Ko me moj moski klice po imenu bivše..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

miss sixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a miss sixty » 09. Apr. 2008 16:58

ugl. kaj to pomeni?
A se vedno misli nanjo al se pac zmoti..?
kaj vi pravite na to..
Rabim vasa mnenja..

hvala
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 09. Apr. 2008 17:04

joj ne vem...
če ti kaj pove o njej in se mu zdi še vedno uredu potem misli nanjo.če govori da je prasic... in da jo sovraži potem še ni prebolel in misli nanjo.
če sta nehala že pred...hm...dolgo časa nazaj potem je tudi čudno.
lahko pa je po nesreči...če jo je srečal če je slučajno pomislil nanjo...če pozna še veliko drugih s tem imenom...
odvisno v kakšnem trenutku je to rekel.
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 09. Apr. 2008 17:05

Uhh, ali to pomeni da še vedno študira na njo, da je mogoč še ni prebolel..Še posebi če govori njeno ime v spanju.Če je pa sam enkrat blo, je pa možno tud, da je bla stvar navade in bo rabu neki časa da se privadi:)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Apr. 2008 17:10

h?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 09. Apr. 2008 17:14

men se je tud parkrat zgodil d sm ga poklicala po imenu bivšega... pa ne d bi mislla nanj... avtomatsko al kuko bi se temu rekl... sm se pa tud opravičla pol... :)
tko d pač včasih se zgodi kej tazga, ampak mislm d je v večih primerih iz čiste navade...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 09. Apr. 2008 17:15

Pomoje se je zmotil, a je bil ful dolgo časa z njo? Sej je njemu pomoje tut v ibr bad zaradi tega ;)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 09. Apr. 2008 17:43

ma to se mu zareče, js tut velikrat koga narobe pokličem če mam polno glavo, sploh pa če sta bila dolgo skupi in je navajen, avtomatsko. js sm tut včasih poklicala bivšega z imenom še bolj bivšega (joj kako sem to povedala zdej :D )pa ni blo nobenega pogrešanja al pa želje po njem za tem. ok, druga pa je če se to skos dogaja pa sta z bivšo že 5let narezen, to pa se je za zamislit :eek:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 09. Apr. 2008 17:45

Ojej - to je pa nekaj česar jst ne bi mogla prebavit....:?
To je kvečjemu lahko slab znak...pa čist nč druzga!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 09. Apr. 2008 18:06

Sama se še nism uspela zarečt, čeprou sm bla parkrat zlo bliz (mi je ratal rešt situacijo :D ), me je pa biuši poklicu z imenom tedanje (ki je pršla takoj za mano), kar me je takrat ful zabolel (predusm zarad situacije, u keri sva u tistem času bla).

Če se mu zareče, to ni še nikakršn opozorilni znak, da ga matrajo biuše ... Sploh, če sta vidva še bolj sveža, biuša je bla pa na sceni dalši čas. Se zgodi.

Če pa med seksom uzdihuje njen ime in te z njim zamenja trikrat dneuno, ti pa ne ostane drucga, kt da ga še ti začneš klicat Jože (u primeru, da je ta Jože tvoj biuši/naj frend/njegou naj frend/kjut sodelauc).

Ta zadn odstauk je bol za šalo kot za res :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 09. Apr. 2008 18:35

Ah si gurno se je samo zmotil :wink: Še posebej če je bil z njo nekaj časa... Tudi meni se je to že zgodilo :)
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 09. Apr. 2008 18:51

Ja, če je bil dlje časa s tisto biušo, je mogoče to, da se še ni prvadu.. mogoče. sam drugač pa je to čist neki navadnga. Pomoje da ni lih to, da misl na biušo al pa kej.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Apr. 2008 19:16

kliče al te POkliče? Vama je mogoče isto ime? :D
Jst vem ,da "mojga" občasno kr mislm poklicat po imenu bivšega, ampak to zato, k sta oba na K .. pa to ne pomen, da še vedno mislm na bivšega v takem smislu, da bi ga mela še vedno rada al pa kej tazga ... pač sm se zmotla, ampak res je, da tega pol nism izrekla na glas.
V glavnem, če te večkrat tk pokliče, ga lepo praši, kaj ma s to ... (vstavi ime bivše) in če se bo izmiku, boš vedla, da neki ni v redu ... se mi zdi no, tako je pač moje mnenje.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 09. Apr. 2008 19:18

To se pa nama ni še zgodil..pomoje bi ga fejst čudn pogledala in potem bi se mi še cel dan opravičeval. Če se je to zgodilo samo enkrat potem to ni panike. Če se bo pa večkrat..pa zgleda mal preveč na bivšo misle.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 09. Apr. 2008 19:20

Sweet Princess napisal/-a:Ojej - to je pa nekaj česar jst ne bi mogla prebavit....:?
To je kvečjemu lahko slab znak...pa čist nč druzga!

Jao, že panika...

:D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 09. Apr. 2008 19:22

Mene babica včasih pokliče z imenom mame. AAA, nima me rada :cry: Mama me včasih pokliče z imenom mojega brata. AAA, ne vem kakšnega spola sem :cry: In jaz brata kdaj pokličem z imenom mojega fanta. AAA, ne ločim več s kom hodim :cry:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]