Še obstaja prostor za romantiko oz. kaj ženske želite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Vesoljcek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
Pred časom sem par puncam omenil, da se zelo rad sprehajam, da so mi všeč izleti v hribe, da bi si želel da bi imel punco, kateri bi bil tak način razmišljanja všeč…da obvladam tudi kuhinjske stvari(čeprav sem star 21)-in zakaj?- da bi lahko pomagal svoji punci in bi lahko imela potem več časa zase. Se imela lepo. In nato povem dalje, da bi si želel s punco it kam na izlet v neznano, na piknik v hribe, na sprehod jeseni po šumečem listju, pozimi bi delala sneženega moža, poleti ko bi bilo vroče in se nama ne bi dalo nič početi, bi ležala v objemu drug drugega…da bi skupaj uživala v vseh lepih trenutkih, ki bi jih zabeležila s fotoaparatom in se jih pozneje spominjala ko bi gledala fotke,večerja ob svečah… In kaj se zgodi potem? Njihov odziv…kaj?
V to ne moremo več verjet. Kje pa je še prostor za romantiko… Takih moških več ni…. In kako se naj počutim po tem? Kot da sem v celoti izvenserijski, ker bi rad osrečil svojo punco (seveda če bi jo imel) in da bi imela čudovite trenutke skupaj ki bi se jih vedno spominjala…in se imela zato še raje.
No, ali pa je danes že res tak svet…''moderen''?
Če je tako mi torej ostanejo samo sanje o tem, da s punco leživa v travi in gledava oblake…
in vsi ostali trenutki, ki ji lahko uresničiš s partnerjem…saj v tem je smisel ali ga morda ni več?

No, ali pa je danes že res tak svet…''moderen''?
Če je tako mi torej ostanejo samo sanje o tem, da s punco leživa v travi in gledava oblake…

-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Isto kot da bi napisal moj bivši.V meni je malo romantike, ampak zmerno, brez pretiravanja.Sej je lepo da je fant romantičen, da te želi samo zase, ti pripravlja presenečenja, ti govori kako te ima rad, te pelje na izlet...samo mene to s časom začne dušit in se oddaljim.Je pa res da nismo vse ženske enake, tko da nekaj upanja je še vedno da boš našel ta pravo
.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ja lepo je spoznat, da obstajajo tudi romantični tipi! sam veš, včasih je pretiravanje slabo! če je v mejah normale, gre skozi, samo če pa postaneš preveč tečn s tem, in nonstop ponavlaš ljubezenske izlive, začne punco dušit! tako da v mejah normale pa bo! 

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
1. Vse te naštete stvari (sprehodi, ležanje v objemu, gledanje slik) se meni zdijo popolnoma samoumevne v zvezi
2. Če bi meni rekel, da si mi pripravljen pomagat (predpostavljam da pri gospodinjskih opravilih), bi letel čez prag in še naprej. Ne prenesem tipov, ki gospodinjstvo smatrajo za žensko delo, potem pa pričakujejo medaljo za vsak pomit krožnik. Delo je skupno, zato se deli. In fantov prispevek ni pomoč meni, ampak pač njegov prispevek k gospodinjstvu.
Je pa res, da nisem ljubiteljica stereotipne pocukrane romantike z lističi vrtnic in tisoči prižganih sveč, ker se mi zdi neiskrena in zaigrana. Ležanje v travi je pa taka spontana zadeva, ki je zelo kul.
2. Če bi meni rekel, da si mi pripravljen pomagat (predpostavljam da pri gospodinjskih opravilih), bi letel čez prag in še naprej. Ne prenesem tipov, ki gospodinjstvo smatrajo za žensko delo, potem pa pričakujejo medaljo za vsak pomit krožnik. Delo je skupno, zato se deli. In fantov prispevek ni pomoč meni, ampak pač njegov prispevek k gospodinjstvu.
Je pa res, da nisem ljubiteljica stereotipne pocukrane romantike z lističi vrtnic in tisoči prižganih sveč, ker se mi zdi neiskrena in zaigrana. Ležanje v travi je pa taka spontana zadeva, ki je zelo kul.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
počakej da naletiš na pravo.. se boš že utrudu od zganjanja romantike 

-
Lauracosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2007
To se vse tko lepo sliš, da je že podobno, kot da se reklamiraš pred ženitnim oglasom
Romantika zmer prav pride, če jo pa preveč poudarjaš, pa tud ne zažge, ampak si punca misli: Ti sam nakladi dalje kateri drugi! Sicer pa, če si res tak romantik kot pišeš, boš že našel sorodno dušo in bosta skupi uživala v sončnih zahodih... Glede na tvoja leta imaš še dovolj časa, da izpiliš romantiko kot jo želiš podati.

-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
jullia_ napisal/-a:2. Če bi meni rekel, da si mi pripravljen pomagat (predpostavljam da pri gospodinjskih opravilih), bi letel čez prag in še naprej. Ne prenesem tipov, ki gospodinjstvo smatrajo za žensko delo, potem pa pričakujejo medaljo za vsak pomit krožnik. Delo je skupno, zato se deli. In fantov prispevek ni pomoč meni, ampak pač njegov prispevek k gospodinjstvu.

Sicer pa - ja, romantika do določene meje. Ne pa da me jemlje kot princesko iz stekla. Stvari, ki si jih opisal, pridejo same po sebi, če pridejo (sprehod po šumečem listju, ležanje v objemu) ... Če začneš vsaki punci na začetku razlagat te stvari v teoriji, bi tudi jaz zavijala z očmi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ne vem zakaj se sploh s tem obremenjuješ oz. to razlagaš kr enim puncam.meni je šlo vedno ful na živce,če mi je tip ki sem mu bla všeč,razlagal kaj bi delal zame in da je kar delal načrte za naju pa sploh nisva bila skupej.ko boš mel punco bo itak vse prišlo samo od sebe in sigurno bo punca vesela,da boš samoiniciativno kaj skuhal,pospravil,da jo boš peljal na izlet...samo ne že na začetku delat kakšnih velikih načrtov pa bo
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz osebno ne maram romantike, ki se smatra pod izrabljeno besedo romantika in to iz istih razlogov kot jullia_. Verjetno pa obstajajo punce, ki jim je takšna ležerna vsakodneva romantika zelo všeč in upam, da boš tako tudi našel. Samo ne že na začetku razlagati vsega tega, kar si tu gori spisal in kar očitno rad razlagaš okoli. Meni (in verjamem da še mnogim) se to zdi kvečjemu priliznjeno, pocukrano in odbijajoče.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Jaz osebno padam na tipe, ki so prikriti romantiki. In tudi Moj je tak - na vse pretege bo zanikal, da je romantičen, ampak hkrati bo pa najraje ležal v dvoje pod zvezdami, ljubil bo počasen, ljubeč seks, rad se bo sprehajal z roko v roki in raziskoval neznane kotičke, oboževal bo svečke in mehurčkasto kopel in na vsake toliko časa mi bo prinesel vrtnico. Vendar ne konstantno! Romantika mora biti le tisti sladkorček v življenju, ne pa življenje samo...
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
iluzija napisal/-a:Jaz osebno padam na tipe, ki so prikriti romantiki. In tudi Moj je tak - na vse pretege bo zanikal, da je romantičen, ampak hkrati bo pa najraje ležal v dvoje pod zvezdami, ljubil bo počasen, ljubeč seks, rad se bo sprehajal z roko v roki in raziskoval neznane kotičke, oboževal bo svečke in mehurčkasto kopel in na vsake toliko časa mi bo prinesel vrtnico. Vendar ne konstantno! Romantika mora biti le tisti sladkorček v življenju, ne pa življenje samo...
super povedano-se ne bo mogla bolj strinjat

-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
jullia_ napisal/-a:2. Če bi meni rekel, da si mi pripravljen pomagat (predpostavljam da pri gospodinjskih opravilih), bi letel čez prag in še naprej. Ne prenesem tipov, ki gospodinjstvo smatrajo za žensko delo, potem pa pričakujejo medaljo za vsak pomit krožnik. Delo je skupno, zato se deli. In fantov prispevek ni pomoč meni, ampak pač njegov prispevek k gospodinjstvu.
Kaj pa če so ga vzgajali tako, da to misli??? Mislim to je vedno tako enostransko povsod... Jaz iz svojih izkušenj vem, kako težko je spremenit navade oz vse. kar so ti vcepljali 20 ali več let. Ne moreš no kar takoj obsojat kako bi letel pa ne vem kaj še, če je mogoče doma mel mamico, ki mu je vse k riti prinesla pa sestrico, ki ji je mamica naročala naj pospravlja za njim! Potemtakem logično, da ma on to v glavi in da misli, da je to edino prav! Jaz imam tudi probleme s tem, ker sta naša dva skoz skup visela pa mislim, a mora bit to tud pri meni. Ne vem no, če bi deloval po tvojem principu bi me že zdavnaj pustil in ga ne bi zanimalo, kaj se je pri meni dogajalo.
Dejte no mal bit tolerantne pa ne gledat vse skoz lastne oči. Vse se da popravit in spremenit, verjetno pa ne v enem mesecu!
No drugač pa tema... eh... jst bi tud rajš vidla mal več romantike... pa ne vem če bom dočakala... po moje sm najdla enga najmanj romantičnega na tem svetu...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni so vse naštete stvaari čisto kul, če pride do njih SPONTANO. Da se bova pa zmenila, da greva v Tivoli, da bova ležala tam in zganjala romantiko, pa ne bi bila za
Jah ne vem...romantiko najbolj cenim pri tipih, ki zase ne razlagajo, kako so romantični. Teza o prikritih romantikih drži tudi zame, hehehe
Aja pa tudi sebe nimam za neko romantično bitje, ki bi oboževalo počasno ljubljenje ob svečah

Jah ne vem...romantiko najbolj cenim pri tipih, ki zase ne razlagajo, kako so romantični. Teza o prikritih romantikih drži tudi zame, hehehe

Aja pa tudi sebe nimam za neko romantično bitje, ki bi oboževalo počasno ljubljenje ob svečah

Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 14. Mar. 2008 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- Gost
Si vse skupaj napisal samo zato, da bi katera padla na kolena ali se ti vrgla v virutalni objem?
Si, kakrsen si in kaj te briga, kaj mislijo tvoji ostali moski prijatelji. Ce z njimi ne mores deliti svojih misli, jih pac ne, ker je brezveze, da ti njih prepricujes, da je tvoja logika romantike najboljsa, oni pa tebe, da ni ... Na koncu je itak pomembno samo to, da bos ti nekoc nasel osebo, s katero bosta imela priblizno podobno predstavo o tem, kaj je romanticno in bosta to z veseljem delila

Si, kakrsen si in kaj te briga, kaj mislijo tvoji ostali moski prijatelji. Ce z njimi ne mores deliti svojih misli, jih pac ne, ker je brezveze, da ti njih prepricujes, da je tvoja logika romantike najboljsa, oni pa tebe, da ni ... Na koncu je itak pomembno samo to, da bos ti nekoc nasel osebo, s katero bosta imela priblizno podobno predstavo o tem, kaj je romanticno in bosta to z veseljem delila

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov