Želi, da malo počakava z zvezo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- taJša<3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2008
ok mugoče mau bedna tema ampak druzga kokr da se na vs ubrnm ne vem več....enostauno ga ne razumm...no da sploh puvem o čem gre...no maj je mesc za ljubezn in men se je isto zgudil...prjatla sva že kr neki časa ampak maj je naredu čudež u men...bla sva skupi cele pučitnce po tem je pa reku da bi on mene rd še mau spuznou in da sicer hoče da sva skupi ampak ne zdei ....ampak da nei ga počakam....a se mi splača al je to zanga sam izgovor?
- taJša<3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2008
ja njegou izgovor je da zdai ni prpraulen na neki resnga zarad svoje biuše...reku je da se buji da bi se zgodba punuvila....kako nej mu dupuvem da nism ona ,da nism taka da po kunčani zvezi nebi mogla bit frenda.....sej ne vem al je prublem res u men al kje
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Da nisi taka kot njegova biuša, bo mogu spoznat sam.
Js se na tvojem mestu ne bi preveč hvalila da bi po končani zvezi lahko bila kolega, veš, zgodi se lahko marsikaj. In če bi te on razočaral, dvomim da bi si ti še želela prijateljevati z njim.
Js se na tvojem mestu ne bi preveč hvalila da bi po končani zvezi lahko bila kolega, veš, zgodi se lahko marsikaj. In če bi te on razočaral, dvomim da bi si ti še želela prijateljevati z njim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]