Se vam zdi normalno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Se vam zdi normalno, da se tip punci, ki jo prevara oddolži z zlatnino?
Imam prijateljico, ki je večkrat prevarana od fanta. Jaz sem ji že velikokrat rekla naj dobro premisli, če je on pravi zanjo glede na to, da se dobiva še z drugimi puncami. Jaz osebno bi s takšnim takoj končala. A ona meni nazaj, da je vse odpuščeno, ker ji vedno, ko jo prevara za opravičilo kupi kakšen zlat prstan
Kaj ve menite o tem? Jaz sem zgrožena.
Imam prijateljico, ki je večkrat prevarana od fanta. Jaz sem ji že velikokrat rekla naj dobro premisli, če je on pravi zanjo glede na to, da se dobiva še z drugimi puncami. Jaz osebno bi s takšnim takoj končala. A ona meni nazaj, da je vse odpuščeno, ker ji vedno, ko jo prevara za opravičilo kupi kakšen zlat prstan
Kaj ve menite o tem? Jaz sem zgrožena.
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
brez zamere, ampak nej ji raj ta denar, ki ga zapravi za zlatnino podari da si punca kupi mal pameti!
za prevaro ni opravičila, še posebi pa ne v obliki zlatnine/daril...če bi mene tip prevaru mu ne pomaga pa če se na trepalnice postav, ker nism zmožna take stvari odpustit...če pa bi že razmišljala o tem, da mu odpustim bi imel velik več priložnosti, če bi bil popolnoma odkrit z mano in če bi vidla da mu je res žal za to kar je naredil...seveda, če bi se zadeva ponovila, je izbrisan in on to dobro ve. Ga ne reši prav noben prstan tega sveta
povej svoji prijateljici, da je na svetu velik več kot pa samo čakanje na nov zlat prstan in da naj se spravi k sebi in konča zvezo. Fuj, pa tako manipuliranje....
za prevaro ni opravičila, še posebi pa ne v obliki zlatnine/daril...če bi mene tip prevaru mu ne pomaga pa če se na trepalnice postav, ker nism zmožna take stvari odpustit...če pa bi že razmišljala o tem, da mu odpustim bi imel velik več priložnosti, če bi bil popolnoma odkrit z mano in če bi vidla da mu je res žal za to kar je naredil...seveda, če bi se zadeva ponovila, je izbrisan in on to dobro ve. Ga ne reši prav noben prstan tega sveta
povej svoji prijateljici, da je na svetu velik več kot pa samo čakanje na nov zlat prstan in da naj se spravi k sebi in konča zvezo. Fuj, pa tako manipuliranje....
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
omg. ABSOLUTNO NENORMALNO.. tako kot je blo že napisano keš p....
Žalostno , a s te punca ne zna nič cenit. ? Kaj ji pomagajo prstani pa ves denar in zlato, če je fant ne ve imeti rad ? Fstran od njega , LOGIČNO !!
Žalostno , a s te punca ne zna nič cenit. ? Kaj ji pomagajo prstani pa ves denar in zlato, če je fant ne ve imeti rad ? Fstran od njega , LOGIČNO !!
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
- maffy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2007
A ima potem vsak prstan svoje ime?
Jao, ne ni normalno, pa dvomim tudi, da je z njim samo zaradi prstanov, ker bi bilo ceneje, če bi si jih kupila sama. Izgleda, da je zaljubljena vanj in se obeša na vsako "biljko" da bi ostala z njim...
Jao, ne ni normalno, pa dvomim tudi, da je z njim samo zaradi prstanov, ker bi bilo ceneje, če bi si jih kupila sama. Izgleda, da je zaljubljena vanj in se obeša na vsako "biljko" da bi ostala z njim...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
ok, meni je tvoja prijateljica po domače rečeno fukjena.
navsezadnje se ta punca ne ceni, njenemu fantu pa očitno paše da ima doma stalno punco, če bi ga slučajo katera odj...
maffy je dobro povedala, če ima vsak prstan svoje ime.kaj pa, ko bo napolnila vseh deset?aja, tudi prstani za na noge obstajajo.pa zapestnice.pa ogrlice.nazadnje bo imela več nakita ko elizabeta 2.
navsezadnje se ta punca ne ceni, njenemu fantu pa očitno paše da ima doma stalno punco, če bi ga slučajo katera odj...
maffy je dobro povedala, če ima vsak prstan svoje ime.kaj pa, ko bo napolnila vseh deset?aja, tudi prstani za na noge obstajajo.pa zapestnice.pa ogrlice.nazadnje bo imela več nakita ko elizabeta 2.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ni panike, jih ima na nekaterih prstih tudi več, tako da so nekateri še prazni.
No zame to tudi ni normalno. Vse prijateljice se delajo norca za njenim hrbtom, nobena pa ji ne upa nič reči. Jaz sem ji že nekajkrat omenila, da naj razmisli, a je bila skoraj huda name.
Ona pa veselo razkazuje naokoli kako lep nov prstan ima
No zame to tudi ni normalno. Vse prijateljice se delajo norca za njenim hrbtom, nobena pa ji ne upa nič reči. Jaz sem ji že nekajkrat omenila, da naj razmisli, a je bila skoraj huda name.
Ona pa veselo razkazuje naokoli kako lep nov prstan ima
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
kalanhoja napisal/-a: ona pa veselo razkazuje naokoli kako lep nov prstan ima
sej nevem al bi se smejala al jokala.
si pa ne predstavlam da ji je kej do tega tipa, če ji zlato več pomen,kot pa njagova zvestoba. tko da jo on vara, ona pa njega v resnic nima rada. kaj še hočš lepšga.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, jebat ga, če njej odgovarja in njemu tud kaj pa veš, kaj vse je za tem?
Ji pač prstani več pomenjo.
Ji pač prstani več pomenjo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
maffy napisal/-a:A ima potem vsak prstan svoje ime?
sta dve možnosti...al je punca splepo zaljubljena in je pač res vrjame, da nakit pomeni iskreno opravičilo....al pa je ena izmed keš pičk
no, oboje pa men nekak ni normalno
In love with live!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]