Ženske nismo spolni objekt!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
prosm, ne me takoj napast, če je kakšna podobna tema že, ampak v iskalniku nism nč najdla, me je pa dons neki tko razburl, da enostavno moram napisat.
pridem na avtobus mestnega prometa, na mojo žalost precejšnja gneča, za mano stoji starejši moški južnega porekla in se dobesedno nalima na mojo zadnjico s svojim "sprednjim delom". ok do prve postaje sm mislna še, da je slučajn pač taka gneča, ampak ne; na naslednji postaji gre folk gor in dol, on pa še zmer stoji naliman name, da se morjo drugi tlačt mim. zato se premaknem par korakov naprej do tam, kjer ni sedežev in se obrnem tako, da gledam naprej. ampak ne, stari "slučajno" prileze za mano in me tokrat popolnoma okupira tako,da se z obema rokama prime za držala, medtem ko jaz stojim vmes, in se spet začen drgnit ob mene bljaaaaahhh! ker nisem oseba, ki bi si želela zbujati pozornost v javnosti, grem na naslednji postaji proti vratom, in glej ga zlomka, stari jo mahne ravno tja, no ampak na žalost njegova sprevržena pamet ni dovolj hitro pogruntala, da nimam namena izstopit, zato je "žal" izstopil sam, jaz pa sem ostala na avtobusu.
Zgrožena in ponižana.
Kako si lahko nekdo dovoli kaj takega??
PS: oblečena sem bila v čisto navadne kavbojke in športen pulover.
pridem na avtobus mestnega prometa, na mojo žalost precejšnja gneča, za mano stoji starejši moški južnega porekla in se dobesedno nalima na mojo zadnjico s svojim "sprednjim delom". ok do prve postaje sm mislna še, da je slučajn pač taka gneča, ampak ne; na naslednji postaji gre folk gor in dol, on pa še zmer stoji naliman name, da se morjo drugi tlačt mim. zato se premaknem par korakov naprej do tam, kjer ni sedežev in se obrnem tako, da gledam naprej. ampak ne, stari "slučajno" prileze za mano in me tokrat popolnoma okupira tako,da se z obema rokama prime za držala, medtem ko jaz stojim vmes, in se spet začen drgnit ob mene bljaaaaahhh! ker nisem oseba, ki bi si želela zbujati pozornost v javnosti, grem na naslednji postaji proti vratom, in glej ga zlomka, stari jo mahne ravno tja, no ampak na žalost njegova sprevržena pamet ni dovolj hitro pogruntala, da nimam namena izstopit, zato je "žal" izstopil sam, jaz pa sem ostala na avtobusu.
Zgrožena in ponižana.
Kako si lahko nekdo dovoli kaj takega??
PS: oblečena sem bila v čisto navadne kavbojke in športen pulover.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
V takem primeru(ko se že drugič umakneš) lepo naglas rečeš, da slišijo tudi drugi "a se lahko prosim mal umaknete gospod?". Ne rečeš nesramno, jezno samo mal bolj naglas tok, da ga spraviš v zadrego, če se zadeva ponovi se pa skregaš
ps. Zakaj misliš, da je bil "južn"?
ps. Zakaj misliš, da je bil "južn"?
It was forever..but it didnt last long..
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ah to so šiptarji.. taki so..
mene in mojo prjatlco so zadnč v lokalu kr obkolil, kao da je gužva, da nikamor nism mogla, pol se je pa še en s trdmu (!!!) tičam butnu v mojo roko. pol je pa ona sam rekla "zdaj", pa sva v trenutku se prerinle pa vn zalavfale.. pa še tko neumn gledajo budale.. to pridejo sem delat pa po en let tuki žvijo (20 v enmu stanovanju), pol so pa vsi živalsko potrebni pa nadlegujejo vsazga k gre mim..ne prenesem jih
mene in mojo prjatlco so zadnč v lokalu kr obkolil, kao da je gužva, da nikamor nism mogla, pol se je pa še en s trdmu (!!!) tičam butnu v mojo roko. pol je pa ona sam rekla "zdaj", pa sva v trenutku se prerinle pa vn zalavfale.. pa še tko neumn gledajo budale.. to pridejo sem delat pa po en let tuki žvijo (20 v enmu stanovanju), pol so pa vsi živalsko potrebni pa nadlegujejo vsazga k gre mim..ne prenesem jih
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
js se jih dobesedno bojim. vedno, ko gremo vn se najde kir ''šiptar'' (pa ne, da so vsi isti, ampak imam pač takšne izkušnje z njimi), ki kr rine v nas, nas kličejo po nevem kakšnih imenih, se tišijo v nas in podobno.
že po mestu me je zvečer strah sama it, kr sma šle enkrat s kolegico in so prišli eni trije mimo in so naju začeli ogovarjat z macice, ajde jedna pusa in podobne in ker sma jih preprosto ignorirale so naju začeli zasledovati, in pol je eden dohitel kolegico in jo je prijel okrog pasa, takrat je pa na srečo prišel mimo njen brat in ga je prepodil
mislim res nevem kaj jim ni jasno, kr rinejo v tebe, čeprav jih še pogledaš ne
že po mestu me je zvečer strah sama it, kr sma šle enkrat s kolegico in so prišli eni trije mimo in so naju začeli ogovarjat z macice, ajde jedna pusa in podobne in ker sma jih preprosto ignorirale so naju začeli zasledovati, in pol je eden dohitel kolegico in jo je prijel okrog pasa, takrat je pa na srečo prišel mimo njen brat in ga je prepodil
mislim res nevem kaj jim ni jasno, kr rinejo v tebe, čeprav jih še pogledaš ne
So give me your forever.
-
densy - Cosmofrik
^ ja ti šiptarji ki delajo v sloveniji so vsi isti, vsaj ti ki delajo na območju gorenjske regije.. pa miljonkat sm že slišala, da so tkole zasledoval kkšno punco.. pa zmer te gleda tko po eno uro skupi, tut premakne ne glave, ma nevem če sploh mižika kej.. sam nepremično gleda.. prov psihoti so...
mene bi blo ful strah, če bi jih zvečer srečala na cesti, pa da bi bla sama.. pa skos več jih je v našem kraju
mene bi blo ful strah, če bi jih zvečer srečala na cesti, pa da bi bla sama.. pa skos več jih je v našem kraju
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
@..Evelyn.. : ne gre za predsodek, ker se bi se verjetn loh isto zgodil če bi bil slovenc al pa magar gruzijc (čeprou se mi zdi da je ta verjetnost pr južnih sosedih useen večja, ker so lepo rečeno bolj temperamenti), ampak je res biu tak crni
@densy: ja sej ta je biu na srečo tok str da ni blo bojazni, ampak useen .. gravž
drgač pa se tut recimo zuni to pogosto dogaja ja, da plešeš pa se en čis trd ob tebe začne drgnt ... jao naj si omisl ančko
@densy: ja sej ta je biu na srečo tok str da ni blo bojazni, ampak useen .. gravž
drgač pa se tut recimo zuni to pogosto dogaja ja, da plešeš pa se en čis trd ob tebe začne drgnt ... jao naj si omisl ančko
-
densy - Cosmofrik
mah če nebi bli taki, pa nebi prišlo do teh predsodkov. do mene so se zmeri tko obnašal brez izjeme.. nevem kaj jim je.
mam pa enga kolega, k je tut šiptar, sam se je rodil tukej.. je pa res faca, tko dost smo se družl, in jih tut on ne mara teh k tukej delajo
mam pa enga kolega, k je tut šiptar, sam se je rodil tukej.. je pa res faca, tko dost smo se družl, in jih tut on ne mara teh k tukej delajo
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Supershine, ti si čisto narobe odreagirala. Če se mu odmikaš kot ena plašna miška, ga samo spodbujaš, ker vidi, da se mu ne upaš upret. Idealna žrtev.
Naslednjič se pa obrni, ga poglej in dovolj glasno, da bodo vsi slišali prosi, naj se ti neha naslanjat na rit.
Naslednjič se pa obrni, ga poglej in dovolj glasno, da bodo vsi slišali prosi, naj se ti neha naslanjat na rit.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Aaa ok pač temnejši je bil in si sklepala, da je pač južn. Ampak kot si opazla so vsi sklepal, da je "šiptar" in začel o tem, kaki so oni Tk da se ta tema res čudovito razvija ja..
Mislm, da bi v tej temi moral bolj svetovat, kako v takih neprijetnih situacijah odreagirat in podat mnenje na to(glede na naslov) da nas nekateri moški obravnavajo samo kot spolni objekt. Začel se je pa lepo z izkušnjami o napadanju s strani "šiptarjev" in kakšni so oni.
Sicr pa je mene zadnjič en BEL starejši moški(clo VOZNIK avtobusa)vabil in mi mežikal, da pridm v njegov avtobus(k je bil prazen) in clo do vrat pa "dej dej no prid no".
Mislm, da bi v tej temi moral bolj svetovat, kako v takih neprijetnih situacijah odreagirat in podat mnenje na to(glede na naslov) da nas nekateri moški obravnavajo samo kot spolni objekt. Začel se je pa lepo z izkušnjami o napadanju s strani "šiptarjev" in kakšni so oni.
Sicr pa je mene zadnjič en BEL starejši moški(clo VOZNIK avtobusa)vabil in mi mežikal, da pridm v njegov avtobus(k je bil prazen) in clo do vrat pa "dej dej no prid no".
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 11. Apr. 2008 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
densy - Cosmofrik
..Evelyn.. napisal/-a:Aaa ok pač temnejši je bil in si sklepala, da je pač južn. Ampak kot si opazla so vsi sklepal, da je "šiptar" in začel o tem, kaki so oni Tk da se ta tema res čudovito razvija ja..
ma dej enkrat bi te postavla v njihov krog, bi jih hit nehala zagovarjat.. sj ponavad ste najbl pametni taki, ki nimate stikov z njimi.
sm delala v lokalu (dveh), kjer so občasno pršli, pa me je en enkrat prijel za stegno, pol naslednjič so zdel v tišini pa me bulil.. brezveze..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja in taki so vsi zdj ane in
- vse ženske padajo samo na denar in mišičaste tipe
-vsi pedri so izmečki sveta
-vsak nemec je nacist
-vsak afganistanc je terorist
-vsak pes je ekstremno napadalen
-vsak slovenc je škrt in zavisten
-vsak črnec je brezposlen ropar
-vsak rus je mafijaš
-vsak bosanec se ne umiva
-vsak kitajc ma majhen penis
-vsaka blondinka je lahka in neumna
-vsi policaji so glupi
-vsi črnogorci so lenobe, da ni večjih
Vse to prekleto drži v svetu predsodkov, v kterem žvite nekateri.
- vse ženske padajo samo na denar in mišičaste tipe
-vsi pedri so izmečki sveta
-vsak nemec je nacist
-vsak afganistanc je terorist
-vsak pes je ekstremno napadalen
-vsak slovenc je škrt in zavisten
-vsak črnec je brezposlen ropar
-vsak rus je mafijaš
-vsak bosanec se ne umiva
-vsak kitajc ma majhen penis
-vsaka blondinka je lahka in neumna
-vsi policaji so glupi
-vsi črnogorci so lenobe, da ni večjih
Vse to prekleto drži v svetu predsodkov, v kterem žvite nekateri.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Vsi, ki so v Sloveniji.. Veš kok je albancev, srbov, bosancev v Sloveniji? Pol Slovenije in ti poznaš vse.. In na tvojo žalost mam stike z njimi, tudi slabe izkušnje ampak vseen ne posplošujem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov