odvisno od pocutja, ce je tak na izi dan pa se ze cel dan neki smejimo, me lahka kaka stvar spravi u ful hud smeh, medtem ko me kak drug dan nebi :D

aja zdej se spomnim enga konkretnega primera ko sem se do solz nasmejala :D :D :D : http://www.youtube.com/watch?v=W-qJaow1Kf0 hahahah joj ene 100x sm ta video gledala :lol:

drugac se pa res ne spomnim, sam vem da se ful fajn pocutim po kakem hardcore izpadu smeha. tak sprosceno in olajsano :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2009 22:01

jst sm na enem izmed prejšnjih šihtou mislna da me bo pobral.Tko sem se smejala, da so me sodeloci ven poslal ker so se bal da me neb kšn šef slišou :lol:
je šlo pa zato, ker sm jst eno 3D snežinko nardila, pa dala sodeloucu da jo ubes na luč na strop.in model stop na mizo lih v tistem pa notr stop šef.in je tko zgledal kot un prizor v To so Gadi, ko je en un stopu na stou pa meri hotu gledat čez un okn nad vrati pa ga je pol tastar uhvatiu :lol: jst sm mislna, da me bo pobral res..Pa še tok nerodna situacija :D

drgač se pa fuuul smejem,tud do solz se zlo velikrat nasmejem. :D kdaj clo prevečkrat in v neprou prijetnih situacijah/ustanovah :D
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 12. Feb. 2009 22:33

Mene pogosto kaj nasmeje do solz, oz. vsaj do tiste mere, ko še komaj lovim sapo in moram oditi v nek drug prostor, da se pomirim. Moram povedati, da se tudi drugače zelo hitro začnem smejati oz. mi nekaj hitro postane smešno, prej kot večini ostalih ljudi. Pa niti ni nujno, da me nasmeji nekaj, kar je resnično smešno: ponavadi so to kakšne "glupe" fore, obujanje spominov na kakšne smešne dogodke, zajebavanje s cimri ali smejanje kar tako, da se pač smeji. :D Pred dobrim letom in pol, ko sem spoznala Bulmo & Claudyko, pa smo se 4 kozmo kure v avtu taaaakoooo smejale, da sem morala ustaviti, ker nisem več bila sposobna voziti. :lol:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 12. Feb. 2009 22:35

Zadnič smo se v službi pogovarjali o analnem seksu.. in pol pač un reče da je, un ni...pol pa sodelavka začne razlagat da je nek model pač na neki žurki dobu eno in sta v rit..in ko ga je dau vn da je meu gor olupek od graha al kako že.. baje stara fora ampak smo vsi popadali od smeha..beeed... :lach: :eek:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 12. Feb. 2009 22:40

Js se velikrat nasmejim do souz. :lach: Spomnim se, da sem enkrat jokala od smeha, ker je en tip s ščitniki (na nogah, rokah, čelada.. ma ni da ni) sred bavarca padu s kolesa. :rofl: Sej vem, da ni lepo, ampak meni je blo toook smešno.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 13. Feb. 2009 0:35

Tale prva storija me spomni, kako sem se jaz enkrat nasmejala do solz. Enkrat me je poklicala od soseda punca, ce lahko pridem mal popravit njegovga fotra, ker si je masinco za strizenje las kupil pa sam neki probaval. In jst, da ni problema. Sej ne, da sm frizerka, ampak obcasno sem koga z masinco postrigla, pa se niso glih prtozval. In pridem k sosedu pa je sedel tam foter njegov, k bi nastopal v reklami za fanto: http://www.youtube.com/watch?v=pF5rMBvuJMM Sem misla, da bom umrla od smeha.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 13. Feb. 2009 0:50

Mene ni težko do solz nasmejat :D Ponavad skooooos jokam od smeha, sam so tko bl te interne fore naprimer in če bi drugim razlagala jim vrjetn nebi blo smešn...
Sm bla pa zart svojga smeha v srednji šoli velikokrat bla zapisana v tisti njihov zvezek, pol k so se me pa navadl prfoksi so me pa samo vn iz razreda poslal, ker so že dojel da nč ne pomaga če me zapisujejo :D
Na poletni službi pa itq skos smeh, ker smo bli sami mladi tm in še eno tako freak sodelavko sm mela da je blo smeha nonstop...enkrt ns je šef z žvalmi okregou (je blo pa delo na recepciji) :D
Je pr men problem le to da se ne znam potih smejat :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
o0girl0o
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a o0girl0o » 13. Feb. 2009 1:15

se kr dostkrat nasmejem do solz :D

... pr temle sm pa skor s stola padla poleg tega da sm jokala :lol:
http://www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=2lZ5nApArCQdelvil
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 13. Feb. 2009 6:40

^^
:lol: aaaahaahahaha :lol: ne morš da vrjamš...jst sm se tud hmal zdej uscala k sm to gledala :D
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_fLame » 13. Feb. 2009 7:38

uh..mene tudi pogosto kaj nasmeji, a bolj kaksne storije v soli ali pa ce kdo kaj rece sredi pouka, kot pa kaksni video posnetki...obstajajo pa izjeme seveda:)

ce sem slabe volje me edino to VEDNO nasmeji, pa sem ga gledala ze 49038932785x.
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

tale tudi ni slab (:
http://www.youtube.com/watch?v=BQOds0kCgOk
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 13. Feb. 2009 8:43

mene je zajle trenutno nasmejal tale video:
http://www.youtube.com/watch?v=YMXRuv-s ... feature=iv

drugače je pa veliko priložnosti, ob katerih se smejim ... smeh je pol zdravja, pravijo :) pa še držim se načela, da lahko z nasmehom marsikomu polepšaš dan :)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 13. Feb. 2009 10:28

Najbolj živo se spominjam dogodka izpred par dni nazaj. Bilo je v očesni oradinaciji; kot vedno dolgočasno in tišina naokrog. Potem pa prideta iz ordinacije mamica in sinček; star 6 let (torej 1. razred OŠ). Pa ga vpraša mami:"A te še boli trebuh?" Pa ji sin odgovori:"Ne, sem ti že zjutraj rekel, da me nič ne boli, pa si ti rekla, da mi je slabo in da ne grem v šolo."
Vsi smo se samo pogledali in začeli smejati. :rofl: Ampak mali še ni zaključil. Potem je sledilo prerekanje zaradi očal, katerih noče nositi. Pa mu reče ena izmed pacientk, da bodo dekleta letala za njim, pa ji on reče:"Ah, jaz že imam eno. In ena je zadosti." Haha. Pa vzame mali na polički revijo Lady, pa pokaže eno žensko z očali, pa reče:"Poglej, kako je grda!"
In potem zmagoslavna izjava za konec; njegova razlaga zakaj ne bo nosil očal. Fantek reče:"Jaz ne bom nosil očal, ker Ninđa želve tudi nimajo očal!"
Mali je bil taaakšni frajer, kilo želeja na laseh, čist frajersko se je obnašal. Jaz sem prav morala zapustiti čakalnico, ker sem že jokala ... Prav polepšal mi je dan! :respekt:
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 13. Feb. 2009 15:23

kiny napisal/-a:Mene ni težko do solz nasmejat :D Ponavad skooooos jokam od smeha, sam so tko bl te interne fore naprimer in če bi drugim razlagala jim vrjetn nebi blo smešn...

JA:)
Drgač pa jst mam tud izpade med poukom, sploh 1. letnik je bil kritičn, vsako uro med francoščino se je men pa sošolki strgal:D
Pa včerej recimo, ko mi je en kolega razlagov, da ma en šiptar v kranju, k prodaja sadje in zelenjavo napisan: "prodajamo sadje, zelenjavo in ananas" :D, pa enkat je meu: "sem v Münchnu, pridem takoj" :D:D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 13. Feb. 2009 15:29

laram napisal/-a:Najbolj živo se spominjam dogodka izpred par dni nazaj. Bilo je v očesni oradinaciji; kot vedno dolgočasno in tišina naokrog. Potem pa prideta iz ordinacije mamica in sinček; star 6 let (torej 1. razred OŠ). Pa ga vpraša mami:"A te še boli trebuh?" Pa ji sin odgovori:"Ne, sem ti že zjutraj rekel, da me nič ne boli, pa si ti rekla, da mi je slabo in da ne grem v šolo."
Vsi smo se samo pogledali in začeli smejati. :rofl: Ampak mali še ni zaključil. Potem je sledilo prerekanje zaradi očal, katerih noče nositi. Pa mu reče ena izmed pacientk, da bodo dekleta letala za njim, pa ji on reče:"Ah, jaz že imam eno. In ena je zadosti." Haha. Pa vzame mali na polički revijo Lady, pa pokaže eno žensko z očali, pa reče:"Poglej, kako je grda!"
In potem zmagoslavna izjava za konec; njegova razlaga zakaj ne bo nosil očal. Fantek reče:"Jaz ne bom nosil očal, ker Ninđa želve tudi nimajo očal!"
Mali je bil taaakšni frajer, kilo želeja na laseh, čist frajersko se je obnašal. Jaz sem prav morala zapustiti čakalnico, ker sem že jokala ... Prav polepšal mi je dan! :respekt:

joj, kok bo js to rada zravn vidla, že tko sm se nasmejala :D

drgač pa tut mene ni težko spravit v smeg, se kr naprej smejim :D
In love with live!!!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov