Srečanje z bivšim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 22. Maj. 2008 22:24

Lep pozdrav vsem skupaj.

Ker nikjer nisem zasledila podobne teme, odpiram novo, ker res rabm vašo pomoč.
S fantom sva bila v vezi 3leta in lansko leto sva šla narazen. v vezi sva se imela prve dvle leti sanjsko, potem pa so se začeli problemi-kreganje-večinoma zaradi brezveznih stvari. zato sva tudi končala. v tem letu sva se slišala zelo malo. Sem ga pogrešala in mislila nanj, a pozabit ga nisem mogla. Potem sva se pa pred kratkim srečala in šla na kavo. V meni se je spet prebudil nek čut, da je on moj pravi. Super sva se pogovarjala, res kot dva najboljsa prijatelja. Vendar me je pa zelo zabolelo, ko mi je povedal da je bil vmes z dvema drugima. Vem da sva midva končala, niti v stikih nisva bila, vendar vseeno me je prevzel čuden občutek.
Nevem kaj naj naredim, saj sem spet začela čutiti nekaj do njega in imam ga še vedno rada, čeprav si to nisem upala priznat.
Se slišiva sem ter tja in nevem kaj naj naredim.
Se splača it v vezo z bivšim fantom?
Kaj bi naredile v mojem primeru?
vem, da je malo zmedeno napisano, a vas vseeno prosim za pomoč.
Hvala;)

Lp
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 22. Maj. 2008 22:41

iz mojih osebnih izkkušenj si vezo ki je bila prekinjena (ne govorim tle o tem ko se za par dni skregaš.. :) ) ne splača nadaljevat, ker se bosta slej ko prej s partnerjem spet začela prepirat.. ne pozabi da sta imela razlog da sta prekinila in da se verjetno ni spremenil..
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 22. Maj. 2008 22:47

najprej hvala Densy za odgovor;).
problem je v tem, da sva se prej kregala zard čist bednih stvari-glede šole in enih njegovih kolegov iz srednje šole. Zdj je pa to že zdavni mim, obadva sva na faksu(vsak drugem), mava tud službo in ni več teh najstniških problemov. Drugih problemov pa res nekak nisva mela. Mislm sm pa tja že kej, ampak res nč resnga.
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 22. Maj. 2008 22:48

delusional napisal/-a:kaj prav nobenega drugega tiča ne vidiš, nisi videla v življenju?

ne ne sm bla jz tud z drugim vmes, ampak sm hvala bogu že kmal vidla da to ni to.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 22. Maj. 2008 22:52

ja, če je že neki cajta minil in sta umes postala ''zrela'' za zvezo lahko probata...čeprou se je men tut to zgodil, sm misnla da bo bolš, pa ni blo. je blo hitr konc, sm mela pa vsaj občutek da je to tist dokončen zaključek, ker sva se razšla brez pogovora in zelo na hitro.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 22. Maj. 2008 22:53

Tudi jaz ti iz svojih osebnih izkušenj ne bi priporočala se vračat na staro. S fantom sva bila lih tko več kot dve leti skupaj... Po koncu, spet začetek. Po začetku še en konec in tako še 3x al 4x... Tole se je vleklo več kot 4 leta... Ma ne, nikol ni več isto. Čeprou sem zmerej ko sva začela znova bila mnenja da je tapravi in da bo pa zdele res uspelo....
Ni to to...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 22. Maj. 2008 22:58

Jst prav tako iz osebnih izkušenj ne priporočam tega. Ko je enkrat konec, nikoli več ne bo isto.
Težko ga bo prebolet, ampak to je najboljše kar lahko narediš zase.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 22. Maj. 2008 23:14

Ja, če ni blo nekih resnih težav pol bi se mogoče splačal probat. Jz sm bla u dost podobni situaciji kot ti in sm se na koncu odločla, da bom še zadnjič probala, ker bi se pol zihr še kakšno leto spraševala, če bi nama ratal pa kako bi blo itd. No najina pravljica ni imela srečnega konca...
Zdej je odvisno kok so tvoja čustva do njega močna in obratno. Pa dobr premisl kako bi blo, če bi res poskusla in vama spet ne bi uspel. Če bi bla pol spet na začetku s prebolevanjem ti pol res odsvetujem, da še kej probavaš. Jz na primer sm se ful pomirjeno pol počutila, ko nama tud zadnjič ni ratal, ker sm vedla, da je to to in da se nikol več ne bom rabla sprašvat kaj bi blo, če bi blo in sm ga pol ful lažje prebolela. Dobr premisl pa, če se odločta, da bosta še enkrat probala držim pesti, da uspe :) .
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 23. Maj. 2008 0:32

Mislm da ti me tuki ne mormo pomagat, naredi kar ti pravi srce- sej sama zagotovo veš, da je ful šans, da boš spet prizadeta. Če se ti zdi, da ne boš - pa probajta. Nikoli ne veš=)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 23. Maj. 2008 5:44

Pomoje se lahko izkaže za dobro potezo, ampak morata bit oba za to, ti pa govoriš samo o svojih čustvih, nič pa o tem, če je tudi on kaj namigoval na to...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Maj. 2008 6:56

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 23. Maj. 2008 6:57

Ne. Pogreta župa je dobra samo una taprava,k si jo skuhaš doma,pa še ta nima istga okusa kot lihkar skuhana.
Iz lastnih izkušenj: NE bo se obneslo,pejt naprej,pozab,s bivšim se pa več ne srečuj.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 23. Maj. 2008 7:59

Js pa pravim, da probaj, seveda če je tud on zainteresiran. Drgač se boš sam spraševala, kaj bi bilo če bi bilo-no vsaj js sm taka. In če potem vidiš, da ne gre pač ne gre, se vsaj nikol ne boš grizla in boš po mojem lažje prebolela. Sploh pa če nista imela nekih večjih problemov, je možno da vama uspe.
No pa še nekaj za vzpodbudo, ena moja kolegica je s tipom končala trikrat in sta bla narazen kar precej časa in potem sta začela še enkrat in sta zdej skupaj že 3 leta in jima vse laufa. Tud od sestre kolegica je šla s fantom narazen za pol leta in potem sta spet začela in bila skupaj 5 let in lani sta se poročila. No to čist tko, moraš se zavedat, da je večja možnost, da ne bo uspel, kot da bo. Ampak nikoli ne veš.
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a l_a_n_a » 23. Maj. 2008 8:11

sončnica napisal/-a:Js pa pravim, da probaj, seveda če je tud on zainteresiran. Drgač se boš sam spraševala, kaj bi bilo če bi bilo-no vsaj js sm taka. In če potem vidiš, da ne gre pač ne gre, se vsaj nikol ne boš grizla in boš po mojem lažje prebolela. Sploh pa če nista imela nekih večjih problemov, je možno da vama uspe.
No pa še nekaj za vzpodbudo, ena moja kolegica je s tipom končala trikrat in sta bla narazen kar precej časa in potem sta začela še enkrat in sta zdej skupaj že 3 leta in jima vse laufa. Tud od sestre kolegica je šla s fantom narazen za pol leta in potem sta spet začela in bila skupaj 5 let in lani sta se poročila. No to čist tko, moraš se zavedat, da je večja možnost, da ne bo uspel, kot da bo. Ampak nikoli ne veš.

uf hvala za tole, mi je dal pa kr velik mislt. pa mislm da sva glede tega kr podobni, ker sm jz tud taka :razz: nekak se mi zdi, da tud on neki čut do mene, saj kokr se obnaša. tko da vem, da če ne bova skupi, se bom pomojm res skoz sprašvala, zakaj nism šla nazaj.
vem pa da drži da pogreta juha ni nikol več tok dobra kokr tista k se skuha....

lahko sam še uprašam, k si napisala, da je ena tvoja kolegica šla narazen s tipom trikrat, pa da sta bla pol kr neki časa narazen. kok časa sta bla narazen? k midva sva že eno leto :?

hvala usm za odgovore :bussi:
Niketa123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Niketa123 » 23. Maj. 2008 8:12

Jaz tudi mislim, da bi morala poskusit še enkrat, če se ne bo dobro končalo, boš vsaj pomirjena in se ne boš spraševala kako bi bilo.....pa je on še zainteresiran, da bi še enkrat poskusila?

LP

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov