Ljubosumna na njegovo mamo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Imam problem in nikakor ne vem kako ga rešiti. Sprašujem se, če morda nisem jaz preveč ljubosumna in nerazumevajoča ali pa je ta moj problem res problem….
In sicer imam fanta s katerim se več kot odlično razumeva vendar pa včasih ne vem a on hodi z mamo ali z mano….
Oče in mama sta se ločila in je od 10 leta naprej živel sam z mano in 10 let starejšo sestro, kar pa se mu še danes ( star je 27 let) pozna. Moti me predvsem to, da z mamo kadar koli gresta narazen si data poljub se objameta pa če je to za 10min, da nista skupaj, ko se vidita si ga data in ko gresta vsak zase si ga data, ok naj bo tako sej v koncni fazi tud jaz mojim dam ampak ne vsak dan in 5x na dan ko grem kam in tud objemam jih ne skos, potem ko mu teži in se on malo nazaj razjezi pride mama do njega ga objame mu da poljub in reče veš mamico moreš imet rad. In najhuje mi je da mi pri svojih 27 letih reče,da je spal z mamo v posli 200x180 in da k midva ne spiva skupaj spi on z no….Joj!!! Poleg tega ona itak vedno hodi napol naga po stanovanju ampak ok to sem se navadla in da pol spita se skupaj napol naga…. kr neki sej ne vem a se men blede ze od tega ali pa je to enostavno preveč… Potem ga klicem, če sva slučajno oba na svojem koncu , ga vprasam kaj dela in on z mamo leziva v postelji in gledava tv ali pa mami ravno dela večerjo greva jest v glavnem vedno mami. Poleg tega pa ko ne gre domov spat ali pa če ne pride domov, ko reče ji napiše sporočilo in vedno zraven cmok in rtm.
Razumem, da imamo radi svoje starše da jih spoštujemi mene itak moja dva pomenita ogromno oz. največ ampak se vseeno ne obnašam takole…. In njegova mami vedno men govori poglej ga kako je lep? A ni ? joj pravi srček je!! WTF? In tega res ne prenesem več, povedat se mu pa ne upam, ker vem da bi on za mamo naredil vse in ker me to res zelo mori bi mu na nek način to rada povedala ampak ne vem kako in ne vem če upam, ampak to me ubija .
Jaz in njegova mama pa se drugače razumeva odlično, vendar ona ne ve kako me jezi takšen njun odnos…..
Ima katera takšen problem, kako se s tem spopasti, kaj narediti...? Jaz ne vem več....
In sicer imam fanta s katerim se več kot odlično razumeva vendar pa včasih ne vem a on hodi z mamo ali z mano….
Oče in mama sta se ločila in je od 10 leta naprej živel sam z mano in 10 let starejšo sestro, kar pa se mu še danes ( star je 27 let) pozna. Moti me predvsem to, da z mamo kadar koli gresta narazen si data poljub se objameta pa če je to za 10min, da nista skupaj, ko se vidita si ga data in ko gresta vsak zase si ga data, ok naj bo tako sej v koncni fazi tud jaz mojim dam ampak ne vsak dan in 5x na dan ko grem kam in tud objemam jih ne skos, potem ko mu teži in se on malo nazaj razjezi pride mama do njega ga objame mu da poljub in reče veš mamico moreš imet rad. In najhuje mi je da mi pri svojih 27 letih reče,da je spal z mamo v posli 200x180 in da k midva ne spiva skupaj spi on z no….Joj!!! Poleg tega ona itak vedno hodi napol naga po stanovanju ampak ok to sem se navadla in da pol spita se skupaj napol naga…. kr neki sej ne vem a se men blede ze od tega ali pa je to enostavno preveč… Potem ga klicem, če sva slučajno oba na svojem koncu , ga vprasam kaj dela in on z mamo leziva v postelji in gledava tv ali pa mami ravno dela večerjo greva jest v glavnem vedno mami. Poleg tega pa ko ne gre domov spat ali pa če ne pride domov, ko reče ji napiše sporočilo in vedno zraven cmok in rtm.
Razumem, da imamo radi svoje starše da jih spoštujemi mene itak moja dva pomenita ogromno oz. največ ampak se vseeno ne obnašam takole…. In njegova mami vedno men govori poglej ga kako je lep? A ni ? joj pravi srček je!! WTF? In tega res ne prenesem več, povedat se mu pa ne upam, ker vem da bi on za mamo naredil vse in ker me to res zelo mori bi mu na nek način to rada povedala ampak ne vem kako in ne vem če upam, ampak to me ubija .
Jaz in njegova mama pa se drugače razumeva odlično, vendar ona ne ve kako me jezi takšen njun odnos…..
Ima katera takšen problem, kako se s tem spopasti, kaj narediti...? Jaz ne vem več....
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
maaa....na tako mamo bi pa se jaz bla ljubosumna..hec
nevem pomojem je to primer maminega sinčka...
njemu je mama..ena in edina na svetu...
kadar ni tebe ima mamo.:)
nevem če lahko kaj nardiš....razen da mu rečeš da sta malo smešna s svojimi fintami;)
mu rečeš da je čas da se malo osamosvoji....da je star 27 let..in naj se ne obnaša kot 5 letni fant, ki mora mamico vedno drzat za roko...
meni je to kar delata že res malo preveč:):)
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
huuuuuuuuuh.. če bi si dala lupčka usak dan ker se pač nebi neki cajta vidla bi mi blo čist normaln.. Kar si pa ostalo napisala, se mi pa zid full odnos punca-fant.. okej, sej do ene meje štekaš, da je brez očeta odraščou, ampak tole je pa extremn primer..
Nevem, js bi mu povedala v zajebanciji, da ni treba, da je njegova mati skos na tekočm kaj počne + kje je..
Sej je le 27 str.. huuuuh^^
Nevem, js bi mu povedala v zajebanciji, da ni treba, da je njegova mati skos na tekočm kaj počne + kje je..
Sej je le 27 str.. huuuuh^^
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tale odnos bi pa tudi mene begal. Ok, poljubčki, skupna večerja, to ni nič posebnega, fajn da imata tak odnos. Ampak polnago spanje v skupni postelji je pa malo preveč čudaško zame. Samo čakala bi na tvojem mestu, da še mene zraven povabita
V bistvu nimam nobenega pametnega nasveta zate, če onadva tega ne vidita kot problem, si verjetno ne bosta nehala zaradi tebe pošiljat poljubov v smsih. Sama se odloči, če se lahko s tem sprijazniš. Samo opozorilo, če boš pla stran, lahko v naslednji zvezi naletiš na taščo, ki bo pravi zmaj, to je pomoje še ful huje
Še replika na post od mimikad: Zakaj bi moral človek že vnaprej vedet, na čigavo stran se bo postavil v konfliktu? In kje piše, da mora vedno potegnit skupaj s partnerjem, čeprav ga le-ta serje in očitno nima prav?
V bistvu nimam nobenega pametnega nasveta zate, če onadva tega ne vidita kot problem, si verjetno ne bosta nehala zaradi tebe pošiljat poljubov v smsih. Sama se odloči, če se lahko s tem sprijazniš. Samo opozorilo, če boš pla stran, lahko v naslednji zvezi naletiš na taščo, ki bo pravi zmaj, to je pomoje še ful huje
Še replika na post od mimikad: Zakaj bi moral človek že vnaprej vedet, na čigavo stran se bo postavil v konfliktu? In kje piše, da mora vedno potegnit skupaj s partnerjem, čeprav ga le-ta serje in očitno nima prav?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
O faaak! Pa sm imela do zdej v glavi, da je moj fant mamin sinček, ampak kakor vidim, je nekje še huje...
Js bi se tega problema rešla tako, da bi mu povedla kaj si mislim... In me niti malo ne bi brigalo, če se bi skregal z mano zarad tega... Pač poveš svoje mnenje, če pa ga je pripravljen sprejet, pa je njegov problem... In če se je pripravljen kregati s tabo zaradi velecenjene mame, tudi prav. Pa naj bo mamin sinček, če želi in če mu je to v veeelik ponos...
Vpraši ga, s kom hodi, ali z mamo ali s tabo... In mu povej (samo povej, ne kričat), da ti je odnos do mame čuden... Da ni normalno, da 27-letnik spi pri mami, se objema z mamo na vsakem vogalu, ji daje poljubčke povsod kamor gre, hodi z njo napol nag...
Oprosti, meni mi je to bolano...
Pa še to: ~NIA~, res je primerljivo njegovo spanje pri mami ali pa tvoje pri starših...
Js bi se tega problema rešla tako, da bi mu povedla kaj si mislim... In me niti malo ne bi brigalo, če se bi skregal z mano zarad tega... Pač poveš svoje mnenje, če pa ga je pripravljen sprejet, pa je njegov problem... In če se je pripravljen kregati s tabo zaradi velecenjene mame, tudi prav. Pa naj bo mamin sinček, če želi in če mu je to v veeelik ponos...
Vpraši ga, s kom hodi, ali z mamo ali s tabo... In mu povej (samo povej, ne kričat), da ti je odnos do mame čuden... Da ni normalno, da 27-letnik spi pri mami, se objema z mamo na vsakem vogalu, ji daje poljubčke povsod kamor gre, hodi z njo napol nag...
Oprosti, meni mi je to bolano...
Pa še to: ~NIA~, res je primerljivo njegovo spanje pri mami ali pa tvoje pri starših...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Nency napisal/-a:In sicer imam fanta s katerim se več kot odlično razumeva vendar pa včasih ne vem a on hodi z mamo ali z mano….
Oče in mama sta se ločila in je od 10 leta naprej živel sam z mamo... Poleg tega pa ko ne gre domov spat ali pa če ne pride domov, ko reče ji napiše sporočilo in vedno zraven cmok in rtm.
...In njegova mami vedno men govori poglej ga kako je lep? A ni ?
Vse to, kar sem citirala, velja tudi pri mojem. Živi sam z mami (no, zaren imata hišo tudi mama in ata) in vsi doma so zelo povezani. Za moje pojme...preveč.
Tud jest razumem, da ima mami rad in da je pač ona veliko let bila edino kar je imel, ker oče ni živel zraven, bratov in sester pa nima, ampak vseeno.
Zvečer, če spi pri meni, vedno napiše njej sms za lahko noč, ok ne pošilja ji poljubčkov in rtm, ampak ga pa vedno pošlje in potem ona nazaj.
Ko greva kam, ji vedno natančno pove kam greva in če je pot malce daljša kot pol ure, potem pokliče, ko tja prispeva. Če pa se jeza še kaj vmes spomnim...npr, da ne greva direktno domov od nekod, ampak še na kakšno pijačo, jo pa pokliče in pove, da greva še na pijačo.
Zadnjič jo je klical celo, ko je želel nekaj kupiti, pa se mu je zdelo prav, da jo pokliče in pove, da vidi kaj ona meni o tem.
Halo, pri več kot 25. letih, se pa človek ja zna odločit ali bo nekaj kupil s svojim denarjem seveda, ali ne.
Tud njegova mami ali pa stara mama men večkrat rečejo, a ne kako je lušten, pa lep pa fejst pa ne vem kaj, kar mi ni všeč, ker se pol od mene že kar pričakuje odgovor. Kakšen se meni zdi, bom že jest povedala. Po svoje pa je logično, da mi je všeč, če je moj fant.
V glavnem. Tudi mene take stvari zelo živcirajo včasih, včasih pa se mi zdijo že smešne in ga zafrkavam, če ne bi mogoče kej mami poklical in tako.
Ne vem, kako ti svetovati...povej mu, da ti je čudno, ker jo toliko kliče, ker je ves čas v njeni družbi. Pa boš vidla, kaj bo rekel.
Jaz mojemu kar povem, da se mi na tak način zdi zelo nesamostojen in da res ne bi bilo treba, da ves čas poroča, kje se nahaja in kaj počneva.
Pogovori se z njim, mogoče pa misli, da je tebi to všeč. Pa sej ga ni treba skritizirat, svoje mnenje pa ja lahko poveš al kako?
Velik sreče
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Brez zamere, spanje v isti postelji je tudi meni BOLANO...
Jaz bi mu tudi na lep način povedala svoje mnenje glede tega.
Sta se že kaj pogovarjala o skupni prihodnosti in kaj meni, se namerava nekoč odseliti na svoje ali hoče ostati doma? Po mojem mnenju je to zelo pomembno.
Jaz bi mu tudi na lep način povedala svoje mnenje glede tega.
Sta se že kaj pogovarjala o skupni prihodnosti in kaj meni, se namerava nekoč odseliti na svoje ali hoče ostati doma? Po mojem mnenju je to zelo pomembno.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zadeva je čist simpl njunega odnosa ne boš spremenila nikoli in nikdar. Prav je da mu poveš kaj te moti, ampak reakcija ne bo taka kot jo ti želiš, žal. Tako da ti edino preostane da pač sprejmeš njun odnos tak kot je. Spremenila ga ne boš. Boš prej ti odletela, kot pa da bi se odtujil s svojo mamico.
Ok, sej moj je tut mamin sinko - ampak tole s tvojim in njegovo mamo je za moje pojme že Naslednja stopnja je po moje lahko sam še incest
Ok, sej moj je tut mamin sinko - ampak tole s tvojim in njegovo mamo je za moje pojme že Naslednja stopnja je po moje lahko sam še incest
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Sweet Princess napisal/-a:Naslednja stopnja je po moje lahko sam še incest
kar se mene tiče, je tole bl kt ne že incest...kva pa ve kaj počnetam ko sta sama kakorkol, tole definitivno NI (samo) mamin sinko, uni so pač razvajeni in mamica to, mamica uno, moja mami je najbolša, bla bla...tolk delč pa useen ne grejo (vsaj tko si predstavlam)
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
K se probam postavt u tvojo situacijo..Se mi zdi, da bi se mi tip znou tut celo zagravžat, ker spi z mamo pa ma take odnost z njo. Men se zdi to čez mejo okusnega. Sicr ma pa usak svojo mejo. Vrjetno. Dvomm, da k mu boš rekla, da ona al pa ti..al pa s kom zdej hod,kdo je več vredn..da se bo odreku mamici,svoji ljubi mamici..Pomoje bo najbolš, da se sprjaznš al pa odpeketaš z njegovga lajfa Težko boš čudež nardila, če je že ceu lajf navajen tega in se vrjetno to njemu(njima) zdi normalno. Kuk časa sta pa skupej?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Hej. Tudi sama sem bila pred časom v podobni situaciji, s svojim bivšim fantom, a si ti v večji godlji. Tudi njega je mama poljubljala, ga cartala, tako, da je presegalo mejo dobrega okusa. Nekaj časa sva se razumeli, nato , mislim, da me je začela dojemati kot konkurenco pozornosti njenega zlatega sinčka. Sledili so prepiri in na koncu sva se toliko oddaljila, pa ne samo zaradi mame, ampak bila je tudi eden ključnih razlogov, da sva se razšla. Svetujem si, da si izjemno previdna, ker znajo biti občutljivi na take stvari in to zelo. Jaz sem npr. enkrat samo mimogrede omenila, da bi imela svojo hišo, pa je čisto znorela in začela kričati, češ, da nisem z ničemer zadovoljna in da imajo oni čisto vredu hišo. Mislim, da gre za izrazit primer Ojdipovega kompleksa.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Razlagalka napisal/-a:Mislim, da gre za izrazit primer Ojdipovega kompleksa.
To sem jest mojemu že povedala, ker se mi zdi, da res izpolnjuje to oz predstavlja.
Lihk dans sva se pogovarjala o teh stvareh, zakaj doma smao kima in dela tako kot drugi hočejo, pa pravi, da zato, da ima mir in da sem jaz tečna, ko govorim, da bi moral pač včasih tudi zaropotati. Pa pravi, da to ni lahko in da se noče kregati....ampak jest mislm, da tud če se skregaš...svoje mnenje pa ja lahko poveš in pri več kot 25. letih najbrž lahko uveljavljaš svojo voljo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov