''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
danes me je ustavila policija ...pač zaradi prehitre vožnje, na srečo so mi pogledali skozi prste in ni blo pol nč za plačat. ko sm s policajam govorila sm bla bol kot ne mirna...sam pol k sm šla naprej sm se mogla po 500 m ustavt skor za pou ure na parkirišču pred eno trgovino da sem se pomirila, ker nism mogla naprej pelat
fora je pa v tem da mam izpit 2 dni...in me je took šokiral tole
a se je keri že nardil de je čiist živčna tko ratala ??
fora je pa v tem da mam izpit 2 dni...in me je took šokiral tole
a se je keri že nardil de je čiist živčna tko ratala ??
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mene ko so prvic ustavl (mela sem izpit sele kaksnen teden) se mi je tok tresla roka, da me je policaj vprasu, če sem kej pila.
Mas pa zdej vsaj lekcijo in glede na to da mas izpit samo 2 dni, bi lahko pocasnej vozila, sploh zdej k so take kazni.
Mas pa zdej vsaj lekcijo in glede na to da mas izpit samo 2 dni, bi lahko pocasnej vozila, sploh zdej k so take kazni.
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Zadnč je mene pa mami ustavu, ker je mami prevozila rdečo (delo na cesti), ampak fora je v tem, da so jo drug avti tko "zaparkiral", da ni mela druge variante kot da gre naprej, no vseen je dobila kazen , nič kaj lepa vsota: 250€, se pravi ker je takoj plačala pa 125€.
Ker se mi ni zdelo fer sem bila res jezna, ampak me je blo tut malce strah in zato nisem nč rekla, ampak adrenalin ti pa nabijejo škifi, to pa . In te kazni se mi zdijo res pretirane. Moji starši enkrat na let naredijo manjš prekršek, pa plačajo da je adijo, nekateri se pa vedno znajo izognt pa vs cajt vozjo prehitro pa resnično ogrožajo druge. Ne zdi se mi fer, no...
Ker se mi ni zdelo fer sem bila res jezna, ampak me je blo tut malce strah in zato nisem nč rekla, ampak adrenalin ti pa nabijejo škifi, to pa . In te kazni se mi zdijo res pretirane. Moji starši enkrat na let naredijo manjš prekršek, pa plačajo da je adijo, nekateri se pa vedno znajo izognt pa vs cajt vozjo prehitro pa resnično ogrožajo druge. Ne zdi se mi fer, no...
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
joj, mene so me tui ustavli ene par dni po tistem k sm dobila vozniški...
so se glih meje odprle tkrt in je bla kontrola prometa...in sm mogla prtlažnik odpirat in jst ga nism znala in sta se mi policaja tko smejala d pol speljat nism mogla...čist sm bla u šoku
so se glih meje odprle tkrt in je bla kontrola prometa...in sm mogla prtlažnik odpirat in jst ga nism znala in sta se mi policaja tko smejala d pol speljat nism mogla...čist sm bla u šoku
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja glede na to da si frišna voznica, bi pa že mogla vedt da je treba po omejitvah pelat, a ne?? c c c
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Sweet Princess napisal/-a:Ja glede na to da si frišna voznica, bi pa že mogla vedt da je treba po omejitvah pelat, a ne?? c c c
podpis
me je pa že večrat polcija ustavla, plačala sem kazen enkrat, čeprov mi je policaj s tako težavo napisov kazen... se je kr pogovarjov z mano pa tko nj kj rečem, zakaj sm šla prehitr, pa da ne smem več tega počet, ker je škoda denarja pa življenja take fest punčare in sm mu sam rekla, nj mi kr napiše, da mi bo to vsaj dal mal lekcije, ker če me bo spustu brez kazni, bom še naprej dirkala, če bom vedla, da se lahko zmažem heh. se je kr nasmejov striček pa je reku, da je kr ponosn na take
no vsakič naslednjič se mi pa ji dal več imet lekcije, pa sm se vedno kr zgovorila
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
redlolla napisal/-a:joj, mene so me tui ustavli ene par dni po tistem k sm dobila vozniški...
ja mene je tut to nazačetku skrbel koj k sm nrdila izpit..drgač sm pa še kr frišna voznica in me še nikol niso policaji ustavl..(100% me bojo ju3)
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Mene pa ima, da bi policajem nazaj jezikala. V takih situacijah ratam tko zajedljiva, da bi se najraj po glavi užgala. In pol mi je ful težk zadržvat smeh in izjave. Res se prav težko kontroliram.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
virginiaNOmore napisal/-a:Mene pa ima, da bi policajem nazaj jezikala. V takih situacijah ratam tko zajedljiva, da bi se najraj po glavi užgala. In pol mi je ful težk zadržvat smeh in izjave. Res se prav težko kontroliram.
haha pomoje bom jz tut taka haha list mojs til haha v takih brezizhodnih situacijah
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
virginiaNOmore napisal/-a:Mene pa ima, da bi policajem nazaj jezikala. V takih situacijah ratam tko zajedljiva, da bi se najraj po glavi užgala. In pol mi je ful težk zadržvat smeh in izjave. Res se prav težko kontroliram.
Če bi...bi ti še kakšno dodatno kazen napisal.
- branchy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:virginiaNOmore napisal/-a:Mene pa ima, da bi policajem nazaj jezikala. V takih situacijah ratam tko zajedljiva, da bi se najraj po glavi užgala. In pol mi je ful težk zadržvat smeh in izjave. Res se prav težko kontroliram.
Če bi...bi ti še kakšno dodatno kazen napisal.
js, en moj profesor je dubu poli kr konkretno kazen... rajš se zadrž.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mene so 4kat u 3tednih ustavl..In usakič znova sm bla prestrašena..ker me niti enkat niso na normalni kontroli ustavl,ampk vedno z lučkam..pol so pa zajebaval..dvakat so bli neki mladi pa so si prvoščl,s5 drugič je bla pozna ura med tednom..vrjetno ni blo koga druzga za zajebavat..mal je težiu s prvo pomočjo tukej pa je nism najdla..bla je pod sedežem..in k sm rekla k je prašu če je PP sm rekla vrjetno je ja..usaj mogla bi bit..pol je pa reku ja a bomo pogledal al bomo kazn napisal no oki men so u autošoli rekl,da ne smem vn z auta dokler mi to polcaj ne dovol..on je men sam reku,če je..ne da jo morm kr iskat..kr neki Sej bi lahko usako dougodivščino opisala..sam ni fora te teme to Pač itaq,da se mal prestrašš,zdej vrjetno pa sploh k so tuk velke kazni..Jst nism še nobene dobila pa upam,da tut ne bom..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz imam izpit 10 mesecev pa me še nikoli niso ustavili.
Me je pa ful strah, ker se že vidim kakšna bom, ko mi bodo pomahali.
Samo upam, da me ne bodo ustavili zaradi prehitre vožnje (ponavadi vozim prehitro).
Me je pa ful strah, ker se že vidim kakšna bom, ko mi bodo pomahali.
Samo upam, da me ne bodo ustavili zaradi prehitre vožnje (ponavadi vozim prehitro).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov