Zakaj se to dogaja MENI???

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 04. Jan. 2009 19:52

Živjo, prosim za nasvet :)
Torej, imam fanta že dobro leto, razumela se odlično, do včeraj.. Včeraj pa sem izvedela nekaj, kar me je popolnoma vrglo iz tira...
S ''prijateljico'' sva se domenili, da si izmenjava gesli elektronske pošte, da bi lahko gledale in brali tiste fore, ki ti ti jih pošiljajo prijatelji in znanci...
No, prebirala sem njeno pošto, nič posebnega, pač razne fore in filmčki, potem pa sem naletela na poštno sporočilo mojega dragega... Čudno se mi je zdelo, saj se ta dva naj ne bi razumela.. Prebirala sem in prebirala, videla sem,da ji ni poslal nič zanimivega, razen nekaj enozločnic in vprašanja kako je... Potem pa sem šla še na poslana sporočila in videla pošto kot je: hej, mišek, kako si? čisto si pozabil na mene in blabla...Pa kdaj boš se kaj oglasi pri meni itd.. na koncu pa lupčka in polno nekih objemov.. :roll: :roll:
Naj omenim, da ima že tri leta fanta in, da sama NORI, če ga kdo samo pogleda...
Fant se je naenkrat začel obnašati čudno, ne piše, ne odgovarja na telefonske klice ipd.. Bojim se, da mu je natvezila kakšne laži, jaz pa za to ne vem!

Kaj naj storim???
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 04. Jan. 2009 19:55

Če sta se "domenili", da si pregledujeta maile, je ona točno vedela, kaj dela. Hotela je, da to vidiš.
Zdaj pa - najbrž ni le ona prasica, tvoj tip pa uboga žrtev ... lahko upaš, da si tipa izbrala z več pameti, kot pa "prijateljico".
Pogovori se z njim in se odloči, kaj boš verjela.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
foals
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a foals » 04. Jan. 2009 20:11

"prijateljico" ???? zakaj bi ti dala dostop do svojega maila,če dobro ve kaj boš videla? Odpikaj jo iz svojega življenja fanta pa tudi oz. mu daj možnost da obrazloži. :twisted: svašta :?
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 04. Jan. 2009 20:11

Kolikor razumem iz napisanega,tvoj fant pravzaprav niti prav dejaven pri dopisovanju z njo,če mu ona deli očitke,da je čisto pozabil na njo...?
Jaz bi bolj želela slišati njena pojasnila,kot njegova.On pravzaprav nima česa pojasnjevati.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 04. Jan. 2009 21:48

Hahahaha Santa Barbara :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 04. Jan. 2009 21:55

Koliko pa sta stari, da si izmenjujeta e-mail gesla? :roll:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 04. Jan. 2009 22:27

Ok, niti pod razno ne bi dala nikomur gesla od svojga maila.. Pa naj bo kolegica oh in sploh.. Bo že počakala, da pregledam mail in ji ga potem posredujem..

Očitno je res hotela, da vidiš njune pogovore.. Drugače bi jih vsaj zbrisala..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Lovely22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lovely22 » 04. Jan. 2009 22:46

@ sui... mogoče pa gre za kakšnen njun dogovor, oz. preizkušnjo tebi, koliko mu zaupaš ali kaj takega?
Sicer če ona njemu piše.. lubčeke objeme in ne vem kaj še vse, in on nje ne odpisuje nič nazaj v tem stilu, še to ne rabi nič pomenit.
Če pa že kaj pomeni, pa sta tu samo dve opciji, al je tak neumna, da ni zbrisala mailov, al pa je očitno res htela da vidiš...

Sicer sem pa mnenja da ni nič slabega če veš geslo od kolegice.. ga vem že 5 let, pa še 1x nisem šla pogledat na njen mail.
• All that we are is the result of what we have thought •
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 04. Jan. 2009 22:59

sui napisal/-a:S ''prijateljico'' sva se domenili, da si izmenjava gesli elektronske pošte, da bi lahko gledale in brali tiste fore, ki ti ti jih pošiljajo prijatelji in znanci...

Potem pa sem šla še na poslana sporočila in videla pošto kot je: hej, mišek, kako si? čisto si pozabil na mene in blabla...Pa kdaj boš se kaj oglasi pri meni itd.. na koncu pa lupčka in polno nekih objemov.. :roll: :roll:

Fant se je naenkrat začel obnašati čudno, ne piše, ne odgovarja na telefonske klice ipd.. Bojim se, da mu je natvezila kakšne laži, jaz pa za to ne vem!

Kot prvo, ni mi jasno, zakaj mate eni neko blazno potrebo (na tem forumu je blo že kr neki podobnih scen) po izmenjavi e-mail, msn, fb in ostalih gesel za dostop do nekega (nej bi blo) vam lastnega spletnega "prostora" ...
Razumem, da ma tvoj partner/starši/prjatu dvojnik ključa tvojga stanovanja, kr ja, nikol se ne ve, da pa bi neko msn al pa e-mail geslo komu rešlo žiuljenje, pomagalo iz zagate, preprečlo, da bi se rože posušile, še nism slišala.
In zanimive maile še vedno lahko pregledujeta obe, za kar obstaja en zlo zanimiu način, pazi zdej, pošlješ jih naprej.

Če je u njenih mejlih zasledit "muci-buci" cukr, u njegovih pa ne (oz teh ni), pol je velka verjetnost, da je samo bejba tista, k bi neki rada, medtem ko je njemu dosadna, mejle dobi, ampak se z njimi (in njo) ne ukvarja.

In če se je tvoj desc distanciru od tebe zgolj na podlagi besed neke tretje osebe (s kero nej sploh ne bi biu u dobrih odnosih), pol se jst ne bi ubadala z uprašanjem, kakšno prjatlco mam, ampak kakšna fanta. Jst od partnerja prčakujem, da če kjerkol u zvezi škripne, če kdajkol podvom, če ne ve, kako in kaj, da se najprej po nasvet (al pa samo mojo plat zgodbe) obrne name in da moja beseda neki šteje (se prau, da mi zaupa, kar posledično pomen, da bo prej verjeu men, kot neki tretji osebi).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 04. Jan. 2009 23:02

ja ona se hoče z njim shekljat in on to ve. Njemu gre full na k***c in jo NEMORE VIDET, teb pa noče povedat, ker po neki višji sili ve, da bi naredila celo pizdarijo.
Prijateljica ti je pa nastavla lepilo za podgane in čaka da se zalepiš nanj.

Dvorezn meč... veliko Če in Ako je tle vmes.
Mislim, pa da je tle edina pi*** tvoja prijateljica :D
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 04. Jan. 2009 23:06

hvala!
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 04. Jan. 2009 23:09

mau razišči ane... povej tipu kaj se dogaja... oz... pust teden dva zadevo namer in sam opazuj...

Ne se zaletet na pouno...

Če te pa onadva med sabo na tko bebast način neki preverjata... bi vsaj zame to bilo otročje in bi verjetno bejbi in njemu lepo reku "be gone" :D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 04. Jan. 2009 23:28

Gh. Sovražim vprašanja tipa "zakaj se to dogaja MENI" - bolj egoističnega ni. In - se opravičujem za neuporaben odgovor..
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 05. Jan. 2009 9:30

meni se zdi to popolna bedarija. Kaj je ona hotla s tem dokazat da si ti vidlanjene maile. In zdaj neveš če je njegove prejete zbrisala al jih sploh ni blo al kaj. Pač pogovori se z obe,a in boš vidla kakšna bo reakcija. Jaz osebno takih prijateljev ki mi za mojim hrbtom neki mutijo z mojim fantom sploh nebi mela. Najprej bi oba vprašala kaj se dogaja in koga imata za norca potem pa pošlji v p.m. oba skupaj. Mogoče pa sploh ni nič narobe in teži sam ona njemu . Ampak vseeno nevem zakaj ti tega ni povedal ?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 05. Jan. 2009 9:36

Jaz bi skenslala takga tipa in "prijateljico"...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov