Čudni izgovori
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Kaj bi si ve mislile o obnašanju tegale fanta?
Moja sestrična je spoznala fanta s katerim sta se nekajkrat dobila. Sedaj pa ji govori, da mu je všeč, a se z njo ne sreča več. Zunaj on ne mara kaj dosti hoditi in je rajši doma. Potem mu je predlagala naj pride k njej, a je rekel, da ne želi spoznavati njenih domačih, da lahko pa ona pride k njemu. Ko mu je rekla, da bo prišla pa ji je rekel, da rajši ne, ker nima pospravljeno. Nato mu je predlagala, da vseeno gresta v kino, da se bosta videla, a on kot, da ni nič rekla.
Moja sestrična je spoznala fanta s katerim sta se nekajkrat dobila. Sedaj pa ji govori, da mu je všeč, a se z njo ne sreča več. Zunaj on ne mara kaj dosti hoditi in je rajši doma. Potem mu je predlagala naj pride k njej, a je rekel, da ne želi spoznavati njenih domačih, da lahko pa ona pride k njemu. Ko mu je rekla, da bo prišla pa ji je rekel, da rajši ne, ker nima pospravljeno. Nato mu je predlagala, da vseeno gresta v kino, da se bosta videla, a on kot, da ni nič rekla.
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Pomoje ni preveč zainteresiran, da bi še kaj nadaljevala. Ne vem kako bi si drugače lahko razlagala njegove izgovore. Svetujem tako kot Nia, da naj malo počaka in ga ne vabi vn in ne kontaktira. Potem bo videla kam pes taco moli.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Pomojem tudi ni preveč zainteresiran in raje naj ga pusti stat
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Me zanima kuk je stara ta tvoja sestrična Res ne vem kaj ji ni jasno, kokoš Jst mislm, da jo ma ful rad, da ne ve kako bi se ji prbližou..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Jah ženske smo pač takšne, da bomo vedno iskale neke izgovore, da bo tako kot želimo da je. Dokler bo najmanjše upanje obstajalo...
Če pa se drugače ne more prepričati, da mu ni do njene družbe pa naj ga direktno vpraša. Meni ni jasno zakaj je treba neke analize delat pa taktike sprobavat, pač rečeš: poslušaj, meni je fajn s tabo, sem dobila občutek, da tebi pa ni ravno, povej mi pa te pustim pri miru. Ne vem kaj je tukaj tako težkega...
Če pa se drugače ne more prepričati, da mu ni do njene družbe pa naj ga direktno vpraša. Meni ni jasno zakaj je treba neke analize delat pa taktike sprobavat, pač rečeš: poslušaj, meni je fajn s tabo, sem dobila občutek, da tebi pa ni ravno, povej mi pa te pustim pri miru. Ne vem kaj je tukaj tako težkega...
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Stara 27. On je bil tisti, ki ji je nakladal kako mu je všeč. Zdaj je pa še on njej ratal. Sem ji jaz isto rekla naj ga vpraša, da bo vedela pri čem je. In ga je, če ga pač ne zanima več. A ji je odgovoril, da ga zanima. Kdo bi ga razumel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov