Ko ga LJUBIM a me NE OSREČUJE
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
zadeva je taka, s fantom sva skp že 4 leta (kmalu bo 4) in se mava rada in se ne varava in use je lepo in prov.... res ga ljubim.
ampak on mene ne osrečuje na področju zabave in druženja - tuki sva pa čist jing-jang.
nevem sploh kaj nej ker ga mam neskončno rada amapk k sm z njem mi ni neki ful zabavno niti nimava nekih tem da bi se pogovarjala, da bi km skp šla...
pa vedno sm jst pobudnica skor pr vsemu.
aja sex je pa nevjetno dobr.
--
nevem a je to sam obdobje al kaj sam vem da me spravla ob živce.
ampak on mene ne osrečuje na področju zabave in druženja - tuki sva pa čist jing-jang.
nevem sploh kaj nej ker ga mam neskončno rada amapk k sm z njem mi ni neki ful zabavno niti nimava nekih tem da bi se pogovarjala, da bi km skp šla...
pa vedno sm jst pobudnica skor pr vsemu.
aja sex je pa nevjetno dobr.
--
nevem a je to sam obdobje al kaj sam vem da me spravla ob živce.
- Gost
Ja dejstvo je, da nismo vsi enaki in nagnjeni k bog ve kakšni zabavi.
Mogoče bi koristilo, če svoje želje glede zabave, deliš z njim in se nekako prilagodita. Prisilit pa ga ne moreš v nič. Če bi rada zabavo, pojdi s prijateljicami, z njim pa počni kaj drugega. Kaj sploh počneta, ko sta skupaj?
Mogoče bi koristilo, če svoje želje glede zabave, deliš z njim in se nekako prilagodita. Prisilit pa ga ne moreš v nič. Če bi rada zabavo, pojdi s prijateljicami, z njim pa počni kaj drugega. Kaj sploh počneta, ko sta skupaj?
-
tjančii - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
ja no ...ammm...dobr d je seks dobr(d se kle ujemata). sam mislm d to ni tok pomembn.
važn d se mata rada...d se ne varata itd.
no ja...mogla bi se že dobr poznt in na podlagi tega pol sklepat kai je komu ušeč in pol se tud na tak način zabavat.
enkrat nei da on pobudo drugič ti...ne pa vedno ti...
poskusta na različnih področjih se zabavat. pol bosta pa ugotovila kje vama najbol sede...
moje mnenje
važn d se mata rada...d se ne varata itd.
no ja...mogla bi se že dobr poznt in na podlagi tega pol sklepat kai je komu ušeč in pol se tud na tak način zabavat.
enkrat nei da on pobudo drugič ti...ne pa vedno ti...
poskusta na različnih področjih se zabavat. pol bosta pa ugotovila kje vama najbol sede...
moje mnenje
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jah tko je, že večkrat slišano, popolnga ne boš najdla. Če ga maš rada in če vse drugo štima, se mi to, da te ne osrečuje glede zabav in tega, ne zdi tak halo. Nikjer ne obstaja tak, da bi ti ustrezu na čist vseh področjih, zdj pa sama premisl, kaj ti (naj)več pomen v vajini zvezi.
-
Pikica18 - Komunikatorka
kaj počneva?
gledava simpsonove, family guy in te ameriške risanke, south park itd.
gledava tv kkšne dokumentarce in debaterava zravn, se maserava, kej dobrga pojeva, popijeva... več al mn pa leživa.. aja kej playstation igrava... kkšnga pržgeva.
tko je ponavad.
---------------------------
k se poslušam zveni use fajn pa kul... ampak v men se neki nabira pa nevem kaj... neki me tišči... lohk da bo minil lahk pa da bo sam izbruhnl enga dne. zmedena do amena.
gledava tv kkšne dokumentarce in debaterava zravn, se maserava, kej dobrga pojeva, popijeva... več al mn pa leživa.. aja kej playstation igrava... kkšnga pržgeva.
tko je ponavad.
k se poslušam zveni use fajn pa kul... ampak v men se neki nabira pa nevem kaj... neki me tišči... lohk da bo minil lahk pa da bo sam izbruhnl enga dne. zmedena do amena.
-
Pikica18 - Komunikatorka
aha zdj sm se spomnla... žalostna sm k nikol ne gre z nami vn. to me muč. gre tko 1x od 10x k gremo vn.
he is so not out-going.
in in in pol grem s prjatlcam k majo pa svoje dece sabo na vsakm koraku - nikamor brez nih... in pol so poparčkani jst pa tm k ena nevem, una k drži svečko pr mizi.
sj kdaj pa kdaj jih zvlečm km brez tipov sam pol so usi tipi name jezni, čš kaj se pa grem da oni ne smejo zravn.
he is so not out-going.
in in in pol grem s prjatlcam k majo pa svoje dece sabo na vsakm koraku - nikamor brez nih... in pol so poparčkani jst pa tm k ena nevem, una k drži svečko pr mizi.
sj kdaj pa kdaj jih zvlečm km brez tipov sam pol so usi tipi name jezni, čš kaj se pa grem da oni ne smejo zravn.
- ßabyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
Hmm...moja frendica ma podobn 'problem'...Je pa tip dost starejši od nje in mu ni tko za vn hodit.... Mene, če povem po pravici, bi to tud včasih mal motl...Ker mi to dost pomeni, da grema skupi vn, tud u družbo, ne da sma skoz doma zavita pod deko... Da znama bit tud z ostalimi in da se mama fajn tud tko...
Se mi zdi pa da vsak par najde tist svoj svet, tam k se počuti najlepš
Verjamem pa, da nočeš bit skoz ti pobudnica... Zto bi js na tvojem mestu tak nrdila, da bi mu enih parkrat sama predlagala, da bišla mal vn-plesat al pa karkoli.... Potem bi pa najprej itak vidla kakšn bo odziv. No, potem bi pa pustila, da ti še on reče.
Če pa ne bi reku, potem bi se pa res pogovorila z njim in mu povedala kaj mi ni všeč, ampak res tak na lep način... Mogoče ma pa kakšne dobre razloge...
Se mi zdi pa da vsak par najde tist svoj svet, tam k se počuti najlepš
Verjamem pa, da nočeš bit skoz ti pobudnica... Zto bi js na tvojem mestu tak nrdila, da bi mu enih parkrat sama predlagala, da bišla mal vn-plesat al pa karkoli.... Potem bi pa najprej itak vidla kakšn bo odziv. No, potem bi pa pustila, da ti še on reče.
Če pa ne bi reku, potem bi se pa res pogovorila z njim in mu povedala kaj mi ni všeč, ampak res tak na lep način... Mogoče ma pa kakšne dobre razloge...
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Pikica18 napisal/-a:kaj počneva?
tko je ponavad.
To se pa sliš kokr midva.
Ja kaj češ.Pr men je pa tko da se še men ne da,pol pa veš.
Danes bi mogla it na en piknik,pa mu bom pomojem rekla da se mi res ne da it....Ker bi samo ležala.(what a news )
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Kaj pa izleti, morja, pikniki, kolesarjenje, kosilo zunaj, kdaj na večerjo iti, pojdta se skupi kopat, pejta v toplice za en viknd, pejta na obalo za en dan... ne mi rečt, da je vse kar počneta skupej jesta in gledata tv, špilata igrce? živi dolgčas.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
A si ga vprašala zakaj ne hodi nič ven ? Pa ti si mu povedala, da te to moti ?
Lahko, da sem površno prebrala ampak mislim, da nisi nikjer napisala, da sta se pogovorila o tem. Me ti lahko dajamo nasvete kam itd. apmak če se on ne zaveda tega, da te moti pol ne bo nič.
Lahko, da sem površno prebrala ampak mislim, da nisi nikjer napisala, da sta se pogovorila o tem. Me ti lahko dajamo nasvete kam itd. apmak če se on ne zaveda tega, da te moti pol ne bo nič.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Gost
anoyel napisal/-a:Kaj pa izleti, morja, pikniki, kolesarjenje, kosilo zunaj, kdaj na večerjo iti, pojdta se skupi kopat, pejta v toplice za en viknd, pejta na obalo za en dan... ne mi rečt, da je vse kar počneta skupej jesta in gledata tv, špilata igrce? živi dolgčas.
Ja, ampak za te predloge moraš imeti čas in denar. Enim tole ne znese.
No, jaz sem po merilih marsikoga verjetno čisto dolgčasna in pasivna, ampak meni so dejansko najlepši večeri, ko leživa pred tv-jem, kaj grickava, se cartava, pogovarjava in to ... Pač takšna sem, potrebujem precej vzpodbude, da se premaknem ven, ampak ker zadnje čase ugotavljam, da takšno vegetiranje načenja moje počutje in tudi najino zvezo + tudi od njega dobivam povratne informacije, da bi marsikam šel, ampak meni ni, bo treba začet malo drugače. Nekih velikih sprememb si ne obetam, ker se zavedam, do katere mere seže moja aktivnost, vseeno pa se lahko malo potrudim. In podobno glej tudi na svojega fanta - do neke mere se lahko prilagodi in ustreže tvojim željam, potem pa boš dalje ostala sama, ker sta si pač zelo različna in imata očitno različne predstave o tem, kako preživljati prosti čas.
- Gost
tjančii napisal/-a:delujete mi k eni upokojenci...( pa brez zamere)
vem d nismo usi za adrenalin itd. sam mal je pa treba .
tko se še bolš spoznate med sabo.
ja č se ne zabavaš z njemu maš zto frendice. sam useen ... mal adrenalina nou škodl
Ja tebi je nekaj upokojensko, meni pa so ljudje, ki neprestano težijo k adrenalinu nadležni. Pač - smo si različni, treba je najti partnerja, ki nam v tem pogledu ustreza in je potem manj zadrege.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov