Me vara?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cokolada93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada93 » 06. Jun. 2008 21:14

Čaw! Mam en problem in sicer s tipom sm že 8 mesecev in use je blo supr do zdej. Kar naenkrat se mi zdi nekam odsoten, vse manj se vidiva, noče skor nikol več met spolnih odnosov njegov izgovor pa je da se mu ne da po kondome. No dons pa sm zvedla od frendice da ga je vidla enkrat u mestu z njegovo biušo pa še enkrat k jo je neki objemu. Sej bi blo use uredu če bi mi to povedu sam mi ni, vedno je pa govoru da mi use pove.

Res me ful skrbi ker ga mam ful rada pa ga nočm zgubit. :cry:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 06. Jun. 2008 21:17

Jah, kaj pa če bi ga kar pred dejstvo postavila in ga direkt uprašala? Ne vem kakšnen nasvet sicer pričakuješ ampak drgač ne boš vedla če ga direkt ne uprašaš...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Jun. 2008 21:18

:twisted:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 06. Jun. 2008 21:19

to ne ve dobena od nas... vprašaj njega :!: možno je da sta z bivšo sam prijatla... zato ne zaženi panike.. preprosto ga povabi na kavo in mu povej kaj čutiš! potem če je fer fant tibo že povedal.
moj nasvet! pa sporoči kako se bo izteklo. vso srečo :wink:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Jun. 2008 21:28

In kakšno je uprašanje?

Ne vem, kaj prčakuješ, da ti bomo tle gor povedal. Ja, sigurno te vara. Ne, ni varjante, da te vara. Bi blo fino, žou pa to tko ne gre. Tvoj dec je in če kdo, ga poznaš ti, ne punce tle gor.

Za njim vohunla najbrž ne boš (če maš pomisleke - ne priporočam), tko da ti ne ostane drucga kt da načneš dotično temo. Ni prijetna, je pa nujna. Edin če uživaš u negotovosti in raj čakaš, da se "samo zgodi".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 06. Jun. 2008 21:32

Tudi jaz sem mnenja, da je najbolje ga vprašat. Ne ga napadat, kot da si bolano ljubosumna. Boljše na izi.. pa ti naj pove. Drugače sem že bila v podobni situaciji. Bivši se me je začel izogibat, ni pisal sms, kadar sem jaz pisala, je on odpisal bolj splošne zadeve (recimo: sem doma. gledam tv. adijo), na klice se ni javljal, prav izogibal se me je. Žal sem opravičeno sumila - me je prevaral :(.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jun. 2008 21:35

cokolada93 napisal/-a: Kar naenkrat se mi zdi nekam odsoten, vse manj se vidiva, noče skor nikol več met spolnih odnosov njegov izgovor pa je da se mu ne da po kondome. No dons pa sm zvedla od frendice da ga je vidla enkrat u mestu z njegovo biušo pa še enkrat k jo je neki objemu.

kaj je treba še kaj dodat?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 06. Jun. 2008 21:47

ja mi tega ne mormo vedt... :wink:
no na izi prid na to temo in ga pol nekak upraš... in itaq se da precej ocent tud glede na njegovo reakcijo in če ti reče d te ni prevaral, pa d ti npr. loh vidiš kako mu srce razbija čez majco, d je ves rdeč v glavo... pol loh laže...
morš sama ugotovit oz. zvedt od njega...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 06. Jun. 2008 22:03

Ti mu lepo reči. O, zadnč si bil pa z bivšo viden, kam sta pa šla, pol boš pa vidla, kakšna bo njegova reakcija :wink:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 06. Jun. 2008 23:41

*lilica* napisal/-a:Ti mu lepo reči. O, zadnč si bil pa z bivšo viden, kam sta pa šla, pol boš pa vidla, kakšna bo njegova reakcija :wink:

Se strinjam...pa dobro opazuj njegovo telesno oz. obrazno mimiko, s katero se bo (nezavedno) izdajal ali laže ali ne (glej kam obrača oči, kako se praska po glavi, ipd.)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 07. Jun. 2008 3:47

Poskušaj čimprej stvari priti do dna, ne boj se resnice in ne zatiskaj oči pred njo. Malo razišči, povohuni ... In če se res kaj dogaja, se ne uničuj zarad njega. Vse se zgodi z razlogom in za vsako se najde pravi. :bussi:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Jun. 2008 5:57

shanell napisal/-a:preprosto ga povabi na kavo in mu povej kaj čutiš!

Odsvetujem.
Pogovor raje načni kje na samem kot pa na javnem kraju, kot je kafič! To, kar čutiš do njega, pa nima nobene veze s tem, kaj on trenutno čuti do tebe in če te vara ali ne, ker tvoja čustva tega ne bodo spremenila. :wink:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 07. Jun. 2008 7:54

Mogoče je samo njo varal s tabo. Hočem reči, si prepričana, da je z njo res končal. Da ni bila to le izjava.
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 07. Jun. 2008 8:45

Zasledvat ga ne. Kupi ti kondome in k bo čas za akcijo izgovor, da se mu ne da it po kondome, ne bo več uporaben. Pa boš vidla kaj si bo pol zmislu. Možno je tud, kar pravi cvetkaaa. Drgač pa jaz bi mu direkt rekla pol ga pa pospremla do vrat. :)
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
tjančii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tjančii » 07. Jun. 2008 10:01

jest bi tud naiprei pomisla na to d me tip vara. upraši ga direktno. č ti bo reku d ni res, mu sled,
ampak ne pretirano. d nouš pol že ubsedna s tem.
loh je pa razlog sam to d se mu nekak ne da bit u tvoji bližini in d hoče bit spet mal s frendicami pa frendi.

moi predlog je kokr je že nekdo napisu...sled mu pa še upraši ga.
loh ti pomaga pr teb frendica. laži ti bo :)
uso srečo

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov