Rabi cajt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Če ti je rekla da rabi čas, ji ga dej. Vrjetno še ni priprauljena na novo zvezo, glede na to da je v prejšni (sklepam iz napisanega) trpela. Ti bo že sama povedla k bo prprauljena, oz. praši jo čez čas kaj misli. Ne silit u njo !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men se zdi, da punci ni več do vajine zveze.
Ne moreš po 5ih mesecih se bat, če se, se že od začetka, pa takrat to poveš. Ni fer od nje.
Ne moreš po 5ih mesecih se bat, če se, se že od začetka, pa takrat to poveš. Ni fer od nje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
he, en moj bivši je tud tko, po treh mescih se odloču, da ne ve več kaj točno čuti, pa da me ma vseen rad, ampak pač da ne bo več z mano.
Ja če ti je to rekla, očitno ni tolk zaljubljena vate, al je pa nesigurna vase...
Ja če ti je to rekla, očitno ni tolk zaljubljena vate, al je pa nesigurna vase...
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Možno da jo je minila zaljubljenost in ne razume pointa ljubezni
Možno da se te hoče rešit na malo lepši način
Možno da rabi čas, da premisli kaj hoče
Možno da jo preveč omejuješ pa ji težiš
Možno pa da pač enostavno rab čas zase...
...zato je najbolj da ji ne najedaš, da jo pustiš pri miru, da bo razmislila in tko naprej, ker bl k ji boš govoru da bi biu rd z njo, pa da ne morš zdržat te pavze itd. bl te bo mela dost in še manj šans da bosta še kdaj skupej.
Možno da se te hoče rešit na malo lepši način
Možno da rabi čas, da premisli kaj hoče
Možno da jo preveč omejuješ pa ji težiš
Možno pa da pač enostavno rab čas zase...
...zato je najbolj da ji ne najedaš, da jo pustiš pri miru, da bo razmislila in tko naprej, ker bl k ji boš govoru da bi biu rd z njo, pa da ne morš zdržat te pavze itd. bl te bo mela dost in še manj šans da bosta še kdaj skupej.
Live your life like you want
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
stevens napisal/-a:po mojem mnenju je šla v zvezo s tabo,da pozabi bivšega oz. ji je bilo na začetku fajn s tabo..zdaj pa vidi,da to nikam ne vodi in da pač ni to to..
... in zaradi preteklih izkušenj (teženja bivšega) ni upala povedat v faco, da je konec, ampak je rekla, da rabi čas. Ker upa, da bo potem lažje končat.
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov