Fant je pretirano ljubosumen in nasilen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zvezdica17
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica17 » 13. Dec. 2008 18:08

Čao,

vbistvu sm enmu da povem. Lep začetek, pravljica, fant spozna dekle, vse gre super. Vendar zelo kmalu fant začne omejevati dekle, o puščati za vsak pozdrav moških na cesti, med prijatelji (folk me je pozdravu, on me je pustu zarad tega). Metat naprej prjatlce prjatle (ceu čas zveze nisem šla ven niti enkrat).

Po vsem tem še zmer naivno vrjela, da se bo res spremenu. :?

Potem me žalil, govoril ku..., pras... lažniva hudičeva, prokletnica. Res nižje neb šlo. Očital bivše zveze,za katere sem povedala ker sem odkrita.

Ponovno poskušala vrjeti da bo drugače, vendar z pogojem da neha s tem in omejila najino druženje - kjer je spet počilo, da nimam časa, da se sigurno go..., mam druzga. Grdo žaljenje za zelo osnovne stvari, kot pot v trgovino, niti tok mi ne zaupa. NIČ!!!!

Vbistvu žaljivke po žaljivki in to samo zato VEM ker to pustim.

Samo povedat sem hotla da če to kdo bere naj gre stran od takšnega. Jaz ga imam resnično rada ampak ne razumem več s čim sem si zaslužila to. Veljam za vzorno dekle, pridno urejeno, res tip pa me dela za največjo k... na svetu. Brez razloga, ko se branim ne vrjame.

Kaj je narobe z mano da ne morem stran?

To je narobe a ne? Tega si nihče ne zasluži.

Pomagajte kako se rešiti. Srečevala ga bom pa še nekaj časa zagotovo-zaradi dela.

Hvala.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 13. Dec. 2008 18:55

Bila v isti situaciji, s katere sm se hotla skopat tko da bi si neki nardila - ja, tolk deleč to lahko pelje, ljubezen je resnično slepa. V tem momentu se je zraven najdu en kolega, k mi je povedu par krepkih, me zares poslušu (in mu je tud bilo povedano vse, kar je bilo drugim zamolčano) in zbudu v men tisto malo količino volje da nadaljujem lajf, da si zaslužm tud kej ne samo bolšega, ampak dosti bolšega, tisto iskrico k je tlela v men da sm spet najdla osebo kakršna sm bla prej.
Ja, težko je, k si enkrat v tem sranju...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 13. Dec. 2008 19:10

ja neki podobnega sem tud sama mela, to so pomoje ljudje brez kancka samozavesti in zaupanja vase... mozno je pa tud da on tebi isto dela ali pa je delal v preteklosti pa zdaj misli da tud ti isto počnes..
men je tud moj ko sva bla ceu dan skupi skoz očitu da ga varam pa ni meu niti najmansega dokaza niti je to blo res..mah eni tipi so pač malo prizadeti.. :x
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Dec. 2008 20:06

poglej, on ma PROBLEME SAM S SABO! taki ljudje so hudo moteni...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 13. Dec. 2008 21:54

Sem imela natanko tak problem. Teci od njega stran, naj stane, kar hoče.
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 14. Dec. 2008 9:29

moj dragi je imel slabo ikušnjo z bivšo.. 6 let sta bila skupaj, po 4h jo je spoznal z eno svojo kolegico. bivša in ta kolegica sta odkrili, da sta "ustvarjeni" ena za drugo. skratka, kot v filmu. on je ni bil pripravljen deliti in je šel.
posledično ga je sedaj strah zame. sva imela incident, ko sem eno uslugo naredila skupni kolegici. takoj se je vstrašil in imel izbruh ljubosumja. ne tako drastičen, ni me žalil, vendar vseeno ni bilo prijetno.
sva se potem pogovorila in mi je vse razložil.
takšni ljudje potrebujejo čas, da začnejo ponovno zaupati. poleg tega mi ne gre v prid njegova smer študija (vsi ljudje smo na nek način enaki, podzavest dela svoje...) in je včasih težko.
vem pa, da nočem iti. niti ni tako grozno, da ne bi mogla zdržati. zaenkrat sva še vse rešila s pogovorom. tako ga bolj razumem pa tudi on se pomiri, ko se pogovoriva.
če pa ne moreš, če pogovor ne pomaga, pojdi. nima smisla verjeti, da bo jutri bolje.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 14. Dec. 2008 11:05

Če želiš sama sebi dobro, stran od tega fanta z nadzvočno hitrostjo! Ali si želiš trpeti? To skoraj dvomim... Saj vsak želi biti v zvezi srečen. Narobe je nekaj z njim in ne s tabo. Ti si super dekle, ker si bila pripravljena delit to zgodbo z nami. Želiš si napredka, pa ne veš kako.
Najbolje, da z njim prekineš vse stike. Zbrišeš njegovo številko iz mobitela (če ti bo še težil, magar zamenjaj številko).Če ga imaš na msn, ga zbriši. Ko ga srečaš na delu, ga ignoriraj. Pojdi mimo njega kot mimo tujca na ulici. Bodi vztrajna, trmasta. Ne pusti, da te bi še imel pod kontrolo in te žalil. Vrjamem, da ga imaš rada. Nikjer nisi omenila - se ti je po teh njegovih izpadih opravičil (za žaljivke, kletvice, izpade ljubosumja)? Če se ti ni.... joj revica, še hitreje proč od njega. Nobeden si ne zasluži, da kdo tako grdo ravna z njim. Res naredi ta korak-> pusti ga, pojdi proč od njega, prekini vse stike z njim. Če bo prijokal nazaj - ne ga sprejet! Če želiš sama sebi dobro... Pa srečno :zustimm:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
zvezdica17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica17 » 14. Dec. 2008 11:49

Small star, za žaljivke se mi ni opravičil. Opravičil se mi je ko me je pustu in naslednjič rekel da me ma rad. Vsakič pravi boš res pustila da je konec? Pa kako če ti mene puščaš? Žališ in potem ti mene pustiš???!!! :?

Ko prosi če lahko potegneva črto mi je rekel oprosti, ampak res ne iz srca. Ve da je naredil napako ampak takj še isti dan jo naredi ponovno. Kako naj človek potem sploh poskusi ponovno zaupat če ga takoj obtožijo spet nečesa novega?

Ma ej,zakaj ravn jst dobim to?
zvezdica17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica17 » 14. Dec. 2008 11:50

Small star, za žaljivke se mi ni opravičil. Opravičil se mi je ko me je pustu in naslednjič rekel da me ma rad. Vsakič pravi boš res pustila da je konec? Pa kako če ti mene puščaš? Žališ in potem ti mene pustiš???!!! :?

Ko prosi če lahko potegneva črto mi je rekel oprosti, ampak res ne iz srca. Ve da je naredil napako ampak takj še isti dan jo naredi ponovno. Kako naj človek potem sploh poskusi ponovno zaupat če ga takoj obtožijo spet nečesa novega?

Ma ej,zakaj ravn jst dobim to?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 14. Dec. 2008 12:09

Po tem tvojem odgovoru pa sem dobila občutek, da te ima za igračo. Igračo, ki jo žali kadar želi, ima izpade ljubosumja (ker ne plešeš kot on žvižga), jo zapusti, ko se naveliča, jo prosi za še eno možnost, ko jo potrebuje in misli, da se tej igrači ni potrebno opravičit. Ne, ne zaslužiš si ga! Pojdi proč, bo težko. A vztrajaj... Vrjemi, ko boš spoznala drugega, boljšega fanta, si boš samo mislila: kaj sem bila butasta, da sem vztrajala in ga prenašala toliko časa (tega nesposobneža). Jaz ti enega pravega dečkota, ki bo zate storil vse (te ne bo žalil, pomiloval, bil smrtno ljubosumen), ti bo zaupal in te bo imel neskončno rad, iz dna srca privoščim!
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Dec. 2008 12:16

zvezdica17 napisal/-a:Ma ej,zakaj ravn jst dobim to?

Zato, ker to hočeš.

Preprosto, direktno in rahlo nesramno, ampak naj se javi tista, ki se tu z menoj ne strinja.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 14. Dec. 2008 13:18

no ja, hočeš...
si zaljubljen, verjameš v to da se stvari lahko spremenijo (čeprov se ne bojo), v to da lahko tvoja ljubezen njega spremeni (verjem, ne bo ga),...

jez sm takrat prejokala čuda enih ur, a sm hotla to? ... kapavem, verjetno ne... Nek hud mazohist nisem, ampak takrat se dejansko nism znala skopat ven iz tega...

Se pa počutiš kasneje še večjo budalo, ko se tip po tem ko dojame da te je izgubu in ko mu klikne zakaj te je izgubu, skoraj sigurno spremeni. Moj bivši je potem brez problema hodu s punco, katera je delala preko študenta kot hostesa (prej njegova nočna mora da ima punca sploh šiht kjer lahko srečuje druge ljudi) in kot model za bodypainting (prej pa hude drame okol mojega topless skakanja po res neobljudeni plaži)...

bottom line: zber se, dvign glavo, pejd stran. Verjem da si zaslužiš dost več!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 14. Dec. 2008 14:18

Ja jst se trenutno neki zapletam z nekom ki je kr ljubosumen ampak jst sm njemu dala jasno vedet da za določene stvari razumem njegovo ljubosumje ampak sem mu tut jasno dala vedet da ne mislim pri njem opravičevat svoja dejanja, ker pač ne lažem in nič ne skrivam in pač če bo želel da s eiz vsega skupi razvije kaj več naj sam pri sebi razpuca ke rkonc koncev enkrat mi bo moral začet verjet ker ga jst ne mislim prepričevati v nič...

nato sem mu predstavila obratno situacijo- torej kako lahko pa jst VEM da mu lahko zaupam? Pa je bil čist šokiran ker je dojel da sem na istem kot on... torej al zaupaš al pa ne.. tvoja odločitev.

Zdej pač kukr mi bo začel srat po glavi .. adijo... to sm mu tut povedala in zaenkrat je uredu. Čim bi mi pa začel s prasica, ne smeš sem, ne smeš tja.. POtem grem defenitivno stran: Nikoli nisem imela pretirano ljubosumnih ljudi okrog sebe in res ne vidim razloga zakaj bi tokrat popustila.. like me or like me not.. your choice..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 14. Dec. 2008 15:11

No punce moje da se še jz mal izpovem. Mela sm fanta k sva hodila 4 leta in sva končala pred pol leta zaradi mojega ljubosumja oz. da ni čutu več do mene nič, ker ga ja moje ljubosumje odgnalo. Pri prejšnih zvezah nism bla nikoli ljubosumna samo pr tej zvezi. Enkrat mi je lagal in od takrt mu nism nič več zaupala in bila zelo ljubosumna. Ni bil tak k je za vsako pogledu in jz sm mela v seb svoje mišlenje in ga obtoževala zakaj jo je gledu intd....
Vem da sm bila preveč ljubosumna in da se popraviš je to da priznaš svoje napake in sm jih. Z bivšim sm še zmeraj prijatla in še zmeraj mislim da je uredu človk čeprav me je ful prizadel ko sva se razšla. In vem da sm zgubla dobrga človeka. Ampak če sva si usojena bova še kdaj skup če pa ne pa pač ne bova in bo druga lahko srečna da ga lahko ima.
No zdej mam fanta če se tk lahko izrazm ki za vsako hudo bejbo pogleda pa mu nism nč rekla je pa sam reku da se morm pr nemu to navadt. In čez čas mi je kr zamoril ( spet moje stare napake)-zakaj je z mano če je tok hudih punc okol. In vidu me je da nism bla glih najbolj volje in sm mu povedala kar me muč in me je razumel da je bil tak on včasih in je reku men vrjem da je to res neumnost ker sebe žrem čez čs bom pa še njega. Reku mi je če ti neb bla tok posebnga kot si ne bi bil z mano oz. bi bil samski k mu ni nč mankal. Reku je da imam brez zveze lahko take občutke in da si morm sam v svoji glavi to razčistit. In bom delala na tem. Upam da mi uspe in da bom srečna. K mi je fant res ušeč in ga imam rada.

To še povem da je to čustvo zelo močno in vsazga zastopm ki ima ta problem,zagovarjam ga pa ne. Vsak si zasluž da je srečn.
Punce če ma kšna isti problem bom vesela kšnga nasveta. :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 14. Dec. 2008 21:01

zvezdica17 napisal/-a:Čao,

vbistvu sm enmu da povem. Lep začetek, pravljica, fant spozna dekle, vse gre super. Vendar zelo kmalu fant začne omejevati dekle, o puščati za vsak pozdrav moških na cesti, med prijatelji (folk me je pozdravu, on me je pustu zarad tega). Metat naprej prjatlce prjatle (ceu čas zveze nisem šla ven niti enkrat).

Po vsem tem še zmer naivno vrjela, da se bo res spremenu. :?

Potem me žalil, govoril ku..., pras... lažniva hudičeva, prokletnica. Res nižje neb šlo. Očital bivše zveze,za katere sem povedala ker sem odkrita.

Ponovno poskušala vrjeti da bo drugače, vendar z pogojem da neha s tem in omejila najino druženje - kjer je spet počilo, da nimam časa, da se sigurno go..., mam druzga. Grdo žaljenje za zelo osnovne stvari, kot pot v trgovino, niti tok mi ne zaupa. NIČ!!!!

Vbistvu žaljivke po žaljivki in to samo zato VEM ker to pustim.

Samo povedat sem hotla da če to kdo bere naj gre stran od takšnega. Jaz ga imam resnično rada ampak ne razumem več s čim sem si zaslužila to. Veljam za vzorno dekle, pridno urejeno, res tip pa me dela za največjo k... na svetu. Brez razloga, ko se branim ne vrjame.

Kaj je narobe z mano da ne morem stran?

To je narobe a ne? Tega si nihče ne zasluži.

Pomagajte kako se rešiti. Srečevala ga bom pa še nekaj časa zagotovo-zaradi dela.

Hvala.

Kokr se bo grdo slišal, pač očitno ti še ni dovolj. Ker enkrat, ko imaš dost greš stran pa čeprov imaš človeka ful rad pa ga pogrešaš in jokaš, sam tud veš, da če boš še naprej pustil da nekdo dela s tabo tkio, da boš izgubil sebe. Očitno ti še nisi tam, ti pa želim, da bi bila čimprej ker to res ni ničemur podobno. On nima do tebe niti osnovnega spoštovanja, jaz se ne spomnim kdaj bi koga ozmerjala, kaj šele svojega fanta.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov