Ko me moj moski klice po imenu bivše..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- miss sixty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
ugl. kaj to pomeni?
A se vedno misli nanjo al se pac zmoti..?
kaj vi pravite na to..
Rabim vasa mnenja..
hvala
A se vedno misli nanjo al se pac zmoti..?
kaj vi pravite na to..
Rabim vasa mnenja..
hvala
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
joj ne vem...
če ti kaj pove o njej in se mu zdi še vedno uredu potem misli nanjo.če govori da je prasic... in da jo sovraži potem še ni prebolel in misli nanjo.
če sta nehala že pred...hm...dolgo časa nazaj potem je tudi čudno.
lahko pa je po nesreči...če jo je srečal če je slučajno pomislil nanjo...če pozna še veliko drugih s tem imenom...
odvisno v kakšnem trenutku je to rekel.
če ti kaj pove o njej in se mu zdi še vedno uredu potem misli nanjo.če govori da je prasic... in da jo sovraži potem še ni prebolel in misli nanjo.
če sta nehala že pred...hm...dolgo časa nazaj potem je tudi čudno.
lahko pa je po nesreči...če jo je srečal če je slučajno pomislil nanjo...če pozna še veliko drugih s tem imenom...
odvisno v kakšnem trenutku je to rekel.
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Uhh, ali to pomeni da še vedno študira na njo, da je mogoč še ni prebolel..Še posebi če govori njeno ime v spanju.Če je pa sam enkrat blo, je pa možno tud, da je bla stvar navade in bo rabu neki časa da se privadi:)
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men se je tud parkrat zgodil d sm ga poklicala po imenu bivšega... pa ne d bi mislla nanj... avtomatsko al kuko bi se temu rekl... sm se pa tud opravičla pol...
tko d pač včasih se zgodi kej tazga, ampak mislm d je v večih primerih iz čiste navade...
tko d pač včasih se zgodi kej tazga, ampak mislm d je v večih primerih iz čiste navade...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ma to se mu zareče, js tut velikrat koga narobe pokličem če mam polno glavo, sploh pa če sta bila dolgo skupi in je navajen, avtomatsko. js sm tut včasih poklicala bivšega z imenom še bolj bivšega (joj kako sem to povedala zdej )pa ni blo nobenega pogrešanja al pa želje po njem za tem. ok, druga pa je če se to skos dogaja pa sta z bivšo že 5let narezen, to pa se je za zamislit
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ojej - to je pa nekaj česar jst ne bi mogla prebavit....
To je kvečjemu lahko slab znak...pa čist nč druzga!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Sama se še nism uspela zarečt, čeprou sm bla parkrat zlo bliz (mi je ratal rešt situacijo ), me je pa biuši poklicu z imenom tedanje (ki je pršla takoj za mano), kar me je takrat ful zabolel (predusm zarad situacije, u keri sva u tistem času bla).
Če se mu zareče, to ni še nikakršn opozorilni znak, da ga matrajo biuše ... Sploh, če sta vidva še bolj sveža, biuša je bla pa na sceni dalši čas. Se zgodi.
Če pa med seksom uzdihuje njen ime in te z njim zamenja trikrat dneuno, ti pa ne ostane drucga, kt da ga še ti začneš klicat Jože (u primeru, da je ta Jože tvoj biuši/naj frend/njegou naj frend/kjut sodelauc).
Ta zadn odstauk je bol za šalo kot za res .
Če se mu zareče, to ni še nikakršn opozorilni znak, da ga matrajo biuše ... Sploh, če sta vidva še bolj sveža, biuša je bla pa na sceni dalši čas. Se zgodi.
Če pa med seksom uzdihuje njen ime in te z njim zamenja trikrat dneuno, ti pa ne ostane drucga, kt da ga še ti začneš klicat Jože (u primeru, da je ta Jože tvoj biuši/naj frend/njegou naj frend/kjut sodelauc).
Ta zadn odstauk je bol za šalo kot za res .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
kliče al te POkliče? Vama je mogoče isto ime?
Jst vem ,da "mojga" občasno kr mislm poklicat po imenu bivšega, ampak to zato, k sta oba na K .. pa to ne pomen, da še vedno mislm na bivšega v takem smislu, da bi ga mela še vedno rada al pa kej tazga ... pač sm se zmotla, ampak res je, da tega pol nism izrekla na glas.
V glavnem, če te večkrat tk pokliče, ga lepo praši, kaj ma s to ... (vstavi ime bivše) in če se bo izmiku, boš vedla, da neki ni v redu ... se mi zdi no, tako je pač moje mnenje.
Jst vem ,da "mojga" občasno kr mislm poklicat po imenu bivšega, ampak to zato, k sta oba na K .. pa to ne pomen, da še vedno mislm na bivšega v takem smislu, da bi ga mela še vedno rada al pa kej tazga ... pač sm se zmotla, ampak res je, da tega pol nism izrekla na glas.
V glavnem, če te večkrat tk pokliče, ga lepo praši, kaj ma s to ... (vstavi ime bivše) in če se bo izmiku, boš vedla, da neki ni v redu ... se mi zdi no, tako je pač moje mnenje.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
To se pa nama ni še zgodil..pomoje bi ga fejst čudn pogledala in potem bi se mi še cel dan opravičeval. Če se je to zgodilo samo enkrat potem to ni panike. Če se bo pa večkrat..pa zgleda mal preveč na bivšo misle.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Sweet Princess napisal/-a:Ojej - to je pa nekaj česar jst ne bi mogla prebavit....
Jao, že panika...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- Gost
Mene babica včasih pokliče z imenom mame. AAA, nima me rada Mama me včasih pokliče z imenom mojega brata. AAA, ne vem kakšnega spola sem In jaz brata kdaj pokličem z imenom mojega fanta. AAA, ne ločim več s kom hodim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]