Jaz bi začela resno, on očitno ne..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nokia_b - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
ok..sm v taki mal zlo grozni situaciji...
noro mi je všeč en tip, eh, kaj noro všeč, mam določena čustva do njega... poznava se tko že zihr 3 mesce. js sm čis high že od trenutka, k sm ga zagledala, z njegove strani pa žal ni čis tko..
bl k ga gruntam, manj mi je jasn...
tip je biu v zvezi dve leti in še ni čis pozabo bivše, tu ga čis razumem in tut to njegovo obnašanje, namreč: tip ne ve, ka bi rad.. js sm mu dala jasno vedet, d mi sam do f*** ni... in d naj me pusti pr mir, če ma take namene z mano... povedla sm mu tut, d mi ni vseeno in d naj se neha igrat z mano.. on meni: ne, ne bod taka, ka ti je, sj hočm bit tvoj, sam če nkol ne pokličeš, bla bla...men so to sam bedni izgovori..in tut to sm mu povedla... dobivava se tko enkrat na tedn..in vedno se konča s sexom... d kšnga konkretnega dejanja pa ne preide...js bi rada z njim resno!!! ko mu napišem kak sms, večinoma odpiše, tut pokliče me včash sam, ma pa take prebliske, d se po tedn dni sploh ne jav...in pol tko: žou mi je, še sam ne vem, ka mi je... predragi ljudje: kaj naj storim??? a naj vstrajam? al se zdi vse skp nesmisel?
pliz help
noro mi je všeč en tip, eh, kaj noro všeč, mam določena čustva do njega... poznava se tko že zihr 3 mesce. js sm čis high že od trenutka, k sm ga zagledala, z njegove strani pa žal ni čis tko..
tip je biu v zvezi dve leti in še ni čis pozabo bivše, tu ga čis razumem in tut to njegovo obnašanje, namreč: tip ne ve, ka bi rad.. js sm mu dala jasno vedet, d mi sam do f*** ni... in d naj me pusti pr mir, če ma take namene z mano... povedla sm mu tut, d mi ni vseeno in d naj se neha igrat z mano.. on meni: ne, ne bod taka, ka ti je, sj hočm bit tvoj, sam če nkol ne pokličeš, bla bla...men so to sam bedni izgovori..in tut to sm mu povedla... dobivava se tko enkrat na tedn..in vedno se konča s sexom... d kšnga konkretnega dejanja pa ne preide...js bi rada z njim resno!!! ko mu napišem kak sms, večinoma odpiše, tut pokliče me včash sam, ma pa take prebliske, d se po tedn dni sploh ne jav...in pol tko: žou mi je, še sam ne vem, ka mi je... predragi ljudje: kaj naj storim??? a naj vstrajam? al se zdi vse skp nesmisel?
pliz help
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
nokia_b napisal/-a: dobivava se tko enkrat na tedn..in vedno se konča s sexom... d kšnga konkretnega dejanja pa ne preide...
Hm, a seks ni konkretno dejanje?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jooooj, točno takih problemov je blo že milijon! Ampak najbolj patetično je pa to, da si sama sebi že odgovorila. Rekla si mu, da sam f** frendica ne boš. Ajm sori, ampak mislim, da si točno to, glede na to, da se stvar vedno konča s sexom. Lahko mu postaviš ultimat, zveza al pa nič, ampak mislim, da če bi hotu resno zvezo bi jo že imela. Tko da, kar maš, maš. Take it or leave it.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ojej, a ti z mojim bivšim bluziš? Hecam se , sam sm tud sama neki mela (no, hodla, kar je blo še hujš) z enim ki je mel podobne fore ... je bil včasih čist okej pa vse, mi je pisal sms-e tud po večkrat na dan, včasih pa kr po par dni (tud 1 tedn al pa še več) nč glasu od njega in pol "oprosti oprosti res mi je žal". Verjem, nočeš met nekoga ki še sam ne ve kaj bi rad! Se pa čist strinjam z nutello - če bi hotu resno zvezo, bi jo že mela.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
zakaj lahka??? saj gre v posteljo zaradi sebe, ne zaradi njega???
nokia, višjega stadija pri njem ne boš doživela, tebe si ne predstavlja ob sebi kot svojo bodočo ženo, si pa dobra (zaenkrat) za priložnostni seks... ti se pa odloči...
nokia, višjega stadija pri njem ne boš doživela, tebe si ne predstavlja ob sebi kot svojo bodočo ženo, si pa dobra (zaenkrat) za priložnostni seks... ti se pa odloči...
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
nokia_b napisal/-a:ok..sm v taki mal zlo grozni situaciji...
pliz help
1. ko 1.: A ti ne pove že ta stavek preveč
nokia_b napisal/-a: žou mi je, še sam ne vem, ka mi je...
Torej - še sam neve kaj mu je.
Torej - te namreno - več ali manj (torej nima premalo časa) - ne pokliče.
2. kot 2.:
Sama si mu jasno povedala - nix fuck friend...On to mirno dalj šiba.
3. kot 3.:
Če še ni prebolel bivše, zaky se pol nova dekleta (beri fuck friend) išče?
(Ljubi njo, sere ga pa s tabo - torej?)
Mislim, da veš kaj moreš storiti, le izgubiti ga nočeš.
-
bibijana - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2007
- Kraj: Ptuj..okolica
Sama sem bila že v podobni situaciji...ko je bil tip bolj za kr tako, kot za resno in vedno sem si dopovedovala, da pa mi bo mogoče podlegel in me začel met rad, dopovedovala sem si da je drugačen do mene, kot do ostalih punc itd. Lahko ti povem, da sem na koncu potegnila krajši konec...tudi mene so takšni fantje sami od sebe klicali, odpisovali na moje sms-e...se dobivala in tudi se je skoraj vedno končalo s sexom...in drugo jutro sem se počutla, kot izmeček itd. nisem in nisem morala prekinit stikov z njim, ker sem vedno mislila, da se bo spremenil... Jaz ti svetujem sledeče, vem da je hudo pozabit fanta, ki ti je tako všeč kot ti opisuješ...ampak s tem si delaš ti škodo, ne dopoveduj si nekaj, kar bi rada sama slišala, ker ni tako! Takšni fantje se nikol ne bodo spremenili, če bi hotel met resno zvezo s tabo, bi to kazal že na začetku...morala bi se zamislit, če se še ni po 3 mesecih spremenil...punca škoda te je, da te takšen fant izkoriščuje za svoje namene in pokliče te tudi menda samo takrat, ko se mu zalušta...in pol teden dni ni duha ne sluha od njega?!...kaj ti lahko to pove, da te tisti teden ne potrebuje...punca sama sebi delaš škodo, kot sem si jo takrat tudi...na koncu sem izpadla največja vlačuga v našem kraju, ker je tisti fant vse povedal kolegom in se hvalil s tem, češ podrl sem jo...začele so me klicat tuje cifre itd. Na koncu sem se jaz jokala, on pa se je sladko smejal...in bojim se, da se bo isto zgodilo s tabo... čim prej prekini stike in ne zavlačuj več! imej nekaj spoštovanja do sebe in si poišči fanta, ki te bo vreden in ki te bo spoštoval!
zavedaj se, da ti lahko mi tukaj marsikaj svetujemo... ampak, pol moreš bit ti odločna, ko te bo naslednjič klical in te nagovarjal, da se sestaneta in da se on spet poteši, vem da je to grdo rečeno...ampak tako je!
Punca ne slepi se več sama sebi!
pa srečno!
zavedaj se, da ti lahko mi tukaj marsikaj svetujemo... ampak, pol moreš bit ti odločna, ko te bo naslednjič klical in te nagovarjal, da se sestaneta in da se on spet poteši, vem da je to grdo rečeno...ampak tako je!
Punca ne slepi se več sama sebi!
pa srečno!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
nutella napisal/-a:Rekla si mu, da sam f** frendica ne boš. Ajm sori, ampak mislim, da si točno to, glede na to, da se stvar vedno konča s sexom. Lahko mu postaviš ultimat, zveza al pa nič, ampak mislim, da če bi hotu resno zvezo bi jo že imela. Tko da, kar maš, maš. Take it or leave it.
Točno tko
Pomoje pi njemu nimaš kej upat, da bo po treh mesecih doživel razsvetljenje. Pa tut bivša je en izgovor. Če bi mu bila ti ful všeč, bi mu že zdavni zbila bivšo iz glave.
Sej vem, da je težko... sam lej, sej si mu milijonkrat rekla, da bi hodila z njim, pa ni bilo nobenega odziva. Kliče te tut ne neki. Poskusi ga pozabiti...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Punca, saj si si že sama odgovorila na vprašanje. Ni resen. Potrebuješ še kakšno potrdilo? Ni že to dovolj? Najdi si nekoga, ki te bo cenil in ne boš ob njem zmedena. Trenutno pa si to, kar praviš da nisi - njegova f*k prijateljica in nič več.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jah če sta se pogovarjala pa se ni zjasnu..oz se še kao išče..pol to ni zate, ker ti ni za bit z njim sam zarad sexa
Sej nekak sama veš, da ni prpravlen s teboj neki resnga pelat..
Sej nekak sama veš, da ni prpravlen s teboj neki resnga pelat..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Pomoje več kot seksa pri njem ne boš dobila, ker če i hotel kaj imeti s tabo bi. No lahko, da si kar naenkrat premisli, vendar, kakor jaz poznam take tipe, se ne bo.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]