moj fant in trava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
rabim nasvet, kako naj fanta prepricam da to ni dobro. kadi jo ze nekaj let. on pravi da ne misli odnehati.
postavila sem mu ultimat, naj ne kadi kadar sem jaz zraven-pa noce.
cist vztrajno zavraca kompromis. hoce da ga sprejmem takega kot je, ze na zacetku sem vedela da kadi pa me ni motilo. jaz jo ne kadim.
zanimajo me nasveti tistih ki ste dejansko ze imeli izkusnje s tem.
cist vztrajno zavraca kompromis. hoce da ga sprejmem takega kot je, ze na zacetku sem vedela da kadi pa me ni motilo. jaz jo ne kadim.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Povej mu, da te je to resno začelo motit in naj vsaj malce omeji.
Če še tega ne bo hotel..ne vem zakaj se trudiš zanj. Če on to počne, tebi pa ni všeč in on ni pripravljen nehat, ti pa ne sprejeti (kar mi je razumljivo) potem najbrž nista za skupaj.
Če še tega ne bo hotel..ne vem zakaj se trudiš zanj. Če on to počne, tebi pa ni všeč in on ni pripravljen nehat, ti pa ne sprejeti (kar mi je razumljivo) potem najbrž nista za skupaj.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Spoznala si ga, ko je kadil..začela si z njim, ko je kadil..zdaj bi ga pa rada spremenila..zakaj pa nisi že sprva iskala nekoga, ki ne kadi in je situacija rešena
It was forever..but it didnt last long..
-
BaByBlu - Komunikatorka
a si ti ze mela kdaj fanta ki je kadil? jst sm bla sprva tolerantna. nisem tak clovek d bi hotla ga zdej spreminjat. na zacetku me ni motilo, ful mi je use usec na njemu, ampak me je razocaral ker noce sklepat tazga kompromisa. nisem mu rekla naj cist neha. on pravi d je hiperaktiven in ga kao pomirja. ful je bil zgrozen d ga hocem spreminjat in ga ne sprejmem takega kot je. rekla sm mu da me ful moti kadar u javnosti prizge in sm zraven...pa ga ne gane. nevem kje je ljubezen, sm ze cist u dvomu da ima rajsi travo kot mene.
Zadnjič spremenil BaByBlu, dne 08. Avg. 2010 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:33, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
js sm mela takega, na začetku mi je povedal kao ja danes zvečer jo bom preden grem spat. no potem je naenkrat začel govorit da jo sploh ne kadi več ker jo ne rabi odkar ma mene.
potem je pa enkrat ko je bil zadet mi povedu da jo v bistvu že cel čas in sm bla ful zgrožena. je pa reku:no sj itak nisi opazla da sm bil zadet, torej sm čist normalen tut kadar sm zakajen.
eh..
sicer nisma končala zarad tega,ampak zarad drugih stvari. ampak vseen.. men je to glupo.
sm mela še dva ki sta kadila,sam ni bla neka resna zveza.
ampak je resm od začetka me nekot pač ni motlo, ker sm bla v rožicah, potem pa vedno bolj..
sam nevem.. zdj če misliš da je on res tisti pravi zate, se res še mal potrud, če ne pač.. nevem
potem je pa enkrat ko je bil zadet mi povedu da jo v bistvu že cel čas in sm bla ful zgrožena. je pa reku:no sj itak nisi opazla da sm bil zadet, torej sm čist normalen tut kadar sm zakajen.
eh..
sicer nisma končala zarad tega,ampak zarad drugih stvari. ampak vseen.. men je to glupo.
sm mela še dva ki sta kadila,sam ni bla neka resna zveza.
ampak je resm od začetka me nekot pač ni motlo, ker sm bla v rožicah, potem pa vedno bolj..
sam nevem.. zdj če misliš da je on res tisti pravi zate, se res še mal potrud, če ne pač.. nevem
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Moj je preden sva se spoznala ni kadil..pol po enem letu zveze je pa tko občasno začel. In ja mene je ful motl in me še zmer pa tud če je to počel sam enkrat na teden al pa 14 dni. Sm mu dolg časa ˝težila˝ pa tud on dobr ve da sm čist proti temu in proti kajenju nasploh. Tko da letos od novga leta ne kadi več, je reku da mu jst itak več pomemm kukr ena trava .
Drgač se pa strinjam s sončkom poznam dost folka k so pred parimi leti še zgledal zadeti..zdej so pa že čist normalni po travi.
Avtorici teme pa: če se ne more odpovedat travi usaj takrat ko je v tvoji bližini pol pa res ne vem no...tole se je mal za zamislit.
Drgač se pa strinjam s sončkom poznam dost folka k so pred parimi leti še zgledal zadeti..zdej so pa že čist normalni po travi.
Avtorici teme pa: če se ne more odpovedat travi usaj takrat ko je v tvoji bližini pol pa res ne vem no...tole se je mal za zamislit.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Ojoj, to pa ni lepo, da bi ga rada spremenila.
Čisto prav se sprašuješ kje je ljubezen - namreč, ne sprejemaš ga, in to je dokaz, da ljubezni do njega ne čutiš.
Čisto prav se sprašuješ kje je ljubezen - namreč, ne sprejemaš ga, in to je dokaz, da ljubezni do njega ne čutiš.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- Gost
miteq napisal/-a:Ojoj, to pa ni lepo, da bi ga rada spremenila.
No ja, kajenje trave je uradno še vedno prepovedano in z medicinskega stališča ostaja zdravju škodljivo, zato se mi zdi normalno, da partner, ki sam trave ne kadi, težko tolerira kaj takega pri drugem. Ne gre za ljubezen in sprejemanje, bolj za skrb za sočloveka in najmanj kar lahko on stori je to, da vsaj ne kadi v njeni družbi. Lahko bi zasukali tudi drugače - kakšna je potem njegova ljubezen do nje, če ne spoštuje njene želje po tem, da v njeni bližini ne kadi? Nikakršna?
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Miteq prosim tip je na travi in to ni dovoljena droga! Seveda ga ne moreš sprejeti če pa krši zakone!
Drugače pa mu lahko samo poveš ti ali trava. Če ne bo nehal(in če res nič ne čutiš do njega) ga lahko samo pustiš. Če bo pa nehal pa toliko boljše zate.
Drugače pa mu lahko samo poveš ti ali trava. Če ne bo nehal(in če res nič ne čutiš do njega) ga lahko samo pustiš. Če bo pa nehal pa toliko boljše zate.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- bouhca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
ŽuŽa napisal/-a:Moj je preden sva se spoznala ni kadil..pol po enem letu zveze je pa tko občasno začel. In ja mene je ful motl in me še zmer pa tud če je to počel sam enkrat na teden al pa 14 dni. Sm mu dolg časa ˝težila˝ pa tud on dobr ve da sm čist proti temu in proti kajenju nasploh.
tud pri meni je podobno...vedela sm sicer da je kadil prib. 5 let nazaj,preden sva začela (skupi sva 3 leta).sam je pol nehal. zdj sm pa ene pol leta nazaj zvedla da on že skor 2leti spet kadi (v družbi mojga bratranca ), sam ni mi hotel povedat da ne bi bla jezna oz. da ne bi nehala
ko sm zvedla sm ga skor ubila...sam sva se pol pobotala pa zaenkrat to še prenašam, čeprov me fuuuul moti. sam dolgoročno...ne hvala!
-
BaByBlu - Komunikatorka
hvala vam za hitre odgovore!
uceri sva se full skregala zarad moje prosnje zdej se bova pa vidla cez par minut. zdele ne bom pogrevala uceresnega prepira, mal bom pocakala da bom vidla ce bo sam nacel to temo. ful si zelim d bo reku d bo nehu u moji druzbi. upam da sem na dobri poti... papa*
uceri sva se full skregala zarad moje prosnje zdej se bova pa vidla cez par minut. zdele ne bom pogrevala uceresnega prepira, mal bom pocakala da bom vidla ce bo sam nacel to temo. ful si zelim d bo reku d bo nehu u moji druzbi. upam da sem na dobri poti... papa*
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
BaByBlu napisal/-a:rabim nasvet, kako naj fanta prepricam da to ni dobro. kadi jo ze nekaj let. on pravi da ne misli odnehati.
A vidiš tu pomanjkanje logike?
-
teckica - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2005
- Kraj: LooBŁaNa
^^ pomanjkanje logike? ne bi rekla, nekateri ljudje prehitr reagirajo, potem pa prespijo, premisljo, in spoznajo, da je učasih bolš sprejet kašn kompromis..z namenom, da ostanejo s človekom, k ga majo radi.
upam vsaj, da bo tale tipček to spoznov. moj namreč po treh tednih še vedno ni. in nikomur ne prvoščm tega, da VE, da človeku, za katerga bi bil pripravljen narest vse, pomeni trava več kot on.
tko da, držim pesti!
upam vsaj, da bo tale tipček to spoznov. moj namreč po treh tednih še vedno ni. in nikomur ne prvoščm tega, da VE, da človeku, za katerga bi bil pripravljen narest vse, pomeni trava več kot on.
tko da, držim pesti!
feelin a lil bit bitchy today =)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]