obnašanje moje cimre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Nisem vedela pod katero temo naj dam mojo zgodob. Upam, da bo spadala sem, drugače jo pa prestavite.
No v glanem ...Pred kratkim me je moja cimra, s katero stanujeva skupaj že 3leta zelo šokirala in sicer v negativnem smislu. (živim v študentu). Namreč, govorila mi je oz. mi govori, da ima fanta iz Kanade. V glavenem ta se je šolal na eni zelo priznani ameriški univerzi in sedaj kao dela v eni znani svetovni organizaciji. Je baje kar na nekem višjem delovnem mestu in to takoj po faksu. Pa tut ona je kao že not zaposlena. In bila je celo poletje tam. V glavnem ona ima od tega njenga fanta slike obešene na steni. Sicer meni so se slike zdele zelo profesionalno narejene, pa vseeno se nisem ukvarjala z njenimi zgodbicami in s tem kaj ima ona obešeno na steni in v okvriju. Pa pride zadnič moja kolegica k meni in gleda njene slike in pravi, da se ji zdi ful znan tisti njen fant. In potem ugotoviva, da je to en igralec iz ene zelo znane ameriške nanizanke. V glavnem potem še malo brskava po netu najdeva točno tiste slike ko jih ima ona razvite in nalepljene na steni, tudi na netu. Mislim, mene bi kmal kap. Kar na enkrat se mi je zrušila vsa predstava o moji cimri. Pa drugače se kar vredu zastopiva. Res, da ima včasih neke čudne izbruhe in zgodbice, ampak se nisem v to tako spuščala. Vprašanje pa je, zakaj se take zadeve izmišljuje? Mislim pa si, da je nekaj o tem res (da ima fanta iz tujine, da je bila poleti tam), ker včasih, ko pride njen brat na obisk v pričo njega omeni njenega tipa in kako se je imela v poleti. Edino, če tudi on sodeluje pri tem. Ampak meni se zdi njeno obnašanje bolno in tega zdrav človek pri 21 letnih ne bi počel. Me je kar strah ratal s tako cimro živet.
se opravičujem, ker je tako bol zmedeno napisano, a upam, da boste dojeli bistvo tega posta. V glavnem zanima me, če ima katero kake podobčne izkušnje oz. kaj mislite zakaj se tako obnaša.
hvala
No v glanem ...Pred kratkim me je moja cimra, s katero stanujeva skupaj že 3leta zelo šokirala in sicer v negativnem smislu. (živim v študentu). Namreč, govorila mi je oz. mi govori, da ima fanta iz Kanade. V glavenem ta se je šolal na eni zelo priznani ameriški univerzi in sedaj kao dela v eni znani svetovni organizaciji. Je baje kar na nekem višjem delovnem mestu in to takoj po faksu. Pa tut ona je kao že not zaposlena. In bila je celo poletje tam. V glavnem ona ima od tega njenga fanta slike obešene na steni. Sicer meni so se slike zdele zelo profesionalno narejene, pa vseeno se nisem ukvarjala z njenimi zgodbicami in s tem kaj ima ona obešeno na steni in v okvriju. Pa pride zadnič moja kolegica k meni in gleda njene slike in pravi, da se ji zdi ful znan tisti njen fant. In potem ugotoviva, da je to en igralec iz ene zelo znane ameriške nanizanke. V glavnem potem še malo brskava po netu najdeva točno tiste slike ko jih ima ona razvite in nalepljene na steni, tudi na netu. Mislim, mene bi kmal kap. Kar na enkrat se mi je zrušila vsa predstava o moji cimri. Pa drugače se kar vredu zastopiva. Res, da ima včasih neke čudne izbruhe in zgodbice, ampak se nisem v to tako spuščala. Vprašanje pa je, zakaj se take zadeve izmišljuje? Mislim pa si, da je nekaj o tem res (da ima fanta iz tujine, da je bila poleti tam), ker včasih, ko pride njen brat na obisk v pričo njega omeni njenega tipa in kako se je imela v poleti. Edino, če tudi on sodeluje pri tem. Ampak meni se zdi njeno obnašanje bolno in tega zdrav človek pri 21 letnih ne bi počel. Me je kar strah ratal s tako cimro živet.
se opravičujem, ker je tako bol zmedeno napisano, a upam, da boste dojeli bistvo tega posta. V glavnem zanima me, če ima katero kake podobčne izkušnje oz. kaj mislite zakaj se tako obnaša.
hvala
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
she's sick...
dejansko poznam en podoben primer, pa mislim da to osebe pocnejo ker nimajo drugega dela.. nimajo "svojega zivljenja" in pol se zmisljuje ene zgodbice ker misli da bo tebe bed ce bo mela neko "boljse zivljenje"
dejansko poznam en podoben primer, pa mislim da to osebe pocnejo ker nimajo drugega dela.. nimajo "svojega zivljenja" in pol se zmisljuje ene zgodbice ker misli da bo tebe bed ce bo mela neko "boljse zivljenje"
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
jada napisal/-a:Nisem vedela pod katero temo naj dam mojo zgodob. Upam, da bo spadala sem, drugače jo pa prestavite.
hvala
Hm ... ta zgodba mi je res zelo zelo znana ... Čist off-topic, hodi morda tvoja cimra na FDV?
Sicer pa se mi zdi to početje totalno bolno in očitno ima probleme sama s sabo. Če te to res ful moti, ti svetujem, da se o tem pogovoriš z njo, in ji razložiš svoje mnenje.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Hehe. Patološka lažnivka.
Ja nič, enkrat ji mimogrede omeni, da se ti zdi njen fant podoben nekemu igralcu, ki si ga zadnjič videla na TV, pa opazuj njeno reakcijo.
Ja nič, enkrat ji mimogrede omeni, da se ti zdi njen fant podoben nekemu igralcu, ki si ga zadnjič videla na TV, pa opazuj njeno reakcijo.
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
o svašta.
jest bi jo tud kar naglih vprašala če ni to en igralc slučajn
sam ne vem, kaj bo če ti bo rekla, da ni
oziroma da ti reče da je, pa da ona je tud zdej kšna zvezda, sam se ni hotla hvalit
mislim pr taki domišljiji res nikol ne veš...
ampak je pa kar optimistka, če misli da pa res prov noben ne bo spoznal tistga igralca no
- jada
- Sramežljivka
ja tut meni se zdi to na nivoju 10 letnega otroka. očitna punca nima samozavesti in se tako zamišlja svojega fanta.
pa zdej ko sem to pogruntala ji kar koli reče ne vrjamem nič več. v bistvu sem sedaj živela s osebo, ki dejansko ne obstaja.
pa zdej ko sem to pogruntala ji kar koli reče ne vrjamem nič več. v bistvu sem sedaj živela s osebo, ki dejansko ne obstaja.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Tale tvoja cimra mora bit pa res mal , da si zmišljuje take otroške zgodbice pri 21ih letih. Js bi ji takoj povedala, da se ti je tip zdel znan in da si se odločila da ga poiščeš na internetu. In ko si začela iskat, si našla popolnoma enake slike. Me prav zanima reakcija.
Druga možnost pa je, da še mal bolj "raziščeš" tega tipa, probaš ugotovit čim več podatkov o njem (npr. kdaj ima roj. dan, kje živi,..), in jih potem primerjaš z njenimi trditvami.
To pa tut mene zanima.
Druga možnost pa je, da še mal bolj "raziščeš" tega tipa, probaš ugotovit čim več podatkov o njem (npr. kdaj ima roj. dan, kje živi,..), in jih potem primerjaš z njenimi trditvami.
jagodka85 napisal/-a:am, a lahko zvem, kater je ta igralc?
To pa tut mene zanima.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
jao a si ti lahko še bolj .....
Ja pa kaj potem naj si zmišluje njen problem kaj ti zaradi tega ne moreš spati al kaj si za kaj prikrajšana, mogoče s tem kaj tebi škoduje?????
Haloooo zame si ti veliko večji poden kod ona, naj punca sanja 1x bo že padla na realna tla.
In če ima na zidu slike od njega? Miži ko greš mimo mogoče bo bolje.
Pa folk dejansko ni več normaln pri 21 letih piše na forum take bedariji da bi jih naj rajš na kšno stran od kakega vrtca poslala.
GROZA!!!!
Res bi blo odlično če se 1x začneš brigat zase.Najdi si še sama namišlenga prjatla mogoče boš manj zafurstrirana in boš bolje živela.
Ja pa kaj potem naj si zmišluje njen problem kaj ti zaradi tega ne moreš spati al kaj si za kaj prikrajšana, mogoče s tem kaj tebi škoduje?????
Haloooo zame si ti veliko večji poden kod ona, naj punca sanja 1x bo že padla na realna tla.
Pa folk dejansko ni več normaln pri 21 letih piše na forum take bedariji da bi jih naj rajš na kšno stran od kakega vrtca poslala.
GROZA!!!!
Res bi blo odlično če se 1x začneš brigat zase.Najdi si še sama namišlenga prjatla mogoče boš manj zafurstrirana in boš bolje živela.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
dj fak *_nincy_* ...
bi te vprasala ko bi bla v te situaciji..
ko ti je nekdo blizu in je ocitno da laze...
na pogled zgleda zelo lahko..
in ja, nekateri dejansko nismo mogli spati ko smo izvedeli da nam nekdo tako laze..
in ja, nekateri dejansko nismo mogli spati ko smo izvedeli da nam nekdo tako laze..
Life is not the amount of breaths you take,
- jada
- Sramežljivka
*_nincy_* napisal/-a:jao a si ti lahko še bolj .....
Pa folk dejansko ni več normaln pri 21 letih piše na forum take bedariji da bi jih naj rajš na ringa raja poslala.
GROZA!!!!
če sem te prov zastopla, mi očitaš zakaj se obremenjujem s takimi "brezveznimi" problemi. Ne vem kako bi se ti počutila, da bi ti neka kolegica govrila, da ima fanta iz Anglije in ti da je naj manj doktoriral na Oxfordu pri 24 letih in zdej je dikrektor nekega zelo znanega podjeta. In ti ga ne bi nikoli videla, kazala bi ti pa slike od nekega igralca, ki ga mogoče v prvem momentu ne bi prepoznala?
vem, da ni to moj problem pa vendar se mi zdi njeno obnašanje malo bolno. Sem pa itak rekla, da jo bom še nekaj časa opazovala in nič rekla.
lp
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
mirella napisal/-a:dj fak *_nincy_* ...
Mislim, da boš morala še 1x prebrati post,ker dejansko nisi dojela bistva.
Vse je bilo OKi, dokler ni nekdo čisto levi povedal da je to neki igralec in da pač dekle nekoga idealizira. Halooo
Kaj ti tukani jasno da ona ne bi morala spati.
Pač živi punca v svojem svetu (njen problem in tukaj škoduje samo sama sebi in ne njeni cimri)
Jaz se s takimi primerki sploh ne bi ukvarjala, škoda mojega časa. To je popolnoma njena težava s katero se bo slej ko prej sama soočla.
Ne rečem laž,ki prizadane tvoja čustva, ampak to je pa bolano iz obeh straneh.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov