Spoprijemanje z razočaranji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Spet odpiram temo povezano z mano in Mojim-žalostno.
Gre se pa zato: doskrat se zgodi, da se moji načrti in pričakovanja ne iztečejo oz. se ne ujemajo z načrti fanta. In ko se to zgodi, preprosto ne vem kako bi se spoprijela s tem, da sm razočarana. V takih trenutkih me napade bes, jeza in žalost. V večini primerov bi jokala in jokala do nemoglosti. Dam primer: danes sva bla zmenjena, da pride k meni okol 2 in da me prej pokliče. Ima sklopljen telefon, ker mu je po usej možnosti crklna baterija in nima pouniuca doma. Ker primeru, da ne dobim Mojga na telefon, kličem njegouga fotra, da kje je (to je kot nek mali dogovor med nami tremi- čeprav je meni in fotru malo nadležen, ker ni vedno v situaciji, da bi se javil ). No, njegov fotr mi je reku, da je v mestu. Po tem sem sklepala, da ma on auto. In če ma on auto to pomeni, da Moj ne more pridt k meni.
In tuki pride do mojega razočaranja. Preprosto ne morem štekat kako so lahko eden do druzga tolko malomarni, da ne spoštujejo načrtov. Ne izključujem možnosti, da Moj ubistvu sploh ni nikogar obvestiu, ampak to se mi zdi malo verjetno. Doskrat se je zgodilo tko, da sva bla z Mojim zmenjena za neko uro in pol me je klicau, da ga ne bo, ker ni auta doma. Največkrat se zgodi tko, da mu uzamejo auto, ko še spi in pol se noben ne javlja na telefon, ko klicari okoli.
V takih primerih sm tolko razočarana, da ne vem kako nej odreagiram. Počutim se kot, da sm izdana, ker Moj ni pr meni.
Rada bi slišala kakšno mnenje.
Gre se pa zato: doskrat se zgodi, da se moji načrti in pričakovanja ne iztečejo oz. se ne ujemajo z načrti fanta. In ko se to zgodi, preprosto ne vem kako bi se spoprijela s tem, da sm razočarana. V takih trenutkih me napade bes, jeza in žalost. V večini primerov bi jokala in jokala do nemoglosti. Dam primer: danes sva bla zmenjena, da pride k meni okol 2 in da me prej pokliče. Ima sklopljen telefon, ker mu je po usej možnosti crklna baterija in nima pouniuca doma. Ker primeru, da ne dobim Mojga na telefon, kličem njegouga fotra, da kje je (to je kot nek mali dogovor med nami tremi- čeprav je meni in fotru malo nadležen, ker ni vedno v situaciji, da bi se javil ). No, njegov fotr mi je reku, da je v mestu. Po tem sem sklepala, da ma on auto. In če ma on auto to pomeni, da Moj ne more pridt k meni.
In tuki pride do mojega razočaranja. Preprosto ne morem štekat kako so lahko eden do druzga tolko malomarni, da ne spoštujejo načrtov. Ne izključujem možnosti, da Moj ubistvu sploh ni nikogar obvestiu, ampak to se mi zdi malo verjetno. Doskrat se je zgodilo tko, da sva bla z Mojim zmenjena za neko uro in pol me je klicau, da ga ne bo, ker ni auta doma. Največkrat se zgodi tko, da mu uzamejo auto, ko še spi in pol se noben ne javlja na telefon, ko klicari okoli.
V takih primerih sm tolko razočarana, da ne vem kako nej odreagiram. Počutim se kot, da sm izdana, ker Moj ni pr meni.
Rada bi slišala kakšno mnenje.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
Ma sej ni to, da jz ne bi hotla it k njemu al pa da samo on hodi k meni. Gre se za tisti občutek razočaranja...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
lej, sej kdaj pa kdaj se vsakmu zgodi. ampak da se dogaja skos...
ne vem, kako pogosto je to pri vama. ampak zveza je velikokrat stvar interesov. če se neki odločiš speljat, boš vložil energijo v to, da se stvar izteče kar najbolje. če pa ti ni do tega, ti pa lahko najmanjši spodrsljaj, ki bi se ga dalo drugače komot odpravit, spodnese plan iz načrtovanega.
jst ne vem, kakšno vezo mata vidva, ampak kukr vidm mata kr težave... ki se mogoče odražajo tudi na tem, da pač enostavno njemu ni tako zelo v interesu, da hodi k tebi in evo- rezultat je tu...
upam, da bosta čim bolje uredila stvari.
ne vem, kako pogosto je to pri vama. ampak zveza je velikokrat stvar interesov. če se neki odločiš speljat, boš vložil energijo v to, da se stvar izteče kar najbolje. če pa ti ni do tega, ti pa lahko najmanjši spodrsljaj, ki bi se ga dalo drugače komot odpravit, spodnese plan iz načrtovanega.
jst ne vem, kakšno vezo mata vidva, ampak kukr vidm mata kr težave... ki se mogoče odražajo tudi na tem, da pač enostavno njemu ni tako zelo v interesu, da hodi k tebi in evo- rezultat je tu...
upam, da bosta čim bolje uredila stvari.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
uf sploh ne vem kk bi se js spoprijemala s tem, ker nimama takih tezav...ampak kok narazen pa sta? res ne more nikakor drugace prit do tebe? pa verjamem da te moti, ker si nekako splaniras dan in vse (vsaj mene bi na tak nacin motilo)
-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Jah..kaj po domač telefon? Msn? Mail?
Drugače je bila pa podobna situacija nekaj časa pri meni. Ko nisva bila za ziher zmenjena,da se vidiva, torej mogoče, in sm mu rekla, da če bo lahko ane, da nej pokliče. No in potem ko ni mogel priti, ni poklical. Men se zdi logično, da ko vem al bom lahko al pa ne, sporočim kako in kaj. In sm mu to tut povedala in zdej vedno sporoči. In sm mu tut povedala, da razni izgovori, da ni imel mobitela ne palijo. Isto pri tebi; obstaja še domač telefon, msn in mail kokr sm že napisala in bi ti komot lahko sporočil kaj se dogaja ker vem, da čakanje ubija. Predlagam, da mu to poveš, pa da se zmenita.
Drugače je bila pa podobna situacija nekaj časa pri meni. Ko nisva bila za ziher zmenjena,da se vidiva, torej mogoče, in sm mu rekla, da če bo lahko ane, da nej pokliče. No in potem ko ni mogel priti, ni poklical. Men se zdi logično, da ko vem al bom lahko al pa ne, sporočim kako in kaj. In sm mu to tut povedala in zdej vedno sporoči. In sm mu tut povedala, da razni izgovori, da ni imel mobitela ne palijo. Isto pri tebi; obstaja še domač telefon, msn in mail kokr sm že napisala in bi ti komot lahko sporočil kaj se dogaja ker vem, da čakanje ubija. Predlagam, da mu to poveš, pa da se zmenita.
-
p!ka - Cosmofrik
Kika napisal/-a:ne vem, kako pogosto je to pri vama. ampak zveza je velikokrat stvar interesov. če se neki odločiš speljat, boš vložil energijo v to, da se stvar izteče kar najbolje. če pa ti ni do tega, ti pa lahko najmanjši spodrsljaj, ki bi se ga dalo drugače komot odpravit, spodnese plan iz načrtovanega.
Sej ni vedno tko, da mu ni do tega, da ne bi pršu k meni. Ok, ko se skregava prek telefona, vem, da bi raj delau kej druzga kot pa pršu k meni, ker če bi blo po njegovo bi se stalno izogibau teum, da se krega in temu, da preprir reši. Tiskrat vem, da bo tko in niti nism razočarana.
Meni se gre za situacije, ko sva dogovorjena pa njegovi doma ne spoštujejo tega, da reče, da nej pridejo z autom do 11h (recimo) nazaj, da bo pr meni v ob dogovorjeni uri.
red_rose narazen sva približno 1oo km.
.buba. napisal/-a:Jah..kaj po domač telefon? Msn? Mail?
Domačga telefona nimajo, msn-ja niti nima, mejl pa mi ni še pršu na pamet.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Hja sej mail je bol tko tko..
Ja a pa njegovi starši oblubijo, da bojo pršli takrat pa takrat? In kakšen je njihov argument na to da jih ni? Ne vem no..
Vem samo to, da morata to zadevo nujno rešit, ker drugače jeto zate živa muka. Da ure in ure čakaš na to, da bo poklical nazaj, medtem, ko bi lahko kam šla..
V končni fazi, ne vem komu očitat tukaj, staršem, ker ne pridejo ko so zmenjeni, ali njemu, ker je praktično nemogoče stopiti z njim ta moment v stik??
Ja a pa njegovi starši oblubijo, da bojo pršli takrat pa takrat? In kakšen je njihov argument na to da jih ni? Ne vem no..
Vem samo to, da morata to zadevo nujno rešit, ker drugače jeto zate živa muka. Da ure in ure čakaš na to, da bo poklical nazaj, medtem, ko bi lahko kam šla..
V končni fazi, ne vem komu očitat tukaj, staršem, ker ne pridejo ko so zmenjeni, ali njemu, ker je praktično nemogoče stopiti z njim ta moment v stik??
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
100 km? Matr, to je pa kr vlk ... ja pa pejd ti k njemu, ne vem no, če bi js bla v taki situaciji in bi bla ful razočarana ker fant ne bi mogu pridet k men, bi pač js šla k njemu, pol pa ne bi blo več razloga za razočaranje. To, da pa ne more zmeri avta dobit ko bi ga rad, mi je pa tk razumljivo, sploh ker sta tk daleč narazn. Hja pa ko si rekla da pri njemu doma ne spoštujejo dogovora in pol on ne more bit pri teb ob dogovorjeni uri - pa kaj če zamudi kakšno urco, dve. Al more bit prav točn, drugač si že razočarana in besna? No drugo pa je da ga sploh ne dobiš na telefon in da nč ne javi, da ga ne bo pri teb takrat ko sta bla zmenjena ... nekak bi se že lahk javu, zihr.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma ona je iz okolice Postojne, on pa z obale. in to res ni 100km. če je to razdalja, pol ne vem.
Zadnjič spremenil delusional, dne 25. Dec. 2008 17:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ubistvu te po eni strani razumem. Midva sva narazen tm enih 70km, in pr nama je celo umetnost ko se meniva kdaj se vidva. Čez teden večinoma nikol, ker oba delava in nama gre skor cel dan zato. Ok sem pa tja se tud med tednom videvava.
Drugače pa pridejo v poštev vikendi. Ponavad ni prevelke panike, se use lepo zmeniva. Ampak včasih se pa use lepo zmeniva, cel teden govori: Ja lahko bom pršou. Zihr pridem. In pol tazadn izve da ne bo mogu pridt, ker ne bo dobil avta(zdej ma že svojga, prej ga pa ni imel 1 leto), al pa ker bo mogu kej očitu pomagat v zidanci ...In ko zvem da ga ne bo je tud moja prva reakcija jeza pa tečnoba.
Mi je usejen tud če kera reče, da sem zatežena punca (ampak se sama sebi ne zdim zatežane, ker poznam mnogo hujše primere)...sam res je beden občutek, da cel teden komi čakaš soboto da pride fant k tebi, masta načrte....Potem se pa to vse sesuje in morš spet čakat en teden . Ok no ampak ta mojo tečnoba se tud kmal neha, morm mal zadihat pa je.
Dobr jst se ne počutim ravno izdane, sam ni mi pa ravno fajn.
Kakšnega posebnega nasveta nimam, drugač bi ga tud jst že uporabla haha. Tko pač je, če se ti načrti prekrižajo nimaš kej...
Drugače pa pridejo v poštev vikendi. Ponavad ni prevelke panike, se use lepo zmeniva. Ampak včasih se pa use lepo zmeniva, cel teden govori: Ja lahko bom pršou. Zihr pridem. In pol tazadn izve da ne bo mogu pridt, ker ne bo dobil avta(zdej ma že svojga, prej ga pa ni imel 1 leto), al pa ker bo mogu kej očitu pomagat v zidanci ...In ko zvem da ga ne bo je tud moja prva reakcija jeza pa tečnoba.
Mi je usejen tud če kera reče, da sem zatežena punca (ampak se sama sebi ne zdim zatežane, ker poznam mnogo hujše primere)...sam res je beden občutek, da cel teden komi čakaš soboto da pride fant k tebi, masta načrte....Potem se pa to vse sesuje in morš spet čakat en teden . Ok no ampak ta mojo tečnoba se tud kmal neha, morm mal zadihat pa je.
Dobr jst se ne počutim ravno izdane, sam ni mi pa ravno fajn.
Kakšnega posebnega nasveta nimam, drugač bi ga tud jst že uporabla haha. Tko pač je, če se ti načrti prekrižajo nimaš kej...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Jaz sem ista. Pa ne gre toliko za to, da me razjezi, ker se kljub dogovoru ne dobiva, ampak bolj za to, ker je pogosto tako, da si vso zadevo nekako skiciram v glavi, za katero seveda ne ve... In ko ugotovim, da ima drugačne načrte, se mi vse podere, začnem iskat milijon drugih napak - tako mojih, kot njegovih... Ah, grozna sem takrat. Sovražim to in nisem ponosna na to. Ena zaje*ana čustvena razvajenost.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Bom kar tukaj napisala, kar mi leži na duši, ker je malo podobno tvojemu problemu. Jaz sem tudi večkrat žalostna, ker se nekaj dogovoriva in se moj potem večkrat ne drži tega, kar sva se zmenila. Ok, navadila sem se že, da če se zmeniva ob petih, je to za njega okrog pol sedmih, tega pač nisem mogla spremenit. Ampak jaz imam rada, da če se nekaj dogovorimo, potem to tudi drži.
Danes me je res razočaral. Lani sem med prazniki jaz prišla za par dni k njemu, letos pa sem že pred časom predlagala, da pride on k meni. In zdaj v (skoraj) zadnjem trenutku mi pove, da ga verjetno ne bo (izgovor je denar, čeprav sem mu jasno povedala, da denar ni problem, ker mu kolikor potrebuje posodim ali podarim za božička). Torej me bo cele praznike (vključno z novim letom) pustil samo. In potem naj se človek med prazniki veseli?
Danes me je res razočaral. Lani sem med prazniki jaz prišla za par dni k njemu, letos pa sem že pred časom predlagala, da pride on k meni. In zdaj v (skoraj) zadnjem trenutku mi pove, da ga verjetno ne bo (izgovor je denar, čeprav sem mu jasno povedala, da denar ni problem, ker mu kolikor potrebuje posodim ali podarim za božička). Torej me bo cele praznike (vključno z novim letom) pustil samo. In potem naj se človek med prazniki veseli?
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
kok sem vesela da sploh nikol nisem mela take zveze z dobivanjem in usklajevanjem casa (s svojim prvim resnim fantom sva po dobrih dveh mescih zacela skup zivet - stem da sem prakticno od zacetka zveze usak dan pr njemu prespala )
kako prenasate to? a se tega clovek scasoma navadi? jst pomoje sploh ne bi bla za tako zvezo - mislim da bi bla fuuuul prevec obcutljiva in bi skos neki tecnarla no upam da nikol ne zvem se mi zdi da bi cist prevelik del svojga zivljenja zapravla v cakanju fanta in tega, kdaj bo mel cas in koncno lahko prisel...
kako prenasate to? a se tega clovek scasoma navadi? jst pomoje sploh ne bi bla za tako zvezo - mislim da bi bla fuuuul prevec obcutljiva in bi skos neki tecnarla no upam da nikol ne zvem se mi zdi da bi cist prevelik del svojga zivljenja zapravla v cakanju fanta in tega, kdaj bo mel cas in koncno lahko prisel...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov