Jaz pogrešam ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Pogrešam sprehode v naravo, sedenje na najini klopci, stiskanje tam, kjer te noben ne vidi...
Zadnje čase res ne najdeva časa za take stvari, ker sva oba na polno zasedena, da se še čez vikend komi kaj vidva
In ja...je treba še 1x poudarit, da se ne bo našla kakšna popolna ženska, ki ji v zvezi nič ne manjka ... Beseda nič NI odgovor...
Zadnje čase res ne najdeva časa za take stvari, ker sva oba na polno zasedena, da se še čez vikend komi kaj vidva
In ja...je treba še 1x poudarit, da se ne bo našla kakšna popolna ženska, ki ji v zvezi nič ne manjka ... Beseda nič NI odgovor...
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- pogrešam sex..ja kokr se čudn sliš, je nažalost tko
- pogrešam žuranje v diskoteka (jih moj ne prenese, frendice pa vse preveč zaposlene)
- pogrešam občutek, da sm odvisna samo od sebe in svojega počutja (ko je on slabe vole ratam tud js)
pa še kej bom najdla
- pogrešam žuranje v diskoteka (jih moj ne prenese, frendice pa vse preveč zaposlene)
- pogrešam občutek, da sm odvisna samo od sebe in svojega počutja (ko je on slabe vole ratam tud js)
pa še kej bom najdla
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
uf sigurno se najdejo kakšne malenkosti
pogrešam to, da bi šu kdaj kam "žurat" z mano morm povsod sama, ker je on tasvoje že odžural.. pač ne vedno, ampak bi blo lepo, da bi kam šel tut z mano - ne samo js z njim,
priznam da pozimi pogrešam avto ker ura in pol pešačenja ob mrazu ni najbolj prijetna.. ampak ker itak delam izpit, mu bo oproščeno ko bom imela svoj avto..
pa malo pogrešam več "odprtosti" pri sexu.. da bi mi kdaj povedal, kaj bi rad počel pa tako.. ker v letu in pol še nism dobila kakšnih informacij o njegovih skrivnih fetiših.. da ne bom čez 3 leta zvedla da je kakšen nepopravljiv mazohist no ampak pa ni tako hudo.. sam mogu bi se naučit včas bit tut mal.. hmm.. "nagajiv"
se vrjetno najde še kakšna stvar ki bi bla dobrodošla pa je ni, ampak trenutno mi to pade na pamet..
pogrešam to, da bi šu kdaj kam "žurat" z mano morm povsod sama, ker je on tasvoje že odžural.. pač ne vedno, ampak bi blo lepo, da bi kam šel tut z mano - ne samo js z njim,
priznam da pozimi pogrešam avto ker ura in pol pešačenja ob mrazu ni najbolj prijetna.. ampak ker itak delam izpit, mu bo oproščeno ko bom imela svoj avto..
pa malo pogrešam več "odprtosti" pri sexu.. da bi mi kdaj povedal, kaj bi rad počel pa tako.. ker v letu in pol še nism dobila kakšnih informacij o njegovih skrivnih fetiših.. da ne bom čez 3 leta zvedla da je kakšen nepopravljiv mazohist no ampak pa ni tako hudo.. sam mogu bi se naučit včas bit tut mal.. hmm.. "nagajiv"
se vrjetno najde še kakšna stvar ki bi bla dobrodošla pa je ni, ampak trenutno mi to pade na pamet..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
*dotik,stik,poljub,pogled,besede..
*njegovo bližino(kumi čakam jutr)
*žuranje z njim,kak izletk pa da da pobudo on
*želim si več pozornosti
*njegovo bližino(kumi čakam jutr)
*žuranje z njim,kak izletk pa da da pobudo on
*želim si več pozornosti
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Pogrešam več (kvalitetno) preživetega časa skupaj.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
* trenutno pogrešam njega, ker ga že 1,5 meseca ni in ga še ravno toliko časa ne bo
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pogrešam edino več časa z njim. Oz. pogrešam to, da bi imela več celih vikendov...vsak drugi vikend namreč dela...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Zdej ga ni doma... tko da pogrešam vseee...njega, njegov medo objem, tist nasmešek, ko dvigne sam eno stran usnic pa se dejansko noče smejat, ampak se sam hihita... Pogrešam celo njegove egoistične izpade, smrčanje in prehitro vožnjo... ...še 2 tedna...
Ko sva skupaj, pogrešam tisto brezskrbno sproščenost.. sej je še vedno vse to prisotno, ampak odkar sva par je nekak drugačno kot je blo prej ko sva samo bluzila...
Mogla bi več časa preživet skup; da dejansko nebi počela "nič", ampak da bi bla skup... (če slučjn kdo razume kaj hočm povedat :S)
Pogrešam občutek, da me nihče ne more spravit iz tira in da nihče ne more tko vplivat name (ker ugotavljam da sem se zelo navezala nanj..)
Očitno prva s tem odgovorom:
Pogrešam druženje s "samskimi" kolegicami, s katerimi smo počele vse možne stvari in obletale vse možne destinacije...
...aja; pa na trnutke pogrešam kakšne pocukrane izpovedi... mah ja... : )
Ko sva skupaj, pogrešam tisto brezskrbno sproščenost.. sej je še vedno vse to prisotno, ampak odkar sva par je nekak drugačno kot je blo prej ko sva samo bluzila...
Mogla bi več časa preživet skup; da dejansko nebi počela "nič", ampak da bi bla skup... (če slučjn kdo razume kaj hočm povedat :S)
Pogrešam občutek, da me nihče ne more spravit iz tira in da nihče ne more tko vplivat name (ker ugotavljam da sem se zelo navezala nanj..)
Očitno prva s tem odgovorom:
Pogrešam druženje s "samskimi" kolegicami, s katerimi smo počele vse možne stvari in obletale vse možne destinacije...
...aja; pa na trnutke pogrešam kakšne pocukrane izpovedi... mah ja... : )
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Pogrešam:
Glavne stvari, ki jih pogrešam, so kvalitetno skupno preživet čas (ne da je to čas na kauču), sex in odhodi od doma. Pa malo več pozornosti in nežnosti, da bi lahko vsaj malo odmislil to svojo službo in si vsaj za kako urco vzel mal časa za naju in imel res naju v mislih, ne pa dela. T bi mi res veliko pomenil.
metuljčica* napisal/-a:Pogrešam več (kvalitetno) preživetega časa skupaj.
tanika* napisal/-a:- pogrešam sex..ja kokr se čudn sliš, je nažalost tko
*lilica* napisal/-a:*pogrešam najine dni, ko sva res samo midva
*Pogrešam to, da bi kam šla
Glavne stvari, ki jih pogrešam, so kvalitetno skupno preživet čas (ne da je to čas na kauču), sex in odhodi od doma. Pa malo več pozornosti in nežnosti, da bi lahko vsaj malo odmislil to svojo službo in si vsaj za kako urco vzel mal časa za naju in imel res naju v mislih, ne pa dela. T bi mi res veliko pomenil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov