Izkazovanje ljubezni v javnosti ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 15. Jun. 2008 17:25

Heyla.

Kolk pa kej tuki uporabljaste izkazovanje ljubezni v javnosti? (lupčkanje pa to) ? :)

Meni je ful lepo da se kdaj ustaviva pa objameva in lupčkava tud če sva slučajn na sred mesta pa naju usi gledajo. To ne pomen, da hočm bit v središču pozornosti sam ušeč mi je da ga ni sram pokazat pred vsemi da me ma rad. :hearts:
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 15. Jun. 2008 17:36

Jaz sem naceloma proti pretiranemu izrazanju custev v javnosti, ampak to govorim zase. Ceprav pa se mi zgodi, da sem kdaj preprosto tak vesela, srecna itd. in dragemu pritisnem poljupcek tud sred mesta, diskoteke in se mi zdi, da sva tisti trenutek samo midva. Drugac me sploh ne moti izkazovanje custev drugih, dokler ne gre za dva (po moznosti 40-letnika), ki se v parku pri otroskih igralih lizarita in skoraj naskocita.

Me je pa moj bivsi fant me je navadil drzanja za roke, pred njim se nisem hotela z nobenim niti pod razno drzati. :)
ßabyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ßabyka » 15. Jun. 2008 17:37

Ja mi2 tko ane...Si kr dost izkazujema to =) Za rokice držima velik, se kei objemama, lubčkama pa tko... Glede lubčkanja no...če sma u družbi, pol ne ful, se pač prilagodima...kakšnega lubčka tu pa tam =) Drugač pa tut js kr metulčke u trebuhu začutim, ko mi da lubčka ko se šetama po mestu itd.... <3=) Mi je to zlo zlo ušeč =) Pa dost mama telesnega stika...skoz neki =) =) al pa pogledi mmm =)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 15. Jun. 2008 17:47

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:06, skupaj popravljeno 2 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 15. Jun. 2008 18:03

...odvisno v kakšni družbi sva. ponavadi se drživa za roke,včasih pade kakšne lupček. če so v bližini starši tega ne delava.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 15. Jun. 2008 18:25

lupčkanje v javnosti.. no go. če mi hoče pokazat, da me ma rd, me sam močno stisne za par sekund pa se mi lepo nasmeje. jst takšno in drugačno izkazovanje ljuezni prakticiram samo, če sva nekje sama
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 15. Jun. 2008 18:31

Midva se včasih kr enkrat ustaviva med pogovorom in se full stisneva pa cmokneva. DA bi se pa zalizovala al pa tm šlatala na ornk to pa nikol. Sploh ne gledam drugač na to al me bo kdo videl al ne k sva midva tm v svojem svetu in se mava rada. Ga full rada lupčkam pa full močno stiskam da ne more dihat :)
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 15. Jun. 2008 19:59

Ko sem imela resnega fanta,pa sma bla ful dolgo skupaj, sva si izkazovala ljubezen tudi v javnosti..(držanje za roke,pa kakšni lubčki...)
Zdaj pa ko sem na začetku nove zveze,pa mi ni do tega...da bi pretiravala nekaj v javnosti...in sem proti temu..
:)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 15. Jun. 2008 21:18

Ja, midva si ljubezen izkazujeva tud v javnosti. Se mi ne zdi nč tacga, če se dva k se mata rada, to pokažeta tud pred drugimi.
In tko kot je že ena napisala:

shtrukeljchek napisal/-a:Sploh ne gledam drugač na to al me bo kdo videl al ne k sva midva tm v svojem svetu in se mava rada.

Jest ga rada lupčkam in objemam, tud za rit ga kdaj primem, ampak ne plezam pa po njem, pa da bi se ful z jezikom nekej, ker to mi je pa preveč.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 15. Jun. 2008 21:55

sva bolj zapečkarja.. ampak tut ko sva v javnosti se lupčkava pa objemava, drživa za roke.. se glih ne šlatava ali zalizujeva na veliko.. če pa slučajno to katerga moti, se lahko obrne stran.. tut men je prou lepo vidt dva ki se objemata in se mata rada :) še posebej zadnič sm vidla starejši par, sta se za roke držala in si dala lupčka.. je blo ful luštkano.. :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 15. Jun. 2008 22:28

Itak da si izkazujeva ljubezen tudi v javnosti, sej sva valda par ane. Nikol se ne obesava en po drugmu kot dve zivali ampak kak poljubcek in podobne zadeve niso izkljucene.. in tudi pred starsi se lubckava in to.. po skoraj dveh letih to res ni nic takega, se veseli so ko vidjo da se mava rada hehe :)..
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Jun. 2008 7:06

Mi2 sva fuuull odprta, za mnoge, verjamem, preveč.. Ampak nama je itak tok lepo, da se za okolico ne menva preveč, tako da ponavadi ne opaziva kakšnih grdih pogledov. Itak sva pa zadnje čase več ali manj s psom v naravi, tako da se naju da občasno videt le v kakšnih trgovinah (ko je treba po hrano) in podobnih kratkih opravkih. Najino druženje vključuje ljubčkanje, božanje, objemanje, vsake toliko časa me fant udari po ritki, prime za joškice, me dviguje in obrača na vse možne načine, da crkujem od smeha ipd.. Tudi nasploh se veliko smejeva. Tko je.. :) :hearts:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 16. Jun. 2008 7:27

Objemanje in lupčkanje v javnosti mi je lušno in se mi nardi prav toplo pri srcu ko vidim parčke takole. Nama tako izkazovanje pozornosti ne povzroča težav in to počneva tudi če sva v družbi kolegov.
Zalizovanje v javnosti mi je pa čisto mimo. Ne maram takega razkazovanja.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Jun. 2008 8:38

absolutno proti! :evil:
Ok, nekej v mejah normale, ampak da se pa s še enim parom zmenmo da gremo kej spit in pol se tam ližeta na veliko, se mi pa kr obrača. :roll:
treba je razlikvat med druženjem in družbo in med intimo.vsekakor po mojem mnenju pretirana intima ni za javnost in ni za druženje v družbi.In tak folk ki mi je dvakrat to naredu, tatretjič ni šel več z mano nikamor.enostavno se mi pač ne da tega prenašatniti po gledanju tega nimam nobene potrebe.Če se gremo družit se gremo družit, ne pa malmanj kot po*ukavat sred lokalov.
Tud midva sva čist drugačna glede tega.ker mava en kup samskih ljudi okoli sebe in če gre en zraven na pjačo sam, nekako nočeva da se počuti kot lučka in da mu je nelagodno.Pa tud intimne stvari počneva doma, na kraj pameti ne pade nobenmu da bi lezla drug po drugem in se mal manj kot pojedla sred lokala.seveda so lupčki, ampak med normalnim lupčkanjem sem in tja in skakanjem en po drugemu je velika razlika.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Jun. 2008 8:43

Objemčki, "mimogrede" poljubčki, držanje za rokice - ja.

Lizarjenje (pfuj, še zdaj se mi obrne, ko pomislim na en par, ki se je skoraj požrl na troli) in nediskretno šlatanje - ne.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov