Afere namesto ljubezni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
Stvar je taka, da sem pred kratkim končala s fantom s katerim sva bila skupi 1.leto. Pomenil mi je in mi še pomeni vse, čeprav tega ne kažem oz. izgleda kot da me ne briga za njega več. Končala sva pa predvsem zaradi njegovega ljubosumja in nezaupanja čeprav sem imela pred njim samo enega resnega fanta, ki ga nism nikoli prevarala, saj sama ne podpiram tega.
Moj problem pa je sedaj v tem, ker vsak vikend imam drugega oz. sem z drugim zato da njega ne pogrešam oz. da vsaj za tisti čas preusmerim misli drugam tudi če vedno ko sm z drugimi mislim na njega in kako bi blo lepo če bi biu on namesto vseh teh fantov. Zaradi njega sm se popolnoma spremenila kr nism nikoli podpirala "parčkanja" za eno noč zdej pa sama delam prau to, kr ne najdem oz. ne poznam drugega načina, da bi ga pozabila. Pravtako takoj, ko spoznam kakšnega primernega fanta se začnem takoj odaljevati ker me je strah še enkrat vsega tega cirkusa.. Kako naj ga sploh pozabim oz. neham iskat tolažbo v drugih?
Moj problem pa je sedaj v tem, ker vsak vikend imam drugega oz. sem z drugim zato da njega ne pogrešam oz. da vsaj za tisti čas preusmerim misli drugam tudi če vedno ko sm z drugimi mislim na njega in kako bi blo lepo če bi biu on namesto vseh teh fantov. Zaradi njega sm se popolnoma spremenila kr nism nikoli podpirala "parčkanja" za eno noč zdej pa sama delam prau to, kr ne najdem oz. ne poznam drugega načina, da bi ga pozabila. Pravtako takoj, ko spoznam kakšnega primernega fanta se začnem takoj odaljevati ker me je strah še enkrat vsega tega cirkusa.. Kako naj ga sploh pozabim oz. neham iskat tolažbo v drugih?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
islm, da v enodnevnih romancah (sex & stuff odštet) ni čisto nič slabega.
In prav zares ti lahko pomaga, da pozabiš na preteklost.
Tud jst sm šla čez to.najprej je blo v smislu, da pozabim na nekoga, potem mi je pač ratalo ušeč, da sem lahko pač še s kšnim, ki mi je biu ušeč.
Dobr, ni bil zdej to usak dan nekdo drug, ampak mučkalo se je pa kar na veliko.
Vem, da je težko, na začetku itak..ampak čas prinese svoje...
In prav zares ti lahko pomaga, da pozabiš na preteklost.
Tud jst sm šla čez to.najprej je blo v smislu, da pozabim na nekoga, potem mi je pač ratalo ušeč, da sem lahko pač še s kšnim, ki mi je biu ušeč.
Dobr, ni bil zdej to usak dan nekdo drug, ampak mučkalo se je pa kar na veliko.
Vem, da je težko, na začetku itak..ampak čas prinese svoje...
- Gost
Če bi te tako zelo motilo, najverjetneje tega sploh ne bi počela. Ali vsaj ponavljala vzorca. Verjamem, da te zavede, ko si prizadet in iščeš uteho v stvareh, v katerih je drugače mogoče sploh ne bi, a vseeno - nagon je mogoče brzdati in skoraj težko verjamem, da se je tako težko zadržati in ne imeti nič z nekom, če si tega v resnici sploh ne želiš
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
te popolnoma razumem odkar sva nehala z bivšim, tudi sama sebe ne prepoznam več. navzven delujem ful samozavestna in tipi se kar limajo na mene. prov un atititude mam, 'back off, bitch!' pa so sam še bolj zagreti. men pa itak ni do nobenga nič
v sebi pa se kristalno jasno zavedam, kje je to, kar hočem, pa pač tega ne morm dobit. tam je bila pa moja samozavest razbita na kosce in samo čas jo lahko spet sestavi, i guess.
ko mine oz. razrešim ta problem, bom lah tut teb pomagala
v sebi pa se kristalno jasno zavedam, kje je to, kar hočem, pa pač tega ne morm dobit. tam je bila pa moja samozavest razbita na kosce in samo čas jo lahko spet sestavi, i guess.
ko mine oz. razrešim ta problem, bom lah tut teb pomagala
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
bina_ napisal/-a:Tolko glej da neboš prišla na slab glas in te na koncu nebo noben več resno jemal. Pa na tvojem mestu se bi jaz raje z prijateljicami družla, pa okorg hodla ali pa se bi kje zaposlila... ne pa tako. to nikam ne vodi.
se strinjam..
js sm mela tudi tako obdobje k sm bla vsak vikend z drugim, sam da bi pozabla na Njega.. to sm delala iz obupa k ga nism upala pozabit in sm misnla da mi bojo drugi k so mi všeč pomagali.. mi je blo lepo, sm se mela fajn z njimi.. sam kaj sm mela od tega? neč.. na slab glas sm pršla, za vsih sm bla kurba in "tista lahka" , tko da sm hitro zaključla s tem.
sploh pa če misliš na bivšega ko si z drugimi (tega js nism delala) je res zguba cajta, kr ga na tak način ne boš prebolela.
prej ga boš pozabla spomočjo "tapravega", ne pa s takimi k so ti samo všeč in jih maš za se kratkočasit
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tipi, ki se limajo na nedostopne ženske, ti takrat, ko si imela v glavi pošlihtano, ne bi prav nič pomagali
Sama imam pa ravno obraten problem. S fantom sva končala. Nočem ga nazaj, v bistvu ga sploh ne pogrešam in sem čisto kul. Težava je, da nočem nikogar drugega. Že ob sami misli na to, da bi se me nekdo drug dotikal, se mi kar želodec obrača, kaj šele, če pomislim na seks.
Močno upam, da me bo tole minilo, drugače mi samo še samostan preostane
Sama imam pa ravno obraten problem. S fantom sva končala. Nočem ga nazaj, v bistvu ga sploh ne pogrešam in sem čisto kul. Težava je, da nočem nikogar drugega. Že ob sami misli na to, da bi se me nekdo drug dotikal, se mi kar želodec obrača, kaj šele, če pomislim na seks.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ja očitno maš pač tako obdobje. Če pač se z njimi zapletaš, ker ti je to kul, ker so ti privlačni itd. ok, nevarno lohk to rata če gre za iskanje pozornosti pa tko naprej. Vsi včas preusmerjamo pozornost pa kej nardim "iz inata" al pa da bi koga pozabil. Sam po moje to ne traja ful dolg...pač maš obdobje, ki potem mine.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sem mela tut tako obdobje, da sem bla z vsemi povprek (NE SEKS! veliko ostalega pa ) in sem vedno misla da se sploh ne bom mogla ustavit sam pr enmu in da ne bom mogla met vec resnega fanta no, to je trajalo samo dokler nisem spoznala Njega...zdaj si ne predstavljam da bi spet to pocela
pac pride tako obdobje, to je tvoj nacin prebolevanja, ampak brez skrbi da bo enkrat minilo...zdaj si pa daj duska ampak pazi da vedno pocnes tisto kar si sama zelis, in vcasih pomisli kako se bos pocutila naslednje jutro...potem pa samo stoj za svojimi dejanji, naj ti nicesar ne bo zal, mlada si, kdaj bos pa to pocela ce ne zdaj
pac pride tako obdobje, to je tvoj nacin prebolevanja, ampak brez skrbi da bo enkrat minilo...zdaj si pa daj duska ampak pazi da vedno pocnes tisto kar si sama zelis, in vcasih pomisli kako se bos pocutila naslednje jutro...potem pa samo stoj za svojimi dejanji, naj ti nicesar ne bo zal, mlada si, kdaj bos pa to pocela ce ne zdaj
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Jochie napisal/-a:ko bo prišel tapravi, se ne boš začela oddaljevati...
dejstvo!
dala tud sama skozi to obdobje, nisem pa prišla na slab glas, ker razen par dobrih prijateljev niti ni vedlo za te moje podvige (k so bli včas kr smešni in smo se velik presmejal na ta račun)...
Pa je pršlo bitje, ki mi je začelo počasi a vztrajno lezt pod kožo... In kljub temu da me je blo strah ko cucka, se nism umaknla, zdej pa smo tam kjer smo - srečno zaljubljeni
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
jullia_ napisal/-a:Tipi, ki se limajo na nedostopne ženske, ti takrat, ko si imela v glavi pošlihtano, ne bi prav nič pomagali
Sem mela tud jaz tako obdobje.Pr men je trajalo kr kakšnih dve-tri leta.Potem sem enga spoznala bla pou leta skupi potem ko sva šla pa narazen pa odfuk,dobesedno.Metal me je sto na uro.Pa ne tist da bi skoz seksala,pač žuranje spoznavanje novga folka.Mislm neki se je mogl res koknretnga zgodit da s tem k nočem nobenga ne bom nč dosegla,ampak pač da sm bolj dostopna.In takrat sm tud ratala bolj prijazna,ker prej sm bla usa zagrenjena in usi so me mel za fuull zoprno in ošabno.Sej ne rečem sej sm učasih sam to je pač za to ker recimo kakšnga folka ne morm in ga nočm spoznavat ker mi je že na pogled atipatičen.Je pa res da k sm use bivše dala čez in sm jih prebolela je blo takoj bolš.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst sem tud v takem obdobju V bistvu mi je kar mal všeč, ker mi je vseeno za vse in me ne briga, če me bo kdo vidu al si mislu kaj slabga o meni. Včasih se zamislim ali je to dobro al slabo...pa ne pridem do odgovora.
Je pa res, kot so že nekatere omenile, da se tipi bolj lepijo na tiste kao "bitchy". Jst nisem nalašč taka, ampak če mi ugaja pač rečem tipu naj spoka al pa grdo pogledam ups!
V življenju je pač tko, da moramo preživet marsikaj preden najdemo neko stalno pot. Do takrat pa lahko samo izkoristimo mladost.
Je pa res, kot so že nekatere omenile, da se tipi bolj lepijo na tiste kao "bitchy". Jst nisem nalašč taka, ampak če mi ugaja pač rečem tipu naj spoka al pa grdo pogledam ups!
V življenju je pač tko, da moramo preživet marsikaj preden najdemo neko stalno pot. Do takrat pa lahko samo izkoristimo mladost.
- PIKApolonica15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Avtorici teme:
sama si ugotovila na čem si....
Kje a piše da moraš met resnega deda če ti noben ne sede? Ko tboš spoznala kog res vredu se boš že potrudla da ne bo za eno noč
sama si ugotovila na čem si....
Kje a piše da moraš met resnega deda če ti noben ne sede? Ko tboš spoznala kog res vredu se boš že potrudla da ne bo za eno noč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov