še vedno samo on. :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LitLe.pink.girL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2009
Kraj: my imaginary WorLd

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLe.pink.girL » 29. Jan. 2009 16:21

haii!
pred pribLižno 2 mesecema sem se razšLa s svojim prvim fantom. meni je pomeniL res USE! zeLo rada bi ga pozabiLa vendar je zame to zeLo težko saj hodi na isto šolo in ga vidim usak dan.. prišLo pa je do veLikega zapLeta. moja naj naj naj frendica se je zaLjubiLa vanj.!! :( :cry: tudi on se je zaLjubiL vanjo in sedaj hodita :eek:
sama sem ji povedaLa da se to ne spodobi ravno najboLj (usaj po mojem mnenju) vendar me je samo nadrLa ter me dan-dva ignoriraLa. meni je zeLo hudo, ko vidim da se poLubLjata zanalšč pred mano, da bi biLA jaz jezna.

Prosim pomagajte! res ne vem kaj naj storim..
rada bi se ubiLa a si ne upam.. prosim, HELP :cry: :( :cry:
ŽivLjenje je Treba uživatii!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Jan. 2009 16:24

LitLe.pink.girL napisal/-a:rada bi se ubiLa a si ne upam..

torej je problem v tem da se ne upas in hoces da ti pomagamo da se bos upala ubit? kako si ne upas?! :gruebel: malo razlozi zakaj ne upas, kaj si sploh ze poskusla storit v tej smeri..

radi pomagamo! :)
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 29. Jan. 2009 16:25

Ah, kr ubila bi se?
A dej no, a res misliš, da je to edini izhod pa da je vredno?
Glej, on je itak totaln kreten (pa čeprav še tako trdiš da ni) in si zaslužiš bolšga, kr ni vredn niti pol solze, kaj šele ene, tale "naj naj naj naj frendica" pa se je tudi pokazala v svoji luči. Če je to zate frendica, pol pa nvem no..
Takoj stran s takimi ljudmi, pa verjemi, da če bi tudi ona nate gledala kot na tako dobro prijateljico kot ti gledaš nanjo, ti tega ne bi storila ;) Razmisli o tem.
Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet(xy) » 29. Jan. 2009 16:32

Hm..brez zamere ampak mislim da ona niti ni tvoja naj naj naj prijateljica. :roll: Meni na kraj pameti ne pade da bi js bla z bivšim od katere prijateljice, v primeru pa da bi ji ta še vedno velik pomenu? Zame je to NO GO..

Zaradi takih ljudi kot sta ta2 se ne splača ubiti (ne me narobe razumet - zaradi nikogar se ne splača ubit). Tko, da to kar odmisl. Raje svojo energijo porabi za to,da počneš tisto kar te sicer veseli (vem da je težko kaj takega razmišljat zdaj ko si žalostna, šokirana in nevem kaj še vse - ampak potrudi se).
Predvsem pa razmisli kaj boš naredila sedaj. Na tvojem mestu bi skenslala oba (tisto kar si rekla o njenem dvodnevnem ignoriranju mi je čisto zgrešeno - čisto wtf?!?). Še enkrat poudarjam - če bi bila res tvoja naj naj naj prijateljica, kaj takega ne bi naredila. Kar se tiče njega..mah ni vreden. To lahko vidiš po njegovem obnašanju, dejanjih. Saj bo prišel drugi, še boljši (pa tu ne mislim na zunanjost, predvsem notranjost je pomembna).

Verjamem, da ti je hudo ampak še zdaleč ni konec sveta. Good luck! :kleeblatt:
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a crapY » 29. Jan. 2009 16:36

Nevem zakaj se hočeš ubit zarad njega, sej vem da ti je trenutno težko, sam useen se ni vredno ubit zarad njega.Nevem kašno frendico maš da te dela "ljubosumno" čeprav, ve da ga maš še ful rada.
Izogibi se frendice (ker ponavadi te bo delala lubosumno in ti govorila vse o njima, ker ti bo pol še bol teško)... Sej bo bolš :)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 29. Jan. 2009 16:42

Kolko si stara?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 29. Jan. 2009 16:43

Upam da res ne misiš resno s tem ko si napisala da bi se kar ubila...
ne moreš no tako razmišlat zarad enega fanta. Kot si napisala je bil tvoj prvi..ampak vseeno si ne moreš vzet zarad tega življenja..
ni pa fer od njega in tvoje kolegice da se nastavljata pred tabo.
vem da ti je hudo...vendar...čas bo vse popravil,spoznala boš novega fanta...ki bo nekaj na njem...kar na tvoje bivšem ni blo....te bo znal cenit...in ko boš tazmišlala za nazaj...se boš zamislia da ne bi blo vredno karkoli neumnega storiti zarad bivšega...samo pravega moraš spoznat.
zdaj gotovo razmišlaš da je zelo težko..ker ga vidiš vsak dan.vendar verjemi...mlada si...čas mineva..čez čas...se bo vse uredilo...in bo on le še en lep...vendar malo grenak spomin.

srečno in pogumno naprej :)
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 29. Jan. 2009 16:44

Predvidevam,da ti je zlo teško,ampak...
Tvoj bivši fant te očitno ne spoštuje kot osebo se mi zdi.Vidla boš da čas dejansko celi rane...in vsi smo dal te ljubezenske težave in podobne skoz.V življenju bomo pomoje prestal bol pomembne ovire...pusti,da mine...žuraj ga :razz: ...kmalu boš pozabla in zgodile se bojo nove stvari,bolše!Pejt mal na luft,na bazen al pa v fitnes...nared kej zase in boš bol samozavestna...in takoj očarala kakšnega fajn tipčka :wink:

Pa brez neumnosti!!!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Jan. 2009 17:00

LitLe.pink.girL napisal/-a:haii!
pred pribLižno 2 mesecema sem se razšLa s svojim prvim fantom. meni je pomeniL res USE! zeLo rada bi ga pozabiLa vendar je zame to zeLo težko saj hodi na isto šolo in ga vidim usak dan.. prišLo pa je do veLikega zapLeta. moja naj naj naj frendica se je zaLjubiLa vanj.!! :( :cry: tudi on se je zaLjubiL vanjo in sedaj hodita :eek:
sama sem ji povedaLa da se to ne spodobi ravno najboLj (usaj po mojem mnenju) vendar me je samo nadrLa ter me dan-dva ignoriraLa. meni je zeLo hudo, ko vidim da se poLubLjata zanalšč pred mano, da bi biLA jaz jezna.

Prosim pomagajte! res ne vem kaj naj storim..
rada bi se ubiLa a si ne upam.. prosim, HELP :cry: :( :cry:

a mas kako napako na tipkovnici, da ti lna caps lock tolče, al je to neka nova modna muha?

očitno ni bla glih neka naj naj frendica. in nekaj mi pravi, da nista bla glih nevem kolko casa skupaj.
ubit se zaradi tega...pa....a morem sploh kej komentirat, upam da ti je jasno, da kotališ tako velike buče, da bi se lahko 5 pepelk not na ples peljalo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Jan. 2009 17:03

red_rose napisal/-a:
LitLe.pink.girL napisal/-a:rada bi se ubiLa a si ne upam..

torej je problem v tem da se ne upas in hoces da ti pomagamo da se bos upala ubit? kako si ne upas?! :gruebel: malo razlozi zakaj ne upas, kaj si sploh ze poskusla storit v tej smeri..

radi pomagamo! :)

o ti, ti packa! :wink:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 29. Jan. 2009 17:05

Libido. napisal/-a:Kolko si stara?

14? :gruebel: gLede na stiL pisanja in samomoriLske namene :roll:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 29. Jan. 2009 17:17

Ryu napisal/-a:
Libido. napisal/-a:Kolko si stara?

14? :gruebel: gLede na stiL pisanja in samomoriLske namene :roll:

ja sej ... pričakujem tudi jst kakšen tak odgovor ... takoj ko sm zagledala ta L-je sem dobila podobo 14-letnice, ko pa sem prebrala zadnji stavek, sem se samo prijela za glavo ...
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 29. Jan. 2009 17:24

Ja ampak res... Kolk si pa stara?

Pa tisti, ki ima namen se ubit/obesit/si na kak drug način vzet življenje, tega nikomur ne govori, ampak preprosto gre in naredi...

No, nazaj na temo... Predvidevam, da si nekje prvi ali drugi letnik srednje šole, glede na tvoje razmišljanje... Če te je en tip tako potolkel, potem ti bo v življenju še zelo hudo... V življenju je še veliko hujših preizkušej kot pa to, da te pusti en tip, ki je na koncu še tako plehek, da se spari s tvojo "prijateljico". Rib v morju je še dosti... Life goes on....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 29. Jan. 2009 17:29

Kdor ne zna s pametnim komentarjem pomagat,naj bo raje tiho.Bo več naredu!!
SpecialKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a SpecialKA » 29. Jan. 2009 17:30

ajej ti bogica ;)

mah, ne obremenjujte jo zdej še s tem kolk je stara...vsi vemo, da ko si zaljubljen si vedno full...ni važn kolk si star ...je pa res da na določene stvari drugače gledaš...

in najbrž tud ni fajn če ti taboljš prjatlca tole naredi! vrjamem, da se lahko zaljubita, ampak lahk bi bla vsaj uvidevna in počakala da preboliš...pol bi ga najbrž z veseljem njej prepustila, če se že tak dobr razumeta..no sta se ..nekoč ...

ah ...nič ne moreš...

kak bi ti človk pomagu ..hm...to da boš prebolela tk ne vrjameš ...ampak boš! pusti času čas...

glej, vse je za neki dobr! RES! nej ti ne bo hudo!
* *¨)
¸.•´¸.•*´¨) * ¸.•*¨)
(¸.•´ * (¸.•´* SpecialKA

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]