Rabim nasvet ..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 27. Jan. 2008 13:51

Oj ..
Neki me matra :?

Že kako leto dni mi je všeč en tip in to sm mu tudi že na začetku povedala, ampk je uporabu tisti znan stavek 'trenutno nočem met resne zveze'.
Žal pa sem se nanga vse bol navezala, se velikrat vidva, ker mava isto družbo, pa še moj sosed je in se lahk dejansko vidva z balkona na balkon. Nikoli mi ni nič ratalo pri njem, razn otročjega žgečkanja, božanja po laseh, ipd. Nič konkretnega, ampk sej veste kaj to punci pomeni, če je zaljubljena :roll:
No lih kak mesec nazaj, sm se mu pa približala kot nikol prej. Nisva šla do konca, sva pa ustvarjala neki u tej smeri .. In učeri ko sm bla zuni z njim, sva spet neki mela.
On še vedno ostaja pri tem, da noče met zveze. In poznam ga že tolk dobr, da točno vem, da tip ni resen in da do mene ne čuti nič tazga kot jst do njega.
Ampak ko sem z njim, mi je prau fajn. Lepo ga je 'met', ga stiskat in čutit ob sebi .. čeprau vem, da iz tega ne bo nič. Razn če se zgodi kak happy ending, ko tip spozna, da mu ni useen zame, da me hoče met in blabla ..

No, če pustimo filmske scenarije ob strani, problem je nasledni:
Pred kratkim sm spoznala enga druzga tipa, ki je noro simpatičen in ful prijazen, luškan in oh in sploh.. Najin odnos se razvija u tej smeri, da sva potencialni bodoči parček .. In usakič, ko se srečava, mi je kr nerodno, roke se mi začnejo trest, srce razbija - tko da neki mora bit na tem :)Ušeč mi je, ampak si ne morem pomagat, da mi ne bi sosed hodil po glavi.
Po eni strani bi rada začela resno zvezo, ker mi že mal manka tisti občutek, ko maš nekoga, ki mu je resnično mar zate.
Po drugi strani pa hočem ostat samska, da se lahko tkole 'igram' s sosedom, ker mi je že res dolgo ušeč.

A bojim se, da mi bo žal, ker nisem zagrabla tistega fejst tipa.. in mogoče se bo en dan sosed nehal igrat z mano.. mogoče bo najdu kako resno punco, js bom pa use zavrgla samo zaradi njega in najinih igric.

Morala bi se posvečati tistemu, ki me je bolj vreden. To vem, ampak nažalost srce ne pozna pameti.

Kaj naj nardim?

Hvala za odgovore ...

:?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Jan. 2008 14:30

Jaz mislim, da si si že sama odgovorila. Da ti n ita sosed še toliko bolj zanimiv zato, ker je nedosegljiv?

Ne izpusti iz rok tega drugega, ker ti bo žal.
Najin odnos se razvija u tej smeri, da sva potencialni bodoči parček .. In usakič, ko se srečava, mi je kr nerodno, roke se mi začnejo trest, srce razbija
Kaj še čakaš? :)
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 27. Jan. 2008 14:33

Čas izgubljaš z nekom, k ti vseskoz govori da ni za zvezo.. nekega dne ga boš pa lepo vidla z drugo ker z njo mu pa pač je za zvezo..
medtem pa maš lepo priložnost z enim, ki ti je všeč in očitno obratno in zakaj bi jo spustila, zrd nekoga ki sam neve kaj bi rad?

ps.zamenjej avatar, nesme se premikat.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 27. Jan. 2008 14:41

podpis pod ostala dva odgovora pred mano! resnično nima smisla, zgubit lepe priložnosti za srečo zarad nekega otročjega soseda, ki ti po letu dni ni pokazal da mi mel s tabo resno zvezo. tako da bo res najbolje, da tega soseda pustiš na miru, in posvetiš temu fantiču, s katerim se ujameta! se ti bo splačalo, verjemi. ali ti gre ta sosed po glavi samo zarad tega, ker je tako nedosegljiv? nima smisla! posveti se drugemu fantiču in bodi z njim srečna! :) sosed pa naj bo še naprej tako otročji in neresn, pa ga bo že nekega dne zadela amorjeva puščica, sam to pač neboš ti!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 27. Jan. 2008 14:45

Men je enkrat nekdo reku, da tip že na začetku ve, za kaj bo mel punco, in da ne bo nič drugače če ga bom hotla spremenit, da bo pol pa za resno zvezo.
Torej če tip reče, da ni za resno zvezo, ti pa še kar upaš na to: roke stran od njega :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 27. Jan. 2008 16:44

zelo dobro premisli ker tale fantič se s tabo samo igra in se bo še v bodoče odmisli ga kar ga boš ko ti bo drugi dajal tako lepe občutke da boš pozabila in preprosto lebdela..se pa ne strinjam da tip že na začetku ve kaj hoče men je moj tud zatrjeval da ne bo resno bla bla in potem je le dojel da bo bolj resno kot je sprva mislil sedaj sva na tem da bova par :D ...je pa res da ne morš kar tako čez unega tud sama sem se pustila enemu skoraj 2 leti tako..in ja sedaj mi je žal,po drugi plati pa sem se naučila lekcij in spoznala večjega sončka ki me spoštuje in mi stoji ob strani ko ga najbolj rabim :wink: ..srečno
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Jan. 2008 16:57

jst se pa ne strinjam z ostalimi. dokler si ne boš tega drugega tako želela, da ti žgačkanje soseda ne bo pomenilo nič več kot samo lep spomin na zanimivo obdobje, ga pusti pri miru.
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 27. Jan. 2008 17:02

jst pa mislim da ni pametno začet neke nove zveze če ti gre po glavi še nekgo drug. Najprej sama s sabo razčisti in pol se spuščaj u novo zvezo. Usaj tako je moje mnenje iz lastnih izkušenj
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 27. Jan. 2008 17:23

če boš začela z drugim tipom bo to prej al slej počilo. prvič, ko boš spet vidla soseda in ko te bo spet požgačku, ti bo žal in boš pustila tipa. če boš mela priliko ga boš tut brez premisleka verjetno prevarala. ko ti bo sam mal sosed nakazu,da bi mel neki s tabo, boš tekla nazaj k njem, vsaj js sm taka. na tvojem mestu tiste drugem tipu ne bi devala nekega upanja, vsaj dokler sama s sabo ne razčistiš in v celoti pozabiš na soseda.
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 27. Jan. 2008 19:14

uh, hvala za mnenja .. :oops:

ma sej mene je tudi strah kej zacenjat s tistim, ce tega nisem dokoncno prebolela. ceprau se mi zdi, da ko soseda ne videvam, mi je prau useeno zanga. zdej sm se mogoce 'mal' zafrknila, ker sm sla uceri po dolgem casu spet vn z njim, pa tudi sama sem izzivala, da je blo neki med nama ...
upam da ga bom pocasi uspela prebolet, ..tisti drugi tip je namrec moj sodelavec, tako da ga vsak dan vidim na sihtu .. upam da, ko ga spet vidim ta teden, da mi bo ratalo soseda spravt vn iz glave.

mocno upam!

hvala vam se enkrat... *
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 27. Jan. 2008 19:22

:zustimm: Itaq - go for it; Sej u bistvu nimaš kej zgubit - sam zaljubiš se lahko :D če ti je fanj s tem tvojim sodelavcem in se stvar razvija u pravo smer...kar tako nadaljujta...Pa bo misel na soseda usakič šibkejša (upam)
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 27. Jan. 2008 19:36

jullia_ napisal/-a:jst se pa ne strinjam z ostalimi. dokler si ne boš tega drugega tako želela, da ti žgačkanje soseda ne bo pomenilo nič več kot samo lep spomin na zanimivo obdobje, ga pusti pri miru.
se strinjam z jullio: ne rint v zvezo s sodelavcem, če si še nisi na jasnem s sosedom.
mudi se ti pa tak ne, lepo počasi soseda pozabit, pol boš pa vidla, kaj bo s sodelavcem ;)
...just breathe...
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a piciyu » 27. Jan. 2008 19:49

Po mojem pusti soseda in se spravi na sodelavca. Sčasoma boš pozabila tega otročaja (mene na splošno grejo moški, ki so obnašajo otročje grobo na živce). Jaz sem imela tut eno tako izkušnjo: tip se je samo igral z mano, medtem pa eno drugo oplodil. In se je moral z njo prisilno poročiti. Jaz sem pa našla ljubezen svojega življenja in zdaj sva že skoraj pred poroko. Tega kmeta pa sem že zdavnaj pozabila...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 27. Jan. 2008 19:55

sama že zelo dobro poznaš odgovor. veš da pri tem sosedu boš samo trpela in nikoli ne bo nič resnega. jst ti rečem, da s tem drugim vsaj poskusi.ker če ti je že zj tolk všeč ni hudir da ti je lahko še bolj :D
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 27. Jan. 2008 20:06

Hehe :D .

Ubistvu si tko noro želim, da bi končno prebolela neresneža in se v celoti prepustila nekomu, ki bi me cenil - in tale sodelavec je lih taprava priložnost.
Pa naj sosed spozna, kaj bi lahko imel .. Js bom pa takrat že srečna z drugim in mi bo čisto vseeno, če je sosed sploh še v istem bloku :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov