Naj ga čakam in pokličem čez čas?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 13. Jun. 2008 9:48

S fantom sva bila skupaj tri leti. Nakar sva pred novim letom zaklučila nato sem ga še klicala mu gnjavila.. in tako sva spet prišla skupaj... čez en teden je spet počilo... skregala sva se ker sem vidla da je uporabnik nekega foruma(kjer komentira druge ženske, najstnice ki so razgaljene,...)in vsake toliko časa oda tudi komentar kot npr. joj tole bi pa nažgal, tele se pa nebi v nobenem primeru branil..od novega leta do danes je oddal več kot 300 komentarjev... napisala sem mu sms da sem vidla in kaj si misli ter da me je s tem zelo prizadel. odpisal je to je moja stvar.. nakar sem mu jaz dala konec. čez par dni sem obžalovala.. klicala sem ga da se pogovorima ampak ni hotel.... nato sva se dobila in spet skregala.... vse do zdaj.... trenutno sva skregana, ker sem mu povedala, kaj si mislim o tem da je na eni internetni strani in si piše s samimi misicami.... manekenkami... pevkami... in mi je to mimo da si na vsak način trudi prit v "high" družbo...
v navalu kreganja sem mu napisala da naj kr njih fuka.. in je odpisal z veseljem... zdaj ga bom pustila pri miru.. problem je samo da ga ljubim... naj ga pokličem čez kak mesec, dva... pozabit ne bom mogla... :(
dobrodošla vsaka podobna izkušnja in nasvet. Hvala!
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 13. Jun. 2008 9:50

Lej tip ocitno se ni zrel in js bi ga na tvojem mestu pustila na miru. Sej vem, da je tezko sam bo tko najboljs zate.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 13. Jun. 2008 9:57

zavedam se da ni zrel ampak kaj naj če on ne prizna svojih napak... reče da so kao te estradnice vse po vrsti njegove kolegice... v kar dvomim. naj omenim da je star 25... mislite da čče ga pokličem čez kakšen mesec, dva ... več ne bom zdržala.. da je možnost da ga dobim nazaj.. ko sem mu napisala če še bova kdaj skupaj(pred 1 tenom) je rekel da na takšno neumno vprašanje ne bo odgovoril, ker odgovor že poznam...
jaz sem vse pripravljena vložit in ga mam res rada, ampak kaj naj...
včasih se mi zdi da ima neko travmo iz otroštva ali nekaj takšnega...
takšno obnašanje ni normalno pri 25. kot bi jaz gledla kr naprej druge tipe in pošiljala komentarje... in mela plestenjaka na msnju itd... :lol:
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 13. Jun. 2008 9:59

hej! poglej...meni se zdi nesmiselno, da si vedno ti pobudnica za začetek zveze....očitno je da mu je čisto vseeeno zate....če mu nebi bilo bi se on trudil in skakal okrog tebe....tako pač je...
ne kliči ga, ne piši mu, delaj se kot da ti je vseeno za njega...
samo moj nasvet, pa boš videla kako bo čez čas....
če mu je res vseeno te ni vreden in je za vaju oba bolje tako, če pa bo želel nazaj poa mu postavljaj pogoje...kaj lahko in kaj ne sme...:)

drugače pa mislim da ni najbolj zrel za resno zvezo tale tvoj deček...
vso srečo
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 13. Jun. 2008 10:03

Kristalno jasno ti je pokazal, da mu je vseeno zate, zakaj bi se blamirala in se metala za njim? :nixweiss:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Jun. 2008 10:10

Lej tip je str 25 let pa še vedno ne kaže nobenih znakov odraslosti. Brezveze,da se ukvarjaš z njim, ker te bo samo še bolj prizadel. Zgleda da mu ni kej velik do resne zveze, če mu je čist usejen in s takim tipom res ni vredno izgubljat časa. Pozab ga pa pejd naprej. Čeprov bo težko, boš na konc vidla da se je splačal.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 13. Jun. 2008 10:12

Tud jaz sem mnenja, da mu je bolj kot ne vseen. Pa ne morš se tkole obnašat po treh letih zveze??!

Vem, da je težko, ko maš nekoga res rad, sam očitno je, da te tud mal ne spoštuje- daj se pol vsaj sama pa stran od tacga tipa, jao mene.

Ne more takih prbijat, tud v navalu jeze ne, pr 25 letih bi bil lohk mal bolj zrel, ne pa da se obnaša, da so ženske le nek spolni objekt!

Še enkrat... po mojem mnenju si zaslužiš nekoga, ki ti bo znal pokazat, da te ima rad!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 13. Jun. 2008 10:37

ja a misliš da če bosta spet skupaj pa ne bo več komentiral na tistem forum? kot prvič morš vedt da večina tipov še zmer čekira druge ženske, tko kot me ženske še zmeri pogledamo za kšnim hudim tipom in s tem se mi ne zdi nč narobe. ne vem kašno mata vidva zvezo ampak očitno te to zelo moti da si mu dala že parkrat konec in zdi se mi brezveze da potem lažiš nazaj k njemu. sej te niti ne jemlje več resno, če še sama ne veš kaj bi rada. malo več odločnosti ti nebi škodilo, moški majo radi ženke ki vejo kaj govorijo in se držijo svojih načel, ne pa take ki cincajo in zmeraj lazijo nazaj k njim
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 13. Jun. 2008 10:43

Pozabi ga. :wink: Klin se s klinom zbija :D

Če sta se že tolikokrat skregala je brez veze... Vajina zveza ne bi bila več ista; v nobenem primeru...

Pa še otročje je da piše take komentarje kr enim ženskam. :?
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 13. Jun. 2008 10:44

mislm da je zate in za tvoje življenje bolš d ga zdej pozabiš kukr d se mu še enkrat vsiljuješ in d te vzame nazaj pa si čez pol leta na isti točki-točki pozabljanja in razočaranja...pač tip ni še zrel in očitno tut noče bit...po vsej verjetnosti se bo estradnicam tolk časa vsiljeval d ga bo ena vzela in to je to...ker če si za to res prizadeva pol najbrž tut ti nimaš dost visozga statusa d bi lah bil s tabo....vem d je ful težko ampak mogla se boš potrudit in ga pozabit.če bi vajina zveza mela prihodnost bi bil on za d sta skupej, da še enkrat poskusita, tako pa si mu očitno samo v napoto pr iskanju estradnice, ki bi ga marala...zdi se mi plitek, tak je k une kešpičke...sory ker sm tko direktna, vem da boli ampak...zate bolš d greš zdej stran.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 13. Jun. 2008 10:55

na kermu forumu je to :D
bom jest v kontakt stopila s slovenskimi zvezdami :twisted:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 13. Jun. 2008 11:05

ne zarad enga kekca delat budale iz sebe... Dvign glavo, reč si da te ni vreden, pa pejt naprej!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Jun. 2008 11:13

So določene meje, preko katerih pač ne greš, če daš vsaj nekaj na sebe. In da se spuščaš na kolena pred tipom, ki tega očitno ni vreden, je krepko preko teh meja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 13. Jun. 2008 12:32

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 13. Jun. 2008 12:42

ne razumem, zakaj bi bil v tej situaciji tip nezrel?? je moški in ma potrebo po tem, da kdaj pogleda kšno luštno punco in fantazira o seksu z njo.. to delajo vsi in to še ne pomen, da pa ne ljubijo oz. nimajo radi svojih punc. ne morš bit ljubosumna na neke virtualne lepotičke, ki jih tip lahko samo gleda... pa to dopisovnaje z misicami.. ja so what?? dokler se samo dopisuje, še ni nč narobe.

torej, men se zdiš ti shanell bolj nezrela.. najprej ga zaradi take bedarije odpikaš, potem si jezna nanj, ker se ne bori zate ampak mu je vseeno, če gresta narazen, čez nekaj časa pa ga kličeš, da ga želiš nazaj...

pozabila ga boš, brez skrbi

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov