Osamljenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mianos
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Pozdravljeni,
že cel dan sem osamljen. Večina prijateljev je na dopustu, sam pa sem ostal v Ljubljani, ker imam neke obveznosti.
A je kera punca, ki bi malo pokramljala z mano? Izgled, starost, izobrazba,...ni pomembno.
Če je katera zainteresirana in je tudi osamljena v tem trenutku naj mi javi prek PM. Če ne, pa pač nič...jutri me že mine.
p.s.saj je to forum za izhod iz stiske, ne?
že cel dan sem osamljen. Večina prijateljev je na dopustu, sam pa sem ostal v Ljubljani, ker imam neke obveznosti.
A je kera punca, ki bi malo pokramljala z mano? Izgled, starost, izobrazba,...ni pomembno.
Če je katera zainteresirana in je tudi osamljena v tem trenutku naj mi javi prek PM. Če ne, pa pač nič...jutri me že mine.
p.s.saj je to forum za izhod iz stiske, ne?
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz bi na tvojem mestu sla med ljudi... na kavo... kar tako... sama... ali pa poklicala koga... verjetno imas se koga poklicat... ali pac ne?!
- Mianos13
- Sramežljivka
Če bi imel koga, ne bi pisal tukaj.
Bil sem na kavi sam, na kosilu sam in na večerji sam...
V bistvu res nimam nikogar primernega trenutno. Prišel je pač tak dan. Jutri bo boljše. Rad bi se pogovarjal z neko punco (glede na to, da ste večina v redu sogovornice). To je pa to.
Bil sem na kavi sam, na kosilu sam in na večerji sam...
V bistvu res nimam nikogar primernega trenutno. Prišel je pač tak dan. Jutri bo boljše. Rad bi se pogovarjal z neko punco (glede na to, da ste večina v redu sogovornice). To je pa to.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Mianos napisal/-a:Pozdravljeni,
Večina? Torej ne vsi...
Mianos napisal/-a:p.s.saj je to forum za izhod iz stiske, ne?
Hm... Js tvojemu "problemu" ne bi rekla stiska
Worship me or walk away.
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
Hmm... si osamljen ali enostavno iščeš punco?:D ...ali oboje...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
sj pomojm smo vsi kdaj na takem mestu...drgač pa se kr tko mau odpel u kašn mest pa kakšno zapeci mogoč se pa obnesu nikol ne veš
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- Mianos13
- Sramežljivka
rdeče vrtnice napisal/-a:sj pomojm smo vsi kdaj na takem mestu...drgač pa se kr tko mau odpel u kašn mest pa kakšno zapeci mogoč se pa obnesu nikol ne veš
zdaj bom še enkrat ponovil. Da ne iščem bejbe, da bi kero zapecal ipd. Samo osamljen sem. Ne vem, a govorim nerazumljivo?
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
In kakšen točno je to tvoj problem z osamljenostjo? Glede na to, da ne iščeš punce- kaj pa potrebuješ? Kaj ti najbolj manjka?
Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov