Ko se ti vse vrne se bolj bolece

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

rihanna27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rihanna27 » 11. Dec. 2008 0:09

Moja napaka je bla ta,da sem par tednov nazaj mela en dan ful slab in sem nardila največje sranje v svojem življenju.Poslala sem sms da je konec in da pridem jutri po svoje stvari.Še zdaj ko razmišlam ne vem kaj mi je blo, če bi lahko bi vse vzela takoj nazaj.In nič se dobima in pomenima in se odločima ostat skupaj.in pol grema v nedeljo na sprehod in dobim od njega ja mogoče pa bi blo res boljse da grema narazen vsaj za nekaj casa.Doda še da v vseh teh letih on nikoli ni pomislil na konec, tud ko mu je blo hudo ne.Sploh ne se ne spomnim kaj je se govoril, vem nekaj na zacetku in koncu ostalo pa mrak.Takrat sem zacutla kak nefer sem bla do njega in kak se je mogo on pocutit ko je bral moj moj glup sms.Bedni feeling za crknit.Ne vem kaj sem misla, da bo on vedno ob meni in da bo prenašal moj muhast karakter.Čutim da sma zgubla smer, on pravi da ne. Pravi da hoče da nama uspe.
Jutri se dobima in sploh ne vem kak naj se obnašam. Ne morem se znebit občutka da nisma okej in to še dodatno povzroča napetost med nama.
Naj pustim času čas in neham komplicirat in raje uživam vsak trenutek z njim al kaj?Ne vem? :?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Dec. 2008 0:15

popolnoma se odpri. povej mu vse, kar čutiš. povej mu, da je bil sms le posledica zelo slabega dne. vprašaj ga, zakaj se pa on strinja, da bi šla narazen, vprašaj ga, če ni srečen s tabo! če bo rekel, da ni srečen, ga vprašaj, zakaj ni srečen. sedaj moraš tvegati. moraš povedati vse, vsako malenkost, odgovoriti na vsako vprašanje! potem pa upaj, da ga boš prepričala, da sta vidva najboljši par!

že to je veliko, da se bo dobil s tabo...

srečno!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Dec. 2008 0:28

Ohja, veš kaj je fora?da ženske rade učas mal preveč rečemo,v podzavestnem upanju, da bo po tem izrečenem lepše...
Poznam primer dekleta, ki je enako naredilo s svojim dolgoletnim fantom in ga pzstilo.Nakar ga je hotela čez par dni nazaj, ko so se ji misli zbrihtale in ko je ugotovila, da se je prenaglila...Pa žal, mislim da potem iz tega ni bilo več nič konkretnega :?
In ravno tako je pri vseh nas.Jst sicer nikol ne rečem, da sva končala, niti ne namignem na to, ker poznam svojega, da bi raje poušter doma od bolečine pogrizel, kot da bi me vzel nazaj.Prevelka trma in ponos :?
vsekakor pa to ni dober recept za reševanje težav, ker če imaš takega doma kot jaz, si potem težavo rešil tako, da si ga izgubil...vem, učasih te zagrabi, tudi mene je, ampak sem se rajš ugriznla v jezik.

Tko nekak kot je jochie rekel..Pogovori se z njim res o vsem in odpri mu srce in povej vse.Povej mu, da si se pač prenaglila ko si to napisala in da si napisala iz jeze in da tega ne ćeliš.Povej mu da ga imaš rada in da želiš težavo razrešit, če si kriva ti, napake odpravit in popravit in da želiš biti še naprej srečna z njim.
Dokler to ni nek hud problem v smislu varanja, sem mnenja da ljubezen lahko preskoči usako tako težavo, če je le volja.
pa ne bit nesramna, vzkipljiva, podjebanstka, ne mu težit...Mogoče se bo kšna oglasila in rekla, da to pa že ne, ampak v tem momentu morš bit kr malce ponižna.
stiskam pesti, d abo šlo čim boljše skozi in da bosta še naprej pisala svojo pravljico :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Dec. 2008 3:05

ja najprej seveda opravičilo in vnaprej brez teženja, če ga ali ne bo sprejel ne opravičila in ne tebe.
verjetno si ga s tem smsom šokirala in ga zbudila, da mogoče pa le ni vse tako ok. in kako sta zdaj?
ko se dobita je brezveze iti v ekstreme to pomeni ali se delati neverjetno uboge ali pa obratno, kot da ti nič ne manjka brez njega.
očitno bosta morla iti korak po korak, ker tako sta tudi prišla do položaja kjer sta zdaj.ker na koncu se bo odločil sam ali je dobro da si del njegovega življenja ali ne.vso srečo!
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 11. Dec. 2008 9:24

Jochie napisal/-a:popolnoma se odpri. povej mu vse, kar čutiš. povej mu, da je bil sms le posledica zelo slabega dne. vprašaj ga, zakaj se pa on strinja, da bi šla narazen, vprašaj ga, če ni srečen s tabo! če bo rekel, da ni srečen, ga vprašaj, zakaj ni srečen. sedaj moraš tvegati. moraš povedati vse, vsako malenkost, odgovoriti na vsako vprašanje! potem pa upaj, da ga boš prepričala, da sta vidva najboljši par!

že to je veliko, da se bo dobil s tabo...

srečno!

:top:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
rihanna27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rihanna27 » 11. Dec. 2008 10:02

Joj kako sranje,ja on ma ful trd karakter in res ko se nekaj odloči se ne premakne za nič od svojega prepričanja in mnenja.Po par dnevih mi je reko,da je mogoče tud on samo to mogo dat iz sebe, da si olajša dušo,pa ni to mislil kot kak pay back.Pač mogo je sam dat iz sebe.In od takrat on pelje dalje isti odnos kot sma ga mela,sam pri meni je tak strah,ne vem taki slab občutek,ki se ga ne morem rešit.In še ena stvar,ki me ful skrbi,da je šlo vse v napačno smer.Zadnjih par krat ko sma se dobla sma po nekaj besedah kr sexsala,sploh ne vem kak je prišlo od pogovora do tja.Pa vedno sma govorila in jaz sem še vedno da sex ne rešuje nič.Nisem tip osebe,ko bi lahko tak stvari rešavala,kr pomoje tud včasih to začne škripat.
Res ne vem kaj mi je blo,da sem ogrozila najino zvezo s takim dejanjem.Vse kar si želim je, da bi blo tak kot je blo prej.
Ja verjetno boma res šla na easy in vidla kak bo šlo.Upam da se nama bo izšlo,ker največja finta,da sma bla v taki fazi, ko sma misla it še korak naprej in pol nardim to.Ne vem mogoče se mi je zdelo tisti trenutek vse prehitro in na kupu.Bomo vidli. :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Dec. 2008 10:11

poglej, ali sta za skupaj ali pa nista za skupaj. to lahko ugotovita le, če se odkrito pogovorita, odpreta vse karte, razčistita preteklost ter določita smernice za prihodnost. če bosta uspela, bosta ostala skupaj, če ne bosta, se bosta razšla. da bi pa prišla do pravilne odločitve, je potreben temeljit pogovor z vsemi odprtimi kartami!
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 11. Dec. 2008 10:14

kolk je zanimiv brat komentarje v podobnih temah:

- ko ženska pojamra, da ji je tip dal konc kr prek smsa pridejo komentarji v stilu kašn kreten in prasec je, kolk otročji, da se ne upa soočit z njo in ji na 4 oči povedat, blabla...
- ko pa ženska pojamra, da je ona sama v trenutko slabosti (whatever) poslala tipu sms, da je konc, pa nobena komentatorka ne pomisl na to, kolk je ta ženska otročja, butasta in kretenska, da si tipu ne upa v obraz povedat, da ga je sita... ampak nej se revca boga zmedena proba pogovort z njim, da bo ja razumu, da je ona čist fajn in oh in sploh super, sam enkrat je imela 5 minut časa preveč pa je sms poslala..

enakopravnost na višku :gut:
rihanna27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rihanna27 » 11. Dec. 2008 10:25

Hm zanimivo mišljenje zverinica kr dirrektni napad,ko sploh ni blo tak 5 minut casa prevec.Pri teh letih meni ni vec do takih igric na tak način zaključevat vezo.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 11. Dec. 2008 10:38

Meni se zdi prav, da v trenutku stiske držimo s tistim, ki nas prosi za pomoč. Če je pomoči potreben, ga je brezveze ful skritizirat, ker se bo počutil še slabše. To je pa lih kontra od učinka, ki ga je hotel z določenim postom doseči.
Sigurno reševanje problemov preko SMSjev ni prava rešitev, ampak če bi rihanna27 bila moški, ki je preko SMSja pustil svojo punco, bi se mi isto zdelo prav, da mu pomagamo, če prosi za pomoč. In kontra - če prosi za pomoč nekdo, ki je bil odstavljen preko SMSja, tolažimo tega. To so namreč ti ljudje prišli iskat na forum, mar ne?
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 11. Dec. 2008 10:41

Samo si ziher da je blo to vse zaradi enega slabega dneva? mogoče pa se stvari nabirajo že dlje časa, pa si tisti dan ko ti je šlo vse narobe si želela da bi še to stvar zaključla?
Kolko wem je ponavadi v zvezi vedno wse slabše, ko enkrat en pride na idejo o koncu... in pol vse tone... Sploh pa ne wem če te ta veza osrečuje, če si pomislila na konec? ne wem no...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 11. Dec. 2008 11:11

pri naju sem jaz ta, ki pridno prenaša njegove "mogoče pa nisva za skupaj". včasih me mine in bi najraje vstala in šla. praviloma me pa samo prizadane in mislim, da bo jutri bolje.
vem, da ne misli resno, ko to reče in bi ga enako bolelo kot mene, če bi šla. preveč vem, preveč razumem, v tem je fora.
potem so tukaj še vsi njegovi principi. včeraj je izjavil, da bova preživela novo leto vsak posvoje, ker sem po njegovem naredila neumnost, ki to sploh ni bila. noče pa popustit, ker potem bi šel čez to, kar je enkrat rekel. prav, pa bom še eno novo leto preživela kot vedno.
še ena takšna.. "ne objemaj me v javnosti, ker nočem, da vsi to gledajo, da vidijo kako to počneva" halo?!? aja, pa dodal je še "ne jemlji tega osebno"
mogoče sem trenutno samo jezna in ni tako hudo. verjetno sem pa samo žalostna, ker sem vedno bolj prepričana, da ne obstaja tisto nekaj, v kar sem nekoč verjela.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Dec. 2008 11:19

Obstaja, samo ti tega nimaš.

Tisti, ki za brezveze grozite s koncem zveze, ker imate slab dan (ali iz podobnih neumnih razlogov), se sploh ne zavedate, kaj s tem počnete. Ni bolj groznega občutka, kot je negotovost. In ko partner iz vaših ust enkrat sliši, da je (mogoče) konec, od takrat naprej konstantno s strahom pričakuje ponovitev teh besed.
Samo to sem hotela povedat, da je to blazno egoistično in da noben izgovor v smislu "ženske pač tako reagiramo" ni zadosti dober za takšno manipuliranje s partnerjem. Nasveta pa tokrat nimam.
rihanna27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rihanna27 » 11. Dec. 2008 11:48

Ej jullia_ maš popolnoma prav.Kr bolelo me je ko sem brala tvoj post, ker tak kruto drži.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Dec. 2008 13:29

jullia_ napisal/-a:Samo to sem hotela povedat, da je to blazno egoistično in da noben izgovor v smislu "ženske pač tako reagiramo" ni zadosti dober za takšno manipuliranje s partnerjem. Nasveta pa tokrat nimam.

Popolnoma prav ti dam. Ne moreš se kar tako izgovarjat, da take pač smo, jebi ga, nekako se moramo rešit frustracij...
Ne gre tako. Če misliš, da bo fant ob vseh tvojih muhah ob tebi, se močno motiš. Še posebej, če mu rečeš kaj takega... In to po sms-u... Res pohvale vredno (žal mi je, ampak ne morem se znebiti kritičnih besed in mnenj).

Bodi vesela, da je pripravljen na pogovor, kjer mu boš lahko še 1x razložila situacijo. Če ti uspe, bom vesela zate. Jaz namreč vem, da po nečem takem ne bi bla sposobna oprostit.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov