Sama ven
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Zanima me a greste kdaj same na kosilo, večerjo v restavracijo ali vedno s še nekom?
Danes sem imela ravno eno uro frej do službe, lačna, sama v ljubljani in sem šla jest. Pridem noter me kar neki folka pogleda, se usedem, naročim in opažam, da me par ljudi opazuje. Men seveda nič jasno, dokler se mi ni natakar zasmeju: a kr sama. Ja hudiča no a ne smeš iti sam jest ali kaj? V kkšnem Macdonaldsu te noben ne porajta, če se pa sam usedeš za mizo v kkšni gostilni pa kar vsi. Ok sej sm bla dejansko edina tam sama ampak vseeno. Nekak mi je na bad udaril, tko da sem si verjetno bol domišljala da me vsi porajtajo. Pol pa še totalna filmska scena, pristopi en fant in me vpraša če lahko vzame drug stol. Men se je kr smejat začel
Kako vi gledate na osebe k same jejo? To komentirate? Kakšen imate občutek, če greste same kam jest?
Pa ne sam za hrano...bi šle same npr. v diskoteko? V kino? Shoping? Js sicer najraje sama nabavljam, ker mi vsi s svojim teženjem samo ubijejo voljo. Jest grem najraje s fantom, samo sem pa navajena tudi sama, sem veliko časa preživela sama v ljubljani, ko sem bila frej na faxu, pa sm šla sama kam jest, na pijačko itd.
No mal se razpišite, kam kaj hodite same in kako se ob tem počutite?
Danes sem imela ravno eno uro frej do službe, lačna, sama v ljubljani in sem šla jest. Pridem noter me kar neki folka pogleda, se usedem, naročim in opažam, da me par ljudi opazuje. Men seveda nič jasno, dokler se mi ni natakar zasmeju: a kr sama. Ja hudiča no a ne smeš iti sam jest ali kaj? V kkšnem Macdonaldsu te noben ne porajta, če se pa sam usedeš za mizo v kkšni gostilni pa kar vsi. Ok sej sm bla dejansko edina tam sama ampak vseeno. Nekak mi je na bad udaril, tko da sem si verjetno bol domišljala da me vsi porajtajo. Pol pa še totalna filmska scena, pristopi en fant in me vpraša če lahko vzame drug stol. Men se je kr smejat začel
Kako vi gledate na osebe k same jejo? To komentirate? Kakšen imate občutek, če greste same kam jest?
Pa ne sam za hrano...bi šle same npr. v diskoteko? V kino? Shoping? Js sicer najraje sama nabavljam, ker mi vsi s svojim teženjem samo ubijejo voljo. Jest grem najraje s fantom, samo sem pa navajena tudi sama, sem veliko časa preživela sama v ljubljani, ko sem bila frej na faxu, pa sm šla sama kam jest, na pijačko itd.
No mal se razpišite, kam kaj hodite same in kako se ob tem počutite?
Zadnjič spremenil tani24, dne 12. Feb. 2009 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- aLLiSSe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
- Kraj: my world
Men gre tut to ful na zivce, ucash mal zaspim, in pol mi je brezveze, da bi sla na pouk, ker bom itak dobla neopr, in grem za une pol urce na kofe, in pol me usi gledajo kt d najvecji samotar, k si nemore dobit enga frenda za na kofe.. pa kaj ce grem sama, a u soli u menzi sedim, ce mi kofe sede??
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
na pijačo pa tko še nikol nism šla sama. če že grem kam sama je, da grem v menzo jest, k jih itak dost samih je, pa u šoping grem tut kdaj sama. da bi šla pa v kak diskač sama mi pa na pamet ne pade.
drgač pa niti ne porajtam folka k je sam, niti si ne ustvarjam kakega mnenja, že sam ve zakaj je sam.
drgač pa niti ne porajtam folka k je sam, niti si ne ustvarjam kakega mnenja, že sam ve zakaj je sam.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js priznam da si se pred par leti nikamor nism ''upala'' it sama, sm se tok cudno pocutla, se za po mestu hodit dobesedno nikamor nism sla sama...no zdej se je to itak popravlo in zdej normalno hodim sama okrog, ampak ne grem pa sama jest al pa na pijaco..na pijace itak tut u druzbi ne hodim dosti =)
u soping grem pa vedno sama. najboljse se pocutim, sama si lahko razporejam cas, noben mi ne tezi ce se pou ure odlocam al pa ce po eni minuti grem ven iz trgovine..to mi je pa res zakon. lepo grem na bus pa si vzamem tri urce sama zase sopinga. da bi v kino alpa kamorkoli drugam hodla sama pa niti nimam potrebe, ker pac ne rabim tok nujno teh stvari da bi sla sama tja..tut recimo jest - si lahko doma skuham. na faks ne hodim na predavanja, zato nimam fraj uric za po mestu, ampak ce je ze kaj takega grem sama u kako trgovino, knjiznico itd. ne pa na pijaco. ce ze morm it kej pojest grem kej takega da je za zraven uzet alpa u trgovino.
ja priznam, cudno bi mi blo sama u restavraciji jem pa precej zunaj, ampak vedno s fantom oz. kom drugim.. men je blo ze u dijaskem cudno k sem kdaj sla sama na kosilo sam sem se itak navadla =)
drugac pa ce vidim koga samega mi to ni cudno...oz. sploh se nisem nikol razmisljala o tem, zato predvidevam da mi niti v oci ni padlo =)
u soping grem pa vedno sama. najboljse se pocutim, sama si lahko razporejam cas, noben mi ne tezi ce se pou ure odlocam al pa ce po eni minuti grem ven iz trgovine..to mi je pa res zakon. lepo grem na bus pa si vzamem tri urce sama zase sopinga. da bi v kino alpa kamorkoli drugam hodla sama pa niti nimam potrebe, ker pac ne rabim tok nujno teh stvari da bi sla sama tja..tut recimo jest - si lahko doma skuham. na faks ne hodim na predavanja, zato nimam fraj uric za po mestu, ampak ce je ze kaj takega grem sama u kako trgovino, knjiznico itd. ne pa na pijaco. ce ze morm it kej pojest grem kej takega da je za zraven uzet alpa u trgovino.
ja priznam, cudno bi mi blo sama u restavraciji jem pa precej zunaj, ampak vedno s fantom oz. kom drugim.. men je blo ze u dijaskem cudno k sem kdaj sla sama na kosilo sam sem se itak navadla =)
drugac pa ce vidim koga samega mi to ni cudno...oz. sploh se nisem nikol razmisljala o tem, zato predvidevam da mi niti v oci ni padlo =)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
V kino sama ne hodim, ker je zame to družabni dogodek, če se mi gre le za film, si ga pač zloadam, pogledam doma in prišparam 5 evrov.
Jest tudi ne, iz podobnih razlogov.
Na kofe grem pa kar velikokrat sama. Se mi zdi, da imamo kadilci na tem področju srečo, ker kadimo ob kavi in si vsak misli, ta pa rabi čikpavzo brez motečih dejavnikov, ne pa, ubogi revež brez prijateljev
Ostale zadeve pa itak, ni mi problem bit sami na predavanjih, me vsaj nihče ne moti. V šoping grem sama, po vseh ostalih opravkih,... res mi ni noben problem, ker sem že velika punca
Jest tudi ne, iz podobnih razlogov.
Na kofe grem pa kar velikokrat sama. Se mi zdi, da imamo kadilci na tem področju srečo, ker kadimo ob kavi in si vsak misli, ta pa rabi čikpavzo brez motečih dejavnikov, ne pa, ubogi revež brez prijateljev
Ostale zadeve pa itak, ni mi problem bit sami na predavanjih, me vsaj nihče ne moti. V šoping grem sama, po vseh ostalih opravkih,... res mi ni noben problem, ker sem že velika punca
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Jst pa že od nekdaj zlo nerada hodim sama - kamorkoli. Ne vem, tko zoprno se počutim, neprijetno, nesproščeno. Da bi šla v gostilno sama, mi niti na kraj pameti ne pade. Največkrat mam družbo; fanta, prjatlco al pa mami. Odvisno spet kaj je... če rabm eno stvar iz trgovine al pa kaj manjšega, grem sama, tko firbcat po trgovincah pa ne. Morm rečt, da mam srečo, da mam zlo potrpežljivega spremljevalca :bussi:
Če bi blo po moje, bi mela vedno enga ob sebi, sam kaj, ko je velik stvari, ki jih pač moraš opravit sam
No, če vidim npr. v gostilni koga, ki sedi sam, se mi nekak "smili", ker kr mislim, da mu je neprijetno, tko kokr bi blo meni na njegovem mestu.
Če bi blo po moje, bi mela vedno enga ob sebi, sam kaj, ko je velik stvari, ki jih pač moraš opravit sam
No, če vidim npr. v gostilni koga, ki sedi sam, se mi nekak "smili", ker kr mislim, da mu je neprijetno, tko kokr bi blo meni na njegovem mestu.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Men je blo to par let nazaj nedopustno, čeprou ne vem zakaj, ker je neki normalnega. Ampak, ko sm po domovih knjgiice prodajala in je bil zuni mrz, sm tud jst v okolici Domžal šla sama na čaj, kaj pa bom, zuni zmrzovala? Ne ne, sm šla lepo na toplo na čaj pa na čik in mi je blo čist kul. Kaj so si pa misll o men zarad tega, me pa niti ne zanima, itak jih je blo bolj mal v gostilni
Drugač pa, če sm s kom zmenjena kje, se vedno zmenim tko, da se dobimo pred vhodom, ker mi je pol bedno it notr in nekoga iskat med folkom
Tanika, ti kr pogumno v restavracijo/kafič, pa briga te, kaj drugi misljo, sam da se maš ti fajn sama s sabo, ker smo dejansko včasih najboljša družba sami seb
Drugač pa, če sm s kom zmenjena kje, se vedno zmenim tko, da se dobimo pred vhodom, ker mi je pol bedno it notr in nekoga iskat med folkom
Tanika, ti kr pogumno v restavracijo/kafič, pa briga te, kaj drugi misljo, sam da se maš ti fajn sama s sabo, ker smo dejansko včasih najboljša družba sami seb
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz kr velikokrat grem jest sama, ker pač med službo in šolo recimo ni nobenega da bi šel z mano. Pa tudi ko koga čakam grem sama na kavo ali pa v šoping tudi. Nič takega.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz sem tudi ena izmed tistih, ki si rada privošči kdaj kakšno kavo/pijačko sama
še posebej ob kakšnih evforičnih trenutkih, ko enostavno rabim malo miru za urediti misli in bi me kakšna družba pri tem le ovirala. tudi jest sem šla 2x sama, ampak mi ni ravno najprijetnejše kr rada skom komentiram ob prehranjevanju
tudi ven feštat sem šla že sama..to je bilo predvsem v prvem letniku faxa, ko še nisem našla nobenega interesnta v ljubljani, ki bi z menoj delil strast do elektronske muzike ampak takrat sem itak šla samo zaradi muzike in mi je čist pasalo, da sem bla sama in me v odločilnih momentih ni noben motil s kakšnim govorjenjem. tudi na madonnin koncert sem hotla it sama..no to je blo v bistvu zato, ker noben ni hotel it/ni imel financ. se mi je zdelo glupo odpovedat takšno stvar zaradi takšnega razloga. pol me je sicer spremljal tip.
mja v kino tako ali tako redkokdaj grem in niti še nisem razmišljala, da bi sama šla. v gledališče bi šla komot.
še posebej ob kakšnih evforičnih trenutkih, ko enostavno rabim malo miru za urediti misli in bi me kakšna družba pri tem le ovirala. tudi jest sem šla 2x sama, ampak mi ni ravno najprijetnejše kr rada skom komentiram ob prehranjevanju
tudi ven feštat sem šla že sama..to je bilo predvsem v prvem letniku faxa, ko še nisem našla nobenega interesnta v ljubljani, ki bi z menoj delil strast do elektronske muzike ampak takrat sem itak šla samo zaradi muzike in mi je čist pasalo, da sem bla sama in me v odločilnih momentih ni noben motil s kakšnim govorjenjem. tudi na madonnin koncert sem hotla it sama..no to je blo v bistvu zato, ker noben ni hotel it/ni imel financ. se mi je zdelo glupo odpovedat takšno stvar zaradi takšnega razloga. pol me je sicer spremljal tip.
mja v kino tako ali tako redkokdaj grem in niti še nisem razmišljala, da bi sama šla. v gledališče bi šla komot.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Na pijačo, žurat, plesat nikoli ne hodim sama, ker se mi to zdi brez veze. Namen tega, da gremo ven je druženje s prijatelji.
Tudi jest grem veliko raje v družbi, redko sama, če pa že, pa hodim tja, kjer ni to nič neobičajnega, nesem s sabo kakšno revijo, da mi ni dolgčas. Hja, sem pač človek, ki uživa, ko dela več stvari hkrati. Torej, med kosilom mi paše, če se s kom pogovarjam, gledam tv ali berem. Vidim veliko ljudi, ki pridejo sami na kosilo in se mi to še nikoli ni zdelo nič čudnega.
Tudi jest grem veliko raje v družbi, redko sama, če pa že, pa hodim tja, kjer ni to nič neobičajnega, nesem s sabo kakšno revijo, da mi ni dolgčas. Hja, sem pač človek, ki uživa, ko dela več stvari hkrati. Torej, med kosilom mi paše, če se s kom pogovarjam, gledam tv ali berem. Vidim veliko ljudi, ki pridejo sami na kosilo in se mi to še nikoli ni zdelo nič čudnega.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jest še nism šla sama v restavracijo .... Sm pa velikokrat šla sama žurat, na pijačo, v kino ... Včasih mi ni blo problema, zdej pa nevem če bi šla no ... V kino še, ampak žurat pa ne (nekako mi ni do tega da vsak drugi tip pride do mene pa me sprašuje kako da sm sama itd. )
Let's swim to the moon .....
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Seveda sem že šla sama na kosilo. Največkrat v absolventskem letu. Ker sem delala preko študenta in je bila večina v času kosila na faxu. Tudi na pijačo sem že šla sama, le da sem takrat si kupila kakšen Lady ali kaj podobnega in sem brala. V kinu pa še nisem bila sama .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mene npr. sploh ni zmotil to da sm sama dokler me ni folk začeu čudn gledat...js mam ponavad zmer kej za brat s sabo, internet na telefonu tko, da se ne počutim osamljeno sploh. Ko sem bila mesec dni na praksi sem vsak dan hodila jest sama, ker pač nism mela nikoga, ampak so bile to večinoma tm okol glavne postaje v lj, s hitro prhrano, tko da ni blo tok panike, in mi je biu to najlubši del dneva, ker sm lepo pomalcala, prebrala mal knjigo in to je blo to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]