fant, jaz in moji starši ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- neicikaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2008
Hei!
ta problem mam že 1 mesec. bla sm zmerm optimistična in vrjela da bo use slej kt prej ok ampak počas enostavn ne vem več kaj narest.
zto sm se spomnla da bi lahko pomoč poiskala tut na forumu če bi mi lohka kdo dau kak nasvet.
gre se pa o tem -->
stara sm 16 let, mam fanta k bo dopolnu 18 let drug mesec in skupi sva že pol leta. ujameva se fuul in razumeva se res najbolš. tut starši (moji in njegovi) so se zlo hitr ujel in se pokaperal med sabo dokler ni pršl do tega...jst, fnt in od njega babi in dedi smo bli na morju čez tedn sami. čez vikend so pa pršl moji in njegovi starši dol kao na obisk. midva s fantom sva se pač valda hodila skup tušerat in tkt k so bli starci dol noben od naju ni pomislu na to kar se je zgodil...bli smo u kampu in so tuši en zravn druzga...od tal je 20cm placa pol je pa tista deska čez in po tleh so valda ploščice. kdo bi si mislu da lih tkt k sva se šla midva tušerat se je zravn tušeru moj fotr (moj fotr je pa fuul težak človk) in ja pač nisva mela spolne odnose sva pa mal med sabo.....ja sj štekate no in moj fotr je to vidu (odsev od ploščic) in sva s fantom pršla do prikolce in je bla cela norišnca pol da bom mogla it domov s staši nasledn dan pa to...in je tok deleč pršl da so se starši med sabo fuul ruknil ane in se res skregal do konca.
zdj je pa problem to da men ne pustijo tolk kt tolk k nemu hodt (moji starši) in ne vem več kaj nj nardim ker tko dolg mislem da ne bo šlo več. sva še zmerm skupi s fantom ampak je ful teško.
ne vem več kaj nj doma nardim al kaar koli da bi se to mal spremenil.
če bi mi loh kdo pomagu PROSIM!
sm pa fulu depresijo padla kar si nism nikol mislna da bom ker fanta mam res rada in mi pomen use in tut slučajn si ne predstavlam kako bi brez njega čeprov sva mela že debate o tem pa bi ostala frenda ampak ni isto... kaj nj nardim ????
hvala že v naprej.
Lp Neja
ta problem mam že 1 mesec. bla sm zmerm optimistična in vrjela da bo use slej kt prej ok ampak počas enostavn ne vem več kaj narest.
zto sm se spomnla da bi lahko pomoč poiskala tut na forumu če bi mi lohka kdo dau kak nasvet.
gre se pa o tem -->
stara sm 16 let, mam fanta k bo dopolnu 18 let drug mesec in skupi sva že pol leta. ujameva se fuul in razumeva se res najbolš. tut starši (moji in njegovi) so se zlo hitr ujel in se pokaperal med sabo dokler ni pršl do tega...jst, fnt in od njega babi in dedi smo bli na morju čez tedn sami. čez vikend so pa pršl moji in njegovi starši dol kao na obisk. midva s fantom sva se pač valda hodila skup tušerat in tkt k so bli starci dol noben od naju ni pomislu na to kar se je zgodil...bli smo u kampu in so tuši en zravn druzga...od tal je 20cm placa pol je pa tista deska čez in po tleh so valda ploščice. kdo bi si mislu da lih tkt k sva se šla midva tušerat se je zravn tušeru moj fotr (moj fotr je pa fuul težak človk) in ja pač nisva mela spolne odnose sva pa mal med sabo.....ja sj štekate no in moj fotr je to vidu (odsev od ploščic) in sva s fantom pršla do prikolce in je bla cela norišnca pol da bom mogla it domov s staši nasledn dan pa to...in je tok deleč pršl da so se starši med sabo fuul ruknil ane in se res skregal do konca.
zdj je pa problem to da men ne pustijo tolk kt tolk k nemu hodt (moji starši) in ne vem več kaj nj nardim ker tko dolg mislem da ne bo šlo več. sva še zmerm skupi s fantom ampak je ful teško.
ne vem več kaj nj doma nardim al kaar koli da bi se to mal spremenil.
če bi mi loh kdo pomagu PROSIM!
sm pa fulu depresijo padla kar si nism nikol mislna da bom ker fanta mam res rada in mi pomen use in tut slučajn si ne predstavlam kako bi brez njega čeprov sva mela že debate o tem pa bi ostala frenda ampak ni isto... kaj nj nardim ????
hvala že v naprej.
Lp Neja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Če prou razumem: tvoji starši niso vedli, da vi2 ( napou ) seksasta in do teh počitnic je blo use kul. Pol je tvoj fort vidu na ploščicah ( sori, ampak tole pa nima lih nevem kašnega smisla, ker si ne predstavljam, da bi se lahko tolko vidlo, ker to pol pomeni, da ni poskrbljeno za zasebnost, ko se tuširaš in te lahko ceu kamp gleda ), da sta se špilala. In je popi*du+rabla si it domou. Zdej pa te ne pustivo k njemu.
Najboljše bo, da se s tvojimi usedeš in se pomeniš. Zakaj je fort tko odreagiru. Če ti ne zaupa .. . Skratka najboljše bo, da se res odkrito pogovorite in razčistite.
Najboljše bo, da se s tvojimi usedeš in se pomeniš. Zakaj je fort tko odreagiru. Če ti ne zaupa .. . Skratka najboljše bo, da se res odkrito pogovorite in razčistite.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Verjetn nobenmu očetu ne bi blo fajn tega videt, sploh če je hčerka stara 16 let. Se mi zdi da si vsi starši radi mislijo da njihovi otroci pa že (še) ne. Čudn se mi sam zdi da so se vajini starši zdej skregal, sej v bistvu noben od njih ni za nič tle kriv. Konc koncev tut vidva ne. Probi se res pogovorit s starši, spomn jih da so tut oni bli 1x mladi
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni sploh ni jasno kako se lahko pri 16 letni punci starši spoznavajo s fantovimi starši. Jaz sem bila v zvezi 6 let pa so se starši poznali, tudi tu in tam hodili eden k drugemu, ampak predvsem z namenom nekega dela (moj foter je hodil k njim rihtat računalnik, njegov je k nam nekaj prinesel...). Tudi zdaj ko sem v drugi zvezi ne mislim nekaj prehitevat in silit spoznavanja staršev, ker se iz tega po moje ne more nič dobrega naredit. Se bodo že spoznali ko bo čas za to, ko se bo videlo, da je zveza dovolj resna ali ko bomo kaj načrtovali (selitev...).
Ne vem, mogoče samo jaz tako razmišljam, ampak meni se zdi tako spoznavanje staršev med sabo, sploh v teh letih in po toliko časa zveze, veliko prerano in po moje ne vodi v nič dobrega.
Ne vem, mogoče samo jaz tako razmišljam, ampak meni se zdi tako spoznavanje staršev med sabo, sploh v teh letih in po toliko časa zveze, veliko prerano in po moje ne vodi v nič dobrega.
Houd de wereld tegen
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Tud jaz ne štekam kako se lahko starši 16letne punce,... spoznavajo med seboj. Hodijo celo že skupaj na morje + stari starši. Poleg tega jaz pri 16ih sploh nisem hodila s starši okrog. Sploh pa ne, če bi imela fanta. A ga pri teh letih k sreči nisem imela.
Sem bila s fantom skupaj po 3 leta npr. pa se še niso poznali starši med seboj.
In po odsevu ploščic je vidu kaj delata
Punčka odrasti še par let, potem pa se spuščaj v takšne zadeve.
Sem bila s fantom skupaj po 3 leta npr. pa se še niso poznali starši med seboj.
In po odsevu ploščic je vidu kaj delata
Punčka odrasti še par let, potem pa se spuščaj v takšne zadeve.
- mala.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2008
vsak ima svoj način in pogled na to, kdaj se bodo njihovi starši spoznali s starši partnerja...glede tega je ne mormo obsojati...jaz bolj obsojam starše, saj bi lahko pričakovali, da bosta imela tudi spolne odnose, če sta fant in punca...tudi sama sem imela podobne probleme in poznam veliko prijateljic, ki so to prav tako doživljale, da so starši zganjali paniko glede sexa...svoje sem pomirila tako, da sem se z njimi odkrito in odraslo pogovorila, ne v joku, mulenju in paniki, ker s tem boš še bolj izgubila zaupanje staršev...razumem očeta, ker je v skrbeh za tebe in ti v življenju želi najboljše...pogovori se z njim...mogoče bo bolj miren, če si boš nabavila tabletke...tudi moji so bili, ko sem jih začela jemati in celo mama je šla zraven mene h ginekologu...vnaprej pa ti priporočam, da bolj pazita, saj verjamem da je bilo očetu v šok, ko je pač videl svojo *malo punčko* s fantom, pač to početi...to, da so se skregali vajini starši med seboj nima nobenega smisla, saj pri tem ni nihče nič kriv...pomagal bo le pogovor, ker če se imata s fantom zares rada, pol ni vredno zapraviti zveze, zaradi takšne brezveznosti...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
mala. napisal/-a:jaz bolj obsojam starše, saj bi lahko pričakovali, da bosta imela tudi spolne odnose, če sta fant in punca...
Me zanima, če boš tko razmišljala, ko boš mama. Kaj ti resno misliš, da starši 15-letnikov razmišljajo, da njihov otrok že seksa in to sprejmejo čist skulirano ? Mislim, da ne. Jz sm skor pr 16-ih pvič seksala. Ko je moja mama zvedla je bla res presenečena, da že tko zgodi seksam. Ja, je bla mnenja, da sm premlada in jz tega ne morem spremenit. Mi2 sva se pomelne in to je blo to. Vem pa da je sama pr sebi verjetno tud ona radila kažin, da njena punčka seksa pr 16-ih.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
mala. napisal/-a:vsak ima svoj način in pogled na to, kdaj se bodo njihovi starši spoznali s starši partnerja...glede tega je ne mormo obsojati...
Jaz je ne obsojam ampak s tem je posledično prišlo do takšne situacije. Če nisi v bližini staršev se ti pač ne more kaj takega zgoditi in če se starši ne poznajo, se ne morejo kregati. Tudi jaz sem pri 16ih seksala s fantom pa tega nihče od staršev ni vedel..če bi, tega zagotovo ne bi mirno sprejeli. Pač se da vse speljati mimo njihovih oči. In tudi na morje sva šla, ampak šele ko sem dopolnila 18 let in šla sva sama, saj nisva hotela tvegati takšnih situacij, zato sicer vmes eno leto nisem bila na morju-vseeno rajši to, kot pa da tam hangava z mojimi ali njegovimi.
Houd de wereld tegen
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Razumem, da ti je neprijetno v taki situaciji kot si zdaj. Kot je že ena napisala, bi s fantom lahko bla mal bolj zadržana pod tušem. Ampak morš razumet tvoje starše- stara si 16 let! Sej ti lahko seksaš kadarkoli s komerkoli, sam tvojmu atiju je najbrž kr hudo film poču... Men bi tud, če bi bla moja hčerka.
Poskušaj se doma pogovorit, rec da nista delala nevemkaj, pa povej kok ga maš rada etc. Najbrž ne bo vse čez noč rešeno, si boš pa mogla pridobit njuno zaupanje nazaj.
Pa eno vpr. še: pr 16-tih so tvoji in njegovi starši the best frendi??????????? a ni mal prezgodaj to?
Poskušaj se doma pogovorit, rec da nista delala nevemkaj, pa povej kok ga maš rada etc. Najbrž ne bo vse čez noč rešeno, si boš pa mogla pridobit njuno zaupanje nazaj.
Pa eno vpr. še: pr 16-tih so tvoji in njegovi starši the best frendi??????????? a ni mal prezgodaj to?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni se ne zdi normalno, da pustijo punco staro 16 let v resno zvezo..to je idiotizem...sory..ampak tako je...ti si še dejansko otrok...tvoj fant pa tudi...mislim, da še vsi skupaj tako starši kot vidva niste pripravljeni na resno zvezo...v bistvu niti nimam mnenja o tem kar se je zgodilo..dejstvo pa je, da je vse enih par le prehitro...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
astra_mb napisal/-a:meni se ne zdi normalno, da pustijo punco staro 16 let v resno zvezo..to je idiotizem...
WTF? Js sm bla tud stara 15 let, ko sem začela s fantom, pa tud nisem pričakovala, da bova po 4ih letih še vedno skupaj. In kaj, takrat bi men morali starši prepovedat imet zvezo?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Eh, saj ljubezni ti ne more nihče prepovedat, sam mal odd mi je da so pr teh letih že starši frendi pa uno pa tretjo. Pa šla sta na morje z babico in dedkom... Men je to grozno, za bruhat!
Pač vsak po svoje...
Pač vsak po svoje...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Pa kaj pol če so prijatelji? A ni fajn, da so se ujel in da se razumejo (pa tud če ne bota dolg časa skupaj)? Sj men je tud to prehitro, nisem tak človek, ampak da bi se pa zgražala nad nekom, ki se mu to zdi prav?! Ne ne.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]