Je merilo poljub, ali kaj drugega?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 04. Okt. 2008 22:26

Zgodba končana in zaključena. Hvala vsem, ki ste mi svetovali.
Zadnjič spremenil ana27, dne 05. Apr. 2009 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 04. Okt. 2008 22:30

Hm, mogoče pa noče siliti vate ...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 04. Okt. 2008 22:32

Ne, poljub ni merilo za izkazovanje "ljubezni". Sploh pa ne "ljubezni" po nekaj srečanjih.

Sicer pa - si čisto prepričana, da si stara 27? Sej, če si v resnici 20, ne bomo nič postrani gledali.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 04. Okt. 2008 22:32

morda je pač tip človeka, ki bi te najprej rad spoznal in je bolj sramežjive sorte. opazuj, kako bodo potekala vajina nadaljna srečanja.

tudi z mojim sva imela mesec dni zmenke brez poljuba, tako da se mi poljub ne zdi neko merilo. da če ga nista doživela na prvih nekaj zmenkih, da je vse obsojeno na propad.

veliko sreče ti želim!
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 04. Okt. 2008 22:34

miteq napisal/-a:Ne, poljub ni merilo za izkazovanje "ljubezni". Sploh pa ne "ljubezni" po nekaj srečanjih.

Sicer pa - si čisto prepričana, da si stara 27? Sej, če si v resnici 20, ne bomo nič postrani gledali.

Prepričana, da sem 27. On pa 30. Vem, da izpade vprašanje butasto glede na leta, ampak glavo ti lahko nekdo zmeša pri 20ih, 30ih ali 50ih letih.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Okt. 2008 22:34

pomojem da še malo tipa kdo in kakšna si in če mu ustrezaš. če bi hotel sam seks, bi že probal. najbrž je že dovolj zrel in izkušen, da ve kaj išče in ni zaletav, počakaj, sej najbrž tudi ti njega ne poznaš še dovolj dobro. ne more bit vse tko oh in sploh. sigurno pa se ne vsiljuj, ker pol bo mel filing da ga hočeš ujet.

druge pa nehajte s to najstniško sramežljivostjo od vaših tipov,prosim vas.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 04. Okt. 2008 22:37

rammsteingirl napisal/-a:morda je pač tip človeka, ki bi te najprej rad spoznal in je bolj sramežjive sorte. opazuj, kako bodo potekala vajina nadaljna srečanja.

tudi z mojim sva imela mesec dni zmenke brez poljuba, tako da se mi poljub ne zdi neko merilo. da če ga nista doživela na prvih nekaj zmenkih, da je vse obsojeno na propad.

veliko sreče ti želim!

Hvala!
Upam, da je problem samo v tem. Poznam primere kjer je moški zelo zadržan. Sploh pa v javnosti.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Okt. 2008 8:43

e?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 05. Okt. 2008 10:43

da ne dejtaš ti z mojim "lubijem" :lol:

Jst mislim da mogoče te hoče prej spoznat, da vid če tu sploh je kaj, preden se začne stvar zapletat. Če gledam svojega "lubija" on je isti. Ne bo z žensko šel sexat na prvem zmenku ampak bo počakal da jo bo spoznal,da bo ugotovil če ga tudi kot oseba privlači... mogoče noče silit vate.. mislim ne vem kam se ti mudi? mogoeč te tut zato tok privlači ker je kvazi hard to get v tvoji glavi...

Jst bi lepo obdržala vse skupaj tako kot je in se spoznavala. ČE se iz tega ne bo nič razvilo, mogoče pidobiš vsaj enega prijatelja... Ne pričakuj preveč, ne delaj si iluzij ampak se preprosto prepusti.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Okt. 2008 11:08

Pri 30ih mu najbrž potiskanje jezika v ženska usta ne predstavlja več bistva življenja :)
Ti imaš kar nekaj slabih izkušenj s fanti, verjetno je on na istem, pa se je odločil, da se ne bo prehitro zapletal.
Dobivata se enkrat tedensko, zaenkrat se sploh še ne poznata, torej je malo zgodaj za govorjenje o ljubezni. In močno ti odsvetujem, da začneš njemu jamrat o tem, kako ga potrebuješ in hrepeniš po njem, ker ga boš na smrt prestrašila in odgnala.
Če si res strogo proti temu, da bi se sama nagnila proti njemu in mu enega lubčka pritisnila, ti v bistvu preostane samo potrpežljivo čakanje.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Okt. 2008 12:57

Mogoče, da nekaj čuti, glede na to, da me včasih vpraša, če kaj mislim nanj, ipd. Sem že razmišljala, da bi tokrat vseeno sama naredila prvi korak, čeprav ga do sedaj nisem nikoli in mu dala enega lupčka. Ali pa šla na to foro kot je nekoč mene nekdo, ki mi je preprosto rekel, kaj pa lupčka-in to že na prvem zmenku. Ampak se bojim, da s tem več izgubila kot pridobila. Vsekakor mi je bolj všeč, da fant ni tako lahko dosegljiv, da bi že takoj kaj bilo, ampak mi je bolj všeč, da traja, ker se mi zdi, da je za takšnega manj bojazni, da bi takoj s katero kaj imel.
Ampak v sebi nosim napetost, ker se bojim, da bi ga izgubila, ali da ne bi vedel koliko mi pomeni.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 05. Okt. 2008 12:57

hmm..iz lastnih izkušenj.
poljub NI merilo.
samaa sem potrebovala 1 mesec da sva se z zdaj že bivšim poljubila..in pričakovanje je bilo vedno večje...

meni je lepo da gre bolj počasi...nevem no..
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Okt. 2008 12:59

Se strinjam s tabo. Pri drugih me je motilo to, ker je šlo vse tako hitro. Ni mi bilo jasno kako lahko fantje tako hitro navalijo. Tokrat je drugače, sem pa spet živčna. Poleg tega mi je pa ravno tukaj lepo, ker je vse tako skrivnostno.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 05. Okt. 2008 14:40

Saj ni treba, da ravno navališ nanj in ga zaližeš ... obstajajo bolj subtilne variante. :wink:
Pogled, dotik, ... nekaj, da mu da vedeti, da nisi tako zadržana in odklonilna.
ana27 napisal/-a:Ampak v sebi nosim napetost, ker se bojim, da bi ga izgubila, ali da ne bi vedel koliko mi pomeni.

Ta napetost se najbrž opazi ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 05. Okt. 2008 14:42

ja odvisno prek katerega portala sta se spoznala- če sta se npr. rek ona-on, je jasno:D .. pa če si mu pravila o svojih izkušnjah, ko je šlo zate prehitro, potem si pomoje že zaradi tega ne upa..

nežno se dotakneš njegove roke, pri slovesu, ga lepo pogledaš, se mu nasmehneš, pa je! :oops: :D lahko mu direkt poveš, da ti je zelo všeč.. po določenem času, pa v najboljšem primeru še on, pa tko.... nevem, zakaj mi je to tko smešno pisat heh :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov